2009 Mayıs Anneleri

kızlar nabersiniz.Ben bugün çok yoğundum Türkiz sabah 9 da uyudu gece nöbetinden sonra 12 ye kadar uyudum 4 saatçik sonra kahvaltı ütü derken 4 te kuaföre gittim Türkiz ide babasına bıraktım kız hep uyumuş ben gelince uyandı saçıma röfle yaptıdım eve geldim saat 8 falandı şimdi uyudu kızda hemen yatayım yoksa yine uykusuz kalırım.Eve gelince kızıma annem ben geldim diyorum tanımadı önce normalde gülücükler atar sonra kucağıma aldım öptüm falan tanıdı kokumdan keyfi yerine geldi.Demiştir belki babam yeni anne aldı galiba bana..........Geçmişi yarın okurun artık.iyi geceler bu arada bende saçımı baya kestirdim çok yıpranmış saçımıda bal rengi yaptım bakalım

Canım güle güle kullan saçını izin işide insiyatif meselesi tatlım işyerinle bir görüş kanunen böyle bir zorunluluk yok ama normalde kimseye kullandırmak istemiyorlar toplu saolsunlar bana bu hakkı tanıdılar.:lepi:

günaydin kizlar a.s.

bizde kizcemle 11de kalktik en son..o şimdi gene uyudu..bende artik sevgili temizliğimi yapayim..kokacaz yoksa :)))) yemegimide erkenden yapayim yoksa gene luzumsuz şeyler yerim maazAllahh :S

1 dilim light ekmek,ince bi dilim kaşar peynir ve kahvede olusan kahvaltimi yaptim..şimdi mutfagi topliyayim..sonra bi meyve molasi veririm..ardindan da temizligime baslarim artik ;)

Oh canım benim ne güzel işte diyette ikinci gün bende ne var elde sıfır sadece miğdeye indirilmiş tatlıların verdiği kaloriler kaydirigubbakcemile3 ama ne tatlı kalori yarabbim onlar.:roflol:

Bu arada ben bebe bisküvisinden tatlı yaptım pınarın tarifi güzel olmuş valla.

Kızlar bizde geldik kontrolden.kaydirigubbakcemile4

3 aylık olduk artık.Pnömokok aşımızı olduk.(Bu arada Esencim sana 2.ayda demişler pnömokoku ben sormuştum 3.ay sadece pnömokok yapıcaz dedi.2.ayda biz verem karma ve rotavirüs olduk)

Kontrolümüz iyi geçti oğluş 6480 gr olmuş 62,5 cm maşallah gelişimi çok iyi dedi doktor teyzemiz.Bir ay sonrasında (4.ayda) tekrar karma ve rotavirüs olacakmış 15 ağustosta gidicez.hihoyyyt

Bu arada benim oğlan sürekli basmak istiyordu ben arada birkaç saniye kadar bastırıyordum kesinlikle bastırma dedi sizinde bilginiz olsun.:olmaz:

Şimdi uyuyor biraz ateşi yükseldi ama daha sınırda değil.Bu aşı ateş ve kırmızı döküntüler yaparmış meraklanma dedi.Fitilin 3/4 at dedi.İnşallah çok ateşlenmez.:1no2:

Gözun aydın sibelcim tosun olmuş paşam maşallah.Ay bende bazen bastırıyodum hafıfte olsa yapmıyayım bari.

Dünür sacların hayırlı olsun canım.

Benimki bugun sakın maşallah dıyeyıım bıde dilimi ısırayım sabah 9.30 dan 12 ye kadar uyudu rekor kırdı.

Burcucum nice senelere tatlım a.s.

Tubişko 1 hafta geriden gelirim heralde bugün misafir gelicek bişeyler yaptım söylemiyim canın çekmesin onlar birkaç gğn daha gider kaydirigubbakcemile3 hele tatlı...

