2009 Mayıs Anneleri

cnm banada lazım o ,ismini verirmisin banada?

Birsen geçmiş olsun ya bu siğil elde ayakta fln çıkar diye bilidum ben...
Gülhancm dişleriniz hayırlı olsun çifter çifter :)))

Kızlar bu arada ilk defa adet oluyorum, korktuğum kadar çok değil şimdilik bakalm kaç gün sürücek

kızlarrrrrrrrrrrr çok uykusuuzummm yaa ben iş yapasımda yok hiç

nurtencim ekleyim fotoğrafımı bir ara:))

kızlar kayınvalidem aradı sabah kızım indiniz mi yolculuk nasıldı diye sonrada yeni damat :)) ve gelin aradılar antalyaya balayına geldiler cumada bize geleceklermiş kalmaya cumartesi de dönecekler istanbula bir anda hepsiyle samimi olduk:))

cnm banada lazım o ,ismini verirmisin banada?

canım dahi bebek zeka gelişimini destekleyici cd. iki tane sağ beyin iki tane sol beyin diye 4 tane cd. ben almadım ablam vermişti. yeğenimden kaldı yani. ama netten bulabilirsin. isterseniz orijinalini alın isterseniz download edin. ablamın oğlu 3 yaşında çok zeki maşallah. mutlaka faydası olmuştur a.s.

Cnm aman dikkatli ol ya bencede maske tak

kız sen olmamısmıydın ne guzel ya .......ben daha 2.ayda olmustum sadece emzırdıgım halde

dün olmuşum cnm, öle azar azar pek yoğun değil, zaten bu ay olmasaydım test alıcaktım ne iş diye

burcu maalesef digitürk yok bizde. ama duymuştum babytv de eğitici bir kanalmış.

evet cnm bende bakıyorum ne izliyor diye eğitici şeyler cidden, çzgi filimde oyunlarla nesneleri anlatıyo, tanıtıyo, özelliklerini fln, hayvanları insanları, şekilleri, mesela koyun kuzu koç diye gösteriyo, bu sabah güneş gözlüğünü anlatıyodu oyun şeklinde, kuklanın biri tarif ediyo öbürüde tarif ettiğine benzer şeyler getiriyo fln, en sonunda dğru olanı getiriyo

Kızlar kağan geçen gün çok feci pişik olmuştu kanıyodu, ek besinlere geçişte olurmuş, bi aile dostumuz krem adı verdi onu kullandık 1 günde geçti, adı trosyd aklınızda bulunsun...

burcu gecmesıne sevındım cnm ınanmayacaksın senden sonra recepınkıde bayagı kızarmıstı bende yıne nıvea surdum sabaha hıcbırsey kalmamıs ama senınkınıde bıyere not etmek lazım

burcu gecmesıne sevındım cnm ınanmayacaksın senden sonra recepınkıde bayagı kızarmıstı bende yıne nıvea surdum sabaha hıcbırsey kalmamıs ama senınkınıde bıyere not etmek lazım

Cnm ek besin olayına girince oluyomuş alışana kadar, şimdi şükür geçti, mutlaka not et ,gerçi unutsan bile ben sölerm sana Şeniz

çok sağol cnm ,inşallah rahat ederiz.Defnede güle güle giysin..iyi geceler..

Tşk ederim canım a.s.

Hayırlı olsun Defnoşa cicileri güle güle kullansın.İnş dişler hayırlısıyla gelirde rahatlar kuzucuka

Tşk ederim canım a.s.

Bizde sabah 9-10 gibi aşıya gitcez off çok geriyo bu aşılar ya.Kuzum yine ağlıcak neyse umarım sorunsuz geçer.Herkese ii geceler..

İnşallah sorunsuz atlatırsınız canım a.s.

Hadi Allah kabul etsin canım inşallah bizlere de nasip olur :Saruboceq:

Canım çok sevindim Serroş'un iyi olduğuna. Allah bir daha hastalık vermesin a.s.

pinarcim cok güzel kilo vermişsin a.s. tebrikler canim a.s. böyle giderse yaza kalmaz kilocuklar gider inşaAllah

İnşallah canım hevesliyim bu sefer alkisalkisalkis

gunaydın hanımlar
oglum bu gece rahat uyuduhihoyyythihoyyyt uykuyu ozlemısım beee
halada uyuyor bızımkı
bende cayımı ısıtıp keyıf yapam
tubacım gunaydın bugun erkencısın tatlıma.s.

Ohhh afferim Recep' annesine kıyak geçmiş bu gece a.s.

İyi geçtiğine çok sevindim canım. Sende en iyisini yapmışsın. Daha önce yaşananlar için onlar utansın senin bu tavrından sonra a.s.

Sağolasın canım a.s. Sanada geçmiş olsun. Evinde temizlenmiş mis gibi ohhh a.s.

Canım ben 150 cc mamaya 2 yemek kaşığı Milupa'nın 8 tahıllı ballı kahvaltılığından koyuyorum. 1 yumurta sarısı. Yarım kibrit kutusu tuzu alınmış beyaz peynir ve yarım çay kaşığı tereyağı koyuyorum. Süt pekmezin özelliğini aldığı için onu meyve ile veriyorum. Ama kızım kaşıkla yemekten sıkıldığı için blenderdan geçirip biberonla veriyorum ben a.s.

Tarhanayı sütle yaptım bir kere yedi sayılır. Sütü ısıttım içine erittiğim tarhanayı saldım a.s.

Sağolasın canım a.s.

