günaydın hanımlar.
bugün hava çok güzel burda. inşallah bozmaz da çıkar gezeriz ailecek.
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum :1hug:
günaydın iyi hafta sonları..
bozon_06, ceylinim2009, KIVILCIM28 nasılsınız kızlar...
ben kızıma kahvaltısını verdim elma sirkeli suyumu içiyorum ama bi hıçkırık tuttuki sormayınkaydirigubbakcemile3 sanki ben yedi o bulamaçı??
Selam Kizlar,
Gecmisi okuyamiyacagim galiba, cok fazla sohbet edilmis. Ama su GDO olayina deginmeden gecemiyecegim. Ekolojik denge o derece bozulmus ki, ne kadar ugrasirsak ugrasalim; bebislerimiz mutlaka insan tabiatina aykiri bir sürü seyle tanisacak. Kacinilmaz birsey bu...O yüzden ben cok kafaya takmiyorum, nihayetinde en basitinden ictigimiz suda bile bir sürü katki maddesi var ve biz emziriyoruz...
Tuba Serra'ya gecmis olsun canim, umarim hafif siddettedir hastaligi ve hemen atlatir.
Nurten sabah sabah sirkeli su mu icilir kiz? Eziyet etme kendinelmaz:
Birsen gözün aydin canim, tahliller temiz cikmis.
canım benim görmedim kıza çorba yapıyordum
kahvaltıda kullanıyorum sadece ben o bisküvileri ayrıca pekmez koymuyorum 1 çay kaşığı kayısı reçeli koyuyorum tadına bayılıyor
Maş. bebişine cnm
Hepinize günaydın kızlar
slm cnmesencm mrb,seni yakalamışken soraym cnm, pekmezli bisküvileri kahvaltıda veriymusun, veriyosan içine extradan pekmez ekliyomuşun 1 çay kaşığı
senin yaramaz uykusuzluga ve huysuzluga dvm ediyor galiba??tunaydın hanımlar
bugun bıraz gec kalktık kahvaltı yaptım az once ogluma kahvaltısını yaptırdım sımdıde oyun halısına koydum bakalım ne kadar sıkılmadan duracak dıye beklıyorum
günaydın
nurten kız ben cesaret edemedim sirkeli su içmeye ama çok zayıflatıyormuşş:)
bugün arkadaşa gidicem kızımıon kahvaltısını yedirdim şimdi uyutuyorum uyanınca da çıkıcam inşallahh
nurtencım evet aynen devam edıyor mahvettı benı
Kızlar bende şimdi yağızı uyuttum yatayım yarın yoğun bir gün olacak.Doktor kontrolümüz ve aşımız var ordanda arkadaşlarıma güne gidicem.İlk defa yanlız doktora gidicem sorun çıkarmaz umarım benim oğlan.Hayırlı geceler allah rahatlık versin hepimize :)))
Birsom gözün aydın umarım alerji testlerindede bir sorun çıkmaz.Çok şükür.
Tubacım çok çok geçmiş olsun kuzuma kıyamam nasıl soğuk algınlığı olmuş ya o kadarda koruyoruz.Kış zorlu geçecek hepimiz için neyseki biraz daha iyiymiş serroş.
Banucum hayırlı yolculuklar.Keşke fırsat olsaydıda buralara kadar gelmişken görüşebilseydik.İyi eğlenceler şimdiden.
Gülhancım seninde yolculuk anneneymiş yoksa kalıcanmı dinlenmek için süper oluyor valla.Annelerimizin hakkı ödenmez.
