• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Kızlar eşim geldi, çıkıyorum ben, yemek yicess şimdi, öptüm hepiniziŞeniz

afiyet olsun canım.cokacimcoook

merhaba kizlarrrr a.s.

esencim canim hayirlisi olsun inşaAllah ;) dualarimiz seninle ;)

pinarcim maşaAllah boncugunaaa :) hoşgeldiniz evinize ;)

kivilcimcim ve marylincim Allah kolaylik versin canlarim..ama lütfen sıkmayin caninizi..ne güzel vaktinde gelicek kuzulariniz ;)

burcu cadisi sakin ol yahu :)) dogurmaya kalkma sakin :) rahat birak oglusunu ;)

civcivimmm :) bende şapka kullanmiyorum ki evde :) ne diye sıkıcam cocugu yahu :)

doguran hatunlar nispeti kesin yahu :)) erkenden dogurtcaksiniz milleti kendiniz gibi :P (sanki ben cok bekledim de :D )

efendim bize gelince :) şimdilik depresyona ara verdik gibi :)) ne zaman geri gireriz bilemiyorum :)) boncukumda iyi cok sukur..yuvarlanip gidiyoruz işte :)

depresyondan şimdilikde olsa çıkmana sevindim acaba bendemi girecem diye korkuyom wala sizleri görünce. maşallah kızında iyiymiş daha ne olssun. bidaha bunalım takılmassın umarım.

bende yavaş yavaş kalkayım. zaten bu halde aksi mümün değil:roflol: mutfakta ne var ne yok bi bakayım. yoksam bababımız aç kalacak. öpüyoruz hepinizi anneler ve anne olmaya ramak kalan anne adayları. en güzel öpücükte içerde ve dışarda olan kuzucuklara gelsinŞeniz

kızlar merhaba benimde ağrım var iki gündür misafirimde bitmiyor yeter artık insanlarda düşünce yok ki hiç

birde kızlar çok duygusalım bugünlerde kimsede yok yanımda ne annem arar sorar kendimi çok yanlız hissediyorum:teselli:
canım benim yaa ama kızının biri yanında biri içinde dert etmemeye çalış canım güzel şeyler düşün
anladım canım
dr a akşama gidicem öyle dedi şimdi su iç 3 ten sonra ne olur ne olmaz bişe yeme dedi
ay hadi hayırlısı canım şimdi ya da sonra sağlıkla gelsin meleğin
esencim hakkında hayırlısı olsun bitanem bebişini sağlıcakla alırsın inşallah

fulyacım bozancım bengicim burcum nasılsınız kızlar herşey yolundanır inşallah
iyiyiz canım biz sdece benim Kaan'ım çok hareketli hiç uyutmuyo beni doğunca ne olacak bilmem
Canım benim son zamanlarda nedense öyle hissediliyor bende son kontorllere neden annem bende geleyim demiyor diye bile ağlıyordum.Sıkma canını güzel arkadaşım biz varız dimi seni seven birsürü kardeşin var burda evelallah.Kuzumda uyuyor birazdan altını açıp tekrar emziricem uğraşıp duruyoruz işte :1hug:

Al bende de bi tane canım benim ipler bu ara hiç boş kalmadı evde olunca iyice işe sarıyorsun bu zamana kadar yapan avrdı bundan sonra bana kaldı herşey allah yardımcım olsun valla oğluşla birlikte yetiştirebilecekmiyim bakalım kaydirigubbakcemile3
yaparsın canım ya Akkah kolaylık verirmiş
kızlar bu arada dün gece çok uyuyamadım saate son baktığımda 5 e geliyodu, çıldırıcak gibi oldum resmen dalamadım bi türlü, sizin uykular ne alemde :bbo:
uykuuuuuuu ah ah geceleri hiç yok bende de

Cnm bana uyar valla, haftaya cuma 37+4 olucas kısmetse, her an pırtlatabilirm kağanı
kaydirigubbakcemile3
Ne güzel ya uyuyabiliyosun,bol bol uyu o zaman bu günleri çooook arıcaz gibi geliyo baksana yeni annelerimize uykuya hasret
Cnm resimlerini ekliyorum, tacın 2 tarafına silikon damlatıp sabitledim etrafına sardım, üzerine eklemeden önce fiyongu diktim sonra üzerine silikonladım

güle güle kullan canım çok güzel :)
Teyzoşlaaaarrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Az önce evimize geldik. Çok mutlu oldum ben. Annem altımı temizledi. Bende onu bi güzel emdim. Sonra anniş beşiğimde ağladım diye beni kendi yatağına yatırdı. Ben şimdi mis gibi uyuyorum hihoyyyt

Size bi selam vereyim dedim a.s.

