2009 Mayıs Anneleri

kızlar çok hoşsunuzz vallaaaaaaaaaaaaaa

Sağolasın cnm :))) senin oğluşların uyku pozisyonuna bayıldım kıss masallah tombişlere :)))
benimki uyudu sonunda. bende hemen dinlenmeye geçeyim.
burcu çok güzzel görünüyorsunuz ikinizde Allah nazarlardan korusun. maşallah senin oğlan cin gibi.
tülaycım senin durumun çok daha zor. Allah sabır versin sana canım.

pınar bugün çıkacam bakalım dışarıya. daral geldi walla. biraz yürüyüş yapayım. kendime geleyim.

Sağol cnm :)))a.s.
açlıktan geberıyorum ayagımdanda bırakamıyorum bı sansımı deneyeyım bı cay demlıyeyım bakalım uyanırsada sansıma artık
haa buarada bu kılo kaldı bende sanırım tık yok 15 gundur ne azalma ne fazlalaşmasenağlama

yenıanne resımlerınız hoş cıkmıs bebişin cok benzıyo sana nasıl becerdın bunu benımkı aynı babası:çok üzgünüm:

Kızz sahimi, bana benzeten 3. kişisin, herkes babasına benziyo diyo ya, geçenlerde eşime dedim bunun ayak tırnakları bana benziyo diye, ne dese beğenirsin ""hiç ümitlenme ayakları benimkiler gibi taraklı ""dedi adam ya
kaydirigubbakcemile3
Valla bazen 2 yaşına karar sürermiş. 6'da falan biter inşallah bizimkiler :Saruboceq:

Amaaaan başına geliyor yine. Kendi bişey yapmaz bide kendine baktırır :oklava:

Mersüüüü a.s.

Tamam canım o zaman benimkine bıraktığım 80 cc süt yeter hihoyyyt Ya aslında daha fazla bırakmak istiyorum ama göğüslerim yara ya sağamıyorum bi türlü :çok üzgünüm: Şimdi benim süt buzlukta. Ben onu kaınvalideme götürünce normal buzdolabı kısmına koyayım. O içireceği zaman benmari usulü ısıtıcak dimi canım :uhm:

Çık canım çık bi cesaret et devamı gelir a.s.

Benim kızda uyurken kahvaltımı edeyim hemen. Canım istemiyor ama süt için napalım :çok üzgünüm:
ayy o kadar sürmesin yaa, Allah korusunkafamçokkarıştı

slm kızlar sizleri hamileliğimden bu yana takip ediyorum.arkadaşlıklarınıza,samimiyetinize imrenerek bakıyorum birbirinizin herzaman destek olmanız çok güzel.bende mayıs annesiyim.benimde bir oğlum var.hepinizin bebeklerini Allah sağlıklı sıhatlice büyütmek nasip etsin.yeni_anne oğluşunla fotoğrafın çok şirin çok beğendim Allah bağışlasın.hepinize kolay gelsin.iyi günler.hihoyyyt

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun senin bebişinde. Sende katıl aramıza a.s.

yaa kızlar evet burcu ve pınar bebişleri benzetmişsiniz kendinize:)
benimki aynı babası hatta çok komik bana herkes kocana cok mu asıksın babasına benzioo diooo bende yaaaa sormayın ölüyorum askımdan diorum valla kim olursa..:):)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya kızlar siz 80cc 60cc deyince benim kafam karıştı.kafamçokkarıştı
benim dana dün gece sağdığım 160ccyi bitirdi. acaba ben bi devmi besliyom:1shok: hiç doyma hissi yok benimkinin. gelene hayır demiyor. benim çok işim olacak bu kızla. daha 42 günlükken böyleyse vay benim halime. şimdiden dolaba koymaya başlayayım fazlalıkları. yoksa 3. ayda bu kız meme filan koymaz bendekaydirigubbakcemile3

Valla ben daha hiç denemedim bacım. Ne kadar içer bilmiyorum. Tahminen konuşuyoruz :uhm:

sanada günaydın pınarcıma.s.
semracım doğum parasını sormuştun dün aldım cnm sende postaneye tel aç istersen tc. numaranla bi sor yatırmışlarmı
1500 aldım bende 2 hafta erken doğduğu için kesinti var...

