- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
kızlar çok hoşsunuzz vallaaaaaaaaaaaaaa
Sağolasın cnm :))) senin oğluşların uyku pozisyonuna bayıldım kıss masallah tombişlere :)))
benimki uyudu sonunda. bende hemen dinlenmeye geçeyim.
burcu çok güzzel görünüyorsunuz ikinizde Allah nazarlardan korusun. maşallah senin oğlan cin gibi.
tülaycım senin durumun çok daha zor. Allah sabır versin sana canım.
pınar bugün çıkacam bakalım dışarıya. daral geldi walla. biraz yürüyüş yapayım. kendime geleyim.
Sağol cnm :)))a.s.
açlıktan geberıyorum ayagımdanda bırakamıyorum bı sansımı deneyeyım bı cay demlıyeyım bakalım uyanırsada sansıma artık
haa buarada bu kılo kaldı bende sanırım tık yok 15 gundur ne azalma ne fazlalaşmasenağlama
yenıanne resımlerınız hoş cıkmıs bebişin cok benzıyo sana nasıl becerdın bunu benımkı aynı babası:çok üzgünüm:
Kızz sahimi, bana benzeten 3. kişisin, herkes babasına benziyo diyo ya, geçenlerde eşime dedim bunun ayak tırnakları bana benziyo diye, ne dese beğenirsin ""hiç ümitlenme ayakları benimkiler gibi taraklı ""dedi adam yakaydirigubbakcemile3
ayy o kadar sürmesin yaa, Allah korusunkafamçokkarıştıValla bazen 2 yaşına karar sürermiş. 6'da falan biter inşallah bizimkiler :Saruboceq:
Amaaaan başına geliyor yine. Kendi bişey yapmaz bide kendine baktırırklava:
Mersüüüü a.s.
Tamam canım o zaman benimkine bıraktığım 80 cc süt yeter hihoyyyt Ya aslında daha fazla bırakmak istiyorum ama göğüslerim yara ya sağamıyorum bi türlü :çok üzgünüm: Şimdi benim süt buzlukta. Ben onu kaınvalideme götürünce normal buzdolabı kısmına koyayım. O içireceği zaman benmari usulü ısıtıcak dimi canım :uhm:
Çık canım çık bi cesaret et devamı gelir a.s.
Benim kızda uyurken kahvaltımı edeyim hemen. Canım istemiyor ama süt için napalım :çok üzgünüm: