• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

[k] {n} [k];7708716 .!.:
sagol cnm iyi diyelim iyi olsun evimi özledim,yatagımı özledim,kocamı özledim:a015: canım sıkkın yani anlıyacagın

bize göster tatlım:))) biz burdayık laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Hani burdaydınız kaçmışınız hemen :mymeka: bende gidip uyuyim bari hepinize iyi geceleerr.:1closedeyes:

süper benim kızda hafif çekik gözlü eşime diyorum Korelilere benzer belki diye
biz izleye izleye gözleri çekik yaptık.Yalnız ben pek gamze sevmezdim ondan hiç ayva yemedim benim kızda 2 dudak 2 yanak gamzesi oldu bu nerden çıktı anlamadım.
bu arada yeni başladı izle güzel dizi öğlen 13 de
hehe o dizileri bizde izliyoz bi de anlayabilsem hepsi birbirine benziyo onların yaaa:))kaydirigubbakcemile3
Kızlar herkese günaydınlar a.s.

Kızımla uyandık, emzirdim uyuttum tekrar. Babamız hâlâ uyuyor. Bende kızımın çamaşırlarını attım şimdi makinaya. Eşim uyansada kahvaltı yapsak karnım acıktı valla :çok üzgünüm:

Biz dün yine gezgindik hihoyyyt Öğlene doğru kayınvalidemlerden geldik. Eşyaları bile yerleştirmeden Defnoşu yıkayıp uyuttuk. O arada öğlen yemeği hazırladım. Yedik tam eşyaları yerleştireyim, kirlileri yıkayayım diye düşünürken kayınbiraderim aradı. Galata Köprüsüne balık yemeğe götüreyim sizi dedi. Hemen bi duş aldık, evi öylesine topladım çıktık. Baktık köprüde falan trafik berbat delikafadulden Arabalı vapurla geçelim dedik. Defnoş vapurda ciyak ciyak ağlamaya başladı. Allah'tan bebek bakım odası varmışta emzirdim hemen. Sonra uyudu hep kuzum. Yemeğin sonuna doğru uyandı. Geri gelirken vapurda bi daha emzirdim. Eve geldik 11'de uyudu kuzum. Sabah 5'te uyandı. Tek memeyi emdi. Baktım ötekini istemiyor. Tahriş olduğu için makinayla da sağamıyorum. Bi elle deneyeyim dedim. Biberona yarım saatte elle 50 cc sağdım. Buzluğa koydum. İlk defa buzlukta sütümüz oldu çok sevindim hihoyyyt Artık geceleri böyle 5-6 saat uyumaya başladı. :nazar: :nazar: :nazar: Bende hergün üşenmeyip böyle elle sağarsam buzlukta güzel bi depomuz olur. Bu yaz düğün dernek çok. Kayınvalideme bırakınca en azından sütü verirler. Biz gelene kadar huysuzluk yapmaz kuzum hihoyyyt Bikaç resim ekleyeyim a.s.

Perşembe günü ananemle sahilde salıncak keyfi yapıyorum zemuszemus

]
maşallah canım defnoşa günden güne düzelleşiyor opuyorumnanaktan

kızlarrr alişle konuşuyoruz tepki veriyor bizeee agucuk gugucuk şeyler diyorr
ay benimki agu demiyor çığlık atıyor
birsencim bak sen bi daha düşün bu kızı gelin diye alacak mısın çok edepsiz hee:roflol:
ikici buluşma varmışşş nerede neden benim haberim yokkkk yawwww aaaaaaaaaaa

bu sefer karşıdakiler karışa gelsin b.köye giderikkk
evet katılıyorum bakırköy olsun yada bana gelin :lepi:a.s.
canım maşallah çok güzel yaaa Allah nazarlardan saklasın:nazar:
BUNLARDA BENIM OGLUŞŞŞŞ
BAKALIM OLMUSMUUU TEYZELERİİİ:nazar::nazar:
canım bu ne saç yaa
bu benim kızı da geçmiş maşallahkaydirigubbakcemile3
kızlarrr cok mu şişkoyum yaaa bu dugun sonrası bı foto ewe gelınce cektım merak eettım nassı gozukuom okadarda şişkomuyum dıe yafss
oglusumun yuzu kapalı olan şuankı halıı oylece uyuyuyooookaydirigubbakcemile3
hiçte şişko değilsin Aslıcım diyenler halt etmiş fıstık gibisin
siribone cnmsen şişkoysan ben fıcıyım o zaman hehehehehe gayet iyisin cnm pısttııkkk gibisinn
heheh alemsin hee:roflol::roflol:
[k] {n} [k];7708716 .!.:
sagol cnm iyi diyelim iyi olsun evimi özledim,yatagımı özledim,kocamı özledim:a015: canım sıkkın yani anlıyacagın

