2009 Mayıs Anneleri

Maş. bebişine cnm
günaydın hanımlar.
bugün hava çok güzel burda. inşallah bozmaz da çıkar gezeriz ailecek.
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum :1hug:

Hepinize günaydın kızlar

günaydın
nurten kız ben cesaret edemedim sirkeli su içmeye ama çok zayıflatıyormuşş:)
bugün arkadaşa gidicem kızımıon kahvaltısını yedirdim şimdi uyutuyorum uyanınca da çıkıcam inşallahh

esencm mrb,seni yakalamışken soraym cnm, pekmezli bisküvileri kahvaltıda veriymusun, veriyosan içine extradan pekmez ekliyomuşun 1 çay kaşığı

canım benim görmedim kıza çorba yapıyordum
kahvaltıda kullanıyorum sadece ben o bisküvileri ayrıca pekmez koymuyorum 1 çay kaşığı kayısı reçeli koyuyorum tadına bayılıyor

tunaydın hanımlar
bugun bıraz gec kalktık kahvaltı yaptım az once ogluma kahvaltısını yaptırdım sımdıde oyun halısına koydum bakalım ne kadar sıkılmadan duracak dıye beklıyorum

Maş. bebişine cnm

Hepinize günaydın kızlar

esencm mrb,seni yakalamışken soraym cnm, pekmezli bisküvileri kahvaltıda veriymusun, veriyosan içine extradan pekmez ekliyomuşun 1 çay kaşığı
slm cnm
tunaydın hanımlar
bugun bıraz gec kalktık kahvaltı yaptım az once ogluma kahvaltısını yaptırdım sımdıde oyun halısına koydum bakalım ne kadar sıkılmadan duracak dıye beklıyorum
senin yaramaz uykusuzluga ve huysuzluga dvm ediyor galiba??

ay sen içme zaten esen kompleks yapıyom yaaa inceciksinÇok üzgünüm çoook

offf kızlar kaç günden bu yana sabahları cornflakes yemekten gına gelmişti 1 çaydanlık çay demledim domkestim salata maydonoz peynir zeytin bide beyaz ekmek kırdım ucundan süpper bi kahvaltı ettim tek başıma 1 çaydanlık çay içtim valla..
günlerdir akşam yemeklerini kaçırıyorum die ne çok üzülüyorum anlatamam hemende göbek, mide fırlıyıveriyo uyus oluyommm
canım acayip poça isiyo ama çapadaki fırından,işe giderken 3 günde bir gider kuyruga girerdim harika kakan pamuk poğaçalardan almak için.. iş bitti evlendikten sonra bayram sabahları kep kahvaltı annemde olur ve ben poğaça olayını klasikleştirmiştim hamileyken falan hooop gidiyodu geçen bayram vınnnn geçtik önünden ( geçen aglayasım geldi inanın kilo probleminden..
eşimde geçen giyinirken sen verdim verdim diyosun ben anlamıyorum neren verdi demezmi?? ayyyy nasıl üzüldüm anlatamam.. o eskisi gibi sıfır beden nurten olacagımı düşünüyo heralde!!
ama imkansız:1no2: :1no2:

ayyy neyse bayrama kadar 55 olusam yada bi kilocuk daha verebilirsem o pamuk poğaçalardan 2 adet, ve nette görüp tam benlik deyip ara ara açıp iç çektigim börekten tıka basa yiyecegim..

YANı ASIL BAYRAM MıDEME, MıDEMEEEEhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :roflol: :roflol:

cnm inş. ateşlenmez yagız bizim drda 7.ayda aşısı var 1yaşına kadar son aşı falan dedi yalnış hatırlamıyorsam?? ama ne aşısı bilmiyorum yine bacaktanmı vuruluyo merak ettim??

ay sen içme zaten esen kompleks yapıyom yaaa inceciksinÇok üzgünüm çoook
evet canım tığ gibiyim kalın tığğkaydirigubbakcemile3
yok be tedaviden önce 54 kiloydum ben ama nerde artık kesinlikle olamam

ah canım ya kıyamam ben sana :teselli:
ye bacım boşver bidaha mı gelece< dünyaya

ben teyzeme gidiyorum kızlar şimdi arkadaştan geldim ablam abeni alacak gideceğiz
yarın sabah erkenden hacca gidiyorlar dua listesi vereceğim eline teyzoşun Allah kabul etsin inşallaha
darısı bize olsun çok imreniyorum bizde gideriz inşallah yaa

Ay canım tekrar çok ama çok geçmiş olsun a.s. Resimlerini de gördüm kuzumun yazıktır ya Allah bir daha hastalık göstermesin inşallah :Saruboceq:

Geçmiş olsun canım ufak kazalar hepimizin başına geliyor sanırım a.s.

Çok geçmiş olsun canım a.s.

kızlar siz biberon maması olarak hangisini kullanıyorsunuz

Ben şu anda Bebelac kullanıyorum canım. Az kaldı. Bitsin Hipp'e geçeceğim a.s.

dün duruya ve yağmura süt mayaladım sabah güzel tutmuştu cevizide rondodan geçirdim kahvaltılarına ekleyeceğim azar azar çorbalardan hangilerini vermeye başladınız kızlar

Ben tam karışık sebze çorbası, pirinçli ıspamank ve tarhana verdim canım a.s

Ay canım geçmiş olsun. Bu dişler fena edecek kuzularımızı mafoldumben

Hoşgeldin canım. Benim kızımın ve Nurten'in kuzusunun adıda Defne. Bi defne'miz daha oldu a.s.

kızlarrrrrrr primanıın 3 numrasını kullanıyoruz biz baktım az kalmş 4 mü aldırsam acaba çok mu büyük olur
7800 gr şimdi zeynep
siz nasıl kullanıyorsunuz

Oooo çoktan geçmeniz lazımdı canım. Biz 1,5 aydır kullanıyoruz a.s.