çok sağol cabım bende gidip bir öğreneyim baria.s.

pınar benımkı uyandı tam kalktım su koydum caydanlıgakı bastı yaygarayı bugun keyıfsız neden anlamadım ben sallamaya devam pınar sana afıyet olsunsenağlama
evet canım koy buzdolabına sonra kayınvalıden kaynar suya koysun bıberonu ılıyınca verır defnecıge

yenı anne kocan cok yasasın az gülmedım ayakları taraklı ha:roflol:benımkı böbürlenıyo aynı babasına benzıyo dıye gecen ayaklarıma bakıyodu sanamı benzıyo banamı dıye ama yorum yapmamıstıı

benım kız cok huzursuz neyı olabılır ya karnı tok altı temız gazınıda cıkardım öff yaa

pınar benımkı uyandı tam kalktım su koydum caydanlıgakı bastı yaygarayı bugun keyıfsız neden anlamadım ben sallamaya devam pınar sana afıyet olsunsenağlama
evet canım koy buzdolabına sonra kayınvalıden kaynar suya koysun bıberonu ılıyınca verır defnecıge

yenı anne kocan cok yasasın az gülmedım ayakları taraklı ha:roflol:benımkı böbürlenıyo aynı babasına benzıyo dıye gecen ayaklarıma bakıyodu sanamı benzıyo banamı dıye ama yorum yapmamıstıı

benım kız cok huzursuz neyı olabılır ya karnı tok altı temız gazınıda cıkardım öff yaa

Maalesef bacım benimkide sancı ile uyandı şimdi :çok üzgünüm: Mıyır mıyır ediyor. Odadan çıkınca ağlamaya başlıyor. Eğer tekrar uyursa ancak ederim kahvaltı :çok üzgünüm:

Biberonu direk kaynar suya mı soksun yoksa hani menmari usulü suya değdirmeden bardağın içine falan mı koyarak ısıtsın :uhm:

burcu cnm maşallah ikinize...harikasınız..
pınar sizde pek tatlı bu bebişler yaa maşallah hepsine..
birseeen kuzuuuum ömer aliye bakıodun birde kaynanaya bakçan haa:):):) uyyyy
tutkuncum cnm valla allah yardımcın olsun cnm senin işn zor

yaa kızlar evet burcu ve pınar bebişleri benzetmişsiniz kendinize:)
benimki aynı babası hatta çok komik bana herkes kocana cok mu asıksın babasına benzioo diooo bende yaaaa sormayın ölüyorum askımdan diorum valla kim olursa..:):)

Sağolasın dünürümm :))) dün eşime dedim oğlanı kerttim diye, siz ne işler karıştırıyonuss diyo ,cnm gelinimin bi resmini eklede göstereyim kayınbabasına o da görsün zeynepimizi :)) :1rolleyes:Şeniz
slm kızlar sizleri hamileliğimden bu yana takip ediyorum.arkadaşlıklarınıza,samimiyetinize imrenerek bakıyorum birbirinizin herzaman destek olmanız çok güzel.bende mayıs annesiyim.benimde bir oğlum var.hepinizin bebeklerini Allah sağlıklı sıhatlice büyütmek nasip etsin.yeni_anne oğluşunla fotoğrafın çok şirin çok beğendim Allah bağışlasın.hepinize kolay gelsin.iyi günler.hihoyyyt

sağol cnm,sende katıl bize beraber olsun :)))

ayy ben yine uyuyamadım. bizimki osurdu osurdu uyandı. şimdi hala ıkınıyor kucağımda.
pınar çok cici görünüyorsunuz ana kız. nazardeğmesin. maşallah.
bende kızımın fotosunu ekleyecem ama nasıl yapılıyor arkadaşlar. bindefa yazılmıştır ama ben şimdi hangi sayfada bulamam.

kızlar dün bebişimi çok ağlıyor d,iye farklı bir doktora götürdüm.2 aylık bebeğe göre 800 gr fazlası var ondan çok gaz yapıyor ve huzursuzlanıyor dedi.61 cm 5300 kilosuda ama görünüşte benim kızım hiçte kilolu değil.dedimki rejimmi yaptırayım 3,5 saatte bir besliyorum gece ise uyanırsa emziriyorum uyanmassa ellemiyorum dedim.sizce fazlmı kilosu?

kızlar dün bebişimi çok ağlıyor d,iye farklı bir doktora götürdüm.2 aylık bebeğe göre 800 gr fazlası var ondan çok gaz yapıyor ve huzursuzlanıyor dedi.61 cm 5300 kilosuda ama görünüşte benim kızım hiçte kilolu değil.dedimki rejimmi yaptırayım 3,5 saatte bir besliyorum gece ise uyanırsa emziriyorum uyanmassa ellemiyorum dedim.sizce fazlmı kilosu?

canım 4.5 kilo 5kilo doğan bebekler neyapsın ozaman bana saçma geldi

kızımın mevlütteki hali teyzeleri

url]

Maşallah kızz, ne güzel işte tombik tombik, hiç bozma ne rejimi fln sanki biz rejimmi yapıyosda bebişte yapcak boşveeeer

kızımın mevlütteki hali teyzeleri

url]

Prenses olmuş prenses maşallah :)))

Back
X