canım ya seni tebrik ederim bir ayda çok iyi maş. sana bu tempoda gidersen ki gidiyosun 3 ayda tığ gibisin kızalkisalkisalkis
sen dogalgazı yenimi açtınakannehir kız ben 1 aydır açıyorum hatta 60tl faturam bile geldi:bbo: senin bina ısı yalıtımlıysa hemen ısınır..
Hoşbuldum canım saola.s. Defnoşlara da maşÜçlendiler demekhihoyyyt.Allah bütün yavruların bahtını güzel etsin:Saruboceq:
Sana da brova walla Pınar takip ettiğim kadarıyla azmin süper kilolarda gitmiş aynen devam edip istediğin kiloya ulaşırsın inş.a.s.
Selam hanımlar a.s.
Bizde bugün kontrole gittik.Ya insan hastaneye gitmeye korkuyo walla şu malum grip yüzünden inş bişey olmaz ya heryerde bi hasta.
Neyse Defnoş um ii çok şükür.Kızım zorla yedirdiğim yemeklerden 1 kilo almış çok sevindim yahihoyyythihoyyyt
Gelişimde gayet ii dedi dr muz.inş böyle devam eder.
Ya kızlar ben tek alıntı yapabiliyom alıntılar nasıl yapılıyo yardım eden olursa sevinirim.:kedi:
Yemeğimizi yedik, kızımı uyuttuk. Şimdi film izlicez kocişimle. Kendime bi sallama çay yapayım. Azcıkta fındık ve ceviz. Oh misssss zemuszemus
İyi akşamlar bacılar a.s.
Dün akşam spordan sonra eşim çok yorgundu ve eve gelmeyi gözümüz yemedi. Kayınvalidemde kaldık. Bugün eve 2 gibi geldik. Defnoş'un çantasını boşalt, öğle yemeği ye, duş al falan derken bu saat oldu valla. Kaç saattir bilgisayar açıkda ancak okudum geçmişi.
Bana iç çamaşırı ve makyaj malzemesi almak için dışarı çıkıcaktık ama bu saatten sonra çıkmayalım dedik. Yarın kahvaltıdan sonra çıkar hem alışverişimizi yapar hemde gezeriz dedik yerimseniben
Buzluktan et çıkarmıştım o çözülsün yemek yapacağım. cokacimcoook
:lepi: :lepi: :lepi: Bu arada dün spora başlayalı tam 1 ay olmuştu. Ölçümlerim yapıldı. 4,5 kilo vermişim ve en önemlisi 5 cm incelmişim hem bel hemde kalçadan. Göğüsten 3 cm incelmişim. Çok mutlu oldum çok. Aslında şu gırtlağımı biraz daha tutmayı becersem daha fazla kilo vereceğim ama buna da şükür be. Evde oturmakla bişey olmuyo :lepi: :lepi: :lepi:
Bugün hava bayağı serindi. Artık doğalgazı açalım dedik. Ay 15 dk'da ev ısındı. Aslında soğuk değildi ama ısınınca bi güzel geldiki valla zemuszemus
ayyy pınarcım yazdıgını gorunce dayanamadım dırek dalıyorum kocısle basbasa fılm ızlenecek ....fındıklar yenecekkk....aklıma bazı kokular gelmeye basladı CADIARZU:uhm::uhm:
ne güzel vermeye başlamışsın kiloları canım. o kadar emek veriyorsun spordu diyetti karşılığını almana çok sevindim alkisalkisalkis
kız senin kaç kilo fazlan varki?? resimlerde çokta kilolu çıkmıyosun tatlım.. sen azda olsa emziriyosun olsun gider hepsi takma kafana..ah canım ya çok geçmiş olsun cnm
umarım en kısa sürede iyileşir
iyi yolculuklar cnm kazsız belasız gidip gelmek nasip olur inş
ah canım ya,çok kötü bir durum,Allah düşmanıma bile göstermesin
maşallah cnm
oh afiyet olsun nurten
bide ben verebilsem ya hiç veremedim offff
yok cnm aslında defneler 4lendi bi ark. daha var adı gonca onunda defnesi var ama o bayagıdır foruma girmiyo sanırım işe başladı ve vakti olmuyor..Hoşgeldin canım. Benim kızımın ve Nurten'in kuzusunun adıda Defne. Bi defne'miz daha oldu a.s.
Hoşbuldum canım saola.s. Defnoşlara da maşÜçlendiler demekhihoyyyt.Allah bütün yavruların bahtını güzel etsin:Saruboceq:
Sana da brova walla Pınar takip ettiğim kadarıyla azmin süper kilolarda gitmiş aynen devam edip istediğin kiloya ulaşırsın inş.a.s.
cnm maş. kızına 1 kg çok iyimiş kaç kilo olmuş merak ettim benm kzım zayıf haftayada bizim kontrl var inş. bnm kızımda 1kg falan almıştır ama sanmam:gitme:Selam hanımlar a.s.