Esencim çok acı bir durum allah sabır versin geride kalanlara hele o küçük yavruya kıyamam yaa
evet canım tığ gibiyim kalın tığğkaydirigubbakcemile3ay sen içme zaten esen kompleks yapıyom yaaa inceciksinÇok üzgünüm çoook
offf kızlar kaç günden bu yana sabahları cornflakes yemekten gına gelmişti 1 çaydanlık çay demledim domkestim salata maydonoz peynir zeytin bide beyaz ekmek kırdım ucundan süpper bi kahvaltı ettim tek başıma 1 çaydanlık çay içtim valla..
günlerdir akşam yemeklerini kaçırıyorum die ne çok üzülüyorum anlatamam hemende göbek, mide fırlıyıveriyo uyus oluyommm
canım acayip poça isiyo ama çapadaki fırından,işe giderken 3 günde bir gider kuyruga girerdim harika kakan pamuk poğaçalardan almak için.. iş bitti evlendikten sonra bayram sabahları kep kahvaltı annemde olur ve ben poğaça olayını klasikleştirmiştim hamileyken falan hooop gidiyodu geçen bayram vınnnn geçtik önünden( geçen aglayasım geldi inanın kilo probleminden..
eşimde geçen giyinirken sen verdim verdim diyosun ben anlamıyorum neren verdi demezmi?? ayyyy nasıl üzüldüm anlatamam.. o eskisi gibi sıfır beden nurten olacagımı düşünüyo heralde!!
ama imkansız:1no2: :1no2:
ayyy neyse bayrama kadar 55 olusam yada bi kilocuk daha verebilirsem o pamuk poğaçalardan 2 adet, ve nette görüp tam benlik deyip ara ara açıp iç çektigim börekten tıka basa yiyecegim..
YANİ ASIL BAYRAM MİDEME, MİDEMEEEEhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :roflol: :roflol:
Günaydınlar herkese bugün işe gelebildim nihayet. daha iyiyim. berkede daha iyi. dün 3 kere kaka yaptı ama eskisi kadar cıvık değil. doktor ishal maması verdi isheli geçene kadar onu içiriyoruz. ama keyfi yerinde şükür. geceleri bazen huzursuzlaşıyor..oda olacak artık.
benimde boğazım hala çok kötü ağrıyor ama ateşim çıkmıyor sürekli terliyorum şu anda bunları yazarken ter basıyor.
bu arada arayan soran geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız...
geçmişi okuyamadım...yazan yazamayan herkese teşekkürler....
Günaydin Kizlar,
Yazamiyordum bir süredir, yatili misafirlerimiz vardi birkac gün. Üstüne birde beni Farmville'ye alistirdilar. Hatta esimide. Bilgisayara girdigim sayili zaman diliminde sadece orayla ilgilenebildim. Gecmisi okumaya calicagim bir ara. Ne kadar basarabilirsem artik.
Bize gelince, birkac kez kaza atlattik kizlar. Ilkinde Doruk, ben yiyecegim diye kasiga uzanirken, gözüne muhallebi döktü. Muhallebi ilikti, biraz korktu ama cani yanmadi. Birsey olacak diye cok korktum, hemen silip, gözünü yikadim. Neyseki birsey olmadi. Ikincisi, salincaktan düstü. Agladi epey ama o da gecti. Normal kemerini takiyorum ama yanindayim diye, bu sefer takmayayim dedim. Ben televizyona dalinca, kasla göz arasi yere yapisti. Kendime cok kizdim. En son kazayi da dün yaptik. Alis-verise cikmistik, Hipp'in kavanoz mamalarindan vardi yanimda. Acikinca karnini doyurayim dedim. Hindi, patates ve bir baska sebze karisimi. ( Türkcesini bilmiyorum) Tam püre olmamis bir parca et varmis kavanozda. Kücücük birseymis, arada kaynamis, görmemisim. Offf, ne kadar yediyse hepsini cikardi onu yutamayinca. Batti her tarafimiz tabi. Gerisi geri eve geldik apar-topar...
selam hanımlar.
aşı kızımı mahvetti. sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadı. ateşi bi ara 39' a kadar çıktı. calpol düşürmedi bir de fitil kaldırdım. ılık suyla banyo yaptırdık anca 37.5 oldu.diğer aşılarda hiç ateşlenmemişti halbuki. bugün ateşi yok ama huysuzluğu var biraz.bir yaşına kadar aşı yok allahtan.
