ceylin televizyona çok meraklı. ben de zararlı diye izletmiyordum. dünden beri dvd ye dahi bebek cdlerini takıyorum. bayıla bayıla izliyor. geçen ay denemiştim pek dikkatini çekmemişti. şimdi pür dikkat izliyor. hem faydalı hem de o izlerken ben işlerimi hallediyorum . tavsiye ederim kızlar.
Kızlar bu arada ilk defa adet oluyorum, korktuğum kadar çok değil şimdilik bakalm kaç gün sürücek
cnm banada lazım o ,ismini verirmisin banada?
gecen gun yazmıstım ya bızım patronlardan bırının 5yasında kızı domuz gırıb olmus evde tedavı oluyo adam evde maskeyle gezıyorus ama hep tepemızde oyun ıstıyo sıkıldı falan demıstı gecen hafta anam bu sabah ofıse bı geldımkı adam oksuruyo ısın garıbı bende burun cekm eye basladım hemen nane lımon ıcıyorum ama nasıl korunacam ayyy delırecem yaaa neyapsamkı gunde 50kere yıkıyorum ellerımı ama ne faydaa:gitme:
kız sen olmamısmıydın ne guzel ya .......ben daha 2.ayda olmustum sadece emzırdıgım halde
Ceylinim bende babytv seyrettiriyorum çok faydalıymış bayılıyo kağan
burcu maalesef digitürk yok bizde. ama duymuştum babytv de eğitici bir kanalmış.
burcu gecmesıne sevındım cnm ınanmayacaksın senden sonra recepınkıde bayagı kızarmıstı bende yıne nıvea surdum sabaha hıcbırsey kalmamıs ama senınkınıde bıyere not etmek lazım
çok sağol cnm ,inşallah rahat ederiz.Defnede güle güle giysin..iyi geceler..
Hayırlı olsun Defnoşa cicileri güle güle kullansın.İnş dişler hayırlısıyla gelirde rahatlar kuzucuka
Bizde sabah 9-10 gibi aşıya gitcez off çok geriyo bu aşılar ya.Kuzum yine ağlıcak neyse umarım sorunsuz geçer.Herkese ii geceler..
gelelim bana bugün teyzemi yolcu ettikcanım ya nasılda yakıştı hac kıyafeti darısı bana inşallah
sonra ablamla alışverişe çıktık kuaföre gittim kaş bıyık haftaya da saçımı boyatıp kestiricem
akşamda urfadan eşimin arkadaşları gelmiş çiğköfte partisi yaptık süperdi şimdi eve geldik Ahseni emzirdim uyuttum bende yatacağım
günaydin kizlar a.s.
kizlar gecmis olsun dilekleriniz için cok cok teşekkürler a.s. a.s. a.s. kizcem cok sukur normale döndü dün..şimdi eski yemek düzenini oturtmaya calişiyorum..dün yogurt haric hepsini yedi..tabi eskisinden biraz daha az bi dozda yedi..aman Rabbim korusun tüm bebişleride annelerinide..
biz gene 6da kalktik ailecek :) hadi eşim işe gidiyorda bu kıza noluyor anlamiyorumay bide bi keyifle kalkiyorki sabahin köründe birakayim yataginda diyorum ama dayanamiyorum öpmeden koklamadan duramiyorum dün biraktim daha dogrusu kalkacak halim yoktu..baktim uyumus geri neyse zaten işim var..erken erken baslarim sonra yatarim DD
bugun temizlik günüm..ev her haftasonu oldugu gibi götürüyor şuandabitek serranin odasi ve benim odam düzenli he bide camsirim yok bugun annem sagolsun o olmasa benim gene camasirim olurdu kesin
serrosa kahvaltisini yaptirayim..bende yapayim :) püf su hafta sonlari diyet niye bozuluyor yaaa :S sil bastan sürekli..
pinarcim cok güzel kilo vermişsin a.s. tebrikler canim a.s. böyle giderse yaza kalmaz kilocuklar gider inşaAllah
gunaydın hanımlar
oglum bu gece rahat uyuduhihoyyythihoyyyt uykuyu ozlemısım beee
halada uyuyor bızımkı
bende cayımı ısıtıp keyıf yapam
tubacım gunaydın bugun erkencısın tatlıma.s.
günaydın aysuncum tubacım nasılsınız kızlar iyi haftalar dün saat 21:50 de olan uçak gecikmeli kalktı hemde 23:30 da ay çok yorulduk yağmur yavrum rezil oldu uykusuz gece uyuduğumuzda 14.30 tu işteyim ama hem çok yorgun hemde uykusuzum kızlar
ama herşeye değer bir düğün geçirdik çok ilgili davrandılar hatta sanki yıllardır tanıyormuşuz gibi hiç yabancılık çekmedik eşimin çevresiyle herkes beni çok beğendi bende o kadar cana yakın davrandım ki eşimde mutlu oldu kendimi üzmememe
duruyu çok özlemişim hemde çokkkkkk kızlar ve sizleri de öyle
günaydın kızlar!