Bizde bugün kontrole gittik.Ya insan hastaneye gitmeye korkuyo walla şu malum grip yüzünden inş bişey olmaz ya heryerde bi hasta.
Neyse Defnoş um ii çok şükür.Kızım zorla yedirdiğim yemeklerden 1 kilo almış çok sevindim yahihoyyythihoyyyt
Gelişimde gayet ii dedi dr muz.inş böyle devam eder.
Ya kızlar ben tek alıntı yapabiliyom alıntılar nasıl yapılıyo yardım eden olursa sevinirim.:kedi:
verirsin pınarcım bide defne 1-2 yaşına kadar seni emerse hiç kilo kalmaz... cnm yakıyorum ama yatarken kapatıyorum ve biara havalar güzel gitti o aralar hiç yakmadım.. gündüz akşamları yakıyorum bizm binamız eski ve yalıtım yok ama maş. güneş dogarken yatak odamda, öğle olmadan oturma odamda,ögleden sonra mutfagımda,batarkende yemek odamdakaydirigubbakcemile3 oyüzden az bi güneş açsa evim hemen ısınır.. ama yazın hiiçç çekilmiyor..Sağolasın canım a.s. Valla hedefim 60. 82 ile başladım. Daha 17,5 kilom var. Ama acelem yok yaza kadar hepsi gidecek inşallah :Saruboceq:
Evet canım hem içeriden hemde dışarıdan yalıtım var yeni bina olduğu için. O yüzden bugüne kadar yakma gereği hissetmedik. Bugün yakalımda artık ne olur ne olmaz çocuğu fazladan giydirmeyelim rahatsız olmasın dedik. Bizimki sıkıntılı biraz. Külotlu çorap bile giydirsen rahatsız oluyor. Valla 1'de yaktım ama mis oldu. Pimapenlerde sorun vardı onlar hallolunca etki etti demek. Bide kayınpederim dışarıdan silikon çekicek pimapenin bazı yerlerine o zaman daha iyi olur alkisalkisalkis
60 iyiymiş ya biz geçen kış hep 1'de yaktığımız halde 380-420 arası geldi fatura kafamçokkarıştı
Amin canım Allah hepsini nazarlardan korusun, bahtlarını iyi etsin :Saruboceq:
İnşallah canım ya daha çok var hedefe ulaşmaya ama bende çıtayı bayağı yüksek tuttum. Hamile kaldığımda 72'ydim ama kısmetse 60'a inmek istiyorum yerimseniben
harbiden mismiş..yarasın..Yemeğimizi yedik, kızımı uyuttuk. Şimdi film izlicez kocişimle. Kendime bi sallama çay yapayım. Azcıkta fındık ve ceviz. Oh misssss zemuszemus
nası yaniii :kedi: çaktırma kızzzkaydirigubbakcemile3ayyy pınarcım yazdıgını gorunce dayanamadım dırek dalıyorum kocısle basbasa fılm ızlenecek ....fındıklar yenecekkk....aklıma bazı kokular gelmeye basladı CADIARZU:uhm::uhm:
forum çok sessizmiş bugün. bizde öğleden sonra dışarı çıktık.sahilde gezdik biraz kızım güneş gördü, market alışverişi yaptık akşam oldu zaten.
bu arada kızım bize ilk maddi zararını verdi. babasının gözlüğünü kırdı. ben mutfakta mamasını yaparken eşimin gülme sesine koştum ki ne gözlüğün sapı bir elinde kalanı diğer elinde. baba kız gülüşüyorlar. ben kızdım tabi niye almadın elinden diye. kucağında çekip almış gözünden o da kıyamamış almaya. güya gözü üstündeymiş beyefendinin. tamir olucak gibi de değil mecbur yeni alacak. cadı yok yere masraf çıkardı bize.
ayyy cadıya bak sen.. yerim onu yaramazlıkları bile güzel bee canları sagolsun..
Selam Kızlar,
Annemden geldık biraz önce.Sımdı ayaklarımda sıpayı sallıyorum.Sonra duş ve yatak.Off pazar sabahları öğlene kadar yatardık eskıden b.ö dönemlerınde.
Ve Pınar sana ne yazacağım bilmiyorum.Süper vermışsın ya.Özendım ve bu gun yedıklerımden cok pişman oldum.