bize göster tatlım:))) biz burdayık laelaelaelaelae laelaelaelaelae

eeeee ben geçmişe bakana kadar herkes gitmiş nerdesiniz yaaaaa

evettt geçmişi okudum şimdi sıra bende
sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik çok güzel geçti oradan annemlere geçtim sahil annamlere çok yakın eşimin işi çıktı sen git ben giderim dedim ay demez olaydım Ahsen bir ağlamaya başladı
arabasında durmadı kucak istedi bende bir elimle ahseni tuttum bir elimle de arabayı sürdüm ter içinde kalmışı:kedi:
annemlerde yıkandım Ahseni de yıkadık saat 3 te yatış o yatış saat 12 ye kadar 3 saatte bir kalkıp emdi ve uyudu akşam eşim geldi bizi boğaza çay içmeye götürdü sıpa orada da uyudu eve geldik yatağına bir koydum uyandı velet yaakafamçokkarıştımeğer o yattığını gece uykusu sanmış şimdi gündüz mü sandı ne anlamadım :uhm:bakıyor gülüyor
namaz kıldım emzirdim salladım şimdi geri uyudu inşallah uyanmaz bakalım:Saruboceq:
bende gideyim de yatayım bari
bu arada benim kayınvalidemlerde bişe takmadılar ilk torun ama boşver onlar kendi başlarının çaresine baksınlarda ben bişe istemiyorum:dilcikar:
neyse bacılar herkese iyi geceler tatlı rüyalar öpüldünüzzopuyorumnanaktan

bende nezaman ısterse werıom cnm...
benımkı yaklasık 2saate bır emıo kendılıınden ole bı duzen oustu bızde...bıtek o duzenlı zatenkaydirigubbakcemile3tabı uykusuz gecelerdekı meme ıstegımızı saymazsakk..ozamanda emmekten benımkıler cekılıoo

alah sabır wersın cnmm..senınkıde tam takıkmışş hee..tam kaynan ne o oleee

maşallah kıs pek ekerrr maşallahhh kırkbırkere

bu kusma hepımızde war benımkıde son bıkacgundur eskıye oranla daha cok kusuo yaa..acaba mıdelerımı genışlıooo

aynen cnmm benımkıde ole oldu busabah burnundfan geldı yafsss arttı falla kusma mıktarı yartın dr amı gıtsek dıorum ama sıze hep normal demış drrr:uhm:

masallahhhh fıstıkk gıbımsınızzzz

burcu cnm bu annelr neden boleeeebenımde sutum ınmedıınde annem banada ole yaptı aynen senıkı gıbıç.....hemen mamaaaa:umursamaz:ben dınlemedım tabiiii ama hep siniroldum en sonundavsoyledım ...sıkma canını sern emzırrrr cok aglrsa wer ozaman mamayı....

kızlar ya benım kuzu uyuyamadı gene ya...ay her banyodan sonra bole yapıo bu coıcukk yıkamaya tovbe dedırtcek falla..ıkı gun hiç uyumadı bugun uyku akıo hebıyerınden ama bıturlu derın uykuya dalamadı..kucaımsda dızımde uyuyuooo yatırıom 5dk uyanıoo hemen anlamadım yaffsss
bu arad benım dıkıs yerındekı kıl donmesıymişşş:lepi:ayy cok sewındım saolun kızlar hepınıze yazan herkese moral için tesekkurrrrr
dun kaynanamlara gıttık muglaya..dugun wardı ya...atlattrık sukurrrrhihoyyytben gerım gerım tabeee ay goren herkez taktı kıkılolarıma benımde yaa...sınır oldumm kötükedihüso
manyakmı ne mıllet cocuk dogurduk heralde alalalalala:
canım, benim oğlumda ilk 1 ay hiç kusmadı. 1 aydan sonra az az kusmaya başlamıştı, 2 gündür de çok kusuyo emdikten sonra 2 defa kustuğu oluyor. bende anlamadım bu işi. herkes fazlasını çıkarıyordur diyor:(
oyoyyyy masallahh kız aysee yakısıklı olcakk kaanımızz tam yemelık olmuşş annesiiiiiidelikafadulden

