• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

ay valal ne çenecisiniz bir gitim bir süür sayfa olmuş

sibelcim ben sebamed kullanıyorum memnunum sadece pişik kremşndne memnun olmaıdm onuda nivea aldım yağını onu kullanıyorum çok memnunum

bende suyu kaynatmıyorum o kadarda değil ya

bende yiyom özellikle sucuk sosis ve salam sevmem zati

kızlar bu sinek kovucuları kullananlar doktor bana zararlı kullanma dedi kimyasal yayıyormuş odaya

ay anacığım ben soru sordum kimse bakmadı kızlar kırkım çıktı benim ertesi gün koyu kırmızı şeklinde tekrar kanamam oldu şimdi rengi açık sarıya döndü gibi ben adet mi oldum ne oldum ya ben

bide saçım çok fena doktora soran varmı saçımı boyayabilirmiyim acep acil cevap bacılar

sibelcim ben sebamed kullanıyorum memnunum sadece pişik kremşndne memnun olmaıdm onuda nivea aldım yağını onu kullanıyorum çok memnunum

bende suyu kaynatmıyorum o kadarda değil ya

bende yiyom özellikle sucuk sosis ve salam sevmem zati

kızlar bu sinek kovucuları kullananlar doktor bana zararlı kullanma dedi kimyasal yayıyormuş odaya

ay anacığım ben soru sordum kimse bakmadı kızlar kırkım çıktı benim ertesi gün koyu kırmızı şeklinde tekrar kanamam oldu şimdi rengi açık sarıya döndü gibi ben adet mi oldum ne oldum ya ben

bide saçım çok fena doktora soran varmı saçımı boyayabilirmiyim acep acil cevap bacılar

Canım sinek kovucu kullanıyorsan camın açık olmalıymış birinci cevap

O bahsettiğin kanamanın devamıdır sarıya döndüyse bendede olmuştu.Regl değil yani

Saçınıda boyatabilirsin canım hepsi doktordan cevaplar kaydirigubbakcemile3

saolun valla kizlar kendime geldim..neyse şimdi keyfi yerinde..Rabbim acilarini göstermesin ya..

sibelcim johnson baby güzel..bende chicconunkini kullaniyorum gerçekten çok güzel bi kokusu var..onun üstüne johnson yavan geliyor..ama nihayetinde onunda kendi kokusu var ;)

banyodan aldigim suyla yikiyorum canim..kim ugrasir kaynatmakla yahu :)

ben sarkuteri yiyorum valla canim..sucuk cok severim ama hamileyken tiskindim nedense..hala yiyemiyorum..salam sosis yiyorum..

çıkmalıyım kızlar kızım ağlıyoo

Güle güle canım a.s.

Afiyet olsun canım bende makarna yedim.

Afiyet olsun bitanem sanada. Sen sadece makarna mı yedin kaydirigubbakcemile3 Benim makarnanın yanına yaptıklarım duysan dudağın uçuklar kaydirigubbakcemile3 Daha hala yiyemedim yapıyorum düşün yani bitmedi kaydirigubbakcemile3

Canım sinek kovucu ile bilgim yok doktoruma bu hafta sorarım :uhm:

Kanaman açık sarıya döndüyse regli değildir bencede. Kanamanın devamıdır a.s

Saç boyamada da sorun yok diye biliyorum. Hamileyken bile boyatanlar vardı neticede :uhm:

Pınarcım sadece makarna yedim yanınada meyve suyu bu sıcakta başka ne yenirki yetti valla sen ne yapıyosun o kadar çok uzun sürenkaydirigubbakcemile3

kızlar birşey sormak istiyorum.iyi bir göğüs pedi bilen varmı iki marka denedim ikiside işe yaramadı

Canım ben Chicconun kini kullandım bi süre ama şuanda göğüslerim yara olduğu için aventin göğüs kalkanını kullanıyorum. Chicco'dan memnundum a.s

Pınarcım sadece makarna yedim yanınada meyve suyu bu sıcakta başka ne yenirki yetti valla sen ne yapıyosun o kadar çok uzun sürenkaydirigubbakcemile3