:nazar: :nazar: :nazar:
img0154k.jpg
:nazar: :nazar: :nazar:

Bacılar naberin bakim? Kızım sizi özlemiş. Eve geldik. Hemen bi bak bakalım teyzoşlar napıyolar dedi kaydirigubbakcemile3 Geçmiş uzamış bayağı okuyamadım. Kızım uyurken yemek yiyeceğim. Malum hastanede adamı aç bırakıyolar resmen. Ne var ne yok bakayım? Doğuran eden yok dimi?
aman da aman kim gelmiş yerim ben seniiiii maşallah maşallah sana uyu uyu da büyü güzel Defneeee :)
çok sinirlerim bozuk kızlar
sancılarım çıkarsa akşam 6 da sezeryana alıcaklar bu haftalarda nidilatı çok kullanmamak gerekirmiş
bebeğin kalp atışlarını yavaşlatabiliyormuş
acaba erken mi yaaa bişe olacak diye korkuyorum
korkma canım korkma Allah'a emanet meleklerimiz
merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım ve inanınki çok mutluyum allah izin verirse 30 mayısta kızım olucak allah herkeze hayırlı evlat ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin
hoş geldin canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin
kızlar selam nabersiniz bakalım ben de 5 kat indim çıktım tam 4 kere doğurayım diye birazdan yine gitcem ayyy kıvılcım senle aynıyız afakan bastı daralıyorum ya niye gelmiyi bunlar

ay pınarcım geldinizmi eve çok tatlı maşallah ya şişide inmiş ne güzel huzurlu bir bebek mışıl mışıl uyuyor canım foto çekerken sakın flaş kullanma
gözlere çok zararlı bebeğin belki biliyorsun sadece hatırlatmak istedim

civciv sne naıslsın prenses gazle ne yapıyor

incihan delirdimi anacığım senin kozcaa 4 taneeeeeeeee heee sen uayndıkça ver çocuğu kucağına bak istiyormu bi daha onlara kolay valla biz çekiyoz herşeyi ayayyy sinir oldum gene

burcuucm tünaydın canım terliğin çok güzel taç da süper olmuş valla bende kırmızı kurdela aldım onu bağlıycam bant gibi

esencim bir şey olmaz canım 36 geçmiş gitmiş 37 bile bitiyor sağlıkla alırısn bitanem sen tasalanma
dua et bacım bol bol benim 35 de nst da çok sancım çıktı doktor gelsede durdurmam dedi çünkü kuveze girmez artık dedi tabi benimki 39 oldu gelmedi belki senin kuzuda bekler azcık daha beklemesede riskli dönem geçmiş canım

onun dışında herkes iyi inş benim midem yanıyor ve acayip sinirliyim ya günler geçmiyor geceelrde uyku tutmuyor artık 3 defalan yatar oldum ki işteyken 9 uyuyan ben valal evde olunca daha kötüymüş tüm düzen şaştı kızlar
aman canım dikkat et sen yine de o kadar yorma kendini

Dün gece o ağrıdan olmadı bende, ama bugün 3 sefer fln daha oldu, bende evin içinde gezmeye başladım, odadan odaya yürüyorum, bakalım ya rahatlıcam ya doğurcam
kaydirigubbakcemile3
Annem gelirken benim peluş ayıcıklarımı fln da getirmiş, onlar yıkandı demin , oğluşun odasına koyucam, ama dolap hala yapılmadı, usta başlamış ölçülerini fln kesiyomuş, eşim öyle dedi, inş. bir an önce biterde rahatlarım bende,
gamyoncuiremsu
biter canım inşallah resmini de bekleriz
merhaba kizlarrrr a.s.

esencim canim hayirlisi olsun inşaAllah ;) dualarimiz seninle ;)

pinarcim maşaAllah boncugunaaa :) hoşgeldiniz evinize ;)

kivilcimcim ve marylincim Allah kolaylik versin canlarim..ama lütfen sıkmayin caninizi..ne güzel vaktinde gelicek kuzulariniz ;)

burcu cadisi sakin ol yahu :)) dogurmaya kalkma sakin :) rahat birak oglusunu ;)

civcivimmm :) bende şapka kullanmiyorum ki evde :) ne diye sıkıcam cocugu yahu :)

doguran hatunlar nispeti kesin yahu :)) erkenden dogurtcaksiniz milleti kendiniz gibi :P (sanki ben cok bekledim de :D )

efendim bize gelince :) şimdilik depresyona ara verdik gibi :)) ne zaman geri gireriz bilemiyorum :)) boncukumda iyi cok sukur..yuvarlanip gidiyoruz işte :)

aman aman iyi çıksın artık mayıs anneleri depresyondan:)