benımkıler oglana bı kunye taktı okadarrrrr:ılk torun hemde.bı kunyeyle kaldılarrr durumlarıda warrr hepımız ayıpladıkk dogrusuuuu

cnm gecmişolsunn nanelımonn iççç ıhlamur falannn...

benımkınde de war hafıf cekıklıkk kore fılmınden deıl ama babamızdan gecmeeekaydirigubbakcemile3

gecmışolsunn cnmmm..hiç çekılmezzz..

masllahh pınarrr buyumus defnemmmmmmm
cok gusel gozukuosunuzzz..kız bız bı gezmeye gıdıozz en fazla 2 saat benımkı kuduruoo yaaaaa....durduramıoz apartopar eweeee kosuoz sonra babmızda bı panık olukı ogluşş aglayınca sormakafamçokkarıştı2 kere cıktıkk babamızla aynı yaptı sıpaa..ucuncuye cesaretkalmadı yafs..defne kızım uslu herhll maşallahhh benımkı huysuzkı ne huysuuzz:bbo:

oyyyyy agucuklarada başlamışş alişşşş maşallahhhhhhihoyyyt

cnm benımı kıl donmesıymıss gosterdımmm dunn.kıl içinde ama gectı o sertlıgı.oyyy kıyamam kız defneye bu cocukların kak sorunu nolcek bole yaa bızde paso gaz damlası kullnanıoz falla yaaa:ecrin_bebek:
hamarat hatun senıı aksamkı menude suppermışş haniiii...ben gene yalnız yalnızz kociş gene işte bu aksamda yalnızım ınsan yalnızken bişicik yıyesı gelmıo yahuu
kızlar yagız yuzunu kapattırarak uyuyuyooo kac saatır uyuyamadıydı ya dızımden koydum yeere gene uyandı emdıkk gaz cıktı yuzunu orttum yatırdım koltuga uyudu kaldı benımkııızemuszemusher gecen gun yenı bı huyunu ogrenıom yaaaopuyorumnanaktan
sağolasın aslıcım. büyüyorlar yaa! fotoğraflarla farkediyoruz işte.

maşallah canım çok tatlı bebişimiz.

BUNLARDA BENIM OGLUŞŞŞŞ
BAKALIM OLMUSMUUU TEYZELERİİİ:nazar::nazar:
olmuş canı olmuş. çok tatlı olmuş hemide:) maşallah!

siribroncum maşallah fıstığım çok iyi görünüyorsun valla
bende eski kiloma döndüm sayılır biraz göbüşüm var tabi
birsencim pınarcım sibelcim cerencim knk mutahhara fulya kızlar bebişler nasıl bizimki kolik sürekli ağlıyor bazen sinirlerim çok bozuluyor eşim aldı uyuttu şimdi sen git dinlen iyi gözükmüyorsun dedi mirmirmirmir
canım biz iyiyiz çok şükür. seni sormalı? cee deyip kaçıyorsun,muhabbet de edemiyoruz hiç artık.

Aslinda her bebek farkli uyurmus, normal belki ortalama 9 saat. Ama sor bir doktora, belki birsey önerir?

Benim oglanda ilk birkac hafta böyleydi. Allahtan düzeldi. Gece bazen altini alinca uyumak istemiyor sadece. Birde böyle hasta ve gazli olunca.
ayy o alt açma problemi bende de var. altını açınca geri uyutamıyorum. açmasm da öğlen 11'e kadar filan uyuyor. tabi aralarda kalkıp emip geri uyuyor. bende geceleri pek açmıyorum ondan,kakasının içinde uyuyor kuzucum:kedi:

hehe o dizileri bizde izliyoz bi de anlayabilsem hepsi birbirine benziyo onların yaaa:))kaydirigubbakcemile3
Kızlar herkese günaydınlar a.s.

