ya kızlar recep yaklasık 15 gundur falan bıseyleden sıkılıp benı ıstedıgı zaman anne enne gıbı sesler cıkarmaya basladı ılk basta bana oyle gelıyor dıyodum esım falanda farkett artı emınım ben recepı severken hep annem dıye sevıyorum o etkılı olmus olabılırmıkı ......yanı dede baba gıbı seyler varken bızımkı anneden basladı
herkese selamŞeniz
çok şükür biraz işleri topalrdım gelebildim
geçmişe fazla bakamadım
birsenin sonuçları temiz çıkmış sanırım gözünaydın canım..
banuda yola çıkacaktı...ne yaptı bilmiyorum:uhm:
tülayla pınar yok sanırım benmi görmedim yoksakafamçokkarıştı
Ay Gulsah Allah korusun canım.El purellerınden al bol bol kullan tatlım.
Burcu hadı gözun aydın teste gerek kalmadı.Kremıde alayım evde bulunsun sağol canım.
Nurten sağol canım.Hızlı çoçuk napsın 2 sı bır arada bıtıcek inşallah.Sanada kolay gelsin.
Sibelcım benımkıde hıpp ve aptamıl önerdı.Ben bır kutu hıpp bıtırdım.Evde aptamıl 2 vardı şimdi onu bıtırınce tekrar hıpp e dönucem.Kararsız kaldım ama sanırım dönusumlu kullanıcam.Çünku aptamıldekı immunofortıs bağışıklığı kuvvetlendırıyor.
Benım sıpa uyudu bende elma ve yoğurdumu yıyeyım.Ve cok şükür kı 2 haftadan berı takılı kaldığım 62 den 61 indim.
bende dün oğluma hipp mamasını aldım bakalım annem bugün içirecekti ne yaptı bilmiyorum
sonra bebelac armutlu muhallebi aldım normalde googly alıyordum ülkerin bu sefer bunu aldım
meyve ve sebze püreleri aldım yine kavonozda onlar çok pratik oluyor milupanın..
bu akşamda yapabilirsem sebze çorbası yapcam ilk defa
siz nasıl yapmaya fırsat buluyorsunuz yapmaya
ya kızlar recep yaklasık 15 gundur falan bıseyleden sıkılıp benı ıstedıgı zaman anne enne gıbı sesler cıkarmaya basladı ılk basta bana oyle gelıyor dıyodum esım falanda farkett artı emınım ben recepı severken hep annem dıye sevıyorum o etkılı olmus olabılırmıkı ......yanı dede baba gıbı seyler varken bızımkı anneden basladı
Geçmiş olsun canım a.s.
Bizimde ağzında pamukçuk çıkınca poposuna da vurdu. Mustela bile kullandım geçmedi ama doktor Trosyd dedi valla 1 günde geçirdi. Ben şimdi arada hafif bi pembelik görsem hemen sürüyorum a.s.
Selamlar bacılar a.s.
Annem geldi sabah iş dönüşü. Şimdi yine işe gitti bende ancak geldim. O Defnoş'a baktı bende ütülerimi yaptım. Sildim, süpürdüm evimi güzelce. Yemin verdirdim anama hiçbişey yaptırmadım bu sefer alkisalkisalkis
Şimdi de Defnoş'um parkelerde dolaşıyor. Halıya kocaman örtü serdim tüylerden rahatsız olmasın diye. Oyun halısında falan durmuyor çünkü. Ama o koca halıdan çıkıp inadına parkeye gidiyor. Dvd'nin önüne gidip onu çekmeye çalışıyor zilli. Uykusu var esniyor belki uyur kendi kendine.
Benimde karnım acıktı bi cornflakes yiyeyim bari. Akşamda sporum olduğu için kayınvalideme gidicem yine.
Çamaşır var makinada bitsinde asayım. Havada yağışlı olunca balkona asamıyorum. Evin içinde de 2 günde zor kuruyor ya gıcık oluyorum :çok üzgünüm:
Son durum raporum budur kaydirigubbakcemile3
al cnm bencedeAy Gulsah Allah korusun canım.El purellerınden al bol bol kullan tatlım.
Burcu hadı gözun aydın teste gerek kalmadı.Kremıde alayım evde bulunsun sağol canım.