cerencim çok geçmiş olsun arkadaşım oğluşuna da sana da. allah acılarını göstermesin bize. hep iyi olsunlar inşallah kuzularımız.
kızlar siz biberon maması olarak hangisini kullanıyorsunuz
dün duruya ve yağmura süt mayaladım sabah güzel tutmuştu cevizide rondodan geçirdim kahvaltılarına ekleyeceğim azar azar çorbalardan hangilerini vermeye başladınız kızlar
merhaba kızlar,sabahtan beri anam ağladı desem yalan olmaz
zeynep 6 da kalktı her zamanki gibi pek bişeyi yoktu oynadık
saat 7 de eşim işe gitti
biizmki başladı ağlamaya zor uyuttum uykusunda da ağladı bi kaç kez
9 gibi kalktık
o zamandan bu zaman ağlıyor hep
parol şurup vardı biraz içirdim
dedim sakinledi
uyuttum
10 dk geçmedi uyandı yine
yatakta yatmıyor
oynamıyor
tv izlemiyor
kucakta bile durmak istemiyor ya
sadece abağırsa bişey demiycem
bazen isteiğini yaptırmak için sadece bağırıyor ağlıyo gibi yapıyo verince susuyorama bugün öyle değil gözyaşıyla ağladı yavrum
sanırım 2.diş geliyor
elimi sokup bakayım dedim istemedi sokturmadı
normalde açar hemen ağzını
zar zor biraz baktım sanırım 2.geliyor az bi beyazlık gördüm ama elimle hissedemedim
dün de keyfi pek yoktu
bugün biraz ateşi var gibi geldi
kuzularımıza ve bize Allah sabır versin kolayca çıkarsınlar dişlerini en kısa zamanda inş.
Merhaba arkadaşlar a.s.
Sizleri sık sık takip ediyordum.Ama fırsat bulupta yazamıyorum ara ara girip sizden blgilenip çıkıyorum.Hepimizin bebişleri aynı şeyleri yaşadığı için hep aynı sorunlarla karşılaşıyoruz.Epeydir giremediğim için ismim Sevgi ve 15 mayıs doğumlu kızım var onun ismi de Defne.Bizde herkes gibi diş çıkarıyoruz.Alttan iki dişimiz geldi bilealkisalkisalkis tabi iştahı yerinde değil zor yediriyorum.
Bi de şu gdo hepimizin kafasını karıştırdı.Benim kzımda mama içiyor.Arkadaşlar üniversitede aldığım besin kimyası dersine dayanarak söylüyorum ki bu gdo lar eskiden beri var herkes tarafından biliniyor.Şu anda gündeme niye geldi bilmem.Ama işte insanların hayatı bu kadar ucuz.malesefki hepinizinde bildiği gibi mamalarda da var.Ama mamada olan vitaminlerde sütlerde yok maesef mama vermek zorunda kalıyoruz.Yavrularımız allaha emanet.
kızlarrrrrrr primanıın 3 numrasını kullanıyoruz biz baktım az kalmş 4 mü aldırsam acaba çok mu büyük olur
7800 gr şimdi zeynep
siz nasıl kullanıyorsunuz
bu sabah hasta oldum sonunda:))))) ohhhh be rahatladım..
esimin halasına gittik az önce geldik..
sabah o kadar karnım ağrıyordukii ve uykum vardı eşim giderken saba gevrek boyoz alayım dedi.tmm dedim sen in ben sepeti uzatırım asağıya.. nerdeeee anında uykuya dalmısım:) adam ağaç olmus asağıda..gül gül öldük..
kızlar hemen yazıp kaçacağım annemdeyim
çocukların testleri temiz çıktı .....ama alrji testlerini alamadık hafatya cuma alıncak ona göre tedavi yapacağız dedi
slm dün abimle eşi geldi eşi hamile ve kızamık riski vardı allahımıza şükür geçirebilme oranı çok düşükmüş ve sanırım aşılıymış gecirseydi3.ayında bu zmana kadar geçirirdin demiş..