Kızlar ben geldimhihoyyyt ohh yarın tatil bana pzrt.işe gidicem sonra izne ayrılıyorum kızlar sanırım hala çalışan ben varım:çok üzgünüm: doğuranımız falan yok galiba ben bir geçmişi okuyayım

defnecik hoşgeldim teyzem kuzummm.. :) ay yerim seni ben maşallah

burcucum sancı cıktı bence..doktor bişey demedi.iyi dedi haftaya birdaha gidicem büyük ihtimalle catı muaynesi yapabilir.hemsire öyle dedi.bakalım bir hafta daha bekleyeceğiz gibi.ama 38de dolmus olur.hayırlısı artık cnm.

oyyy defneme yerim ben onu maşallah bitanem:))))))))))))))

kızlar nasılsınız ben bir uyumuşum yeni kalktım sayılır kızlarımla birlikte sizlerde ne var ne yok

ilgın guzel olmuş yazın benım sekerlerınde üzeride bomboş aslında tarıhte atmak ıstıyorum ben ama bellı degılkı

haa bıde ısmıne hala net karar veremedık hastanede yuzunu ılk gordugumde ne hıssedersem onu koycam dıyorum kocam saolsun pek fıkır vermıyo yağmur irem idil dila beren beril duru bunlar favorılerım ama yagmur ve duru oncelıgım bakalım ne olcak

Güle güle cnm,doğurmak istiyoz ya sancı çıkar inş. diyim, ayy böyle şeylerde yazacağım hiç aklıma gelmezdi he, önce doğmasın diye sonra doğsun diye istiyozz
kaydirigubbakcemile3

ay canım bende haftaya doğurmak istiyorum Çok üzgünüm çoook 39lara kadar bekleyemem ya çok var daha zaten pınar cadısı koyuyor kızının resimlerini bizi çıldırtıyor burda:oklava:

Pınarcım şaka maka çok tatlı kızın maşallah nazar bocuğu tak ,oku nazar değmesin kızına canım:nazar:

Marylin canım bebişin yeri rahat geldi galibakaydirigubbakcemile3 canım demekki vakti var ama insan sabırsızlanıyor seni çok iyi anlıyorum ben daha şimdiden böyleysemkaydirigubbakcemile3

Fulyacım
gördün bugün kuzunu demekki hihoyyyt gözün aydın canım

kızlar sizin göğüslerinizin altı karardımı ya benim göğüslerimin altı şimdi koltuk altımada baktım sanki kararmış gibi ya sizin nasıl

Kızlar ben geldimhihoyyyt ohh yarın tatil bana pzrt.işe gidicem sonra izne ayrılıyorum kızlar sanırım hala çalışan ben varım:çok üzgünüm: doğuranımız falan yok galiba ben bir geçmişi okuyayım

hay maşallahhh halamı calısıyosun ben 35 haftaya kadar dayanabıldım sımdı pısmanım keske 37 ye kadar dayanabılseydım dıye ama hamılelıkte cok zor çalısmak stres başlı başına yetıyo zaten neysekı sana da az kalmıs ohh eve gecınce dınlenırsın bol bol

ay canım bende haftaya doğurmak istiyorum Çok üzgünüm çoook 39lara kadar bekleyemem ya çok var daha zaten pınar cadısı koyuyor kızının resimlerini bizi çıldırtıyor burda:oklava:

Pınarcım şaka maka çok tatlı kızın maşallah nazar bocuğu tak ,oku nazar değmesin kızına canım:nazar:

Marylin canım bebişin yeri rahat geldi galibakaydirigubbakcemile3 canım demekki vakti var ama insan sabırsızlanıyor seni çok iyi anlıyorum ben daha şimdiden böyleysemkaydirigubbakcemile3

