Günaydın Kızlar,
Bizde 6 da kalkanlar kervanındayız.Şimdi geri uyutmaya calışıyorum.Allahtan gece atesi filan cıkmadı.
Bozon gecmış olsun canım.Bol bol ıhlamur,bal,limon tuket insallah atlatırsın cabucak.
Simal canım.Ben ıhlamur demliyorum içine tam buğday ekmeği,2 adet Hıpp organık biskuvı,yumurta sarısı,labne peyniri ve pekmez katıp veriyorum canım.
Banu hoşgeldin canım.Ay cok sevındım senın adına.Herkes mutlu olduğunu gördu demek.Eşinde sevınmıştır sen mutlu olunca.
Tuba gözün aydın canım iyileşmiş kuzu.Diş içinde sağol galiba 2 tane cıkıyor.Bende cumartesı annemde diete atta dedım.Ama dun bir hırslandım.Sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmek yedim.Benım ince koca kendine gitti sıcacık börek aldı karsımda yedi.Akşam salata yedım.Yıne benim ince koca pizza hut yedi.
Aysun oğluş eski düzene dönuyor galiba.Aman gece uykusuzluk cekmesinlerde.İnsan gunduz katlanıyor yıne.
Baska ne vardı.Kahvaltı yapıp geleyim.
Merhaba,
Bizde cumartesi doktor kontrolümüze gittik oğluş 8850 olmuş.740 gr almış 2 cm uzamış 71 olmuş.Gelişimi çok iyi dedi.Doktor yaptıklarını görünce çok şaşırdı bizim velet şimdide destek almadan bir yere tutunarak ayağa kalkıyor onu görünce bu yakında yürür kendini 1 yaşında falan sanıyor dedi gülüştük.İki aşı birden oldu.Aslında tek aşıydı bu ay ama gelişimi çok iyi tekrar hastane mikrobuna maruz kalmasın diğer ay aşısınıda yapayım dedi.Çok şükür ateş falanda olmadı.Kademeli olarak tavuk ve balığada başlıycaz fırında ve kağıtta pişecek.Yada buharlı pişiricide.Ayrıca semizotu yemeği yapıcaz.Yemek dediğim semizotu pirinç ve kıyma birlikte koyulup pişirilecek birazda tereyağı.Yada 1 ay sonra ıspanağa yumurta kırıp verebilirsin dedi.Mamalarda kesinlikle hipp kulanılacak.Aşı konusunda bişey diyemem ailenin kararı dedi.Ama ben kendim olmadı çocuklarıma da yaptırmayacağım dedi.Offf ne yapıcaz bu konuda bilmiyorum.1 şubatta gidiyoruz bidahaki kontrole.
Sonrasında arkadaşıma gittik çok güzel geçti oğlum aşıların etkisiyle sanırım baya uyudu bende rahatla oturdum.Dünde dedemiz çok özlemişti.Kahvaltıya gittik annemlere gelincede akşam temizlik haftasonu yine bitti nasıl bitti anlamadım ama.
herkese günaydın.
tuba ayşe serra iyileşmiş. çok sevindim canım.
aysun senin kuzun da eski düzenine kavuşmuş. gözün aydın.
bozon evin tertemiz olmuş. güle güle kirletin canım.
sibiko naber canım? yağız bebek nasıl?
banu hoşgeldin. düğününüz güzel geçmiş. sevindim canım. ben cuma akşam yazmıştım sana ama çıkmıştın. senin gibi gelinleri olduğu için çok şanslılar ama haberleri yok diye. ama farkına varmışlar sonunda. hadi bakalım geçen günleri telafi etsinler artık.
maşallah yağız'a. canım 7. ayda ne aşısı var ki? ben artık 1 yaşına kadar aşı yok diye biliyorum. doktorumuzda bişey demedi. merak ettim ne aşısı yaptırdınız?
Hastanelerin aşı takvimiyle sağlık ocaklarının ki farklı tatlım valla aşı karnesine bakar akşam yazarım.İki tane oldu ama fisfisfis
herkese günaydın a.s.
o kadar işim varki bi merhaba diyip çıkayım dedim.
inş. toparlayınca gireceğim..
umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz düzeldik...
öpüyorum opuyorumnanaktan
burcucum hee valla keske yakın olsaydık yaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ınsallah bıgun oda olur hihoyyyt
herkese günaydın a.s.
o kadar işim varki bi merhaba diyip çıkayım dedim.
inş. toparlayınca gireceğim..
umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz düzeldik...
öpüyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?