hiç kilo almamış ne güzel ben 3 aylıkken 5kilo fazlalaıgım vardıkaydirigubbakcemile3 sanırım oglan doguranlar fazla kilo almıyorlar..
slm kizlar
kizim cok hasta teteleri(( ilk hastaliğini geçiriyor (( birden bire ateslendi..dün tam yogurdunu yedircektim bi baktim cocuk yaniyor..10dakika öncesinde kucagimdaydi bişeyi yoktu oysa birden firladi..bi baktim ki 37.8 atesi..bayilcaktim o anda..hemen soydum surup verdim..derken 38.3 e kadar cikti ( sonra surup etkisini gösterdi..cok sukur düştü..hafifte ishali vardi geceyle birlikte 5 kere kaka yapmişti..bide kusuyordu yemek yerken..boguluyordu yutamiyordu felan..
eşim gelince doktora götürdük..ben dişten diye düşünüyordum..ama dişten bu kadar ates cikmazmiş..en fazla 37.5 olurmus..bu soguk alginliği dedi..bogazlarida hafif şişmiş..tahlil yaptirdi antibiotik için..crp biraz yüksek cikti..enfazla 5 olmasi gerekirken 5.6 serrosun..antibiotik verdi..imdi vermessek ilerler dedi..ilerlemeden önlemini alalim dedi..
ay kuzumun öyle baygin bakişlari ardiki düniçin gitti ya..yasamadan anlamiyor insan Rabbim tüm kuzularimizi korusun tüm hastaliklardan,kazalardan,belalardan ((
gecmise bakamadim..ama ceren ile berkenin resimlerini gördümkuzum yaaa..Rabbim acil şifalar versin..bi daha hiç hasta olmasin inşaAllah
neyse ben kactim kizlar..serrosumla ilgileneyim..sürekli ilgi bekliyor..öptüm hepinizi
ceylinim naber tatlım benim kızlar annenannesinde bende temizlik yaptım bavulu hazırladım birazdan alacağız kızları
tubacım geçmiş olsun güzelim serroş nasıl hastalandı ki Allah koorusun bebeklerimizi
birsencim sonuçlara sevindim inşallah alerji testi de temiz çıkar
ceren ve berke iyilermiymişçok zor ya yaşayan bilir bu hastalık olayını ben kilisteyken ağlayıp durmuştum Ahsen hastalandığında ve 3 gün düşmemişti ateşi
bende bugün ölü evine yemek götürdüm ufaklığa hala söylememişler babasını ama o da anlamış herhalde babam nerde bile demiyormuş sanırım :öldü: kelimesini duymak istemiyor(
ve kızlar esas sorum geliyoo, şu sebzelere et ekleme olayı varya haftanın kaç günü etli yapıcaz, etli yapmadığımız günler nasıl yapıcaz etsuyu tavuk suyu fln mı koymamız gerekiyo, bideeeee kırmızı pancar var evde sebzesine ekliyimmi, yarın ilk kahvaltıyı vericem, peynirinin tuzunu çıkarmak için suya koydum, sütümü sağdım dolaba koydum, yumurtada kyucam sarısının 8de biri, ekmek mi koymam gerekiyo bide ne kadar ekmek kyucam kızlar yardım
kızlar bide ek besin başlığında peyniri fln çok ezmeyin gibi bişi okumuştum ilk defa vericem ben parçaların büyüklüğü ne kadar olmalı
Kızlar bende şimdi yağızı uyuttum yatayım yarın yoğun bir gün olacak.Doktor kontrolümüz ve aşımız var ordanda arkadaşlarıma güne gidicem.İlk defa yanlız doktora gidicem sorun çıkarmaz umarım benim oğlan.Hayırlı geceler allah rahatlık versin hepimize :)))
Birsom gözün aydın umarım alerji testlerindede bir sorun çıkmaz.Çok şükür.
Tubacım çok çok geçmiş olsun kuzuma kıyamam nasıl soğuk algınlığı olmuş ya o kadarda koruyoruz.Kış zorlu geçecek hepimiz için neyseki biraz daha iyiymiş serroş.
