2009 Mayıs Anneleri

günaydın canım. eşim sağolsun hem çocuğa baktı hemde bana yardım etti. meyve niyetine limon yiyom sabhtanberi.

Saol canım. Boranın ateşinin çıkmamasına sevindim. umarım uyutmada başarılı olursun.

kocaman bi MAŞŞALLAH YAĞIZ'a. büyümüşde tek başına yürümeye çalışıyor. nazar değmesin. kıız herkesin yanında söyleme. aşıda sorun olmamış herşeyin iyi gitmesine sevindim.

günaydın canım. ne güzel gezmelere gidilmiş.senin değişikli olmuştr. keyifli bi haftasonundan sonra iş hiç çekilmiyordur eminim.
herkese günaydın a.s.
o kadar işim varki bi merhaba diyip çıkayım dedim.
inş. toparlayınca gireceğim..
umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz düzeldik...
öpüyorum opuyorumnanaktan

günaydın canım. bizde seni öpüyoruz. kolay gelsin.

Saol canım. şimdilik burunumun akıntısını kestim. Kaan kahvaltısını sevdi herhalde. afiyet olsun kuzuma.

ayy çook mutluyum delikafaduldendelikafaduldenbenim sıpa 9da kalktı şimdi tekrar uyudu. uzun bi aradan sonra bu günleride görmek nasip oldu. Maşallah diyim de nazarım değmesin.. ohh rahat rahat takılıyorum artık. saçımı başımı fareyi çekiştiren yokzemuszemuszemuszemus

Sağol Sibelcım darısı basınıza.Masallah yağızıma bır ay sonra yurur pasam benım.Benım haylaz emeklemıyor bıle daha.Ama hep yurumek istıyor hatta koşmak.Bızım doktorda numuzdekı aya 2 asısı daha var dedı.Sanırım aynı duzenlerı.Ve su hıpp olayına sevındım.Nedenını acıkladımı canım.

Bırde semızotu demışsın ama su anda mevsımı değil dıye bıliyorum karıştırıyormuyum acaba ya?

Gulsah sağol canım.Ben de calışırken pazartesılerden nefret ederdım.Allah yardımcın olsun.Evet teyzesı 2 tane bırden geliyor.

Yok canım ya yağızda geçen ay çok az almıştı belli olmuyo bizimkide çok yemiyor bakma bide çok hareketli kilo tutmuyoki vucut.

Akşam bakayım yazarım tatlım.

Saol canımopuyorumnanaktan

herkese günaydın a.s.
o kadar işim varki bi merhaba diyip çıkayım dedim.
inş. toparlayınca gireceğim..
umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz düzeldik...
öpüyorum opuyorumnanaktan

Tünaydın tatlım kolay gelsin.Çok şükür tamamen düzelmişsiniz.Allah bidaha göstermesin

aaaa kız sende ben gibi bi kendini unutmuyon he,şaka bi yana plastik kokusuda baya berbat bişeydir, nerden baksan bi saatten fazla kaynadı emzik kutuları o zaman... bende feci unutkanım ya nasıl bu hale geldim bilmem, doğumla ilgili labilir diye düşünüyorum

efferim kuzumaalkisalkisalkis

Aşı olmuşunuz geçmiş olsun canım.MaşYağız bebeğe hemen yürüyecek galiba.Bu arada sibiko sen sanırsam medipole gidiyodun bizde oraya gidiyoz ve cumartesi bizde kontroldeydik.a.s.

Slm burcuu ya maş kağan a resimlerine baktım çok tatlı allah nazarlardan korusun inş

Herkese merhabalara.s.Bizde az önce aşılarımızı olduk ve geldik kuzum ağladı ama maş kucağıma gelince sustu yavrum inş ateşimiz çıkmaz.Kızlar bu calpol kaç saatte verilebilir:uhm:

Afiyet olsun kuzuma umarım sever.

günaydın kızlar bi bakıp çıkıcam malum okul var
sibel masallah yagıza yakında yürür veletus:))
banu eğlenmene sevindim canım hoşgeldin

Saolasın canım kolay gelsin.

kocaman bi MAŞŞALLAH YAĞIZ'a. büyümüşde tek başına yürümeye çalışıyor. nazar değmesin. kıız herkesin yanında söyleme. aşıda sorun olmamış herşeyin iyi gitmesine sevindim.

Çok saol tatlım ,çok şükür ateşte olmadı atlattık.

Bora emeklemeden yürüyecek demek bende öle yapmışım.Evet senle düzenimiz genelde aynı gidiyor.Hipp güvenilirliği kanıtlanmış ve tamamen organik olduğuna inandığım bir mama dedi.Çook eski bir marka ve yurtdışı seminerleri sırasında gezme fırsatı bulmuş fabrikalarını.Kendi çocuğuna da hipp kullanmış.Ama Milupada da gdo olduğunu düşünmüyorum AB ülkelerindede kullanılıyor dedi.Semizotunun mevsimini bilmiyorum ama şuan pazarlarda var.Bi deneyeceğim bakalım.

