kızlar nabersiniz.Ben bugün çok yoğundum Türkiz sabah 9 da uyudu gece nöbetinden sonra 12 ye kadar uyudum 4 saatçik sonra kahvaltı ütü derken 4 te kuaföre gittim Türkiz ide babasına bıraktım kız hep uyumuş ben gelince uyandı saçıma röfle yaptıdım eve geldim saat 8 falandı şimdi uyudu kızda hemen yatayım yoksa yine uykusuz kalırım.Eve gelince kızıma annem ben geldim diyorum tanımadı önce normalde gülücükler atar sonra kucağıma aldım öptüm falan tanıdı kokumdan keyfi yerine geldi.Demiştir belki babam yeni anne aldı galiba bana..........Geçmişi yarın okurun artık.iyi geceler bu arada bende saçımı baya kestirdim çok yıpranmış saçımıda bal rengi yaptım bakalım
Canım güle güle kullan saçını izin işide insiyatif meselesi tatlım işyerinle bir görüş kanunen böyle bir zorunluluk yok ama normalde kimseye kullandırmak istemiyorlar toplu saolsunlar bana bu hakkı tanıdılar.:lepi:
günaydin kizlar a.s.
bizde kizcemle 11de kalktik en son..o şimdi gene uyudu..bende artik sevgili temizliğimi yapayim..kokacaz yoksa :)))) yemegimide erkenden yapayim yoksa gene luzumsuz şeyler yerim maazAllahh :S
1 dilim light ekmek,ince bi dilim kaşar peynir ve kahvede olusan kahvaltimi yaptim..şimdi mutfagi topliyayim..sonra bi meyve molasi veririm..ardindan da temizligime baslarim artik![]()
Oh canım benim ne güzel işte diyette ikinci gün bende ne var elde sıfır sadece miğdeye indirilmiş tatlıların verdiği kaloriler kaydirigubbakcemile3 ama ne tatlı kalori yarabbim onlar.:roflol:
Bu arada ben bebe bisküvisinden tatlı yaptım pınarın tarifi güzel olmuş valla.