yorucu bir hftasonu geçirdim. temizllik ve misafirler derken pilim bitmiş. ama evim mis gibi oldu valla. camlar perdeler derken hiç bi yer kalmadı temizlenmedik. bu hafta ben yatıştayım kesin.
tuba geçmiş olsun canım. gerçi ben yazana kadar Ayşe Serra iyileşmiş çok şükür. İnşallah bi daha yaşamazsın.
İncihan dişleriniz hayırlı olsun. umarım Boranın huysuzluğu bu sefer geçer.
Pınarcım sanada kocaman bi alkış azminden dolayı.
Aysuncum oh senin paşa herhalde eski düzenine dönüyor . umarım rahatlarsın artık.
Banucum düğünün iyi geçmesine sevindim. bugün dinlenirsin yorgunluğun da geçer. tabi iki çocukla ne kadar başarabilirsen.
Birsen çok şükür çocuklarda önemli bişey yokmuş. sende kendini fazla yıpratma. ilk defada sende duydum küçük dildeki olayı. umarım kendiliğinden kaybolur.
daha ne olmuştu unuttum. bazen amnezi geçiriyorum.
sabaha kadar öksürdüm desem abartmış olmam. şimdi burunakıntısıda başlıyaccak gibi. hemen ıhlamur yaptım onu içeyim hzır benim cadı uyrken.
herkeslere İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM.
ay amma çok yazdım. rahat olunca yazmasıda kolay oluyomuş.
günaydın aysun mutahhara ve ilgin? bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.bizde şükür iyiyiz.oğlum şuan uyuyo teyzeleri sizlere bikaç şey sormak istiyorum.öncelikle bana biraz bebişlerinize hazırladığınız kahvaltıdan bahsedermisniz yai neler hazırlıyorsunuz oğlum 7 mayıs doğumlu birde tarhana aldık bu hafta sonu ama nasıl yapacağımı bilemedim yani kendimize yaptığım gibi olmayacak ama nasıl yapıcam salça yağ katmadanmı yapıcam? son olarakta kızlar domuz gribi aşısına sağlıkocaklarında vurulmaya başlacak bebişlerinize aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz?
kızlar sağolun kayınvalidem gelinim gelinim dedi başka birşey demedi eşime çok şanslısın dedi akrabaları:))))) kayınbabamda torununu hii yanlız bırakmadı amcalarıda öyle kızlar ben çok sinirlenirim diye düşünüyordum ama çok relakstım hatta en çok eğlenende ben oldum iddialı bir elbise birde saçlarımı yaptırdım eşim bile hayran kaldı amacım işte ben dedirtmekti ve oldu ailecek mutlu olduk kızlar iyiki gitmişim
duruda diş çıkaracak ateşi var biraz çıksada rahatlasa kuzular
pınarcım kilolar gidiyor maşallah ne güzel azimli olman sayesinde :)))))
incihancım dişleriniz hayırlı olsun tatlım
şimalcim bozoncım sizede günaydın kızlar nasılsınız
birsencim bebişlerde birşey olmamasına çok sevindim
Bacım helal sana 4,5 kilo süperrrrr.Bende yetişecem sana inşallah 3,5 da benim oldu.:lepi: Doğalgazıda ben 1 aydır falan yakıyorum.Sizin yalıtım baya iyiymiş demekki.
Anacım bende aynı durumdan muzdaribim valla.Eski sütyenlerim oluyo allahtan bi ara bende bakıcam ama bekliyorum yılbaşı gibi alıcam bişeyler ozamana kadar bana bişey yok.Zaten bu arada gidilen alışverişler hep kocişlere yarıyor.
Güle güle giysin kuzum cicilerini.Sanırım güzel gelinimde diş çıkaracak aman birnaönce çıkarsalarda rahatlasak.