Zaten su annemde olunca sapıtıyorum.Çok tatlı gelıyor her yedıuğım.Kız Nurten ben de bu sabah beyaz ekmek yedım.Ama cok pişmanım cok.Elma sırkesını bal koyuyomusun cıcım?
forum çok sessizmiş bugün. bizde öğleden sonra dışarı çıktık.sahilde gezdik biraz kızım güneş gördü, market alışverişi yaptık akşam oldu zaten.
bu arada kızım bize ilk maddi zararını verdi. babasının gözlüğünü kırdı. ben mutfakta mamasını yaparken eşimin gülme sesine koştum ki ne gözlüğün sapı bir elinde kalanı diğer elinde. baba kız gülüşüyorlar. ben kızdım tabi niye almadın elinden diye. kucağında çekip almış gözünden o da kıyamamış almaya. güya gözü üstündeymiş beyefendinin. tamir olucak gibi de değil mecbur yeni alacak. cadı yok yere masraf çıkardı bize.
Selam Kızlar,
Annemden geldık biraz önce.Sımdı ayaklarımda sıpayı sallıyorum.Sonra duş ve yatak.Off pazar sabahları öğlene kadar yatardık eskıden b.ö dönemlerınde.
Ve Pınar sana ne yazacağım bilmiyorum.Süper vermışsın ya.Özendım ve bu gun yedıklerımden cok pişman oldum.
Zaten su annemde olunca sapıtıyorum.Çok tatlı gelıyor her yedıuğım.Kız Nurten ben de bu sabah beyaz ekmek yedım.Ama cok pişmanım cok.Elma sırkesını bal koyuyomusun cıcım?
verirsin pınarcım bide defne 1-2 yaşına kadar seni emerse hiç kilo kalmaz... cnm yakıyorum ama yatarken kapatıyorum ve biara havalar güzel gitti o aralar hiç yakmadım.. gündüz akşamları yakıyorum bizm binamız eski ve yalıtım yok ama maş. güneş dogarken yatak odamda, öğle olmadan oturma odamda,ögleden sonra mutfagımda,batarkende yemek odamdakaydirigubbakcemile3 oyüzden az bi güneş açsa evim hemen ısınır.. ama yazın hiiçç çekilmiyor..
harbiden mismiş..yarasın..
b.ö miii ay koptummmm:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koymuyorum tatlım boşuna şeker yüklemesi geliyo bana ama ılık suya ekliyorum 1 tatlı kaşıgı soguk olunca içemiyorum..
ayyy ne yapalım arada yenir beyaz ekmek yaa.. ben pişman degilim.. ama akşam yemegi olaraktan küçük bi tabak pırasa yemegi ve yogurt yedim şimdi pınarda fındık ceviz falan dedi içim kıyıldı alla allaaaaaa...
Maşallah kuzuma iyi bakmışsın annesi güzel kilo almış. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin a.s.
Canım alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki MQ'ları tıkla. En son mesajda alıntı yapa bas hepsi çıkar a.s.
kız senin kaç kilo fazlan varki?? resimlerde çokta kilolu çıkmıyosun tatlım.. sen azda olsa emziriyosun olsun gider hepsi takma kafana..
yok cnm aslında defneler 4lendi bi ark. daha var adı gonca onunda defnesi var ama o bayagıdır foruma girmiyo sanırım işe başladı ve vakti olmuyor..
cnm maş. kızına 1 kg çok iyimiş kaç kilo olmuş merak ettim benm kzım zayıf haftayada bizim kontrl var inş. bnm kızımda 1kg falan almıştır ama sanmam:gitme:
verirsin pınarcım bide defne 1-2 yaşına kadar seni emerse hiç kilo kalmaz... cnm yakıyorum ama yatarken kapatıyorum ve biara havalar güzel gitti o aralar hiç yakmadım.. gündüz akşamları yakıyorum bizm binamız eski ve yalıtım yok ama maş. güneş dogarken yatak odamda, öğle olmadan oturma odamda,ögleden sonra mutfagımda,batarkende yemek odamdakaydirigubbakcemile3 oyüzden az bi güneş açsa evim hemen ısınır.. ama yazın hiiçç çekilmiyor..
harbiden mismiş..yarasın..
nası yaniii :kedi: çaktırma kızzzkaydirigubbakcemile3
ayyy cadıya bak sen.. yerim onu yaramazlıkları bile güzel bee canları sagolsun..