Banucum hayırlı yolculuklar.Keşke fırsat olsaydıda buralara kadar gelmişken görüşebilseydik.İyi eğlenceler şimdiden.
Gülhancım seninde yolculuk anneneymiş yoksa kalıcanmı dinlenmek için süper oluyor valla.Annelerimizin hakkı ödenmez.
Esencim çok acı bir durum allah sabır versin geride kalanlara hele o küçük yavruya kıyamam yaa
kızlar kağan uyurken bi ara ağlıyo gibi sesler çıkarıyo ya noldu acaba of... sizinkilerde yapıyomu
offf kızlar kaç günden bu yana sabahları cornflakes yemekten gına gelmişti 1 çaydanlık çay demledim domkestim salata maydonoz peynir zeytin bide beyaz ekmek kırdım ucundan süpper bi kahvaltı ettim tek başıma 1 çaydanlık çay içtim valla..
günlerdir akşam yemeklerini kaçırıyorum die ne çok üzülüyorum anlatamam hemende göbek, mide fırlıyıveriyo uyus oluyommm
canım acayip poça isiyo ama çapadaki fırından,işe giderken 3 günde bir gider kuyruga girerdim harika kakan pamuk poğaçalardan almak için.. iş bitti evlendikten sonra bayram sabahları kep kahvaltı annemde olur ve ben poğaça olayını klasikleştirmiştim hamileyken falan hooop gidiyodu geçen bayram vınnnn geçtik önünden( geçen aglayasım geldi inanın kilo probleminden..
eşimde geçen giyinirken sen verdim verdim diyosun ben anlamıyorum neren verdi demezmi?? ayyyy nasıl üzüldüm anlatamam.. o eskisi gibi sıfır beden nurten olacagımı düşünüyo heralde!!
ayyy neyse bayrama kadar 55 olusam yada bi kilocuk daha verebilirsem o pamuk poğaçalardan 2 adet, ve nette görüp tam benlik deyip ara ara açıp iç çektigim börekten tıka basa yiyecegim..
YANİ ASIL BAYRAM MİDEME, MİDEMEEEEhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :roflol: :roflol:
evet canım tığ gibiyim kalın tığğkaydirigubbakcemile3
yok be tedaviden önce 54 kiloydum ben ama nerde artık kesinlikle olamam
ah canım ya kıyamam ben sana :teselli:
ye bacım boşver bidaha mı gelece< dünyaya
ben teyzeme gidiyorum kızlar şimdi arkadaştan geldim ablam abeni alacak gideceğiz
yarın sabah erkenden hacca gidiyorlar dua listesi vereceğim eline teyzoşun Allah kabul etsin inşallaha
darısı bize olsun çok imreniyorum bizde gideriz inşallah yaa
zaten kilo verim bende boşvercemkaydirigubbakcemile3 yok anacım yok aklım fikri kilolarda...evet canım tığ gibiyim kalın tığğkaydirigubbakcemile3
yok be tedaviden önce 54 kiloydum ben ama nerde artık kesinlikle olamam
ah canım ya kıyamam ben sana :teselli:
ye bacım boşver bidaha mı gelece< dünyaya
ben teyzeme gidiyorum kızlar şimdi arkadaştan geldim ablam abeni alacak gideceğiz
yarın sabah erkenden hacca gidiyorlar dua listesi vereceğim eline teyzoşun Allah kabul etsin inşallaha
darısı bize olsun çok imreniyorum bizde gideriz inşallah yaa
İyi akşamlar bacılar a.s.
Dün akşam spordan sonra eşim çok yorgundu ve eve gelmeyi gözümüz yemedi. Kayınvalidemde kaldık. Bugün eve 2 gibi geldik. Defnoş'un çantasını boşalt, öğle yemeği ye, duş al falan derken bu saat oldu valla. Kaç saattir bilgisayar açıkda ancak okudum geçmişi.
