kızlar hemen yazıp kaçacağım annemdeyim
çocukların testleri temiz çıktı .....ama alrji testlerini alamadık hafatya cuma alıncak ona göre tedavi yapacağız dedi
ben 3.aydan beri oluyorum burcucum.
hemde sadece emzirmeme rağmen..erken oldum ben bayaa
çocukların testleri temiz çıktı .....ama alrji testlerini alamadık hafatya cuma alıncak ona göre tedavi yapacağız dedi
Hoşgeldin cnm, dr da öyle dedi bana herşeyde var gdo dedi...
Hoşbuldum canım teşkür ederima.s.
slm kizlar
kizim cok hasta teteleri(( ilk hastaliğini geçiriyor (( birden bire ateslendi..dün tam yogurdunu yedircektim bi baktim cocuk yaniyor..10dakika öncesinde kucagimdaydi bişeyi yoktu oysa birden firladi..bi baktim ki 37.8 atesi..bayilcaktim o anda..hemen soydum surup verdim..derken 38.3 e kadar cikti ( sonra surup etkisini gösterdi..cok sukur düştü..hafifte ishali vardi geceyle birlikte 5 kere kaka yapmişti..bide kusuyordu yemek yerken..boguluyordu yutamiyordu felan..
eşim gelince doktora götürdük..ben dişten diye düşünüyordum..ama dişten bu kadar ates cikmazmiş..en fazla 37.5 olurmus..bu soguk alginliği dedi..bogazlarida hafif şişmiş..tahlil yaptirdi antibiotik için..crp biraz yüksek cikti..enfazla 5 olmasi gerekirken 5.6 serrosun..antibiotik verdi..imdi vermessek ilerler dedi..ilerlemeden önlemini alalim dedi..
ay kuzumun öyle baygin bakişlari ardiki düniçin gitti ya..yasamadan anlamiyor insan Rabbim tüm kuzularimizi korusun tüm hastaliklardan,kazalardan,belalardan ((
gecmise bakamadim..ama ceren ile berkenin resimlerini gördümkuzum yaaa..Rabbim acil şifalar versin..bi daha hiç hasta olmasin inşaAllah
neyse ben kactim kizlar..serrosumla ilgileneyim..sürekli ilgi bekliyor..öptüm hepinizi
ceylinim naber tatlım benim kızlar annenannesinde bende temizlik yaptım bavulu hazırladım birazdan alacağız kızları
İyi akşamlar Kızlar,
Tuba cok geçmiş olsun canım.Ya nasıl pat diye oldu öyle bu hastalık.İnşallah ilk ve son olur canım.Üzüldüm bak şimdi.
Birsen hadı gözun aydın tahlıller temiz cıkmış.
Banu iyi yolculuklar canım.Hiçbir seyın canını sıkmasına neden olma.Umarım gönlunce gecer.
Burcu kız ek gıdaya bir girdin pir girdin valla.Ben daha Bora ya o sebzelerı hıç vermedın.Versem mı acep.
Hulya kız kazma işte erkek değil mi.Cicek diyemem göz göre göre.
Atesı olan diğer bebişlerede cok gecmiş olsun.
Kayınpederim yemeğe geldi.Yemek,bulasık evı toplamak şimdi bitti valla.Yarında sabahtan anneme gidicem.Boranın cantasını hazırlayıp yatayım.Yanı valızını demek istedım.Ne cok zımbırtısı var bu cocuğun ya.Öptüm sizleri ve minnoşları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?