Merhaba Canım adım sibel senin ismin ne bu arada?

Evet bizde medipole gidiyoruz Esra Kutlu'ya siz hangi doktora gidiyosunuz.Cumartesi ordaydınız demek bizim randevu 14:00 deydi.Birdahakine aynı günler gidersek tanışmak isterim.Bizim bidahaki randevumuz 1 şubatta ama haftaiçi olduğundan 30 ocakta gidicem.

Sağol cnmm Şeniz inş ateşlenmez kuzucuk calpol 6 saatte 1 verilebiliyr

tesk sibel tetesiopuyorumnanaktan

Memnun oldum Sibelcim benim adımda Sevgi.a.s
Bizde Erkan Can'a gidiyoruz.Saat 11.30 daydı randevumuz.Bende tanışmak isterim evet senin gideceğin zaman aynı saatte gidebiliriz inş.Bizimde gel,işimimiz falan ii çok şükür öbür ay yani 7 aylık olunca tekrar ortopedi kontrolu var dedi dr muz önceden usg de sorun yoktu buda kontrol oluyomuş siz yaptınız mı :uhm:

Evet Sevgicim ayarlayabiliriz birdahaki sefere.Yazmayı unuttum bu arada kalça röntgeni de çektirdik 7 aylık olunca yapılacak denmişti doktorumuz istem yazdı.Çok şükür gayet iyi bir sorun yok.Kuzunada maşallah .Sen doğumuda medipoldemi yaptın ?

Son düzenleme:

Maş.yavruna bşeyi çıkmamış
Evet canım medipolde yaptm Şule Selvi ydi drum

gecen gun yazmıstım ya bızım patronlardan bırının 5yasında kızı domuz gırıb olmus evde tedavı oluyo adam evde maskeyle gezıyorus ama hep tepemızde oyun ıstıyo sıkıldı falan demıstı gecen hafta anam bu sabah ofıse bı geldımkı adam oksuruyo ısın garıbı bende burun cekm eye basladım hemen nane lımon ıcıyorum ama nasıl korunacam ayyy delırecem yaaa neyapsamkı gunde 50kere yıkıyorum ellerımı ama ne faydaa:gitme:

ayy çok tehlikeli dikkat et nolur. bence maske tak işyerinde. havadan bile bulaşıyormuş. düşüncesiz adam niye geliyorki evde dinlense ya klava:

ceylin televizyona çok meraklı. ben de zararlı diye izletmiyordum. dünden beri dvd ye dahi bebek cdlerini takıyorum. bayıla bayıla izliyor. geçen ay denemiştim pek dikkatini çekmemişti. şimdi pür dikkat izliyor. hem faydalı hem de o izlerken ben işlerimi hallediyorum . tavsiye ederim kızlar.

slm kızlar..

ay gülşah ödüm koptu beee kı dikkat etkendine bencede maske tak bide memeyi bıraktımı duru yagmur ayy üzüldüm be... ama senin sütün vardı sanırım sagıyodun baygıdır.. sagmaktanmı sıkıldın benimde öyle olmuştu, emzirmek diyince içim sızlıyo niyeyse..

sibel yagız oglana maş. diyelim harbı ne kız kalkmalar falan bizim zilli daha zoraki basıyo basarkende çok sinirleniyo ıkınıp duruyo.. ayyy bende gülhan gibi semizotu meselesine gelecektim o önce yazmış bence ıspanak daha mantıklı,bide tavuk ve balık robotta çekilecek sanırım?? hipp konusunda benimde içim rahat etti benim kızımda sorunsuz içti mamayı çok sevindim dvm inş.

gülhan dişler hayırlı olsun zaten boradanda böyle bi perfonmasn beklerdim 2 tane birden he ayy tam gaz buçocuk maş. ona..

birsebn çok geçmiş olsun hastalıgı ilk kez duydum küçük dilinde sigil.. ayyy bu kaynanalar adamı delirtirrrr..

banu bacım çoookkkk güzel yapmışsın seni daha önceden tanmadıklarına pişman olmuşlardır bide seni çok merak ettim bi ekle görelim gülcemalini :)))

ayyy aysun o kokuyu bilirimmmm alllahtan biyer yanmadı bunada şükür

esenn çüiğköfte partileri falannn ohhhh süper..

kızlar eşimle dayımın oglu hala evdeler işlerini bitiremediler ve accyip ev dagılıyo ucunu toplayamıyorum..

çok yorgunum bide bu hafta anneme temizlik yapıcam.. malum bayram geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…