:nazar:Seherim senin ikizlerin çok tatlı ben ilk defa görüyorum resimlerini opuyorumnanaktan :nazar:

Kızlar bende bugün izin işimi hallettim süt iznimi toplu kullanıcam 63 iş günüymüş bilginiz olsun bayramda araya girince ekim başını buluyor kuzum işe başladığımda 5 buçuk aylık olacak.:sinifsinif:

Neyse bende kaçayım oğlanı ancak uyuttum belim kopuyor yarında doktor randevumuz var birde 3 ay aşısı olarak pnömokok olacak umarım bu aşıda ateş yapan cinsten değildir. Sabah 10:30 ta randevumuz gelince yazarım size öpüldünüz opuyorumnanaktan
canım senden duydugum guzel haber ya bende calısan anneyım nasıl oldu tolu verıyorlarmı sut ıznını ben de alayım barı canım ya nasıl oldu benım ıznımde 24 agustosta bıtıyo rapor felen alırsam 40 gun daha ondan sonrada toplu sut ıznı yasssasıııın kızıma bakıcıya vermıyecemmmm.zemuszemus

ben geldimm gene :D mutfagimizi topladik,yemekler yaptik,gene topladik kizimla mutfagimizi :D kabak dolmasi,bulgur pilavi,musakka yaptim..musakka yarin için..kendimede yarin için köfte yapicam..ertesi günde eşimede köfte yapicam..böylece bugun dahil 3 günlük yemegim hazir olmuş oluyorrr :D

şimdi kizimi bi emzireyim altini değişeyim uyumassa artik ana kucagiyla gene peşimde gezdiririm temizlik yaparken :DD

haydi kaçtim şimdilikkk :D

kızlar tünaydın herkese

bende sabah kalktım iş arkadaşlarım aradı 2 saate kadarda geldiler neyse hemen bir ekk yaptım çayla geçiştirdim en yapayım kızım huysuzlandı onalrın yanında az cuk sohet ettik iş yerini kaynattık özlemişim iş yerini ama daha gitmesemde olur kızım şöle bir 5 aylık olsun öle başlıycam rapor izin halledicem süt iznimide müdürm tek güne topluycak cuma cumartesi pazar evde olucam 1 yaşına kadar

onlar gitti benim kızı emzirdim huysuzlandı anladım uykusu var salladım azcuk uyudu

şimdi uyıuyor bu arda pilav la kavurma yaptım

inş biraz daha uyurda bende azcık burda stres atarım

sibelcim gerçmiş olsun hem de maşallah kuzuya canım gelişimi çok güzel canım bizim pönomokok 2. ayda diğerleri ile birlikte oldu rotayı aynı gün yaptırdım doktor verem canlı aşı diye rotayı aynı gün içerisinde istedi anam hepsi ayrı bir şey söylüyor bu arada neyi bastırmıyoruz canım ayaklarınımı bende arada bir bastırıyorum ya

tubişcim diyete başlamışsın canım ne güzel bende tık yok ama kararlıyım ekmeği kesiyorum şu dakikadan itibaren az önce kek yedim haa onden bu cezaret ooff nasıl kilo vericez ya bide canım yirmiliklerini nerde aldırdın benim dişlerim çok kötü durumda 20 likleri aldırcam ama nerde aldırsam araştırıyorum bide çok acıyormu canım

tutkuncum güle güle kullan canım saçlarını doktor röfleye izin veriyormu ben hala boyamadım ya dip boya olmuyor değilmi

burcucum tekrar geçmiş olsun canım 8i geçince ishal değilmi benim kızın ki öle değil canım
bide o kepek değil bitanem konak başlangıcıdır dün biz babsı ile yıkamadan 15 dakika önce bebe yağını sürdük beklettik sonra yıkadık ve fırça ve ince dişli tarakla taradık çoğu çıktı yarın gene yapıcaz çok işe yarıyor bir tür egzama canım ilerlerse yüze yayılıyor sende yap bende kepek sandım ama değil onlar konak başlangıcı

Merhaba kızlar biz geldik gülcemalimle bu gün sabah pek güzel uyuduk kızımla 11 de uyandık altını değiştirdim azcık oynadık biraz odaları gezdik biraz yağmur seyrettik kızımla o yine uyudu bende annem sağolsun 2 kilo bamya almış buzluğa atayım diye onları temisledim ne zormuş teizlemek öldüm bitinceye kadar şimdi hazır gülce uyumak üzere gideyimde bebişimin ütelediğim kıyafetlerini yerleştireyim öptüm hepinizi ve bebişlerinizi a.s.

