2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba umarımnherks iyidir.sibelcim hoşgeldin.ben arada girdiğim için geçimşi okuyamıyorum umarım bebişler iyidir.kızlar bizde cuma günü aşı yaptrıdık karma aşıları ama doktor rota aşısını 3.ay sonunda yapalım dediler.yeni seminerden geldim 3.ay ve 6 ay sonu olmak üzere 2 dozda yapalım dedi herkes yaptırmış kafam karıştı şimdi.

kızlar merhaba umarımnherks iyidir.sibelcim hoşgeldin.ben arada girdiğim için geçimşi okuyamıyorum umarım bebişler iyidir.kızlar bizde cuma günü aşı yaptrıdık karma aşıları ama doktor rota aşısını 3.ay sonunda yapalım dediler.yeni seminerden geldim 3.ay ve 6 ay sonu olmak üzere 2 dozda yapalım dedi herkes yaptırmış kafam karıştı şimdi.

bende 3.ayın sonunda yaptırıcam cnm... dün sitede sormştum çoğu kişi 2.ayda yaptırmış ama 3.ayda yaptırcak olanlarda var....nette de biraz araştırdım 2.ayda yapıldığı gibi 3.ve 6. ayda da olabiliyomuş.... burda da bi arkadaş var onun bebeği de 6 aylıktı yaptırmıştı ilkini de 3 te yaptırmıştı sanırım (ilkini tam net hatırlamıorum)

ya ben sizinle bi sıkıntımı paylaşıcam...buraya yazınca vede yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorumsenağlama oğlumla nerdeyse iki aylık olana kadar hiç yalnız kalmadık sayılır..hep bi gelen giden oldu...anne abla teyze filan...tüm ailem istanbul da ve biz ankarada yaşıyoruz... ama şimdi kendimi o kadar yalnız hissediorum ki....başım sıkıştığında yada acil bi işim olduğunda yardım isteyebileceğim kimsem yok:1no2: o yüzden psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiorum ve sanırım oğlum bundan etkileniyo... bazen çok huzursuz oluyo:çok üzgünüm: en kısa zamanda tekrar istanbula dönmek istiorum aileme yakın olmak istiorum...inş.eşimin işide olur ve istanbula dönerz:Saruboceq::Saruboceq: ama o zamana kadar napıcam bilmiyorum ufff ya çok ama çok sıkıldım burdan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bende seninle aynı durumdayım.:teselli: Bende ankaradayım ve bi Allahın kulu akrabam yok bu şehirde. akrabayı geç komşum bile yok. hepsi tam bir yobaz burdakilerin.:oklava: hiç selam sabah yok.. geçen haftadan beri yalnızım bende. eşimin desteği yetiyor bana. herşye alışılıyor canım. bende bakabilirmiyim diye endişe ediyordum ama mecbur kalınca herşey yapılıyor. ama umarım ailenin yanına gidersin. bizim öyle bi şansımız yok. bunu kendim tercih ettiğim için şikayet etmeye de hakkım yok benim.
gelelim bize dr gittik bugün kızda bişey yok desem yalan olur gözü için damla ve masaj verdi sonra kalça geçmişti ama gene ultrason çektirin dedi kafası hafif yamukmuş sağa yatırın düzelsin dei rotayı da yaptılar 142 lira verdik yarım saat bişey yedirmeyin dediler 15 dk sonra unuttum yedirdim inşallah bişey olmamıştır.Eşim çıkınca bi söylendi bana bi söylendi neymiş çocuk Allah kesesine yaşıyomuş sinir oldum.Saat şu an 5.55 ve Türkiz yeni uyudu peki o nerde fosur fosur uyuyo r bugün kuzenimin işi olmazsa kuaföre gitcem biraz o baksında görsün kolaymıymış bebek bakmak sinir durumdayım gidip yatayıom Türkiz her an uyanabilir iyi sabahlar herkese
geçmiş olsun canım. ay benimkide sağa yatmayı pek seviyor bende sola yatıracam diye canım çıkyor. bakalım bizim nasıl çıkacak 2. ay kontrolünde. bu kocalarda pek bi bilmiş canım. sen bugün yalnız bırak ikisinide nasılmış çocukla uğraşması görsün. sanada haksız yere kızmasın.