Tavuk vardı buzlukta söylemesi ayıp. Canım istedi. Haşladım şimdi. Suyuna çorba koydum ocağa kaydirigubbakcemile3 İki koca parçayı da kızarsın diye tavaya attım kaydirigubbakcemile3 Makarna haşladım hazırda bekliyor. Yanına da semizotu salatası kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tavuk vardı buzlukta söylemesi ayıp. Canım istedi. Haşladım şimdi. Suyuna çorba koydum ocağa kaydirigubbakcemile3 İki koca parçayı da kızarsın diye tavaya attım kaydirigubbakcemile3 Makarna haşladım hazırda bekliyor. Yanına da semizotu salatası kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Oh maşallah bacım afiyet olsun götür...cokacimcoook

Oh maşallah bacım afiyet olsun götür...cokacimcoook

Valla götürdüm bacım cokacimcoook Şiştim şiştim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yemeğimi yedim, mutfağımı topladım. Benim kız hala uyuyor ya. Arada geriliyor, osuruyor falan ama uyuyor yine. 3,5 saat oldu uyandırsam mı be :uhm: Gece uyamayacak sonra :1shok:

ya canım ben oldum ama çok garip kızlar benimki ya kırkım çıktı ertesi gün koyu kırmızı kan şaklinde kanamaya başladı şu an leke şeklind edevam ediyor kırk başı mı ne dernirmiş anam öle dedi ama nedir bu ya reglimi yoksa başka bir sorunmu var bende

ayşe sen böle bir durum yaşadın dimi anacığım neyin nesiymiş biliyonmu
evet canım. benimde 35-36. gün filan bitmişti kanamam. 40.günümde yeniden başladı. kıpkırmızı ama az az geliyor. anneminde olurmuş. kırk başı diyorlar. yani adet kanamasının başlangıcı sayılıyormuş az da gelse. bi daha ki adetini 28 gün sonra bekleyerimseniben

Bizimkinin dönenceyi çok seveceğine eminim bacım çünkü şimdi bile salıncağının içinde hayvan resimleri varya renkli renkli. Onları elleyip çığlıklar, gülücükler atıyor zemuszemus

Valla o doktor verme limon dedi. Çocuk doktoru değildi gerçi. Dur bakalım pazartesi kendi doktorumuza bi soralım. Valla 2 damla veriyodum hemen kesiyodu. Arkasından da 2 çay kaşığı su veriyodum içi yanmasın diye. Bide bizimki limonu bir seviyor. Ağzına 2 damla damlatınca şapur şupur yalana yalana emiyodu kaydirigubbakcemile3

Benim cadım da emdi uyudu şimdi. O arada bende biraz evi toparlayayım. Askıda çamaşırlarım var alıpta yavaş yavaş ütüleyeyim. Bu arada kayınvalidem aradı. Kızım ev çok sıcaktır sizin. Yanmasın çocuk. Al gel istersen burda serin serin yatar dedi. Bende işim var anne bakarız dedim. Gitmicem tabi. Dalga mı geçiyor nedir. :uhm: Bi giydir üşümesin der, bi yanmasın der tövbe tövbe :oklava:
canım benim dönencenin de markası yok. dönen civcivler var. renkleri çok canlı. sarı, yeşil mavi ve kırmızı. ve türkçe ninni söylüyor. " uyusunda büyüsün" filan gibi bişeyler. oğlum gözleriyle civcivleri takip ediyor. ninni de uyumasını sağlıyor:lepi:

Bende ütü yaptım ama sırtımdan şakır şakır su aktı valla bacım. Ama başlamışken bitir. Ya bu tırnaklar amma çabuk uzuyo beeee delikafadulden Bende kesiyorum 3-4 gün geçiyo haydaaa yine uzamışlar :bbo: Ben uyurken kesemiyorum hemen uyanıyor zilli. Uyanıkken sakin olduğu zaman kesiyorum alkisalkisalkis
canım hafta da 2 kere kesmek lazımmış tırnaklarını.