Merhaba,
Bizde cumartesi doktor kontrolümüze gittik oğluş 8850 olmuş.740 gr almış 2 cm uzamış 71 olmuş.Gelişimi çok iyi dedi.Doktor yaptıklarını görünce çok şaşırdı bizim velet şimdide destek almadan bir yere tutunarak ayağa kalkıyor onu görünce bu yakında yürür kendini 1 yaşında falan sanıyor dedi gülüştük.İki aşı birden oldu.Aslında tek aşıydı bu ay ama gelişimi çok iyi tekrar hastane mikrobuna maruz kalmasın diğer ay aşısınıda yapayım dedi.Çok şükür ateş falanda olmadı.Kademeli olarak tavuk ve balığada başlıycaz fırında ve kağıtta pişecek.Yada buharlı pişiricide.Ayrıca semizotu yemeği yapıcaz.Yemek dediğim semizotu pirinç ve kıyma birlikte koyulup pişirilecek birazda tereyağı.Yada 1 ay sonra ıspanağa yumurta kırıp verebilirsin dedi.Mamalarda kesinlikle hipp kulanılacak.Aşı konusunda bişey diyemem ailenin kararı dedi.Ama ben kendim olmadı çocuklarıma da yaptırmayacağım dedi.Offf ne yapıcaz bu konuda bilmiyorum.1 şubatta gidiyoruz bidahaki kontrole.
Sonrasında arkadaşıma gittik çok güzel geçti oğlum aşıların etkisiyle sanırım baya uyudu bende rahatla oturdum.Dünde dedemiz çok özlemişti.Kahvaltıya gittik annemlere gelincede akşam temizlik haftasonu yine bitti nasıl bitti anlamadım ama.
gunaydın kızlar bugun işler cok yogun 5tane proje var onumde hepsı bana bakıyo aksamustune bıtmesı gerekıyor:gitmezt gunlerınden nefret edıyorum ınsan pert oluyo ya cmt pazar keyıf yapınca
hafta sonu adapazarındaydım öle dınlendımkı annemde cok ıyı geldı valla duruda basta yabancıladı sonra baktım kucaktan kucaga gezıyorropuyorumnanaktan
banu sevındım işlerın yolunda gıtmesıne düğünün huzurlu gecmesıne
sıbıko masallah yagızaa ya senı okuyunca benımkı zayıf geldı gozume 7 780gr doktor az kılo almıs dedı öff yaa yemıyokı ben ne yapacagımı sasırdım :bbo:neyse sana kolay gelsın canım
pınar bravo bacım ıyı kılo vermıssın sıbel sanada masalahınız var kızlar devam edın bölee bende süt vermeyı bırakayım sıkı bı dıyetle gelıyorum pesınızden:lepi:
incihan gözün aydın ıkıncıye canım bırı patlayınca cıkmadan ıkıncısı pesınden gelırmıs zaten bızımkındede bı beyazlık var ama daha patlamamıss
Kızlar kağan uyandı sanırım, bi bakim sesler geliyo , uyandıysa meyvesini hazırlıcam, bugün ilk defa brokli vericem pirinçli kıymalı patatesli bizim yediğimiz yemeğin malzemeleriyle yapıcam ama bebe yemeği şeklinde püre olarak ben seviyorum bence oda sever denicem bakalm
ayy çook mutluyum delikafaduldendelikafaduldenbenim sıpa 9da kalktı şimdi tekrar uyudu. uzun bi aradan sonra bu günleride görmek nasip oldu. Maşallah diyim de nazarım değmesin.. ohh rahat rahat takılıyorum artık. saçımı başımı fareyi çekiştiren yokzemuszemuszemuszemus
Herkese merhabalara.s.Bizde az önce aşılarımızı olduk ve geldik kuzum ağladı ama maş kucağıma gelince sustu yavrum inş ateşimiz çıkmaz.Kızlar bu calpol kaç saatte verilebilir:uhm:
gecen gun yazmıstım ya bızım patronlardan bırının 5yasında kızı domuz gırıb olmus evde tedavı oluyo adam evde maskeyle gezıyorus ama hep tepemızde oyun ıstıyo sıkıldı falan demıstı gecen hafta anam bu sabah ofıse bı geldımkı adam oksuruyo ısın garıbı bende burun cekm eye basladım hemen nane lımon ıcıyorum ama nasıl korunacam ayyy delırecem yaaa neyapsamkı gunde 50kere yıkıyorum ellerımı ama ne faydaa:gitme:
Kızlar bu arada ilk defa adet oluyorum, korktuğum kadar çok değil şimdilik bakalm kaç gün sürücek
kızlarrrrrrrrrrrr çok uykusuuzummm yaa ben iş yapasımda yok hiç
nurtencim ekleyim fotoğrafımı bir ara:))
kızlar kayınvalidem aradı sabah kızım indiniz mi yolculuk nasıldı diye sonrada yeni damat :)) ve gelin aradılar antalyaya balayına geldiler cumada bize geleceklermiş kalmaya cumartesi de dönecekler istanbula bir anda hepsiyle samimi olduk:))
Kızlar kağan geçen gün çok feci pişik olmuştu kanıyodu, ek besinlere geçişte olurmuş, bi aile dostumuz krem adı verdi onu kullandık 1 günde geçti, adı trosyd aklınızda bulunsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?