Merhabalar, kızlar bugün yine herzamanki gibi uykusuzum, aslında kağan uyudu ama ev toplamak istiyodu, onu topla bulaşığa başla derken pat uyandı kağanım bulaşık hayal oldu, eşim gelse şimdi yine koca gün oturuyo muamelesi yapıcak bana, ne yapayım kalksmıyorumki kucağıda hep kağan, kangurumuzda tek yönlü bana doğru bakıyor, hiç sevmedi onu hep dışarı bakmak istiyo aksi halde ağlıyo,kocaman oldu tek elle tutup iş te yapamıyorum, ondan o kucağımda ya emiyo ya uyuyo bırakıncada kıyamet kopuyo, yapıştırıcam onu yapıştırıcıyla önüme yakında,
Bide yine yüzünü çizmiş hemde 2 yerden tek nokta halinde kanatmış, onuda tam wc ye gitmiştim ağlıyodu, o zaman yaptı heralde veletus,Ah cnm ya nasılda yolmuş kendinden bi haber,

Kızlar bide Nurtenin eşi pc yi götürmüş iş için, 3 gün fln giremeyecekmiş foruma merak etmeyin,ara sıra annemden girerim dedi

oooo baya iş yapmışsın canım sen nereye gidecekti hazırlık var galibaa

oh güle güle kullan saçlarını iyi yapmışsın canım
a.s.

oooo bursalılarda buluşuyormuş ne güzel bol bol resim isterizzzopuyorumnanaktan

benım dr um aşıdan yarım saat önce fitil ver demişti ağrısı olur yazık işkence çektirme çocuğa dedii:1no2:

oh hadi misafirleri de atlatıın rahatladın tatili hakkettina.s.

evet canım karınca yumurtası yağı tüyler için işe yarıyor dediler bana yan etkisi de yokmuş internetten araştırdım özellikle yeni doğan bebeklere uygulanıyormuş
markası tala canım ayda 4 gün üst üste sürülüyor valla kızımda benim gibi işkence çeksi istemiyorum inşallah işe yararyerimseniben

maşallah ikizler çok tatlılar canım sağlıkla büyüsünler işallaha.s.:nazar:

beim ablamın arkadaşı çocuk dr u 2. ayın sonunda 3 aşı var ve ayı gün yapılması gerek dedi karma verem pinomokok
o öyle deyince sağlık ocağına sordum aynı gün mü yapıyorsunuz diye evet günlük açıyoruz sabah erken gelin dediler
rota aşısını da sordum dr a 2. ay da yapılır 3 te de dedi ama ben 3. ay öneririm çünkü şimdi zaten 3 tane aşı oldu zorlamaya gerek yok bebeği dediCADIARZU
bende bu ayın sonunda rota aşısını yaptırıcam

canım eşinle bebğinle birlikte nice senelereeea.s.a.s.
bu arada karınca yumurtası yağı tüyler için canım kendime de adadan sonra sürücemmkaydirigubbakcemile3

erkeklere bebek yapmakta ne var onlara bişe olmuyor ki olan aneye oluyorr:umursamaz:

biz ikinci ayın sonunda yaptırdık caım 3. ay dada rota olucak

oh iyi olduğuna sevindim canım dikkat et kuzuyaa

rejime başlanmış ay ben yapamayacağım galibaa hergün annemlerdeyim orası da çok kalabalık herkes yerken ben nasıl tutayım boğazımı yavss:kedi:
ama ekmeği kestimm:lepi:

hoşgeldin canımm

hay Allah nasıl uyarmazlar yaaa sen ne kadar bilinçli olursan ol olar uyarmak zorundalar :oklava:
neyse işallah yeni dr unuz daha iyi olur canım geçmiş olsunnn
a.s.

