ya canım ben oldum ama çok garip kızlar benimki ya kırkım çıktı ertesi gün koyu kırmızı kan şaklinde kanamaya başladı şu an leke şeklind edevam ediyor kırk başı mı ne dernirmiş anam öle dedi ama nedir bu ya reglimi yoksa başka bir sorunmu var bende
ayşe sen böle bir durum yaşadın dimi anacığım neyin nesiymiş biliyonmu
evet canım. benimde 35-36. gün filan bitmişti kanamam. 40.günümde yeniden başladı. kıpkırmızı ama az az geliyor. anneminde olurmuş. kırk başı diyorlar. yani adet kanamasının başlangıcı sayılıyormuş az da gelse. bi daha ki adetini 28 gün sonra bekleyerimseniben
Bizimkinin dönenceyi çok seveceğine eminim bacım çünkü şimdi bile salıncağının içinde hayvan resimleri varya renkli renkli. Onları elleyip çığlıklar, gülücükler atıyor zemuszemus
Valla o doktor verme limon dedi. Çocuk doktoru değildi gerçi. Dur bakalım pazartesi kendi doktorumuza bi soralım. Valla 2 damla veriyodum hemen kesiyodu. Arkasından da 2 çay kaşığı su veriyodum içi yanmasın diye. Bide bizimki limonu bir seviyor. Ağzına 2 damla damlatınca şapur şupur yalana yalana emiyodu kaydirigubbakcemile3
Benim cadım da emdi uyudu şimdi. O arada bende biraz evi toparlayayım. Askıda çamaşırlarım var alıpta yavaş yavaş ütüleyeyim. Bu arada kayınvalidem aradı. Kızım ev çok sıcaktır sizin. Yanmasın çocuk. Al gel istersen burda serin serin yatar dedi. Bende işim var anne bakarız dedim. Gitmicem tabi. Dalga mı geçiyor nedir. :uhm: Bi giydir üşümesin der, bi yanmasın der tövbe tövbe
klava:
canım benim dönencenin de markası yok. dönen civcivler var. renkleri çok canlı. sarı, yeşil mavi ve kırmızı. ve türkçe ninni söylüyor. " uyusunda büyüsün" filan gibi bişeyler. oğlum gözleriyle civcivleri takip ediyor. ninni de uyumasını sağlıyor:lepi:
Bende ütü yaptım ama sırtımdan şakır şakır su aktı valla bacım. Ama başlamışken bitir. Ya bu tırnaklar amma çabuk uzuyo beeee delikafadulden Bende kesiyorum 3-4 gün geçiyo haydaaa yine uzamışlar :bbo: Ben uyurken kesemiyorum hemen uyanıyor zilli. Uyanıkken sakin olduğu zaman kesiyorum alkisalkisalkis
canım hafta da 2 kere kesmek lazımmış tırnaklarını.
Kızlar bende oğlanı yıkadım kendimde yıkandım şimdi oğlanı ayağımda sallıyorum bir yandan yemek yemeğe çalışıyorum bir yandanda size yazmaya zemuszemus
Size 3 sorum olacak...
1-Biz vücüt şampuanı olarak chicco kullanıyoduk bitmek üzere yarın yola çıkacağımız için alma şansımda yok orda büyük marketlerden dalin yada nivea alırım dedim kullanan memnun olan varmı?
2-Bebeği yıkadığınız su kaynamış sumu yoksa banyodan aldığınız suylamı yıkıyosunuz?
3-Şarküteri tüketmeye başladınızmı sucuk salam sosis gibi hala yemememiz gerekiyor bildiğim kadarıyla.
1- ben johnsons baby kullanıyorum. ve memnunum. özellikle uyku zamanı yağı ile yağlayınca bütün gün sarhoş gibi uyuyor bebişimkaydirigubbakcemile3
2- güneş enerjisinin suyu ile yıkıyorum.
3- ben hamileyken de yiyordum zaten:kedi:
öfff kizlar yaaaa

((( kizimin tirnaklarini keseyim dedim ya..uyuyordu..serce parmagini kestim..yüzük parmagina gelince bi sicradi etini kestim

((((( ay bi agladi kuzum..tabi bende basladim aglamaya..kanadi biraz..ay hala her yerim titriyor yaa

(((( gece derin uykuda kes işte dimi..sanki gündüz tilki uykusunda oldugunu bilmiyorum..kendime kocaman bi osmanli tokadi vurasim var valla..öf ya..
ayy canım benim kıyamam! aynısını dün bende yaptım. kanattım kuzumun parmağını. bi ağladı, içim gitti!! o dediğin osmanlı tokadını da nerdeyse babamız vuracaktı bana

klava:kesmeyelim eldiven giydirelim diyor:1shok:
sonra o da olmadı, elimden aldı bebişi kendi kesmek için. ama o kadar minikki eller, yapamadı geri verdi banakaydirigubbakcemile3
kızlar birşey sormak istiyorum.iyi bir göğüs pedi bilen varmı iki marka denedim ikiside işe yaramadı
bende chiccodan çok memnunum canım. içindeki sıvıyı emen bölüm aynı primanın içi gibi. çok emici.
Canım ben Chicconun kini kullandım bi süre ama şuanda göğüslerim yara olduğu için aventin göğüs kalkanını kullanıyorum. Chicco'dan memnundum a.s
Tavuk vardı buzlukta söylemesi ayıp. Canım istedi. Haşladım şimdi. Suyuna çorba koydum ocağa kaydirigubbakcemile3 İki koca parçayı da kızarsın diye tavaya attım kaydirigubbakcemile3 Makarna haşladım hazırda bekliyor. Yanına da semizotu salatası kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun. bizde makarna ve salata yedik bugün. o kadar çok çeşit yapsam eşim eve gelmez heralde.kafamçokkarıştı birazcık kilo takıntımız var dazemuszemus (eşimin yani,benim değil)kaydirigubbakcemile3