2009 Mayıs Anneleri

bu sabah hasta oldum sonunda:))))) ohhhh be rahatladım..
esimin halasına gittik az önce geldik..
sabah o kadar karnım ağrıyordukii ve uykum vardı eşim giderken saba gevrek boyoz alayım dedi.tmm dedim sen in ben sepeti uzatırım asağıya.. nerdeeee anında uykuya dalmısım:) adam ağaç olmus asağıda..gül gül öldük..

fulya sağol canım. şimdi iyi çok şükür. atlattık aşı derdini.
bu arada gözün aydın regl olmuşsun. sıkıntı veriyordu rahatlarsın artık. eşinede yazık adamı bekletmişsin balkon altlarında kaydirigubbakcemile3

sağol hülyacım aminn canım..

Canım HİPP aldım artık onu kullanıyorum.

Ben sütlü tarhana,ıspanak,tavuksuyu pirinçli verdim.

Kolay gelsin tatlım.

tşk sibelcim a.s.

teşekkür ediyorummmmmm

sağol fulyacım düşünmen yeterli canım benim....

[B

hayırlısıyla su dişleri çıkarsalarda rahatlasa kuzular... allah sabır vesin tatlım

ben 3 haftadır 7200 kg dayken gectim cnm 4 numaraya.büyük olmaz gec hemen sende

[
sağol cnmm

hadi gözün aydın cnm
iyi olnmuş kocana:roflol::roflol::roflol:

papatya cnm kızın kaç kilo doğmuştu bizimkilerin herşeyi aynı maşallah doğum kilosu da aynı mı diye merak ettim

bugün pek fazla giremedim ben işlerim sebebiyle ama topik çok sakindi pek girende olmamış.. CADIARZU
birsencim tahlil yaptıracaktın canım inş birşey yoktur :uhm:
pınarda yoktu bugün kafamçokkarıştı
neyse kızlar ben kaçar yarın yokum haftasonu giremiyorum zaten pazartesi görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorummmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

papatya cnm kızın kaç kilo doğmuştu bizimkilerin herşeyi aynı maşallah doğum kilosu da aynı mı diye merak ettim

canım 3450 doğdu.Yarın dr gitcez bakalım kaç kilo oldu.Ama dişinden dolayı bişi yemiyo zor yediriyorum.

Cerenn bebğin rahatsızlık geçirmiş çok geçmiş olsun.Allah bidaha göstermesin.:Saruboceq:

Cnm bence konuş kayınvalidenle, benim oğluş hareketli bi bebek maş desteksiz emekleyemiyo ama arkadan destekle emekliyo, yere battaniye serip bırakıyorum mutfağa fln gideceksem her geldiğimde farklı bi yerde oluyo :))) ama desteksiz oturmuyo leğenle fln oturuyo

benim kızım destekli oturuyor. desteksiz en fazla bir dakika oturuyor sonra devriliyor :)) yere yatırdığımda sürüne sürüne ilerliyor ama ellerinin üstüne kalkıp emekliyemiyor

al benimkindende o kadar :)))

kağanda öne eğiliyo cnm desteksiz dik oturamıyo

evt cnm kadir tuğcu böyle diyo da, her kafanda farklı ses çıkıyo

7774fulya, bocek_82, bozon_06, burcuuu+, ceylinim2009, civciv1981+, esen81+, ilgin0707+, kokteyl, zehra*79*
merhaba kızlar baya kalabaqlık olmuşuz ne güzel
opuyorumnanaktan
burcu nasılsın tatlım duru desteksiz oturuyor bir haftadır falan canım uzun süre değil tabi 10 dakika kadar

aferin duruya
geçmiş olsun cnm, benim merak ettiğim seyde bu mesela 1 sefer verdik kötü bişi olmadı bu olmayacağı anlamınamı geliyo yani bi sefer süt verdik diyelm ondan sonraki her verdiğimizde bağırsak kanaması yapmıcak diye bi şey vrmı acaba

gülhancım dr çk kesin konuştu ezbere söyler gibi değildi benim aklımı karıştıranda bu oldu cnm

Kız iyide ben dayanamam be :))) yaparım kesin

msnde geçmiş olsun demiştim burdanda yazim geçmiş lsun inş güzel haberlerle dönersin

aferin defnoşa

Cnm gerçi yazmıştım ama yine geçmiş olsun diyim, cep nonu istedim kızlardan ama sağolsun bi taneside yazmadı özelime, neyse snunda birsen dedi msn den verim diye, aldım no nu ama bugünde sen yazmışsın kk ya döndüm diye, neyse hşgeldin cnm, herşeyden önemlisi oğluşun iyi olmasına çk sevindim , aynı olayı yaşadığım için ne kadar çok yıprandığını anlayabiliyorum inş bu son olur bundan sonra hep iyi olaylarla karşılasırsınız oğluşla

Yoğurt fazla değil cnm, kızzz yardımcın hayırlı lsun :))) bundan sonra sadece oğluşla ilgilenirsin ne güzel,banada lazım ama maalesef

Oyy cnm benim ya.. serumu fln görünce kağanım aklıma geldi damar bulmak için 9 yerinden deldilerde bulamadılar o da bende ağlamaktan mafolmuştuk ((( Rabbim bir daha hiç birimize yaşatmasın inş.

Cnm iki olayda aynen başıma geldi kağanla, nasıl alışıcak bu bebişler pütürlü gıdalara bilmem...

:)))) ay ilahi gühan yaa
teşekkürler canım benim.yaa ben telefon bilgisayar alayım diyorum haa bide kumanda bizim oğlan onları çok seviyo nasıl olurki alsam mı

Geçmiş olsun cnm, şu aşılarda bide ateşlenmek olmasa ne güzel lucak.. neyse bu kadarla kalmış cnm şükür
dün duruya ve yağmura süt mayaladım sabah güzel tutmuştu cevizide rondodan geçirdim kahvaltılarına ekleyeceğim azar azar çorbalardan hangilerini vermeye başladınız kızlar

bi kaç tane ekledim bugün ek besin başlığına

Cnm inş. bir an önce çıkarır dişinide rahat edersin ya, kimbilir ne kadar sıkıntı veriyodur fıstıkıma

Hoşgeldin cnm, dr da öyle dedi bana herşeyde var gdo dedi...
kızlarrrrrrr primanıın 3 numrasını kullanıyoruz biz baktım az kalmş 4 mü aldırsam acaba çok mu büyük olur
7800 gr şimdi zeynep
siz nasıl kullanıyorsunuz

Cnm ben bayadır 4 plus kullanıyorum, yanlış hatırlamıyosam seninkinin kiloolarındaydık başladığımızda

ilahi fulya ya :))) oh iyi olmuş adama :))) ben daha hasta olmadım ne zaman olcam ya pöff tatlı yemekten bi hal oldum 6. ay geçti gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…