2009 Mayıs Anneleri

cnm gunaydınlar
evet bız eskı halımıze donucek gıbıyız
afıyet olsun cnm

Merhaba,

Bizde cumartesi doktor kontrolümüze gittik oğluş 8850 olmuş.740 gr almış 2 cm uzamış 71 olmuş.Gelişimi çok iyi dedi.Doktor yaptıklarını görünce çok şaşırdı bizim velet şimdide destek almadan bir yere tutunarak ayağa kalkıyor onu görünce bu yakında yürür kendini 1 yaşında falan sanıyor dedi gülüştük.ıki aşı birden oldu.Aslında tek aşıydı bu ay ama gelişimi çok iyi tekrar hastane mikrobuna maruz kalmasın diğer ay aşısınıda yapayım dedi.Çok şükür ateş falanda olmadı.Kademeli olarak tavuk ve balığada başlıycaz fırında ve kağıtta pişecek.Yada buharlı pişiricide.Ayrıca semizotu yemeği yapıcaz.Yemek dediğim semizotu pirinç ve kıyma birlikte koyulup pişirilecek birazda tereyağı.Yada 1 ay sonra ıspanağa yumurta kırıp verebilirsin dedi.Mamalarda kesinlikle hipp kulanılacak.Aşı konusunda bişey diyemem ailenin kararı dedi.Ama ben kendim olmadı çocuklarıma da yaptırmayacağım dedi.Offf ne yapıcaz bu konuda bilmiyorum.1 şubatta gidiyoruz bidahaki kontrole.

Sonrasında arkadaşıma gittik çok güzel geçti oğlum aşıların etkisiyle sanırım baya uyudu bende rahatla oturdum.Dünde dedemiz çok özlemişti.Kahvaltıya gittik annemlere gelincede akşam temizlik haftasonu yine bitti nasıl bitti anlamadım ama.

maşallah yağız'a. canım 7. ayda ne aşısı var ki? ben artık 1 yaşına kadar aşı yok diye biliyorum. doktorumuzda bişey demedi. merak ettim ne aşısı yaptırdınız?

İyiyim saol Ayşecim sen nasılsın.Yağızda tam gaz huysuzluk yapıyor şu dişler çıksada rahatlasak.

maşallah yağız'a. canım 7. ayda ne aşısı var ki? ben artık 1 yaşına kadar aşı yok diye biliyorum. doktorumuzda bişey demedi. merak ettim ne aşısı yaptırdınız?

Hastanelerin aşı takvimiyle sağlık ocaklarının ki farklı tatlım valla aşı karnesine bakar akşam yazarım.İki tane oldu ama fisfisfis

Hastanelerin aşı takvimiyle sağlık ocaklarının ki farklı tatlım valla aşı karnesine bakar akşam yazarım.İki tane oldu ama fisfisfis

bizim doktorun verdiğiyle sağlık ocağının verdiği aynı. ama sen yine de bak söyle canım. eksik bişey olmasın. çünkü ben bu ay doktor kontrolüne götürmeyi düşünmüyorum. malum grip yüzünden. doktorumuz özel hastanede. sağlıklı çocuğu kalabalığa sokup hasta etmek istemiyorum.

gunaydın kızlar bugun işler cok yogun 5tane proje var onumde hepsı bana bakıyo aksamustune bıtmesı gerekıyor:gitmezt gunlerınden nefret edıyorum ınsan pert oluyo ya cmt pazar keyıf yapınca

hafta sonu adapazarındaydım öle dınlendımkı annemde cok ıyı geldı valla duruda basta yabancıladı sonra baktım kucaktan kucaga gezıyorropuyorumnanaktan
banu sevındım işlerın yolunda gıtmesıne düğünün huzurlu gecmesıne
sıbıko masallah yagızaa ya senı okuyunca benımkı zayıf geldı gozume 7 780gr doktor az kılo almıs dedı öff yaa yemıyokı ben ne yapacagımı sasırdım :bbo:neyse sana kolay gelsın canım
pınar bravo bacım ıyı kılo vermıssın sıbel sanada masalahınız var kızlar devam edın bölee bende süt vermeyı bırakayım sıkı bı dıyetle gelıyorum pesınızden:lepi:
incihan gözün aydın ıkıncıye canım bırı patlayınca cıkmadan ıkıncısı pesınden gelırmıs zaten bızımkındede bı beyazlık var ama daha patlamamıss

Günaydın kızlar, bişiler yazmıştım ama gitti, bu sayfada gördüklerimi yazayım, aysuncm benimde bayram temizliği yapmam lazım cnm bi gün senin evi bi gün benim evi temizleyeelim birimiz bebelere bakarız yakın olsak tam süper olucaktı neyse...
yağıza maş annesi, kendini bi yaşında sanıyo demek :))) aferin ona,
gülhancm afiyet lsn cnm,

bigudicm gezmişsin cnm benim yerimede gez ben evden çıkmıyorum domuz gribi korkusuna marmariste varmış...

herkese günaydın a.s.
o kadar işim varki bi merhaba diyip çıkayım dedim.
inş. toparlayınca gireceğim..
umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz düzeldik...
öpüyorum opuyorumnanaktan

Banucum bende olsam aynını yapardm onlara iyi bi kapak olmuş
Bozoncm geçmiş olsun cnm inş hemencik atlatırsın
Simalcm bende yeni başlatıyom kahvaltıya ama bugün verdiğimi yazayım yarım yum sarısı,yarım kk peynir, 1tk ev reçelini kıvamlandıracak kadar annesütü sağıp karıştırdım, yedi, üstüne kalanı emzirdim... bu alıştırma denemesi şimdilik sonradan bisküvi flnda eklemeyi düşünüyrum cnm

herkese günaydın a.s.
umarım herkes iyidir

cerencım gunaydın tatlma.s.
kolay gelsın ısını bıtırınce beklıyoruz:CüvCüv:
canım berkenın duzelmesıne cok sevındım ıns bıdaha yasamazsınız boyle bı durumu

herkese günaydın a.s.
umarım herkes iyidir

Gözün aydın cnm çok geçmiş olsun inş. bi daha hep iyi şeyler yasarsınız bu da anı olarak mazide kalır

Kızlar kağan uyandı sanırım, bi bakim sesler geliyo , uyandıysa meyvesini hazırlıcam, bugün ilk defa brokli vericem pirinçli kıymalı patatesli bizim yediğimiz yemeğin malzemeleriyle yapıcam ama bebe yemeği şeklinde püre olarak ben seviyorum bence oda sever denicem bakalm

oğluş değilmiş kk ya devam, alttakinin çocuğu sanırım, ay bi sandviç yapayım midem kazındı

günaydın kızlar bi bakıp çıkıcam malum okul var
sibel masallah yagıza yakında yürür veletus:))
banu eğlenmene sevindim canım hoşgeldin

burcu kız buraya bakıcam derken recepın emzık kutularını kaynatıydum onları yakmısım hemde oyle bı kokmuskı mutfak valla ınsan zehırlenecek gıbıydı sımdı oturdugumuz oda dısında heryerın kapısını penceresını actım
offff daha oncede emzıgını yakmıstım ne unutkan olmusum burcu sanırım senle telle konusmadan once bırakmıstım tahmın et ne kadar
kaynamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…