Aman gözün aydın canım a.s.

kızlar hemen yazıp kaçacağım annemdeyim

çocukların testleri temiz çıktı .....ama alrji testlerini alamadık hafatya cuma alıncak ona göre tedavi yapacağız dedi

Çok sevindim bacım geçmiş olsun a.s.

Aaaa hadi iyi canım ya aldırmaktan da vazgeçmiştir inşallah :uhm:

Canım çok çok geçmiş olsun ya inşallah bu son olsun. Biran önce düzelsin kuzum hayırlısıyla a.s.

ceylinim naber tatlım benim kızlar annenannesinde bende temizlik yaptım bavulu hazırladım birazdan alacağız kızları

Hayırlı yolculuklar canım a.s.

Of ya ne zor Allah düşmanıma vermesin mafoldumben

Valla ben her çorbasına 1 köfte büyüklüğünde kuzu eti koyuyorum canım a.s.

kızlar bide ek besin başlığında peyniri fln çok ezmeyin gibi bişi okumuştum ilk defa vericem ben parçaların büyüklüğü ne kadar olmalı

Sen en başta ezde canım yavaş yavaş ufalamaya başlarsın a.s.

Bacım inşallah ateşi çıkmaz kuzumun. Arkadaşlarınlasın diye rahatsız etmek istemedim. Konuşuruz bi ara a.s.

kızlar kağan uyurken bi ara ağlıyo gibi sesler çıkarıyo ya noldu acaba of... sizinkilerde yapıyomu

Aynısı bizde de var canım a.s

Maşallah kuzuma

Ohhh gelsin bayram :lepi:

Amin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah :Saruboceq:

İyi akşamlar bacılar a.s.

Dün akşam spordan sonra eşim çok yorgundu ve eve gelmeyi gözümüz yemedi. Kayınvalidemde kaldık. Bugün eve 2 gibi geldik. Defnoş'un çantasını boşalt, öğle yemeği ye, duş al falan derken bu saat oldu valla. Kaç saattir bilgisayar açıkda ancak okudum geçmişi.

Bana iç çamaşırı ve makyaj malzemesi almak için dışarı çıkıcaktık ama bu saatten sonra çıkmayalım dedik. Yarın kahvaltıdan sonra çıkar hem alışverişimizi yapar hemde gezeriz dedik yerimseniben

Buzluktan et çıkarmıştım o çözülsün yemek yapacağım. cokacimcoook

:lepi: :lepi: :lepi: Bu arada dün spora başlayalı tam 1 ay olmuştu. Ölçümlerim yapıldı. 4,5 kilo vermişim ve en önemlisi 5 cm incelmişim hem bel hemde kalçadan. Göğüsten 3 cm incelmişim. Çok mutlu oldum çok. Aslında şu gırtlağımı biraz daha tutmayı becersem daha fazla kilo vereceğim ama buna da şükür be. Evde oturmakla bişey olmuyo :lepi: :lepi: :lepi:

Bugün hava bayağı serindi. Artık doğalgazı açalım dedik. Ay 15 dk'da ev ısındı. Aslında soğuk değildi ama ısınınca bi güzel geldiki valla zemuszemus

zaten kilo verim bende boşvercemkaydirigubbakcemile3 yok anacım yok aklım fikri kilolarda...
ay kız listeye bizde ekleseydin yaa..allah herkese nasip etsin inş.

canım ya seni tebrik ederim bir ayda çok iyi maş. sana bu tempoda gidersen ki gidiyosun 3 ayda tığ gibisin kızalkisalkisalkis
sen dogalgazı yenimi açtınakannehir kız ben 1 aydır açıyorum hatta 60tl faturam bile geldi:bbo: senin bina ısı yalıtımlıysa hemen ısınır..

ah canım ya çok geçmiş olsun cnm
umarım en kısa sürede iyileşir
iyi yolculuklar cnm kazsız belasız gidip gelmek nasip olur inş
bende bugün ölü evine yemek götürdüm ufaklığa hala söylememişler babasını ama o da anlamış herhalde babam nerde bile demiyormuş sanırım :öldü: kelimesini duymak istemiyor(
ah canım ya,çok kötü bir durum,Allah düşmanıma bile göstermesin
maşallah cnm

oh afiyet olsun nurten
bide ben verebilsem ya hiç veremedim offff

Selam hanımlar a.s.
Bizde bugün kontrole gittik.Ya insan hastaneye gitmeye korkuyo walla şu malum grip yüzünden inş bişey olmaz ya heryerde bi hasta.
Neyse Defnoş um ii çok şükür.Kızım zorla yedirdiğim yemeklerden 1 kilo almış çok sevindim yahihoyyythihoyyyt
Gelişimde gayet ii dedi dr muz.inş böyle devam eder.

Ya kızlar ben tek alıntı yapabiliyom alıntılar nasıl yapılıyo yardım eden olursa sevinirim.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…