2009 Mayıs Anneleri

Aynen canım benimkide bir süredir bana kollarını uzatıp enneeeee gibi bi ses çıkarıyor. Bende hep annem, annesinin kuzusu falan diye seviyorum ya etkisi var heralde. Eşim bile kabul etti artık bu ilk anne diyor dedi kaydirigubbakcemile3

Burdayım canım bir önceki sayfaya yazdım selam mesajımı a.s.

Afiyet olsun canım a.s.

Aysun o anne olayı Boradada var canım.Esım de sınırlenıyor.Baba desene oğlum anne zor dıyor.Bilinçsız söyluyor ama gun içinde hep tekrarlıyor.

İnşallah zevkle yer kuzum a.s.

Kız sebze çorbası en basiti. Herşeyi çiğden at suya olsun bitsin. Zaten benim kız ne yaptıysam sebze çorbası yemiyor ya. Ispanağı yemişti az bişey ondan da sıkıldı. Ama meyve pürelerini Hipp alıyorum ben. Onları şağur şupur koca kavanozu bitiriyor valla kaydirigubbakcemile3

Sanada afiyet olsun PınarcımDiet uğruna neler yıyıyoruz ya.Şöyle sucuklu bir yumurta ve sıcak ekmek yemek vardı şımdi.Offf canım istedi.

Oh annende torun sevmış bugun.Aferin sana birsey yaptırtmamışsın.

selam kızlar dersteyim çocuklar resim yapıyorlar bende ara karneleri giriyorum bu arada size bakayım dedim bugün tam 14 kişi gelmemiş yeni konuya bile geçemiyorum

ay ne güzel maşallah recebe. benimki ba-ba-ba de-de-de diye heceliyor. hiç anne demedi cadı

sebze Çorbası yaparken ben bu akŞam 1 adet patates, bıraz brokolı , 1 ad kabak bırazda pırınÇ ekleyecem ne kadar haŞlayım?
Bırde mıktarlar ıyımı sızce

kızlar kuzulara verdiklerinizi sebze çorbası meyve püreleri yoğurt ve mamaları değilmi farklı birşey vermiyorum daha ben de bir sorayım size dedim :uhm: peynir yumurta filan veriyorum arada da kahvaltıda çok az yumurta rafadan sarısını veriyoruz..

hımm birde dün pınar çocuk aldım süt bakalım onu içireceğim...

pınarcm çok etkili bi krem ya, ztn tavs,ye eden ark.larda herşeyi denemişler bi tek bundan fayda bulmuşlar

eline sağlık cnm, kız içinde cornflakes ağacı çıkıcak yavs ne zaman yicem yazsan hep cornflakes oluyo :)))

Cnm kağan uzun zamandır benzer sesler çıkarıyo ama bizdeki bilinçli değil yani beni görünce değil hep öyle bişiler mırıldanıyo, aferin recebime :)))
al cnm bencede

defnoşada maş, inş kağanın da bilinçli olarak anne dediği günleri görürüm
Aysun o anne olayı Boradada var canım.Esım de sınırlenıyor.Baba desene oğlum anne zor dıyor.Bilinçsız söyluyor ama gun içinde hep tekrarlıyor.

:))) heh işte bizimkiide öyle gülhancm
ay ne güzel maşallah recebe. benimki ba-ba-ba de-de-de diye heceliyor. hiç anne demedi cadı

aaa süper, kağanda yansımalı sesler çıkarıyo ama baba dede gibi anlamlı değil, daha çok he ho hu po du tu gibi bişiler

Sağolasın canım a.s. Valla çok canın çekerse ye biraz ya kasma o kadar a.s.

Evet evet bugün yormadım annemi alkisalkisalkis

selam kızlar dersteyim çocuklar resim yapıyorlar bende ara karneleri giriyorum bu arada size bakayım dedim bugün tam 14 kişi gelmemiş yeni konuya bile geçemiyorum

Kolay gelsin canım. Hasta mı kuzular :uhm:

sebze Çorbası yaparken ben bu akŞam 1 adet patates, bİraz brokolİ , 1 ad kabak bİrazda pİrİnÇ ekleyecem ne kadar haŞlayım?
Bİrde mİktarlar İyİmİ sİzce

Havuçta koy canım güzel olur yerimseniben

Pirinç 1 yemek kaşığından azcık az olsa yeterli. Tadlarına bakarsın ya hşlanmış mı anlarsın zaten ama 20 dk falan yeter heralde CADIARZU

sebze Çorbası yaparken ben bu akŞam 1 adet patates, bİraz brokolİ , 1 ad kabak bİrazda pİrİnÇ ekleyecem ne kadar haŞlayım?
Bİrde mİktarlar İyİmİ sİzce

Cnm ek besin başlığında benim yazdıklarım var, içine 1 fındık kadar et atarsam hepsini tptan 15dk, eğer 3 ve fazla miktarda et atarsam 15dk önce etleri düdüklüye atıyorum , sonra açıp diğerlerinide ekliyorum 15dk da öyle atıyorum

evet pınarcım ya hastalar hep nolcak bilmiyoruz bu seneki eğitim öğretimden bişe anlamadık
öğretmenlerde hasta öğrencilerde
Allah sonumuzu hayretsin
sana da bravo annene iş yaptırmamışsın bol bol sevmiştir minnoşunu:))

sağol pınarcımmmm. havuç alacaktım dün migros çok kalabalıktı unutmuşum :kedi:

hımmm. anladım burcucum yok ben şimdi etsiz yapcam evde brokoli,patates,kabak,pirinç var bunlardan yağsız tuzsuz yapıyoruz zaten...suyun içine atcam. sonrada blenderdan geçirecem tamam dimi?