Kızlar bende oğlanı yıkadım kendimde yıkandım şimdi oğlanı ayağımda sallıyorum bir yandan yemek yemeğe çalışıyorum bir yandanda size yazmaya zemuszemus

Size 3 sorum olacak...
1-Biz vücüt şampuanı olarak chicco kullanıyoduk bitmek üzere yarın yola çıkacağımız için alma şansımda yok orda büyük marketlerden dalin yada nivea alırım dedim kullanan memnun olan varmı?
2-Bebeği yıkadığınız su kaynamış sumu yoksa banyodan aldığınız suylamı yıkıyosunuz?
3-Şarküteri tüketmeye başladınızmı sucuk salam sosis gibi hala yemememiz gerekiyor bildiğim kadarıyla.
1- ben johnsons baby kullanıyorum. ve memnunum. özellikle uyku zamanı yağı ile yağlayınca bütün gün sarhoş gibi uyuyor bebişimkaydirigubbakcemile3
2- güneş enerjisinin suyu ile yıkıyorum.
3- ben hamileyken de yiyordum zaten:kedi:

öfff kizlar yaaaa :(((( kizimin tirnaklarini keseyim dedim ya..uyuyordu..serce parmagini kestim..yüzük parmagina gelince bi sicradi etini kestim :(((((( ay bi agladi kuzum..tabi bende basladim aglamaya..kanadi biraz..ay hala her yerim titriyor yaa :((((( gece derin uykuda kes işte dimi..sanki gündüz tilki uykusunda oldugunu bilmiyorum..kendime kocaman bi osmanli tokadi vurasim var valla..öf ya..
ayy canım benim kıyamam! aynısını dün bende yaptım. kanattım kuzumun parmağını. bi ağladı, içim gitti!! o dediğin osmanlı tokadını da nerdeyse babamız vuracaktı bana:oklava:kesmeyelim eldiven giydirelim diyor:1shok:
sonra o da olmadı, elimden aldı bebişi kendi kesmek için. ama o kadar minikki eller, yapamadı geri verdi banakaydirigubbakcemile3
kızlar birşey sormak istiyorum.iyi bir göğüs pedi bilen varmı iki marka denedim ikiside işe yaramadı
bende chiccodan çok memnunum canım. içindeki sıvıyı emen bölüm aynı primanın içi gibi. çok emici.
Canım ben Chicconun kini kullandım bi süre ama şuanda göğüslerim yara olduğu için aventin göğüs kalkanını kullanıyorum. Chicco'dan memnundum a.s

afiyet olsun. bizde makarna ve salata yedik bugün. o kadar çok çeşit yapsam eşim eve gelmez heralde.kafamçokkarıştı birazcık kilo takıntımız var dazemuszemus (eşimin yani,benim değil)kaydirigubbakcemile3

canım benim dönencenin de markası yok. dönen civcivler var. renkleri çok canlı. sarı, yeşil mavi ve kırmızı. ve türkçe ninni söylüyor. " uyusunda büyüsün" filan gibi bişeyler. oğlum gözleriyle civcivleri takip ediyor. ninni de uyumasını sağlıyor:lepi:

canım hafta da 2 kere kesmek lazımmış tırnaklarını.

afiyet olsun. bizde makarna ve salata yedik bugün. o kadar çok çeşit yapsam eşim eve gelmez heralde.kafamçokkarıştı birazcık kilo takıntımız var dazemuszemus (eşimin yani,benim değil)kaydirigubbakcemile3

Tamam canım demekki ne marka dönence olursa olsun ilgilerini çekiyo miniklerin sağolun a.s.

İki kere keseyim bari artık ya. Çiziyo kendini sıpa :oklava:

Eşimde bu kadar yemez bacım. Benim oburluğum tuttu. Uyandığımdan beri sadece karpuz-peynir yemiştim. Çok acıktım heralde gözüm döndü kaydirigubbakcemile3

Ya uyuyan çocuğu uyandırma taraftarı değilim hiç ama acıkmadı mı bu kız 16:30'dan beri :uhm: Televizyonun sesini de açtım kendi uyansın diye. Normalde çıt desen uyanan hatun geriliyor, fosur fosur gaz çıkarıyor, uyumaya devam ediyor yav kaydirigubbakcemile3

Kızım kendi uyandı hihoyyyt Ay emmesini özlemişim yahu kaydirigubbakcemile3 Çok acıkmış prensesim çoookkk cokacimcoook

kızlar bende tavuk pilav yaptım eşimde geldi yedik duruya kolik müziği getirmiş kızlar cd hazırlamış kızım dinlerken uyudu şaşırdık valla :lepi: maşallah

pınarcım defnemiz iyi uyumuş maşallah

sibelcim napıyor yağızımız bizim cimcime uyuyor mışıl mışıl

civcivim cerencim burcum mutahharam clarıes merhaba kızlar nasılsınız beb,işler nasıl

Back
X