Fulyacım

kızlar sizin göğüslerinizin altı karardımı ya benim göğüslerimin altı şimdi koltuk altımada baktım sanki kararmış gibi ya sizin nasıl

canım benımde gogüsümün hemen üstü ve koltuk altım kararmış koltuk altım ıgrenc gozüküyo bende hıc dusunmemiştim hamılelıkten olabılır dıye

hay maşallahhh halamı calısıyosun ben 35 haftaya kadar dayanabıldım sımdı pısmanım keske 37 ye kadar dayanabılseydım dıye ama hamılelıkte cok zor çalısmak stres başlı başına yetıyo zaten neysekı sana da az kalmıs ohh eve gecınce dınlenırsın bol bol

son zamanlarda çalışmak resmen işkence canım normalde haftayada çalışacaktım ama gözüm kesmedi:1no2: aslında pzrt.gitmiycektim ama şefim dr. gidicek yerime gelen kızda daha alışamadı oyüzden gidicem hiç pişman olma canım hayırlısı böyleymiş demekki

canım benımde gogüsümün hemen üstü ve koltuk altım kararmış koltuk altım ıgrenc gozüküyo bende hıc dusunmemiştim hamılelıkten olabılır dıye

ay canım tek değilmişim demekki kaydirigubbakcemile3 çok sevindim göğüsler normalde kararıyor falan diye duymuştum ama koltuk altı niye oldu hiç anlamadım:uhm: inşallah doğumdan sonra geçer canım yazda geliyoröle simsiyah koltuk altı :dilcikar:

ay canım tek değilmişim demekki kaydirigubbakcemile3 çok sevindim göğüsler normalde kararıyor falan diye duymuştum ama koltuk altı niye oldu hiç anlamadım:uhm: inşallah doğumdan sonra geçer canım yazda geliyoröle simsiyah koltuk altı :dilcikar:

tertemız bıle olsa koluk altın o karartıyla ıgrenc gozukuyo ınsallah gecer ya yazın rezıllık resmen

canım ya zor olmuştur çalışmak hadi gözün aydın
ilgın guzel olmuş yazın benım sekerlerınde üzeride bomboş aslında tarıhte atmak ıstıyorum ben ama bellı degılkı

haa bıde ısmıne hala net karar veremedık hastanede yuzunu ılk gordugumde ne hıssedersem onu koycam dıyorum kocam saolsun pek fıkır vermıyo yağmur irem idil dila beren beril duru bunlar favorılerım ama yagmur ve duru oncelıgım bakalım ne olcak
ay aynı ben ben de karar veremedim eşimin isteği üzerine ikinci adı kaan ama ilk adını belirleyemedim yüzünü göreyim karar veririm diyorum :)
son zamanlarda çalışmak resmen işkence canım normalde haftayada çalışacaktım ama gözüm kesmedi:1no2: aslında pzrt.gitmiycektim ama şefim dr. gidicek yerime gelen kızda daha alışamadı oyüzden gidicem hiç pişman olma canım hayırlısı böyleymiş demekki

artık çalışma ya dinlenme moduna geç artık

canım ya zor olmuştur çalışmak hadi gözün aydın

ay aynı ben ben de karar veremedim eşimin isteği üzerine ikinci adı kaan ama ilk adını belirleyemedim yüzünü göreyim karar veririm diyorum :)

artık çalışma ya dinlenme moduna geç artık

sorma canım ya bide ben çok şiştim dahada zor geliyor neyseki bitti sayılır bi pazartesi kaldı sen nasılsın canım bebişin nasıl

canım ben bir dilek tuttum sen gerçek oldun ailemize hoşgeldin durum yazdırdımkaydirigubbakcemile5

çokk güzelmiş cnm..tarih yazamıyorum tabi şimdiden belli değil..

Fulyacım

sağol cnm.nst ye girdim iy demiş doktor.o çizgiler aralarda tavan yapmıstı ama.iyi demiş.sancı normal sanırım kalp atısları falanda normal se iyi demiştir tahminimce.

ayy ben su an çalıştığımı hayal bile edemiyorum cnm yaa...

o hooo herkes unutmus buralari :)) kurtlar vadisi izliyor sanirim herkes :P

nasılsın cnm? :) hoşgeldiin
nasıl gidiyor annelik?:ecrin_bebek:
doktordan gelirken işkembe çorbası içmiştim.eve geldim uyudum.kalktım az önce midem nasıl kötü.kustum çook kötü oldum yaaa.kesin ondan.zararlımıdır acaba.

iyiym fulyacim :) sen nasilsin? cok sukur iyi gidiyor annelik idare ediyoruz :)

kiz işkembe corbasi içilirmi yaaa :) gerçi bilmiyorum hamileyken içilirmi içilmezmi ama ben sevmem :)))

Back
X