günaydın kızlar
uzun aradan sonra ilk defa bugece uyudu oğum nasıl sevindim anlatamam anneside uyudu tabi gece uykusu gibi yok valla.
Burcu pınar sibel bebişleriniz cok tatlı masallah hepsine 41 kere.
Kızlar 1 ay sonrada olsa sütüm cok az ama geliyor cok mutluyum
Sağolasın canım. Çok sevindim sütütnün gelmesine. Moralini hep yüksek tut. Bundan sonra bol bol gelir inşallah a.s.
kızlar gusül abdesti alınmadan bebek emzirilir mi demiştik ya,konuyla ilgili forumda şöyle bişey buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/199821-gusul-abdestsiz-bebek-emzirilir.html
ilginç geldi ya. Biraz daha araştıralım. Bana emzirilmez gibi geliyo. İnsanın içi rahat etmez ama bacım a.s.
bebişimi gülerken yakaladımopuyorumnanaktan
Oh maşallah ağzını yerim ben bunun a.s.
Pınarcım sen aventin göğüs kalakanını almıştın dimi? memnunmusun bende almak istiyorum nettenmi sip. verdin yoksa eczaneden mi aldın canım bide son olarak kaça almıştın? göğüs petleri ıslanıyor dayanmıyor bide ben çok tüketiyorum galiba çünkü göğsüme kremde sürüyorum, şimdiden 1 pkt bitmek üzere fiyatı 6 tl hep ona para vereceğime 1 kere bundan alırım dedim hem süt taşarsada toplanıyormuş onlarda ziyan olmamış olur:))
Canım evet aventinkini kullanıyorum. Eczaneden aldım. 25 tl'ydı sanırım. Valla göğüs pedi benim göğüs ucum hala tahriş şeklinde olduğu için acıtıyor. Kalkan çok iyi. Hem fazla süt oraya akıp göğsümü rahatsız etmiyor. Aslında o akan sütler içiriliyormuş bebeğe ama ben içirmiyorum. Bebişi emzirirken bakıyorum, ne zaman süt gelmişse içini bi suyla çalkalıyorum. Günde 2 kere falanda sabunla yıkıyorum güzelce. Hijyenik oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim a.s.
pınarcım su veriyormusun bebişe doktor bana verme dedi sizler napıyonuz kızlar su veriyormusunuz
Valla canım ben hıçkırık tutunca 1-2 damla limon veriyorum hemen kesiyor. Annemlerde bize öyle yaparmış. O yüzden limon verdikten sonra içi yanmasın diye 1 çay kaşığıda su veriyorum. Günde 2 kere falan vermiş oluyorum a.s.
slm kızlar!
doğumdan sonra uzun bi süre çevrimdışı oldum.
benim kız glmeyince artık drum daha fazla beklemeyelim dedi ve 40+5 haftalıkken 29 mayısta sezeryana girdik. iyikide girmişiz bizimki kakasını yapmş şükürki yemeden çıkardık.
mayıs kuzularının en tontişi benim kızım oldu galiba. tam 4330gr ve 54cm doğdu. içerde büyümeye devm etmiş bizim sıpa.
çok güzel bi sezeryandan sonra kabus dolu günlerim başladı. 2. gün ayaktaydım sürekli. çocuk dru mama vermeyeceksin emzireceksin diyince bende boş boş emziriyordum. kuzum nasıl çığlık çığlığa bağırıyordu. dayanamayıp 15 cc kadar mamayı şırıngayla veriyodum ama ne mümkün durması. sözde biberona alıştırmayacakmışım. birde hemşireler gazı vardır deyince bide sırtına vurup eziyet çektiriyodum.
2. gün eve geldik hala durmuyor çocuk. eşim mama aldı geldi biraz içirdik rahatladı. tabi yine azbişey. benden hala süt gelmedi tabiki. sağmaya devam ediyorum aralarda.
4. gün kızımın ateşi 38+7ye çıktı doğru sağlık ocağına gittik. oarasıda acil çocuk hastaneisne gönderdi. saat 5'de hastaneye gittik. sabah 5'te çıkabildik ancak. hiç dikişlerimi filan düşünecek durumda değildim sürekli ayaktaydım. kzım açlıktan sukaybına uğramş. kilosu 3800'e düşmüş. ordaki drlar niye bukadar ısrar ettin anne sütü diye çok kızdı. walla annem ve kayınvalidemde alışır mamaya diye bitürlü vermediler sinir oldum.
kızım o gece tam 3 şişe 120lik mamayı biitirdi. diğer 3 günl yine hastaneye gittik kontrol için. kimseye güvenemediğim için bende gidiyodum herseferinde. tahliller çişini yapmasını beklemesi derken en eerken 4 saatte eve gelebiliyouk.
6. gnde göğsümün şişliğinden dayanamaz bi hala gelince bu seferde kendim için acile gittim. dr bişey yok çocuk emmiyosada sen sağmaya devam et gelecek iltihap yok deyince ben rahatladım ve sabahında sütüm gelmeye başladı.
kızımda pek hevesliydi hiç pes etmedi memeyi bırakmadı. şimdi sadece sütümü veriyorum. yetiyor sanırım çünkü günde en az 7-8 defa bezini değştiriyorum ve çoğunda kakasını yapmış olyor.
kızlaar çok uzun oldu ama kusura bakmayın. şimdi şükürler olsunki rahatladım. uykusuzluk filan hiç gözümde değil yeterki iyi olsun.
Canım hoşgeldin. Maşallah tosunuma ya. gerçi ilk zaman zorluk yaşamışsınız ama geçmiş çok şükür. Allah beterinden saklasın a.s.
işte kızlarr buda benım haylaz yaramaz oğluşummmmm:ecrin_bebek:
annesını aşkısııııııı

