kızlar sizinde gögsünüzde süt biriktiğinde akıyomu benım tşörtler hepsüt lekesı kaldı süt gelınce beklemek yok akıyo musluk gıbı
bı yandanda şükredıyorum ama bendemı bı garıplık var acaba?
bıde sütüm gelmıyo dıyen arkadaslar pompayla sağın gögsünüzü sık sık gelmese bıle 3 gün sonra farkı göreceksınız[/QUOTE
yok kız ne pompası bitti bitti sizde bolsa süt annesi olun kızmın
Merhaba Kızlar,
Bende bir offffffffffffffffffffffff çeksem karşıki dağlar yıkılırmı acaba.:sinifsinif:
Benim bu oğlan çıldırdı kızlar ya 3 aydan sonra kolik oldu sanırım.Huyu değişti veledin kucakta ayakta sallanmak istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor dün hiç durmadan 45 dk ağladı kızardı morardı çıldıracaktım birde gözü acayip çapaklanmıştı sabah kaynamış suyla temizledim ama nafile çocuğun gözleri açılmıyor düşünün.mafoldumben
Hastaneyi inletti doktor acilen idrar baktırdı birde tüm batın ultrasonda bu kadar ağlaması normal değil dedi bağırsaklarda kitle yada böbreklerden şüphelendi ama çok şükür bişey çıkmadı.Gözü enfeksiyon kapmış bir damla birde merhem verdi.Hastanede ağrı kesici fitil attılar sakinleşti çok şükür eve gelincede uyudu. :Saruboceq: Sonrada babamız rahatsızlanmazmı miğde bulantısı baş ağrısı adam doktora gitti tek başına serum takmışlar birde iğne.mafoldumben
Akşam 10 gibi emzirdim mama verdim burcudan aldığım şu kolik müziğiyle uyudu valla.Herkese tavsiye ederim benimkinde işe yaradı.:lepi:
Bugünde fena değil gibi ama huysuzluğu geçecek gibi değil arada yapacak böyle doktorun söylediğine göre bebekler ay dönümlerinde büyüme evrelerine girerlermiş ve o dönemlerde bir şeye yoğunlaşırlarmış ya mama-memeye ya ağlamaya yada uykuya bizimki ağlamayı seçmiş tabi sıpa
lmaz:
Özlem ve Burcunun bebişleride hasta olmuş çok geçmiş olsun noldu bize böyle ya bu çocuklar bi huysuz birde çok hastalanır oldu nazarmı değdi neeeeee.
Banucum bence tavrını koru bu iyüzünden konuşmayacaksa konuşmasın yeter senin çektiklerinde sabır taşı değilsin heralde herkes ona göre ayağını denk alsın.
opuyorumnanaktanUnuttuklarım yoktur umarım kızlar ancak bu kadar geçmişe bakabildim.opuyorumnanaktan
Ayvalıktan sonra burası sıkmıştır çocuğu ondan olmuştur az kaldı 3 aydan sonra kolik bitiyormuş inşallah kesilirde çocukta sende rahatlarsın
meraba kızlar nasılsısnız ya benım gıbı olan varmı bebegım emmıyor fazla memyı agzıan alınca baslıyor aglamaya aglayarak emiyo anlamdım gıtı.acaba bıberonla su verıyom bazenede azda olsa mama bıberonamı alıstıkı gercı bıberaon dr brovns dogal akıskan bıberon aynı meme gıbı yada sıcaktanmıkı az emıyo ayatıyo
canım sen yinede zorla sonra benim gibi sütün geri gider
Claries canım nasılsın aşıda olmuşsunuz kurtulmuşsunuz hadi
gelelim bize dr gittik bugün kızda bişey yok desem yalan olur gözü için damla ve masaj verdi sonra kalça geçmişti ama gene ultrason çektirin dedi kafası hafif yamukmuş sağa yatırın düzelsin dei rotayı da yaptılar 142 lira verdik yarım saat bişey yedirmeyin dediler 15 dk sonra unuttum yedirdim inşallah bişey olmamıştır.Eşim çıkınca bi söylendi bana bi söylendi neymiş çocuk Allah kesesine yaşıyomuş sinir oldum.Saat şu an 5.55 ve Türkiz yeni uyudu peki o nerde fosur fosur uyuyo r bugün kuzenimin işi olmazsa kuaföre gitcem biraz o baksında görsün kolaymıymış bebek bakmak sinir durumdayım gidip yatayıom Türkiz her an uyanabilir iyi sabahlar herkese