Maş4 Defne demek kaydirigubbakcemile3
Canım Defnoşum 8700 kilo olmuş maşallah.Ama bu ay çok zor besledim ya dişlerimiz çıktıda kilo alcanım ummuyodum ama yine maşallah.Senin Defnoş da istediğin kiloyu alır inş canıma.s.
hadi bakalım ama dikkat ette film olmaananiknanikBende eşime diyorum bigün Defne'nin elinde kalacak gözlüğün diye. Defne çekiyo bizim adam gülüyor akannehir
Hoşgeldin canım a.s. Valla ya bizde öğlene kadar uyur sonrada kalkıp kahvaltı edip hemen sokağa atardık kendimizi. Tabi hem yeni evliyim, hem hamileyim. Ne istesem yapılırdı alkisalkisalkis
Sağolasın canım. İlk kilolar kolay olurda sonrası takılır kalır. Bakalım ben nerede takılıcam merak ediyorum bacım CADIARZU Aman çokda kasmayın be. Ben valla canım bişey çekerse azcık yiyorum. Hele kayınvalidemdeysem yandım. Kadın çeşit çeşit yapıyor. Kaçmak mümkün değil mafoldumben
Aynen canım bizim binada öyel. Sabah bi başlıyo güneş almaya batana kadar.Başladık bakalım yakmaya fatura gelincede bizi yakar kaydirigubbakcemile3
Kız varsa evde at ağzına bi iki tane bişeycik olmaz a.s
beb bir iki taneyle haytta kalmam canımmm hepsini güpletirim en iyisimi almıyım bacım sana afiyet olsun..
Uleyn size yazmaktan filmden bişey anlamadım. Azcık eşimin yanına uzanayım da öyle izleyeyim bari hıh opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canıma.s.
Çok şeker bunlar ya..Kızımda babasının gözlüklerine el koyuyokaydirigubbakcemile3
ohhh maş. kızına bakalım bizimki kaç olacak..kız senin kaç kilo fazlan varki?? resimlerde çokta kilolu çıkmıyosun tatlım.. sen azda olsa emziriyosun olsun gider hepsi takma kafana..
Maş4 Defne demek kaydirigubbakcemile3
Canım Defnoşum 8700 kilo olmuş maşallah.Ama bu ay çok zor besledim ya dişlerimiz çıktıda kilo alcanım ummuyodum ama yine maşallah.Senin Defnoş da istediğin kiloyu alır inş canıma.s.
B.S Dönemindeyım kız napayım sıpalar tüm hayatımızı değiştirdi.Nurten kız bir tek sabah beyaz ekmekle kalmayıp akşamda tavuklu pilav yaaaaaaaa.
Ay hem pişman oluyorum hem dayanamıyorum.Yarın kemerleri sıkıcam napalım.Hem sen kaç kılosun kız inceciksin.
Pınar valla ben 62 de takıldım canım.Ama sen bu spor işine devam edersen takılma filan olmaz.
ohhhh afiyet olsun tavuklu pilavdan ne olmuşki ben geçen akşam tavuk suyuna çorba içtim hemde ne yaglıydı tavuktan ötürü bide fırın makarna yedim bol paşmelli bol kaşarlııı.. ayy o yüzden sıkıntıya girdim poğaça muhabbeti yaptım yaaa seni anlıyorum bacım gel yamacıma:teselli:
merhabalar
öncelikle tubiş geçmiş olsun cnm aynı durum alişdede var
ömerim daha iyi gibi
dün hastaneden eve geldik evi topladık yemek yap hazırla çocuklarla uğraş vs.
yemek yedik...sonra çocukları besledik ....uyuttuk çok uykum olduğu için
hemen 10 da yattım...uykuya dalmışım...eşim kaldırdı
ömer nefes Alamıyor ...bi panik kalktım...bi baktım çocuk ıkınıyor resmen
burnu tıkalı ....gece gitti nöbetci eczane buldu ...bi rortri bebe ile bir sprey aldı temizledik burnunu
o gece aliş kalktı.....hemen babaya ve ananeye devrettim.uyudum
hastanelerde çok yoruldum sanırımm...sabah kalktım
boğazım acıyor ama bi acayiplik var dilime bişey değiyor....
hemen ayna ile baktım küçük dilimde bişey çıkmış
hemen annemlerin oradki en yakın hastaneye k.b.b gittim adam baktı küçük dilimde siğil çıkmış şaşırdım
çok öksürmekten bağırmaktan olur dedi
öle bişey oldumu dedii
evet dedim bağrarak ağladım dedim
kaynana ie olan olayda ......eğer o siğil büyürse alırız dedi...bi bu eksiktı
eve geldim uyudum sonra halama gittik ...şimdi eve geldik
Günaydın Arkadaslar...
Hepinize iyi pazarlar.Biz oğluşla coktan uyandık.Babamız uyuyor ama.Boranın kahvaltısını hazırlıycam sımdı.Onu uyutur biz kahvaltı yapatrız.
Birsen geçmiş olsun arkadasım.Bak acısı senden cıkıyor işte.Salla artık herseyı.Ya valla 2 cocuk,ev,koca tasıyorsun bıde kaynana maynana cıkıyor araya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?