Nurten sağol canım.Hızlı çoçuk napsın 2 sı bır arada bıtıcek inşallah.Sanada kolay gelsin.
Sibelcım benımkıde hıpp ve aptamıl önerdı.Ben bır kutu hıpp bıtırdım.Evde aptamıl 2 vardı şimdi onu bıtırınce tekrar hıpp e dönucem.Kararsız kaldım ama sanırım dönusumlu kullanıcam.Çünku aptamıldekı immunofortıs bağışıklığı kuvvetlendırıyor.
Benım sıpa uyudu bende elma ve yoğurdumu yıyeyım.Ve cok şükür kı 2 haftadan berı takılı kaldığım 62 den 61 indim.
Aynen canım benimkide bir süredir bana kollarını uzatıp enneeeee gibi bi ses çıkarıyor. Bende hep annem, annesinin kuzusu falan diye seviyorum ya etkisi var heralde. Eşim bile kabul etti artık bu ilk anne diyor dedi kaydirigubbakcemile3
Burdayım canım bir önceki sayfaya yazdım selam mesajımı a.s.
Afiyet olsun canım a.s.
Aysun o anne olayı Boradada var canım.Esım de sınırlenıyor.Baba desene oğlum anne zor dıyor.Bilinçsız söyluyor ama gun içinde hep tekrarlıyor.
ay ne güzel maşallah recebe. benimki ba-ba-ba de-de-de diye heceliyor. hiç anne demedi cadı
Sanada afiyet olsun PınarcımDiet uğruna neler yıyıyoruz ya.Şöyle sucuklu bir yumurta ve sıcak ekmek yemek vardı şımdi.Offf canım istedi.
Oh annende torun sevmış bugun.Aferin sana birsey yaptırtmamışsın.
selam kızlar dersteyim çocuklar resim yapıyorlar bende ara karneleri giriyorum bu arada size bakayım dedim bugün tam 14 kişi gelmemiş yeni konuya bile geçemiyorum
sebze Çorbası yaparken ben bu akŞam 1 adet patates, bİraz brokolİ , 1 ad kabak bİrazda pİrİnÇ ekleyecem ne kadar haŞlayım?
Bİrde mİktarlar İyİmİ sİzce
sebze Çorbası yaparken ben bu akŞam 1 adet patates, bİraz brokolİ , 1 ad kabak bİrazda pİrİnÇ ekleyecem ne kadar haŞlayım?
Bİrde mİktarlar İyİmİ sİzce
Sağolasın canım a.s. Valla çok canın çekerse ye biraz ya kasma o kadar a.s.
Evet evet bugün yormadım annemi alkisalkisalkis
Kolay gelsin canım. Hasta mı kuzular :uhm:
Havuçta koy canım güzel olur yerimseniben
Pirinç 1 yemek kaşığından azcık az olsa yeterli. Tadlarına bakarsın ya hşlanmış mı anlarsın zaten ama 20 dk falan yeter heralde CADIARZU
Cnm ek besin başlığında benim yazdıklarım var, içine 1 fındık kadar et atarsam hepsini tptan 15dk, eğer 3 ve fazla miktarda et atarsam 15dk önce etleri düdüklüye atıyorum , sonra açıp diğerlerinide ekliyorum 15dk da öyle atıyorum
kızlar kuzulara verdiklerinizi sebze çorbası meyve püreleri yoğurt ve mamaları değilmi farklı birşey vermiyorum daha ben de bir sorayım size dedim :uhm: peynir yumurta filan veriyorum arada da kahvaltıda çok az yumurta rafadan sarısını veriyoruz..
hımm birde dün pınar çocuk aldım süt bakalım onu içireceğim...
pınarcm çok etkili bi krem ya, ztn tavs,ye eden ark.larda herşeyi denemişler bi tek bundan fayda bulmuşlar
eline sağlık cnm, kız içinde cornflakes ağacı çıkıcak yavs ne zaman yicem yazsan hep cornflakes oluyo :)))
defnoşada maş, inş kağanın da bilinçli olarak anne dediği günleri görürüm
evet pınarcım ya hastalar hep nolcak bilmiyoruz bu seneki eğitim öğretimden bişe anlamadık
öğretmenlerde hasta öğrencilerde
Allah sonumuzu hayretsin
sana da bravo annene iş yaptırmamışsın bol bol sevmiştir minnoşunu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?