2009 Mayıs Anneleri

Kızlar bende şimdi yağızı uyuttum yatayım yarın yoğun bir gün olacak.Doktor kontrolümüz ve aşımız var ordanda arkadaşlarıma güne gidicem.İlk defa yanlız doktora gidicem sorun çıkarmaz umarım benim oğlan.Hayırlı geceler allah rahatlık versin hepimize :)))

Birsom gözün aydın umarım alerji testlerindede bir sorun çıkmaz.Çok şükür.

Tubacım çok çok geçmiş olsun kuzuma kıyamam nasıl soğuk algınlığı olmuş ya o kadarda koruyoruz.Kış zorlu geçecek hepimiz için neyseki biraz daha iyiymiş serroş.

Banucum hayırlı yolculuklar.Keşke fırsat olsaydıda buralara kadar gelmişken görüşebilseydik.İyi eğlenceler şimdiden.

Gülhancım seninde yolculuk anneneymiş yoksa kalıcanmı dinlenmek için süper oluyor valla.Annelerimizin hakkı ödenmez.

Esencim çok acı bir durum allah sabır versin geride kalanlara hele o küçük yavruya kıyamam yaa

Canım sana yazmadan çıkmak istemedim.Kıyma ben her çorbasına koyuyorum.Pancar gaz yapan bir sebzemidir bilmiyor eğer öyleyse koyma değilse sorun olmaz sanırım sadece soğan patlıcan lahana yasak.Ekmek tam tahıllı olacak yaklaşık 1 dilim koyuyorum ama ben aynı zamanda kahvaltı mamasıde ekliyorum sen sadece ekmek koyacaksan koyuluğuna göre ayarlarsın umarım boncuğum severek yer.

kızlar bide ek besin başlığında peyniri fln çok ezmeyin gibi bişi okumuştum ilk defa vericem ben parçaların büyüklüğü ne kadar olmalı

Çok ezmek istesende çatalla püre haline getiremiyorsun.Ama bence ilk denemelerde biraz fazla ez kademeli olarak ezmeyi azaltırsın.Ağzına çok büyük gelirse öğürür hiç yemez.Hemen pütürlü yemesini beklememek lazım.Bu ayda başlamalı pütürlüye ama kademeli olarak.

Teşekkürler sibelcm :))) ben int. ten bi araştırayım bakalm pancar gaz yaparmı ona göre eklerim bende, yağızı emeklerken kıvırdığı popişinden öp benim için

kızlar kağan uyurken bi ara ağlıyo gibi sesler çıkarıyo ya noldu acaba of... sizinkilerde yapıyomu

yine yaptı ya yanına gittim şimdi ağlayarak pıtlattı gazı var heralde... aysuncm nasılsın cnm bugün görüşemedik recebimin uykusu nasıl ldu

canım o ınlemeyı recepte yapıyor arada ruyasında aglıyor herhalde gecen dayanamadım nasıl hıckırıyodu bende uyandırdım emzırdım uyuttum yıne

CerenCim qeCmiş ÒLSun Canım kıyamam kuzumaa yaaa:teselli:TußaCım ßirSenCim SizLerede CÒk qeCmiş ÒLSun. . . . ßurCuCum ßiz 5,5 ayLık ÒLduk dr ek qıda ÒLayına 6. . ayımızı ßiTirinCe qeCeCeimizi SöyLedi emiyÒr ßenim kuzum Su ßiLe verme diÒr ama ßen veriyÒrum. . . . zar zÒr uyuTTum ßende qidip yTayım 1 haƒTadır Canıma ÒkuyÒr qeCeLeriikafamçokkarıştı

Cnm aldığı ek gıdanın miktarı kadafr annesütünü alamaz diye başlama diyo dr lar, eğer kilo alımı normalse bende 6 ayın bitimini bekle derim :)

Çok geçmiş olsun kuzuya.Hemen iyileşr inş.Allah sağlık versin tüm kuzulara .

Kızlar saat 1 olmuşşşşş ayy uykusuz kalıcam yine ben yatayım en iyisi, hadi iyi geceler sizede aysuncm yarın görüşelm mutlaka cnmmmm :)))

çok geçmiş olsun serraya annesi sende üzme kendini çabucak atlatır inş.
Nurten çıkmamış kızamık fln şükür, artık aldırma mevzusuda kalkmıştır
Ayşe serramda hastaymış geçer inş yakın zamanda

evet burcu ne kaos yaşattı hala diyoki seneye yapıcaktık ben istemiyodum bu sene!! niye aldırmak istedigi belli oldu yani tam soplalık yaklava:

kızlar yatmıştım geri kalktım çok keyifsizim ve başım çok agrıyor..

hastamı olacam ya?

çok sıkıldım(

günaydın iyi hafta sonları..

bozon_06, ceylinim2009, KIVILCIM28 nasılsınız kızlar...

ben kızıma kahvaltısını verdim elma sirkeli suyumu içiyorum ama bi hıçkırık tuttuki sormayınkaydirigubbakcemile3 sanki ben yedi o bulamaçı??

Selam Kizlar,

Gecmisi okuyamiyacagim galiba, cok fazla sohbet edilmis. Ama su GDO olayina deginmeden gecemiyecegim. Ekolojik denge o derece bozulmus ki, ne kadar ugrasirsak ugrasalim; bebislerimiz mutlaka insan tabiatina aykiri bir sürü seyle tanisacak. Kacinilmaz birsey bu...O yüzden ben cok kafaya takmiyorum, nihayetinde en basitinden ictigimiz suda bile bir sürü katki maddesi var ve biz emziriyoruz...

Tuba Serra'ya gecmis olsun canim, umarim hafif siddettedir hastaligi ve hemen atlatir.

Nurten sabah sabah sirkeli su mu icilir kiz? Eziyet etme kendinelmaz:

Birsen gözün aydin canim, tahliller temiz cikmis.

anacım iyi diyolar bizde içiyoz ben severim degişik tatları.. içilmiyecek gibi degil kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…