Kızlar eşim geldi, çıkıyorum ben, yemek yicess şimdi, öptüm hepiniziŞeniz
afiyet olsun canım.cokacimcoook
merhaba kizlarrrr a.s.
esencim canim hayirlisi olsun inşaAllahdualarimiz seninle
![]()
pinarcim maşaAllah boncugunaaa :) hoşgeldiniz evinize
kivilcimcim ve marylincim Allah kolaylik versin canlarim..ama lütfen sıkmayin caninizi..ne güzel vaktinde gelicek kuzulariniz![]()
burcu cadisi sakin ol yahu :)) dogurmaya kalkma sakin :) rahat birak oglusunu![]()
civcivimmm :) bende şapka kullanmiyorum ki evde :) ne diye sıkıcam cocugu yahu :)
doguran hatunlar nispeti kesin yahu :)) erkenden dogurtcaksiniz milleti kendiniz gibi(sanki ben cok bekledim de
)
efendim bize gelince :) şimdilik depresyona ara verdik gibi :)) ne zaman geri gireriz bilemiyorum :)) boncukumda iyi cok sukur..yuvarlanip gidiyoruz işte :)
depresyondan şimdilikde olsa çıkmana sevindim acaba bendemi girecem diye korkuyom wala sizleri görünce. maşallah kızında iyiymiş daha ne olssun. bidaha bunalım takılmassın umarım.
bende yavaş yavaş kalkayım. zaten bu halde aksi mümün değil:roflol: mutfakta ne var ne yok bi bakayım. yoksam bababımız aç kalacak. öpüyoruz hepinizi anneler ve anne olmaya ramak kalan anne adayları. en güzel öpücükte içerde ve dışarda olan kuzucuklara gelsinŞeniz