Kızımla uyandık, emzirdim uyuttum tekrar. Babamız hâlâ uyuyor. Bende kızımın çamaşırlarını attım şimdi makinaya. Eşim uyansada kahvaltı yapsak karnım acıktı valla :çok üzgünüm:

Biz dün yine gezgindik hihoyyyt Öğlene doğru kayınvalidemlerden geldik. Eşyaları bile yerleştirmeden Defnoşu yıkayıp uyuttuk. O arada öğlen yemeği hazırladım. Yedik tam eşyaları yerleştireyim, kirlileri yıkayayım diye düşünürken kayınbiraderim aradı. Galata Köprüsüne balık yemeğe götüreyim sizi dedi. Hemen bi duş aldık, evi öylesine topladım çıktık. Baktık köprüde falan trafik berbat delikafadulden Arabalı vapurla geçelim dedik. Defnoş vapurda ciyak ciyak ağlamaya başladı. Allah'tan bebek bakım odası varmışta emzirdim hemen. Sonra uyudu hep kuzum. Yemeğin sonuna doğru uyandı. Geri gelirken vapurda bi daha emzirdim. Eve geldik 11'de uyudu kuzum. Sabah 5'te uyandı. Tek memeyi emdi. Baktım ötekini istemiyor. Tahriş olduğu için makinayla da sağamıyorum. Bi elle deneyeyim dedim. Biberona yarım saatte elle 50 cc sağdım. Buzluğa koydum. İlk defa buzlukta sütümüz oldu çok sevindim hihoyyyt Artık geceleri böyle 5-6 saat uyumaya başladı. :nazar: :nazar: :nazar: Bende hergün üşenmeyip böyle elle sağarsam buzlukta güzel bi depomuz olur. Bu yaz düğün dernek çok. Kayınvalideme bırakınca en azından sütü verirler. Biz gelene kadar huysuzluk yapmaz kuzum hihoyyyt Bikaç resim ekleyeyim a.s.

Perşembe günü ananemle sahilde salıncak keyfi yapıyorum zemuszemus

]
maşallah canım defnoşa günden güne düzelleşiyor opuyorumnanaktan

ay benimki agu demiyor çığlık atıyor
birsencim bak sen bi daha düşün bu kızı gelin diye alacak mısın çok edepsiz hee:roflol:

evet katılıyorum bakırköy olsun yada bana gelin :lepi:a.s.

canım maşallah çok güzel yaaa Allah nazarlardan saklasın:nazar:

canım bu ne saç yaa
bu benim kızı da geçmiş maşallahkaydirigubbakcemile3

hiçte şişko değilsin Aslıcım diyenler halt etmiş fıstık gibisin

heheh alemsin hee:roflol::roflol:

eeeee ben geçmişe bakana kadar herkes gitmiş nerdesiniz yaaaaa

evettt geçmişi okudum şimdi sıra bende
sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik çok güzel geçti oradan annemlere geçtim sahil annamlere çok yakın eşimin işi çıktı sen git ben giderim dedim ay demez olaydım Ahsen bir ağlamaya başladı
arabasında durmadı kucak istedi bende bir elimle ahseni tuttum bir elimle de arabayı sürdüm ter içinde kalmışı:kedi:
annemlerde yıkandım Ahseni de yıkadık saat 3 te yatış o yatış saat 12 ye kadar 3 saatte bir kalkıp emdi ve uyudu akşam eşim geldi bizi boğaza çay içmeye götürdü sıpa orada da uyudu eve geldik yatağına bir koydum uyandı velet yaakafamçokkarıştımeğer o yattığını gece uykusu sanmış şimdi gündüz mü sandı ne anlamadım :uhm:bakıyor gülüyor
namaz kıldım emzirdim salladım şimdi geri uyudu inşallah uyanmaz bakalım:Saruboceq:
bende gideyim de yatayım bari
bu arada benim kayınvalidemlerde bişe takmadılar ilk torun ama boşver onlar kendi başlarının çaresine baksınlarda ben bişe istemiyorum:dilcikar:
neyse bacılar herkese iyi geceler tatlı rüyalar öpüldünüzzopuyorumnanaktan

