günaydın canım. eşim sağolsun hem çocuğa baktı hemde bana yardım etti. meyve niyetine limon yiyom sabhtanberi.gunaydın cnm hosgeldın
ohh heryerı temızlemıssın ne guzel ya benımde bı bayram temızlıgı yapmam lazım ne zamandır detaylı bısey yapamadım
cnm hasta mı oldun kız:1hug: gecmıs olsun sıcak seyler ıc devamlı bıde ballı lımon sevıyosan zencefılde katabılırsın ıyı gelır
gunaydın sımalcım bız ıyıyız cok sukur
cnm ben kahvaltıyı bırazdan hazırlıycam hemen yazam ben 1 bardak sute yarım kıbrıtkutusu kadar beyaz peynır 1 cay kasıgı pekmez 1 yumurta sarısı ve bıraz koyu olsun dıye ulkerın kahvaltılıklarından az katıyorım bızımkı sevıyor
cnm ben tarhana yapmadım ama salcasız ve tuzsuz olması gerekır
ya asıya gelınce ben normalde yaptıracagım dıyorum ama 1yın 22 sınde 7 ayımız btıyor gıttımde saglık ocagındakı aile hekımımızle goruscem canım bana gore hastalık daha tehlıkelı goruyorız yetıskınlerde bıle olu sayısı fazla ay allh korusun hepımızın bebıslerını
Günaydın Kızlar,
Bizde 6 da kalkanlar kervanındayız.Şimdi geri uyutmaya calışıyorum.Allahtan gece atesi filan cıkmadı.
Bozon gecmış olsun canım.Bol bol ıhlamur,bal,limon tuket insallah atlatırsın cabucak.
Simal canım.Ben ıhlamur demliyorum içine tam buğday ekmeği,2 adet Hıpp organık biskuvı,yumurta sarısı,labne peyniri ve pekmez katıp veriyorum canım.
Banu hoşgeldin canım.Ay cok sevındım senın adına.Herkes mutlu olduğunu gördu demek.Eşinde sevınmıştır sen mutlu olunca.
Tuba gözün aydın canım iyileşmiş kuzu.Diş içinde sağol galiba 2 tane cıkıyor.Bende cumartesı annemde diete atta dedım.Ama dun bir hırslandım.Sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmek yedim.Benım ince koca kendine gitti sıcacık börek aldı karsımda yedi.Akşam salata yedım.Yıne benim ince koca pizza hut yedi.
Aysun oğluş eski düzene dönuyor galiba.Aman gece uykusuzluk cekmesinlerde.İnsan gunduz katlanıyor yıne.
Baska ne vardı.Kahvaltı yapıp geleyim.
Saol canım. Boranın ateşinin çıkmamasına sevindim. umarım uyutmada başarılı olursun.
Merhaba,
Bizde cumartesi doktor kontrolümüze gittik oğluş 8850 olmuş.740 gr almış 2 cm uzamış 71 olmuş.Gelişimi çok iyi dedi.Doktor yaptıklarını görünce çok şaşırdı bizim velet şimdide destek almadan bir yere tutunarak ayağa kalkıyor onu görünce bu yakında yürür kendini 1 yaşında falan sanıyor dedi gülüştük.İki aşı birden oldu.Aslında tek aşıydı bu ay ama gelişimi çok iyi tekrar hastane mikrobuna maruz kalmasın diğer ay aşısınıda yapayım dedi.Çok şükür ateş falanda olmadı.Kademeli olarak tavuk ve balığada başlıycaz fırında ve kağıtta pişecek.Yada buharlı pişiricide.Ayrıca semizotu yemeği yapıcaz.Yemek dediğim semizotu pirinç ve kıyma birlikte koyulup pişirilecek birazda tereyağı.Yada 1 ay sonra ıspanağa yumurta kırıp verebilirsin dedi.Mamalarda kesinlikle hipp kulanılacak.Aşı konusunda bişey diyemem ailenin kararı dedi.Ama ben kendim olmadı çocuklarıma da yaptırmayacağım dedi.Offf ne yapıcaz bu konuda bilmiyorum.1 şubatta gidiyoruz bidahaki kontrole.
Sonrasında arkadaşıma gittik çok güzel geçti oğlum aşıların etkisiyle sanırım baya uyudu bende rahatla oturdum.Dünde dedemiz çok özlemişti.Kahvaltıya gittik annemlere gelincede akşam temizlik haftasonu yine bitti nasıl bitti anlamadım ama.
kocaman bi MAŞŞALLAH YAĞIZ'a. büyümüşde tek başına yürümeye çalışıyor. nazar değmesin. kıız herkesin yanında söyleme. aşıda sorun olmamış herşeyin iyi gitmesine sevindim.
gunaydın kızlar bugun işler cok yogun 5tane proje var onumde hepsı bana bakıyo aksamustune bıtmesı gerekıyor:gitmezt gunlerınden nefret edıyorum ınsan pert oluyo ya cmt pazar keyıf yapınca
hafta sonu adapazarındaydım öle dınlendımkı annemde cok ıyı geldı valla duruda basta yabancıladı sonra baktım kucaktan kucaga gezıyorropuyorumnanaktan
banu sevındım işlerın yolunda gıtmesıne düğünün huzurlu gecmesıne
sıbıko masallah yagızaa ya senı okuyunca benımkı zayıf geldı gozume 7 780gr doktor az kılo almıs dedı öff yaa yemıyokı ben ne yapacagımı sasırdım :bbo:neyse sana kolay gelsın canım
pınar bravo bacım ıyı kılo vermıssın sıbel sanada masalahınız var kızlar devam edın bölee bende süt vermeyı bırakayım sıkı bı dıyetle gelıyorum pesınızden:lepi:
incihan gözün aydın ıkıncıye canım bırı patlayınca cıkmadan ıkıncısı pesınden gelırmıs zaten bızımkındede bı beyazlık var ama daha patlamamıss
günaydın canım. ne güzel gezmelere gidilmiş.senin değişikli olmuştr. keyifli bi haftasonundan sonra iş hiç çekilmiyordur eminim.
herkese günaydın a.s.
o kadar işim varki bi merhaba diyip çıkayım dedim.
inş. toparlayınca gireceğim..
umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz düzeldik...
öpüyorum opuyorumnanaktan
günaydın canım. bizde seni öpüyoruz. kolay gelsin.
Banucum bende olsam aynını yapardm onlara iyi bi kapak olmuş
Bozoncm geçmiş olsun cnm inş hemencik atlatırsın
Simalcm bende yeni başlatıyom kahvaltıya ama bugün verdiğimi yazayım yarım yum sarısı,yarım kk peynir, 1tk ev reçelini kıvamlandıracak kadar annesütü sağıp karıştırdım, yedi, üstüne kalanı emzirdim... bu alıştırma denemesi şimdilik sonradan bisküvi flnda eklemeyi düşünüyrum cnm
Saol canım. şimdilik burunumun akıntısını kestim. Kaan kahvaltısını sevdi herhalde. afiyet olsun kuzuma.
ayy çook mutluyum delikafaduldendelikafaduldenbenim sıpa 9da kalktı şimdi tekrar uyudu. uzun bi aradan sonra bu günleride görmek nasip oldu. Maşallah diyim de nazarım değmesin.. ohh rahat rahat takılıyorum artık. saçımı başımı fareyi çekiştiren yokzemuszemuszemuszemus