2009 Mayıs Anneleri

kızlar hemen yazıp kaçacağım annemdeyim

çocukların testleri temiz çıktı .....ama alrji testlerini alamadık hafatya cuma alıncak ona göre tedavi yapacağız dedi

iyi akşamlar kızlar ben de çıkıyorum zeynep kucağımda mızıldıyo rahat vermiyo bakalım uyuyacak mı
iyi hafta sonları herkese

slm dün abimle eşi geldi eşi hamile ve kızamık riski vardı allahımıza şükür geçirebilme oranı çok düşükmüş ve sanırım aşılıymış gecirseydi3.ayında bu zmana kadar geçirirdin demiş..
hiç kilo almamış ne güzel ben 3 aylıkken 5kilo fazlalaıgım vardıkaydirigubbakcemile3 sanırım oglan doguranlar fazla kilo almıyorlar..

ya ben birsenle konuştum öglen gibiydi ama test sonuçlarını bekliyorum dedi..

çok halsizim bugün bide evi sildim süpürdüm defnede sagolsun durmuyor kaç saattir geçmişe bakmaya çalışıyorum müsade etmiyor.. şuanda salıncagında ve hep mızırık bi halde sinirlerim zıplıyo yaaaa hiç kafam götürmüyor bugün(

Son düzenleme:
slm kizlar

kizim cok hasta teteleri (( ilk hastaliğini geçiriyor (( birden bire ateslendi..dün tam yogurdunu yedircektim bi baktim cocuk yaniyor..10dakika öncesinde kucagimdaydi bişeyi yoktu oysa birden firladi..bi baktim ki 37.8 atesi..bayilcaktim o anda..hemen soydum surup verdim..derken 38.3 e kadar cikti ( sonra surup etkisini gösterdi..cok sukur düştü..hafifte ishali vardi geceyle birlikte 5 kere kaka yapmişti..bide kusuyordu yemek yerken..boguluyordu yutamiyordu felan..

eşim gelince doktora götürdük..ben dişten diye düşünüyordum..ama dişten bu kadar ates cikmazmiş..en fazla 37.5 olurmus..bu soguk alginliği dedi..bogazlarida hafif şişmiş..tahlil yaptirdi antibiotik için..crp biraz yüksek cikti..enfazla 5 olmasi gerekirken 5.6 serrosun..antibiotik verdi..imdi vermessek ilerler dedi..ilerlemeden önlemini alalim dedi..

ay kuzumun öyle baygin bakişlari ardiki dün için gitti ya..yasamadan anlamiyor insan Rabbim tüm kuzularimizi korusun tüm hastaliklardan,kazalardan,belalardan ((

gecmise bakamadim..ama ceren ile berkenin resimlerini gördüm kuzum yaaa..Rabbim acil şifalar versin..bi daha hiç hasta olmasin inşaAllah

neyse ben kactim kizlar..serrosumla ilgileneyim..sürekli ilgi bekliyor..öptüm hepinizi

çok geçmiş olsun canım. çabucak iyileşir inşallah annesi. allah şifa versin

iyi akşamlar kızlar yarın yolculuk hazırlanıyoruz

birsencim sonuçlar iyi çıkmış çok sevindim gözün aydın

tubacım geçmiş olsun tatlım inşallah hemen iyileşir prenses

kızlar yorgunummmmmmmmmmmmmm

ceylinim naber tatlım benim kızlar annenannesinde bende temizlik yaptım bavulu hazırladım birazdan alacağız kızları

a.s.
ceylinim naber tatlım benim kızlar annenannesinde bende temizlik yaptım bavulu hazırladım birazdan alacağız kızları

iyiyim canım sağol. kızım uyudu bizde eşimle çay içiyoruz.
yolunuz açık olsun şimdiden. sağlıcakla gidip dönün. prenseslerini öp benim için. düğünde de rahat ol stres yapma. onlar senin gibi gelinleri olduğu için çoook şanslı haberleri yok.

zehra online gözüküyorsun canım. bugün de sizin aşınız vardı. nasıl ayşe melek, ateşlendi mi?
biz çok kötü geçirdik dün geceyi. inşallah seninki ateşlenmez.

ıyi akşamlar Kızlar,

Tuba cok geçmiş olsun canım.Ya nasıl pat diye oldu öyle bu hastalık.ınşallah ilk ve son olur canım.Üzüldüm bak şimdi.

Birsen hadı gözun aydın tahlıller temiz cıkmış.

Banu iyi yolculuklar canım.Hiçbir seyın canını sıkmasına neden olma.Umarım gönlunce gecer.

Burcu kız ek gıdaya bir girdin pir girdin valla.Ben daha Bora ya o sebzelerı hıç vermedın.Versem mı acep.

Hulya kız kazma işte erkek değil mi.Cicek diyemem göz göre göre.

Atesı olan diğer bebişlerede cok gecmiş olsun.

Kayınpederim yemeğe geldi.Yemek,bulasık evı toplamak şimdi bitti valla.Yarında sabahtan anneme gidicem.Boranın cantasını hazırlayıp yatayım.Yanı valızını demek istedım.Ne cok zımbırtısı var bu cocuğun ya.Öptüm sizleri ve minnoşları.

tubacım geçmiş olsun güzelim serroş nasıl hastalandı ki Allah koorusun bebeklerimizi

birsencim sonuçlara sevindim inşallah alerji testi de temiz çıkar

ceren ve berke iyilermiymişçok zor ya yaşayan bilir bu hastalık olayını ben kilisteyken ağlayıp durmuştum Ahsen hastalandığında ve 3 gün düşmemişti ateşi

bende bugün ölü evine yemek götürdüm ufaklığa hala söylememişler babasını ama o da anlamış herhalde babam nerde bile demiyormuş sanırım :öldü: kelimesini duymak istemiyor(

Nurten çıkmamış kızamık fln şükür, artık aldırma mevzusuda kalkmıştır
Ayşe serramda hastaymış geçer inş yakın zamanda

Gülhancm azcık azcık ekle cnm sebzeleri, ben ne varsa evde onlarla bişiler yapıyorum, ama kırmızı pancar var evde verip vermemekte kararsızım ya versemmi onuda acep, oh oh gez sen bakalım benim yerimede, ben domuz gribi koorkusuna kantine gidemiyom ((

ve kızlar esas sorum geliyoo, şu sebzelere et ekleme olayı varya haftanın kaç günü etli yapıcaz, etli yapmadığımız günler nasıl yapıcaz etsuyu tavuk suyu fln mı koymamız gerekiyo, bideeeee kırmızı pancar var evde sebzesine ekliyimmi, yarın ilk kahvaltıyı vericem, peynirinin tuzunu çıkarmak için suya koydum, sütümü sağdım dolaba koydum, yumurtada kyucam sarısının 8de biri, ekmek mi koymam gerekiyo bide ne kadar ekmek kyucam kızlar yardım

kızlar bide ek besin başlığında peyniri fln çok ezmeyin gibi bişi okumuştum ilk defa vericem ben parçaların büyüklüğü ne kadar olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…