Çok tatlı canım maşallah Allah nazarlardan saklasın a.s.
[k] {n} [k];7522974 .!.:
bizde böyle uyuyoruzz:asigim:
Ay harika bunlar ya maşallaahhhhh a.s.
buda benım oğluşum inş olur
Ay bu ne ya. Resim günümü bugün. Yerim ben bunları çıtır çıtır. Maşallah a.s.
merhaba kızlar geçmişe bakamdım annemdeyim kardeşim pc 2 gün götürdü bugğn bende çocukları götürüyom doktora alişim yemek yemiyorr ağlıyor cıyak cıyakk
Hayırdır canım ya neden yemiyor kuzum. Hadi iyi haberlerini bekliyoruz a.s.
kızlar bude benim defneciğim
geçen hafta çekmiştim sanıırm
Oyyy kızımın adaşına maşallahhhh a.s.
burcucum evet malesef haftada 2 gün geliyorum işe çok zor oluyor bebişimi bırakmak.allahtan anneme bırakıyorum içim azda olsa rahat
Bacım erken mi başladın sen yaaaa :çok üzgünüm:
kızlar selam nasılsınız valla sıcaklardan duru hanım uyumuyor bunaldı valla gecede hiç uyumadı sizler nasılsınız ben çok yorgunum
marlyınım maşallah bebişine
birsencim sen nasılsın canım bebişler nasıl
pınarım tülaycım sibelcim cerencim fulyacım aysuncum ayşecim marlyıncım knk artık görüşemiyoruz nasılsınız yiyenlerim nasıl
herkes iyidir inşallah
Sağolasın bitanem iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? Zor olur iki çocukla uğraşmak. Allah kolaylık versin valla a.s.
kızlar bugün 27 günlüğüz bir hesap yaptım 160 tane bez harcamışız:1shok::1shok: bırt dese çocuğun altını açıyorum düşünün genede pişik oldu

Allahtan şimdi düzeldi birde eşim bana çocuğun altını sıksık açmıyorsun diyor çok bilmiş ya herşeye kaışıyor

klava:
Canım bizde 51 günlüğüz. 4. 98'lik paketi açtım 3 gün önce. Sık sık değiştiriyorum ben. Altını da unybaby ıslak mendille siliyorum. 22 pakette mendil harcamışız :1shok: Her kakasından sonrada unybaby pişik önleyici kullanıyorum. Hiç pişik olmadı maşallah
Oy Allah'ım bugün öldürdünüz beni bu resimlerle a.s. Maşallah kuzuma ya a.s.
ya kızlar size bişi sorcam biz 25 günde 700gr almışız normalmi sütüm yetiyomu oğluş en son 3700dü 4400 olmuş bugün 33 günlük olduk kaynanatör bi övün mama verelim diyor hala 30 cc yapıyorum vermek istemiyorum aslında sütüm yetiyorsa mamamız uyduruk mama zaten çocuğumu kabız yapıyo gerçekten 30günden sonra çok değişiyorlar artık beni iyice ayırt ediyo herkeze gülüyor ama bana bi sesler agucuklar çıkarıyo ne güzel yarabbi düzene girdikçe dahada sevdim bu anneliği ilk günler kabustu resmen çok pişman olmuştum doğurduma bakamıyorum eziyet ediyorum diye ama iyiki doğurmuşum diyorum şimdi bi 40mız çıksada evimize gitsek
Canım bizimki ilk ay 490 gr aldı. Her çocuk aynı olmaz. Gayet iyi almış a.s.
merhaba kızlar bu gün kızımın bezini değiştirdim artık 3 numara aktif bebek kullanıcaz kızımın popişi büyümüş kaydirigubbakcemile3 artık 2 numara beze sığmıyo bu arada kucağa fena alıştı galiba beşiğine koyuyorum hemen uyanıyo hiç bi iş yapamaz oldum anne olmasa yemek bile yapamam
Oh maşallah 3 numaraya geçmiş alkisalkisalkis Yerim onun poposunu beeeen a.s.