gelelim bana
dün annemlerdeydimorada rahat yaaa bebek kalabalıktan benim elime geçmiyor bende dinlenmeye vakit buluyorum
dün teyzemle alışveriş yaptık kendime tunik aldım kiliste düğün kına var kına için aldım
yarında düğün için kıyafet alıcam alınca gösteririm sizee
bugün evdeyim akşama misafirlerim var yemeğe mi çaya mı gelecekler bilmiyorum arayımda sorayım....
Ahsen uyuyor kalkmadan evi toparlayım kahvaltımı kaldırayım sonra yemeğe girişeyim
buralardayım arada gelir bakarımm

Sağol cnm :)) güle güle kullan yeni cicilerini, kolay gelsina.s.
Kızlar bizde geldik kontrolden.kaydirigubbakcemile4

3 aylık olduk artık.Pnömokok aşımızı olduk.(Bu arada Esencim sana 2.ayda demişler pnömokoku ben sormuştum 3.ay sadece pnömokok yapıcaz dedi.2.ayda biz verem karma ve rotavirüs olduk)

Kontrolümüz iyi geçti oğluş 6480 gr olmuş 62,5 cm maşallah gelişimi çok iyi dedi doktor teyzemiz.Bir ay sonrasında (4.ayda) tekrar karma ve rotavirüs olacakmış 15 ağustosta gidicez.hihoyyyt

Bu arada benim oğlan sürekli basmak istiyordu ben arada birkaç saniye kadar bastırıyordum kesinlikle bastırma dedi sizinde bilginiz olsun.:olmaz:

Şimdi uyuyor biraz ateşi yükseldi ama daha sınırda değil.Bu aşı ateş ve kırmızı döküntüler yaparmış meraklanma dedi.Fitilin 3/4 at dedi.ınşallah çok ateşlenmez.:1no2:
Maşallah yağızımıza tocaman adam olmuş büyümüss:emir_bebek: aşıyıda atlatmışınız gözünüz aydın
ben geldimm gene :D mutfagimizi topladik,yemekler yaptik,gene topladik kizimla mutfagimizi :D kabak dolmasi,bulgur pilavi,musakka yaptim..musakka yarin için..kendimede yarin için köfte yapicam..ertesi günde eşimede köfte yapicam..böylece bugun dahil 3 günlük yemegim hazir olmuş oluyorrr :D

şimdi kizimi bi emzireyim altini değişeyim uyumassa artik ana kucagiyla gene peşimde gezdiririm temizlik yaparken :DD

haydi kaçtim şimdilikkk :D

Eline sağlık cnma.s.
kızlar tünaydın herkese

bende sabah kalktım iş arkadaşlarım aradı 2 saate kadarda geldiler neyse hemen bir ekk yaptım çayla geçiştirdim en yapayım kızım huysuzlandı onalrın yanında az cuk sohet ettik iş yerini kaynattık özlemişim iş yerini ama daha gitmesemde olur kızım şöle bir 5 aylık olsun öle başlıycam rapor izin halledicem süt iznimide müdürm tek güne topluycak cuma cumartesi pazar evde olucam 1 yaşına kadar

onlar gitti benim kızı emzirdim huysuzlandı anladım uykusu var salladım azcuk uyudu

şimdi uyıuyor bu arda pilav la kavurma yaptım

inş biraz daha uyurda bende azcık burda stres atarım

sibelcim gerçmiş olsun hem de maşallah kuzuya canım gelişimi çok güzel canım bizim pönomokok 2. ayda diğerleri ile birlikte oldu rotayı aynı gün yaptırdım doktor verem canlı aşı diye rotayı aynı gün içerisinde istedi anam hepsi ayrı bir şey söylüyor bu arada neyi bastırmıyoruz canım ayaklarınımı bende arada bir bastırıyorum ya

tubişcim diyete başlamışsın canım ne güzel bende tık yok ama kararlıyım ekmeği kesiyorum şu dakikadan itibaren az önce kek yedim haa onden bu cezaret ooff nasıl kilo vericez ya bide canım yirmiliklerini nerde aldırdın benim dişlerim çok kötü durumda 20 likleri aldırcam ama nerde aldırsam araştırıyorum bide çok acıyormu canım