Kizlar Günaydin,

Dün aksam oglum ateslendi ve solugu hastanede aldik. Atesini bir ölctüm 38.2, fevrim döndü resmen ve uzunca süre düsüremedik. Hastaneye ulastigimizda 38'di ve bir fitil verip geri yolladilar bizi. O fitili popoya sokarken, islatmak gerekiyormus, bana verdiler sokayim diye, bende tabi islatma kismini bilmedigim icin epey zorladim, cocuk aglamaktan catlayacakti neredeyse. Sonra hemsire islatacaksin diye aldi elimden, e niye bastan söylemiyorsunuz diye cattim kadina? Off kabus gibiydi ya. Eve geldik uzunca süre aglamasi, huzursuzlugu kesilmedi, gece 01.00'lerde yatti. O zaman atesi 37.4'e kadar düstü, gece 03.00'de kaldirip yine ölctüm ve 37.0'ydi, icim rahatladi simdi. Az sonra bize asidan sonraki sürec icin , hicbir aciklama yapmayan doktora catmaya ve yeni bir cocuk doktoruna kaydolmaya gidiyoruz. Doktorlardan yana hic sansimiz iyi gitmiyor ya:(

günaydın canım a.s.geçmiş olsun. şükür düşmüş ateşi kuzunun. bencede drunu değiştir. ne sorumsuz insanlar var.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla 9:30 gibi uyandık. Gerçi o 8 gibi uyandı ama ben o beşiğinde yatarken uyumuşum kaydirigubbakcemile3 Oda uslu kız olmuş sesini çıkarmamış kaydirigubbakcemile3 Akşamda Defnoş ağlamaktan sızınca bizde eşimle saat 22:00'da yattık valla. 2 gün uykusuz kalmıştık zaten çok iyi oldu hihoyyyt

Şimdi Defne uslu uslu salıncağında yatarsa kahvaltı yapacağım. Hava serin yine. Bugün şu temizliği yapayım artık diyorum. Yarında dışarı çıkıp eşime hediye alayım. Pazar günü ilk evlilik yıldönümümüz. Bakalım benimki nasıl bir atraksiyon yapacak CADIARZU

Ben hemen bişeyler atıştırayım bacılar. Temizlik , ütü bugün işim çok valla a.s.
günaydın canım. a.s.kolay gelsin sana bu ev işleri bitmeyecek bitürlü. pazar büyük gün sizin için. umarım istediğin gibi geçer

herkese günaydın arkadaşlar!
bizde 9 gibi kalktık. emiştik. iki gündür benim kıza bi haller oldu. aman nazar değmesin:nazar::nazar::nazar: gece uykusu çok iyi. az önce de kendi kendine uyumuş. bende gidip makineye çamaşır atıp evi toparlayayım. tabi bide yemek. nefret ediyom yemek yapmaktan. benim için tam bir işkence. herişi yapayım ama yemek yapmayyım. Allahtan boğazına düşkün bi kocam yokkaydirigubbakcemile2 ne bulursa yiyor. hiç şikayetçide değil.

merhaba kızlar!! biz geldik:) çok özlemişim buraları yaa!! 10 gün yaylada kaldık, şimdi de mersinde yazlıktayız. bu hafta burdayız. ama aksi gibi havuz temizlikteymiş:(( perşembeye kadar denizle idare edecez artık. geçmişi okuyamıyorum. sizlerde ne var ne yok? bebişler nasıl?
vakit bulursam bebişimin son fotolarından eklerim:)

afiyet olsun ve sonrasında da kolay gelsin diyimkaydirigubbakcemile2 geçen bi msj ında bikinini arayıp bulamadığını yazmıştın imrendim valla kilolar hemen gittimi yaa....benimkiler hepsiolmasada büyük bi kısmı hala duruyomafoldumbenhem zayıflasamda çatlaklar var ya...maşallah sende bişi yok sanırım:nazar: genetikmi nası becerdin bacım süpersinalkisalkisalkis

Valla canım ben hamile kalmadan öncede zayıf değildim zaten. 72 kiloyla hamile kaldım. Şİmdi ise 77,8'im. Öyle dert etmem ben fazla. Mayoyu hiç sevmem. Bikinimden vazgeçmem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bu arada hiç çatlak olmadı canım bende. Annemde de yokmuş. Gerçi kremde kullandım ama heralde genetik a.s.