Evet canım bide ben yatarken muhallebi veriyorum. Ama yumurta sarısını iyice haşla
bence. Doktorumuz iyice haşla ver demişti :uhm:

Evet canım bende çok krem denedim ama trosyd bir günde geçirdi alkisalkisalkis

Canım ben sabah kahvaltımı çok sağlam yapıyorum. Öğlen cornflakes yiyorum. Akşam da eşimle sebze yediysem geç vakit acıktığım için tekrar cornflakes yiyorum. Ama öğlen kayınvalidemde isem o mutlaka yemek yedirirm. O zaman akşam yemeği yemiyorum spordan gelince cornflakes yiyorum yerimseniben

Nesfitin çikolatalı ve meyvelisini karıştırıyorum süper oluyo zemuszemus

Ay evet ya şöyle bi anneyi tamdedikleri günleri görsek hayırlısıyla :Saruboceq:

Ay valla canım ya herkesler hasta. Allah korusun valla bizide :1no2:

Evet canım annişim bol bol sevdi kuzumu bugün. Huysuzluk da yapmadı akıllı kızım Şeniz

Esen kadro bayağı fire vermiş.Allah yardımcın olsun canım.Sizin daha cok dikkat etmenız gerekiyor.

Pınar yoğurt,elma yedim geldim.Ay ona kalırsa canım hersey istiyor.Bir yesem devamı gelir.Çiğ börek,Baklava gibi.Azcuk daha sıkayım dişimi sonra yerim.

Ceren canım yumurtayı rafadan verme.Tam pişmiş olsun.Sebzeyede yesil kabak meysımı değil bal kabağı koy.Bu sefer yapta sonra alırsın malzemeleri.

Burcu kız bir çorba kasesımı ey maşallah.Ben bir kavanoz veriyorum azmı kı?

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim internette problem ardı giremedim hepinşz iyisinizdir umarım

Selamlar Herkese,

Sabahtan beridir okuyorum ama bir türlü yazmaya firsatim olmadi ya. Bizde ek gidaya tam gectik sayilir, islerim iki kat agirlasti, cok geriliyorum birkac gündür. Bu arada ben 3 gündür kahvalti veriyorum, tuzu alinmis peynir, ceviz ezmesi, anne sütü, yumurta sarisi bir miktar ve pekmez ile hazirliyordum. Pekmez katmamali miyim acaba? Sütün özelligini yok ettigini yazmis Pinar, kafam karisti?

Bu arada Doruk'da "Anne" diyor bir süredir Aysun. Baba'da diyebiliyor. Bilincli mi söylüyor bilmiyorum ama "hani Anne nerede" dediginde babasi bana bakiyor. Bende deneme amacli babayi soruyorum, babasina bakiyor. Bizi anne ve baba olarak taniyor yani. Birde kalk, tut, isik, mama gibi, bak gibi sözcüklerin anlamlarini ögrettik, biliyor.

Ve kizlar ben 06:00'a kadar uyumaya bile hasretim, gece cok uyanmaya basladi Doruk. Uyutana kadar uykum kaciyor. Ve ciddi bir boyuta ulasti uykusuzluk sorunum. Disten sanirim, bir an önce cikar insallah...

Gülhan Bora'nin disleri geliyor ne güzel. Gözün aydin ve umarim cok sorun cikarmaz sana.

Pinar diyette en basarili sen olacaksin galiba. Ben 2 haftada sadece 1 kilo vermisim. Gerci agir bir diyet uygulamiyorum, sadece belirli seyleri yemiyorum ya da cok az yiyiyorum. "Kizlar 60 kilo oldum nihayet" diyecegin günleride görürüz insallah...

Burcu ek gida olayinda doludizgin gidiyorsun, masallah Kagan'a, sorunsuz yiyiyor sanirim.

Bozon hadi gözün aydin, keyfini cikart bu günlerinin.

Sibel masallah Yagiz Pasa'ya. Bende az önce ilk kez denettim basabilecek mi diye, basti ve cok hoslandi bu durumdan. Hergün biraz pratik yaptiracagim, bakalim faydasi olacak mi?

Unuttuklarim kesin var ama cikmam gerekiyor maalesef. Doruga banyo yaptiracagim. Görüsürüz sonra kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…