tutkuncum güle güle kullan canım saçlarını doktor röfleye izin veriyormu ben hala boyamadım ya dip boya olmuyor değilmi

burcucum tekrar geçmiş olsun canım 8i geçince ishal değilmi benim kızın ki öle değil canım
bide o kepek değil bitanem konak başlangıcıdır dün biz babsı ile yıkamadan 15 dakika önce bebe yağını sürdük beklettik sonra yıkadık ve fırça ve ince dişli tarakla taradık çoğu çıktı yarın gene yapıcaz çok işe yarıyor bir tür egzama canım ilerlerse yüze yayılıyor sende yap bende kepek sandım ama değil onlar konak başlangıcı

Ay ewt cnm ya söylediğin iyi oldu bende yapayım o zaman ilerlemesin
kaydirigubbakcemile5
Merhaba kızlar biz geldik gülcemalimle bu gün sabah pek güzel uyuduk kızımla 11 de uyandık altını değiştirdim azcık oynadık biraz odaları gezdik biraz yağmur seyrettik kızımla o yine uyudu bende annem sağolsun 2 kilo bamya almış buzluğa atayım diye onları temisledim ne zormuş teizlemek öldüm bitinceye kadar şimdi hazır gülce uyumak üzere gideyimde bebişimin ütelediğim kıyafetlerini yerleştireyim öptüm hepinizi ve bebişlerinizi a.s.
Hamarat hanım eline sağlık

Kızlar bide bugün kağanla babasını atte yollıcam, ben heryeri çam. suyuyla silicem, eldiven aldırdım eşime onlarla yapıcam, bebiş gelene kadar kokusu çıkar heralde yavs, bide bi sıvı getirtmiş eşim dezenfektan yerleri bununla silersin diyo,tüm mikropları öldürüyomuş,
Ay bişi dicem ya kağanı bi görseniz şimdi gül gül ölürsünüs valla, oğluş anne kreasyonundan giyindi:))) küçülmüş ayaklı zıbınların ayaklarını ve bacaklarının bi kısmını kestim şort oldu, bide annem zıbın almıştı hediye ama uzun kollu, kışa hayatta giremez içine, onunda kollarını kısakol yaptım :))) bide yakışmadımı kuzuma :)))
:kedi:

Son düzenleme:
Marylin maşallah tam yemelik olmuş o ya.

Burcu kolay gelsin canım.aferin valla yeni şeyler eklemişsin kağanın koleksiyonuna güldürdün beni.Bende kessemmi acep sort yapayım oğluma eski donlarından.

Merhabalar, kızlar bugün yine herzamanki gibi uykusuzum, aslında kağan uyudu ama ev toplamak istiyodu, onu topla bulaşığa başla derken pat uyandı kağanım bulaşık hayal oldu, eşim gelse şimdi yine koca gün oturuyo muamelesi yapıcak bana, ne yapayım kalksmıyorumki kucağıda hep kağan, kangurumuzda tek yönlü bana doğru bakıyor, hiç sevmedi onu hep dışarı bakmak istiyo aksi halde ağlıyo,kocaman oldu tek elle tutup iş te yapamıyorum, ondan o kucağımda ya emiyo ya uyuyo bırakıncada kıyamet kopuyo, yapıştırıcam onu yapıştırıcıyla önüme yakında,
Bide yine yüzünü çizmiş hemde 2 yerden tek nokta halinde kanatmış, onuda tam wc ye gitmiştim ağlıyodu, o zaman yaptı heralde veletus,Ah cnm ya nasılda yolmuş kendinden bi haber,

Kızlar bide Nurtenin eşi pc yi götürmüş iş için, 3 gün fln giremeyecekmiş foruma merak etmeyin,ara sıra annemden girerim dedi

Sağol cnm :)) güle güle kullan yeni cicilerini, kolay gelsina.s.