Günaydın bacım kolay gelsin valla.Benim velet 22:00 ye kadar dayandı sonra sızdı bakalım bugün napıcak?.Ne hediye alıcan bu arada banada akıl versene gerçi bizimkine var daha ama orjinal bişey gemiyor aklıma..:kedi:

Günaydınlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende işyerine gidicem doğum iznim bitti süt izni ve yıllık izinlerim için form doldurucam birkaç işimi halledicem inşallah babanesiyle durur bizim velet. kaydirigubbakcemile3

Bide bugün diet günü dimi yarın başlasak şu işe kızlar.:roflol::roflol:

Neyse 22:00'de uyumuş bacım. Geceye kadar da durabilirdi kaydirigubbakcemile3 Valla bilmiyorum ya. Eskiden çok orjinal şeyler bulurdum. İnternet sitesi yaptım bi sene, b sene resmimizi 1000 parçalık puzzle yaptırdım falan ama bu sene heralde klasik bişey olucak CADIARZU Aslında telefon istiyordu. Telefonu bozuluyor arada ama benimde telefon alacak kadar param yok. Onun hesabından yada kredi kartından ödesem olurmu ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Aşıları atlatmışsınız çok şükür :Saruboceq: Bizim doktorda 2.ay yada 3.ayda yapılıyor farketmez ded. Dert etme bende bu ay sonunda yaptırıcam yerimseniben

günaydın canım. a.s.kolay gelsin sana bu ev işleri bitmeyecek bitürlü. pazar büyük gün sizin için. umarım istediğin gibi geçer

herkese günaydın arkadaşlar!
bizde 9 gibi kalktık. emiştik. iki gündür benim kıza bi haller oldu. aman nazar değmesin:nazar::nazar::nazar: gece uykusu çok iyi. az önce de kendi kendine uyumuş. bende gidip makineye çamaşır atıp evi toparlayayım. tabi bide yemek. nefret ediyom yemek yapmaktan. benim için tam bir işkence. herişi yapayım ama yemek yapmayyım. Allahtan boğazına düşkün bi kocam yokkaydirigubbakcemile2 ne bulursa yiyor. hiç şikayetçide değil.

Evet canım bakalım ne yapacak kociş ilk yıldönümümüz için zemuszemus

Oh maşallah maşallahhhhh nazar değdirme çocuğa :nazar: :nazar: :nazar:

Ay Defnoş tam mememde uyudu yerine yatırıcam bi baktım elime bi ıslaklık geliyo. Bizimki beline kadar mıçmış :1shok: Hadi öyle uyumasın dedim poposunu yıkadım. Hatta poposunu yıkarken dedim çocuk ferahlasın toptan yıkadım. Giydirdim mis oldu kızım. O sırada kayınvalidem aradı. Bebişi çok özlemiş. Evede buzdolabı için servis çağırmış çıkamıyomuş ne olur sen gel dedi. Kıyamadım. İşler falan yattı tabi. Şimdi Defnoşu emzirdim tekrar yatırdım salıncağına. Uyuyacak gibi kendi kendine. Bende o arada evi toparlayayım. Mutfağımı falan halledeyim. Defnoş uyursa bi duş alayım. Taksiye atlayıp gideyim bari. İşlerde artık yarın hallolur. Öptüm sizi bacılar a.s.

bende 3.ayın sonunda yaptırıcam cnm... dün sitede sormştum çoğu kişi 2.ayda yaptırmış ama 3.ayda yaptırcak olanlarda var....nette de biraz araştırdım 2.ayda yapıldığı gibi 3.ve 6. ayda da olabiliyomuş.... burda da bi arkadaş var onun bebeği de 6 aylıktı yaptırmıştı ilkini de 3 te yaptırmıştı sanırım (ilkini tam net hatırlamıorum)

canım saolasın içim rahatladı.:1hug:

ayy delırecem sımdı doktordan geldık tutkunun yazdıgını okudum yedırme demıs 15dk benı hıc uyarmadılar bende rota asını yaptırdım ama bana yedırme falan demedıkı bende doktordan cıkar cıkmaz dogru emzırme odasına doyurdum kızı uyuyo sımdı off ya hıcbı doktorun dedıgı dıgerını tutmuyo

kime guvenecez anlamadım karma aşısını yaptırdıgımda saglık ocagına gıtmeden şurup vereyımmı dedım yok dedı eve gelınce verırsın dedı ne farkedecekse
arkadasım medıcal parka gıdıyo cocuk doktoruna ona demıslerkı rota ve verem aşısı aynı gun olmalı bızımkı gerek yok dedı kıme guvenecegıme şaşırdım sinir oluyorum doktorlaraaaa

canım hakikaten doktorlar bir tuhaf bana da sağlık ocağındakiler karmayla beraber rota aşısı yapılır dedi doktor 3.ay yapılır dedi.insanın kafasını allak bullak ediyorlar.

