ve kızlar esas sorum geliyoo, şu sebzelere et ekleme olayı varya haftanın kaç günü etli yapıcaz, etli yapmadığımız günler nasıl yapıcaz etsuyu tavuk suyu fln mı koymamız gerekiyo, bideeeee kırmızı pancar var evde sebzesine ekliyimmi, yarın ilk kahvaltıyı vericem, peynirinin tuzunu çıkarmak için suya koydum, sütümü sağdım dolaba koydum, yumurtada kyucam sarısının 8de biri, ekmek mi koymam gerekiyo bide ne kadar ekmek kyucam kızlar yardım
kızlar bide ek besin başlığında peyniri fln çok ezmeyin gibi bişi okumuştum ilk defa vericem ben parçaların büyüklüğü ne kadar olmalı
Canım sana yazmadan çıkmak istemedim.Kıyma ben her çorbasına koyuyorum.Pancar gaz yapan bir sebzemidir bilmiyor eğer öyleyse koyma değilse sorun olmaz sanırım sadece soğan patlıcan lahana yasak.Ekmek tam tahıllı olacak yaklaşık 1 dilim koyuyorum ama ben aynı zamanda kahvaltı mamasıde ekliyorum sen sadece ekmek koyacaksan koyuluğuna göre ayarlarsın umarım boncuğum severek yer.
Çok ezmek istesende çatalla püre haline getiremiyorsun.Ama bence ilk denemelerde biraz fazla ez kademeli olarak ezmeyi azaltırsın.Ağzına çok büyük gelirse öğürür hiç yemez.Hemen pütürlü yemesini beklememek lazım.Bu ayda başlamalı pütürlüye ama kademeli olarak.
kız burcu ben senı aradım tel caldı caldı acan olmadı
CerenCim qeCmiş ÒLSun Canım kıyamam kuzumaa yaaa:teselli:TußaCım ßirSenCim SizLerede CÒk qeCmiş ÒLSun. . . . ßurCuCum ßiz 5,5 ayLık ÒLduk dr ek qıda ÒLayına 6. . ayımızı ßiTirinCe qeCeCeimizi SöyLedi emiyÒr ßenim kuzum Su ßiLe verme diÒr ama ßen veriyÒrum. . . . zar zÒr uyuTTum ßende qidip yTayım 1 haƒTadır Canıma ÒkuyÒr qeCeLeriikafamçokkarıştı
slm kizlar
kizim cok hasta teteleri(( ilk hastaliğini geçiriyor (( birden bire ateslendi..dün tam yogurdunu yedircektim bi baktim cocuk yaniyor..10dakika öncesinde kucagimdaydi bişeyi yoktu oysa birden firladi..bi baktim ki 37.8 atesi..bayilcaktim o anda..hemen soydum surup verdim..derken 38.3 e kadar cikti ( sonra surup etkisini gösterdi..cok sukur düştü..hafifte ishali vardi geceyle birlikte 5 kere kaka yapmişti..bide kusuyordu yemek yerken..boguluyordu yutamiyordu felan..
eşim gelince doktora götürdük..ben dişten diye düşünüyordum..ama dişten bu kadar ates cikmazmiş..en fazla 37.5 olurmus..bu soguk alginliği dedi..bogazlarida hafif şişmiş..tahlil yaptirdi antibiotik için..crp biraz yüksek cikti..enfazla 5 olmasi gerekirken 5.6 serrosun..antibiotik verdi..imdi vermessek ilerler dedi..ilerlemeden önlemini alalim dedi..
ay kuzumun öyle baygin bakişlari ardiki düniçin gitti ya..yasamadan anlamiyor insan Rabbim tüm kuzularimizi korusun tüm hastaliklardan,kazalardan,belalardan ((
gecmise bakamadim..ama ceren ile berkenin resimlerini gördümkuzum yaaa..Rabbim acil şifalar versin..bi daha hiç hasta olmasin inşaAllah
neyse ben kactim kizlar..serrosumla ilgileneyim..sürekli ilgi bekliyor..öptüm hepinizi
çok geçmiş olsun serraya annesi sende üzme kendini çabucak atlatır inş.slm kizlar
kizim cok hasta teteleri(( ilk hastaliğini geçiriyor (( birden bire ateslendi..dün tam yogurdunu yedircektim bi baktim cocuk yaniyor..10dakika öncesinde kucagimdaydi bişeyi yoktu oysa birden firladi..bi baktim ki 37.8 atesi..bayilcaktim o anda..hemen soydum surup verdim..derken 38.3 e kadar cikti ( sonra surup etkisini gösterdi..cok sukur düştü..hafifte ishali vardi geceyle birlikte 5 kere kaka yapmişti..bide kusuyordu yemek yerken..boguluyordu yutamiyordu felan..
eşim gelince doktora götürdük..ben dişten diye düşünüyordum..ama dişten bu kadar ates cikmazmiş..en fazla 37.5 olurmus..bu soguk alginliği dedi..bogazlarida hafif şişmiş..tahlil yaptirdi antibiotik için..crp biraz yüksek cikti..enfazla 5 olmasi gerekirken 5.6 serrosun..antibiotik verdi..imdi vermessek ilerler dedi..ilerlemeden önlemini alalim dedi..
ay kuzumun öyle baygin bakişlari ardiki düniçin gitti ya..yasamadan anlamiyor insan Rabbim tüm kuzularimizi korusun tüm hastaliklardan,kazalardan,belalardan ((
gecmise bakamadim..ama ceren ile berkenin resimlerini gördümkuzum yaaa..Rabbim acil şifalar versin..bi daha hiç hasta olmasin inşaAllah
neyse ben kactim kizlar..serrosumla ilgileneyim..sürekli ilgi bekliyor..öptüm hepinizi
Nurten çıkmamış kızamık fln şükür, artık aldırma mevzusuda kalkmıştır
Ayşe serramda hastaymış geçer inş yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?