ayy canım allah korusun istanbul trafiğinde hemde! yalnız binmemeye çalış bari arabaya :olmaz:

bana gelince kızlar, bugünde bana nöbet vardı da topiği ben açayım dedim. nöbet dediysem yanlış anlamayın,oğluma değil, bana!kafamçokkarıştı o maşallah mışıl mışıl uyuyor. sabah 5te oğlumu emzirip yatırdım, sonra uyuyamadım! hiç de yaptığım iş değil ama anlayamadım! çok sinirliyimkötükedihüso uyuyamadığımdan olabilir mi?-tatlicadiarzu-

bende direnmedim daha fazla. kalkıp çamaşır attım, ortalığı filan topladım. öğleden sonra gezmemiz var. ve çarşamba günü de memlekte dönüyorum kızlar!! 2 ay yokum!:1shok: eylül de dönecem ve memlekette internetim de olmayacak! sizi çok özleyecem. beni unutmayın olur mu?:a015:

Marylin cim benim kayınvalidemde bana bilezik almış sen değiştirir istediğin gibi alırsın dedi...Allah razı olsun ne diyim,kayınpederimde hastane masraflarını karşıladı sağolsunlar..:)
canım güle güle kullan,dünyada ne insanlar var diyorum başka yorum yapmıorum,ne güzel..a.s.
BUDA GULUCUK YAĞIZEFEDEN TEYZOŞLARINAAkaydirigubbakcemile3:nazar:
maşallah:nazar:çok şeker
kızlarrr cok mu şişkoyum yaaa bu dugun sonrası bı foto ewe gelınce cektım merak eettım nassı gozukuom okadarda şişkomuyum dıe yafss
oglusumun yuzu kapalı olan şuankı halıı oylece uyuyuyooookaydirigubbakcemile3
cnm ya sana mı şişko diyorlar maşaallah taş gibisin:lepi:
kilolar nerdeymişsositososito

günaydınlarrrrr ben mecburi kalkıs yaptım ömer edepsizi uyumadııı deli etti beni

evim hala temizlenmedi ve halimde yok beyaz çamaşırları asacam sonra bebişlerinkileri yıkayacam

bugün bide bizim ütülerimizi yaparım evi toplarım ...
adetim aynı hızda devam ediyor bu sebepten olsa gerek yapacak gücüm yokk iş felan.........

ceren cnm güle güle unutmayız seniii unutlurmusun hiç yaaa

esen gelinime laf etme leynnnnnnnn ömer sakin idare ederler birbirlerini

ayy o alt açma problemi bende de var. altını açınca geri uyutamıyorum. açmasm da öğlen 11'e kadar filan uyuyor. tabi aralarda kalkıp emip geri uyuyor. bende geceleri pek açmıyorum ondan,kakasının içinde uyuyor kuzucum:kedi:

Bende gecen degistirmemeyi denedim canim, pisik olmustu poposu, icim acidi. Son care, Pampers'in gece kullanilan bezlerinden aldim, 12 saate kadar etkiliymis, umarim ise yarar.

günaydınlarrrrr ben mecburi kalkıs yaptım ömer edepsizi uyumadııı deli etti beni

evim hala temizlenmedi ve halimde yok beyaz çamaşırları asacam sonra bebişlerinkileri yıkayacam

adetim aynı hızda devam ediyor bu sebepten olsa gerek yapacak gücüm yokk iş felan.........