Ohh herkes hayran oldu desene alkisalkisalkis

Sağolasın canım a.s. Evet ya gıcık oldum sütyen işine. Vazgeçtim bende yılbaşına kadar bişey yok :umursamaz:

Evet canım ya gelinciğin sanırım diş çıkarıcak ama bi çıksada rahatlasa kuzum mafoldumben

Maşallah oğluşuma aslan olmuş aslan Bizimki balığa başladı bile. Kayınvalidem geçen gün nerdeyse bi hamsiyi ufalayıp ufalayıp yedirmiş bizim zilliye. Bayılmış oda kaydirigubbakcemile3

Tutunup kalkmasını yerim ben onun. Aslan damadım be. Aman Allah nazarlardan korusun

Hipp konusuna onay vermesine sevindim. Bizimkide bitmek üzere. Bende Hipp alacağım. İçimiz rahat olsun bari a.s

Allah kolaylık versin bacım a.s.

Emzirme bitsin sıkı diyet yaparsın canım sende. Bende emziriyorum diye fazla kesemiyorum. Sanırım spor bu kadar farkettirdi a.s.

İnşallah severek yer canım a.s.

Oy maşallah kuzuma a.s.

Herkese merhabalara.s.Bizde az önce aşılarımızı olduk ve geldik kuzum ağladı ama maş kucağıma gelince sustu yavrum inş ateşimiz çıkmaz.Kızlar bu calpol kaç saatte verilebilir:uhm:

İnşallah çıkmaz canım ya. 45-5 saatte bir veriliyo diye biliyorum :uhm:

Anam kız maske tak sen Allah korusun ya :1no2:

Kızlar bu arada ilk defa adet oluyorum, korktuğum kadar çok değil şimdilik bakalm kaç gün sürücek

Hadi gözün aydın canım a.s.

Ohh bu ne samimiyet kız maşallah Allah bozmasın a.s.

Kızlar kağan geçen gün çok feci pişik olmuştu kanıyodu, ek besinlere geçişte olurmuş, bi aile dostumuz krem adı verdi onu kullandık 1 günde geçti, adı trosyd aklınızda bulunsun...

Geçmiş olsun canım a.s.

Bizimde ağzında pamukçuk çıkınca poposuna da vurdu. Mustela bile kullandım geçmedi ama doktor Trosyd dedi valla 1 günde geçirdi. Ben şimdi arada hafif bi pembelik görsem hemen sürüyorum a.s.

Selamlar bacılar a.s.

Annem geldi sabah iş dönüşü. Şimdi yine işe gitti bende ancak geldim. O Defnoş'a baktı bende ütülerimi yaptım. Sildim, süpürdüm evimi güzelce. Yemin verdirdim anama hiçbişey yaptırmadım bu sefer alkisalkisalkis

Şimdi de Defnoş'um parkelerde dolaşıyor. Halıya kocaman örtü serdim tüylerden rahatsız olmasın diye. Oyun halısında falan durmuyor çünkü. Ama o koca halıdan çıkıp inadına parkeye gidiyor. Dvd'nin önüne gidip onu çekmeye çalışıyor zilli. Uykusu var esniyor belki uyur kendi kendine.

Benimde karnım acıktı bi cornflakes yiyeyim bari. Akşamda sporum olduğu için kayınvalideme gidicem yine.

Çamaşır var makinada bitsinde asayım. Havada yağışlı olunca balkona asamıyorum. Evin içinde de 2 günde zor kuruyor ya gıcık oluyorum :çok üzgünüm:

Son durum raporum budur kaydirigubbakcemile3

ya kızlar recep yaklasık 15 gundur falan bıseyleden sıkılıp benı ıstedıgı zaman anne enne gıbı sesler cıkarmaya basladı ılk basta bana oyle gelıyor dıyodum esım falanda farkett artı emınım ben recepı severken hep annem dıye sevıyorum o etkılı olmus olabılırmıkı ......yanı dede baba gıbı seyler varken bızımkı anneden basladı

herkese selamŞeniz
çok şükür biraz işleri topalrdım gelebildim
geçmişe fazla bakamadım
birsenin sonuçları temiz çıkmış sanırım gözünaydın canım..
banuda yola çıkacaktı...ne yaptı bilmiyorum:uhm:
tülayla pınar yok sanırım benmi görmedim yoksakafamçokkarıştı

Ay Gulsah Allah korusun canım.El purellerınden al bol bol kullan tatlım.

Burcu hadı gözun aydın teste gerek kalmadı.Kremıde alayım evde bulunsun sağol canım.

Nurten sağol canım.Hızlı çoçuk napsın 2 sı bır arada bıtıcek inşallah.Sanada kolay gelsin.

Sibelcım benımkıde hıpp ve aptamıl önerdı.Ben bır kutu hıpp bıtırdım.Evde aptamıl 2 vardı şimdi onu bıtırınce tekrar hıpp e dönucem.Kararsız kaldım ama sanırım dönusumlu kullanıcam.Çünku aptamıldekı immunofortıs bağışıklığı kuvvetlendırıyor.

Benım sıpa uyudu bende elma ve yoğurdumu yıyeyım.Ve cok şükür kı 2 haftadan berı takılı kaldığım 62 den 61 indim.

bende dün oğluma hipp mamasını aldım bakalım annem bugün içirecekti ne yaptı bilmiyorum
sonra bebelac armutlu muhallebi aldım normalde googly alıyordum ülkerin bu sefer bunu aldım
meyve ve sebze püreleri aldım yine kavonozda onlar çok pratik oluyor milupanın..
bu akşamda yapabilirsem sebze çorbası yapcam ilk defa
siz nasıl yapmaya fırsat buluyorsunuz yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…