Bana iç çamaşırı ve makyaj malzemesi almak için dışarı çıkıcaktık ama bu saatten sonra çıkmayalım dedik. Yarın kahvaltıdan sonra çıkar hem alışverişimizi yapar hemde gezeriz dedik yerimseniben
Buzluktan et çıkarmıştım o çözülsün yemek yapacağım. cokacimcoook
:lepi: :lepi: :lepi: Bu arada dün spora başlayalı tam 1 ay olmuştu. Ölçümlerim yapıldı. 4,5 kilo vermişim ve en önemlisi 5 cm incelmişim hem bel hemde kalçadan. Göğüsten 3 cm incelmişim. Çok mutlu oldum çok. Aslında şu gırtlağımı biraz daha tutmayı becersem daha fazla kilo vereceğim ama buna da şükür be. Evde oturmakla bişey olmuyo :lepi: :lepi: :lepi:
Bugün hava bayağı serindi. Artık doğalgazı açalım dedik. Ay 15 dk'da ev ısındı. Aslında soğuk değildi ama ısınınca bi güzel geldiki valla zemuszemus
ah canım ya çok geçmiş olsun cnmslm kizlar
kizim cok hasta teteleri(( ilk hastaliğini geçiriyor (( birden bire ateslendi..dün tam yogurdunu yedircektim bi baktim cocuk yaniyor..10dakika öncesinde kucagimdaydi bişeyi yoktu oysa birden firladi..bi baktim ki 37.8 atesi..bayilcaktim o anda..hemen soydum surup verdim..derken 38.3 e kadar cikti ( sonra surup etkisini gösterdi..cok sukur düştü..hafifte ishali vardi geceyle birlikte 5 kere kaka yapmişti..bide kusuyordu yemek yerken..boguluyordu yutamiyordu felan..
eşim gelince doktora götürdük..ben dişten diye düşünüyordum..ama dişten bu kadar ates cikmazmiş..en fazla 37.5 olurmus..bu soguk alginliği dedi..bogazlarida hafif şişmiş..tahlil yaptirdi antibiotik için..crp biraz yüksek cikti..enfazla 5 olmasi gerekirken 5.6 serrosun..antibiotik verdi..imdi vermessek ilerler dedi..ilerlemeden önlemini alalim dedi..
ay kuzumun öyle baygin bakişlari ardiki düniçin gitti ya..yasamadan anlamiyor insan Rabbim tüm kuzularimizi korusun tüm hastaliklardan,kazalardan,belalardan ((
gecmise bakamadim..ama ceren ile berkenin resimlerini gördümkuzum yaaa..Rabbim acil şifalar versin..bi daha hiç hasta olmasin inşaAllah
neyse ben kactim kizlar..serrosumla ilgileneyim..sürekli ilgi bekliyor..öptüm hepinizi
iyi yolculuklar cnm kazsız belasız gidip gelmek nasip olur inşiyi akşamlar kızlar yarın yolculuk hazırlanıyoruz
birsencim sonuçlar iyi çıkmış çok sevindim gözün aydın
tubacım geçmiş olsun tatlım inşallah hemen iyileşir prenses
kızlar yorgunummmmmmmmmmmmmm
ah canım ya,çok kötü bir durum,Allah düşmanıma bile göstermesinbende bugün ölü evine yemek götürdüm ufaklığa hala söylememişler babasını ama o da anlamış herhalde babam nerde bile demiyormuş sanırım :öldü: kelimesini duymak istemiyor(
maşallah cnm
Hoşgeldin canım. Benim kızımın ve Nurten'in kuzusunun adıda Defne. Bi defne'miz daha oldu a.s.
Hoşbuldum canım saola.s. Defnoşlara da maşÜçlendiler demekhihoyyyt.Allah bütün yavruların bahtını güzel etsin:Saruboceq:
Sana da brova walla Pınar takip ettiğim kadarıyla azmin süper kilolarda gitmiş aynen devam edip istediğin kiloya ulaşırsın inş.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?