aman bea bişe demedikk

günaydın şekerlerr nasılsınız bakem benim kızım dün öyle bir uyudu ki gece saat 2 buçukta uyutabildim sonra 4 te kalktı yattı 6 da kalktı ve birdaha yatmadııı
ölüyommm
acımmm

günaydın kızlar!
sadece okuyup okuyup çıkıyodum bazende okuyamadn çıkıyodum. artık yavaş yavaş tek elle yazmaya alışayım bari:) bu kızın kucaktan inmeye niyeti yok. yavrum kıvranıyor gazdan.
dışarı çıkıp gezmeyi çooook özledimm. daha başarabilmiş değilim hastane dışında dışarı çıkmayı. bugün yalnnızım. tabi eşim geçn haftaki gibi izin alıp gelmezse. sabah aşımızı olduk geldik. eşim eve gelene kadar şöyle olursa ne yaparsın böyle olursa ne yaparsın diye beni sözlü sınavdan geçiriyor sanki. en sonunda da bi yeri kırılsa ne yaparsın diye sorunca içimden pes artık dedim. ama herşeye hazırlıklı olmak gereirmiş.
sağlık ocağındaki hemşireye sinir oldum. tartmadı kızımı. hemen hemen tartılmazmış bebekler. biray geçmesi gerekirmiş. yoksa sen huzursuz olursun dedi. ama 12 gün olmuştu dedim. huzursuzda olmam dedim. yinede tartmadı.

yarın akşam ablam geliyor. sadece yaklaşık iki gün yalnızım bakalım kendime bakabilcekmiyim. çocuktan fırsat bulabilirsem.

bunları yazmak tam 50 dk sürmüş. :(((

herkeslere iyi bir hafta dililiyorum.

ayyyy kızlar bebiş hediyesinde yeni bir moda bana hediye vitrin takımı gelmiş çok şaşırıdm

tabi buda beni oğluşlarıma çeyiz yapmaya itikliyorrr hehe kızım yok ama oğluşlara yapsammı bi çeyiz
vitrin takımı birer tane .....havlular ......patikler ...ayyyyyyyyyyyyyy çocuklar a diyemiyolar benim düşüncelere bakkk delimiyim neyimmm valla erken evlendirecem ben bu çocukları
inş.adam gibi okurlarda meslekleri olur ..........esen kızz verecenmi kızını erken erkennn demeyesin sonra tek kızım veremem kız evi naz evi vs.vs..

bozon cnm benim alışırsın kız ben iki veletle uğraşıp evimin işi ve netteysen sende yaparsın alışın birbirinizee

canım benim sağolasın.

Bende gecen degistirmemeyi denedim canim, pisik olmustu poposu, icim acidi. Son care, Pampers'in gece kullanilan bezlerinden aldim, 12 saate kadar etkiliymis, umarim ise yarar.
bende prima kullanıyorum. ama her alt değiştirmemde johnsons baby nin pişik önleyici kremini kullanıyorum. ondan galiba hiç pişik olmadı daha çok şükür. 8-10 saat değişmediği oluyor altının. hıı çok çok dışına fışkırıyorkaydirigubbakcemile3

aman bea bişe demedikk

günaydın şekerlerr nasılsınız bakem benim kızım dün öyle bir uyudu ki gece saat 2 buçukta uyutabildim sonra 4 te kalktı yattı 6 da kalktı ve birdaha yatmadııı
ölüyommm
acımmm
günaydın canım. bugün biz de erkenciyiz. uyuyamadııımmmmafoldumben

günaydın kızlar!
sadece okuyup okuyup çıkıyodum bazende okuyamadn çıkıyodum. artık yavaş yavaş tek elle yazmaya alışayım bari:) bu kızın kucaktan inmeye niyeti yok. yavrum kıvranıyor gazdan.
dışarı çıkıp gezmeyi çooook özledimm. daha başarabilmiş değilim hastane dışında dışarı çıkmayı. bugün yalnnızım. tabi eşim geçn haftaki gibi izin alıp gelmezse. sabah aşımızı olduk geldik. eşim eve gelene kadar şöyle olursa ne yaparsın böyle olursa ne yaparsın diye beni sözlü sınavdan geçiriyor sanki. en sonunda da bi yeri kırılsa ne yaparsın diye sorunca içimden pes artık dedim. ama herşeye hazırlıklı olmak gereirmiş.
sağlık ocağındaki hemşireye sinir oldum. tartmadı kızımı. hemen hemen tartılmazmış bebekler. biray geçmesi gerekirmiş. yoksa sen huzursuz olursun dedi. ama 12 gün olmuştu dedim. huzursuzda olmam dedim. yinede tartmadı.

yarın akşam ablam geliyor. sadece yaklaşık iki gün yalnızım bakalım kendime bakabilcekmiyim. çocuktan fırsat bulabilirsem.