merhaba kızlar dün kızım rekor kırdı sabah 10:30 dan akşam 11:30 kadar uyumadı birde kakasını yapamıyordu yine çok az ağzına saf zeytinyağı verdim omu etkili oldu bilmiyorum bir yaptıki eşimin kucağındaydı düşünün onun atletine bile geçmiş:)) şimdi birtaraftan ayağımda sallıyorum ,dr konusundada haklısınız kızlar her dr. farklı birşey söylüyor ama siz kendi dr. dediğini yapın yoksa kafamız çok karışıcak

cnm bizede dr.3.ayda yaptırın dedi
3 biterken yaptırıcaza.s

herkese merhaba
geçmişi yarım yamalak okuyabildim
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun
bugün daha iyi kzuzum dün öğlenedn sonra baya açıldı
yaw ne oluyor bu kuzulara başka bebişlerde hastaymış üzüldüm
onlar hasta olmasınlar ya biz olalım onların yerine
elinden bişey gelmeyeince insanın ne kötü off
sizlerede geçmiş olsun hanımlar
bu arada yeni anneden haber var mı çıkmışlar mı hastaneden

günaydin kizlarr a.s.

bugun diyete basladim bennnnnnnnn opuyorumnanaktan kimler basladi benimle bi el kaldirsin bakayimmmm :lepi:

12de uyandik kizimla :) onu yedirdim..kendimde beyaz peynirle domates yedim..kahvemi içtim..birazdan da karpuz yiyecem..psikolojik olarak canim abur cubur istiyor kaydirigubbakcemile3 ama kandiramassin beni içimdeki sesss :olmaz:

ay felaket rüzgar var yahu..tam camasir zamani :) bugun carsiyada cikicam..hatta temizlikte yapmam lazim..bakalim hangilerini yapicam :))) dün evi carsamba pazari modundan normal moda cevirdim..bi temizlik kaldi..bide camasir..bide ütü :))) hiçbişi kalmamiş :P

şöyle bi geçmişe bakayim ;)

kızlar ya size bişey sorucam önümüz ramazan
çok az kaldı
oruç tutacak mısısnız?
şimdi bu kadar diikat ettiğim halde sütüm az geliyor
bide tutrasam hiç gelmez sanırım
ama geçen yılda hamileleğimin başındaydı hiç tutmadım 2 ay olacak sonra onları nasıl tutucam
kafam çok karıştı

canım ben bugün başlayacağım rejime ama evde misafirim var kahvaltıyı baya abarttım ama daha az yiyerek dengeleyeceğim offf evde yatılı misafir olunca çok zor oluyor:(( bide kızlar şimdi geçmiş eşöle bir baktımda tetenz aşısının 3.dozu doğumdan nekadar sonrayd?

tünaydın Arkadaşlar
Akşam dr gittik.Allaha şükür kuzumun herşeyi norma 5630 olmuş pasam.Aşılarımızıda olduk gece ateşini ölçtüm ama en fazla37.4 tü inşallah atlatmışıztır.
Hasta bebişlere geçmiş olsun.

Bende bugun rejıme başladım sabah 1 dilim cavdar ekmeği domates peynır ve salatalık yedim.Biraz öncede meyvamı.Basarıcam ben bu işi taktım kafama.

Oruç işini ben de düşünüyorum canım sütümde az ama cokta borclanmak istemiyorum.

Bu arada benim dr 4.ayda ek gıdaya başlatıyor.

Bende bugun rejıme başladım sabah 1 dilim cavdar ekmeği domates peynır ve salatalık yedim.Biraz öncede meyvamı.Basarıcam ben bu işi taktım kafama.

Oruç işini ben de düşünüyorum canım sütümde az ama cokta borclanmak istemiyorum.

Bu arada benim dr 4.ayda ek gıdaya başlatıyor.

bendene yapsam bilemedim
diyorum yazık yavruma sonra tutayım
sonra diyorum nasıl tutcam
:çok üzgünüm:

Back
X