bunları yazmak tam 50 dk sürmüş. :(((

herkeslere iyi bir hafta dililiyorum.
merhaba canım. sana da iyi haftalar. alışırsın inşallah.

bozon cnm benim alışırsın kız ben iki veletle uğraşıp evimin işi ve netteysen sende yaparsın alışın birbirinizee
sana diycek söz yok zaten! süper anne!:lepi:

valla iyi o zaman benden demesi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyyy kızlar bebiş hediyesinde yeni bir moda bana hediye vitrin takımı gelmiş çok şaşırıdm

tabi buda beni oğluşlarıma çeyiz yapmaya itikliyorrr hehe kızım yok ama oğluşlara yapsammı bi çeyiz
vitrin takımı birer tane .....havlular ......patikler ...ayyyyyyyyyyyyyy çocuklar a diyemiyolar benim düşüncelere bakkk delimiyim neyimmm valla erken evlendirecem ben bu çocukları
inş.adam gibi okurlarda meslekleri olur ..........esen kızz verecenmi kızını erken erkennn demeyesin sonra tek kızım veremem kız evi naz evi vs.vs..
demem kız baksana şimdiden çeyizini düşünüyorsun senin gibi kaynanayı nerden bulucaz önce okutur sonra evlendirirükzemuszemuszemuszemus
canım benim sağolasın.

bende prima kullanıyorum. ama her alt değiştirmemde johnsons baby nin pişik önleyici kremini kullanıyorum. ondan galiba hiç pişik olmadı daha çok şükür. 8-10 saat değişmediği oluyor altının. hıı çok çok dışına fışkırıyorkaydirigubbakcemile3

günaydın canım aslında doğru dürüst uyuyamadık şu kız bir uyusa da uyusam kalksam işte o zaman günaydın olacak hhehe

kızlar merhaba duru hanım çok zor uyuyor offfff ayağımda sallıyom kucağıma alıyorum yinede tam dalıyo tekrar başlıyor ağlamaya
sizlerde ne var ne yok

kızlar bugün kırkımız çıkıyor annem ve babannemi bekliyorum onlar gelecekler hayırlı olsun hepimizin kırkı inşallah bebişler sakin olur bundan sonra kızlar

ilgin kırkınız hayırlı olsun canım iinşallah dediğin gibi olurr

bende kızımı yıkadımuyusun diye ama banammısın demiyor acıktım yaaaaaaaaa

kızlar bu kız uyumuyor yavss ben onu koltuğa koyayımda bir kahvaltı yapayım belki durur yoksa açlıktan geberecem

sana yetişmek mümkün değil canım. senin gibi olabilsem keşke. ben bi tanesiyle başedemiyom.

canım benim sağolasın.

teşekkürler canım. umarım alışırım. sanada iyi tatiller. ohh keyfini çıkar tatilin. eşim izninin çoğunu harcadı daha bi aylıkken ayrılamadı kızından. biz bu yaz evdeyiz:çok üzgünüm:

kızlar merhaba duru hanım çok zor uyuyor offfff ayağımda sallıyom kucağıma alıyorum yinede tam dalıyo tekrar başlıyor ağlamaya
sizlerde ne var ne yok

merhabq canım! aynı sorun bizde de var. günboyu kucakta taşımaktan belim kopuyor. daha bi aylıkken 5.5 kilo (evdeki dijital tartıda önce kendimi sonrada birlikte tartılıyom.yaklaşık kiloyu hesaplıyom) ise ben sonrasını düşünemiyom. sallamayı hiç sevmiyor. sallamaya başlayınca daha fazla bağırıyor.kafamçokkarıştı

ilgin kırkınız hayırlı olsun cnm bizimkilerde oyun isitiyolar şuan biri bir bacağım sallıyor diğerini öteki bacağımm eee ikisini kucağıma alamayacağım için oturudum ana kucağı sallıyorum işte

cerenciğim hepimiz süperizzz........

esen kızz yapacam tabi çeyizz evet okutalım evlensinler
ben doktor olmalarını çok istiyorum sen ne istiyon ne olsun

SEHER merhaba cnm nasılsın

Back
X