Maşallah yağızımıza tocaman adam olmuş büyümüss:emir_bebek: aşıyıda atlatmışınız gözünüz aydın

Eline sağlık cnma.s.

Ay ewt cnm ya söylediğin iyi oldu bende yapayım o zaman ilerlemesin
kaydirigubbakcemile5

Hamarat hanım eline sağlık

Oyy maşallahh, hakikaten çok yakışmış yeşil yeşil kuzuma, kolay gelsin cnma.s.

hoşgeldin canım benim kızda öle çok huysuz hep kucak istemeye başladı sebepsiz yere hep ağlıyor bu arada sağol teyzesi çok tatlıyız ama daha bizi kimse istemedi valla herkes gelin damat oldu benim kız boşta hatunlar duyurulur oğlan anaları

canım benşimkide çiziyor kesiyorum sık sık ama yinede sivri bir yerler kalıyor sanıırm

Maşallah subanallah çok tatlı tombik kuzum benim yerim ben onu Şeniz

sağol canım yağız paşam da çok tatlı yavaş yavaş ısırmalık oluyorlar

Kızlar bide bugün kağanla babasını atte yollıcam, ben heryeri çam. suyuyla silicem, eldiven aldırdım eşime onlarla yapıcam, bebiş gelene kadar kokusu çıkar heralde yavs, bide bi sıvı getirtmiş eşim dezenfektan yerleri bununla silersin diyo,tüm mikropları öldürüyomuş,
Ay bişi dicem ya kağanı bi görseniz şimdi gül gül ölürsünüs valla, oğluş anne kreasyonundan giyindi:))) küçülmüş ayaklı zıbınların ayaklarını ve bacaklarının bi kısmını kestim şort oldu, bide annem zıbın almıştı hediye ama uzun kollu, kısa hayatta giremez içine, onunda kollarını kısakol yaptım :))) bide yakışmadımı kuzuma :)))
:kedi:

canım iyice aç camları falan çıkar gider olmada durulama suyu da yap ardından daha kolay çıkar bende lateks eldiven kullanıyorum çamaşır suyuna değiceksem

çok yakışmıştır maviş kağanımıza bend ö le yaptım bacım tulumların ayaklarını kestim çünkü benim kız çok çabuk büyüdü herşey küçük geliyor

kızlar kalktım toz almaya başladım ütüye neye niyet neye kısmet neyse kocişin 8 tane gömleğini kendi pantalonumu ütüledim ama biraz daha var yemek hazır allahtan

sizler neler yapıyorsunuz

incihan sağol canım azcuk hormonluyuz maşallah deyim anacığım annenin nazarı çok değermiş

senin oğlan uymuş canım onada maşallah uyusunda büyüsün boracık

Kağan solu emdi sonra uyuya kaldııııııı, usulca yan tarafa koydum bende gittim bulaşıkları tamamladım, bide ne göreyim mutfak dolabının kapağına çöp diye koyduğum poşet düşmüş yerler hep çöp, brrrrrrrr , onları temizledim, kağanın biberonunu aldım sterilizeden içine suyunu koydum, oğluş uyandı akabinde, hemen sağı verdim ona emiyo şimdi,
Goncacım iyi yapmışsın sende, hem napayım şimdi ben kısaları ama dimi, boy atıyo sıpalar maş., kestim gitti :)))
kaydirigubbakcemile3

Marylin maşallah tam yemelik olmuş o ya.

Burcu kolay gelsin canım.aferin valla yeni şeyler eklemişsin kağanın koleksiyonuna güldürdün beni.Bende kessemmi acep sort yapayım oğluma eski donlarından.

Yap yap cnm evde giydirirsin :))

incihan sağol canım azcuk hormonluyuz maşallah deyim anacığım annenin nazarı çok değermiş

senin oğlan uymuş canım onada maşallah uyusunda büyüsün boracık

ay benimkine bi haller oldu bugun ilk defa yıyor hop uyuyor sabahtan beri.Alışık değilim ya tuhaf hissettim kendimi be ne rahatmış uyuyan cocuğa bakmak.MASALLAH MAŞALLAH

ay benimkine bi haller oldu bugun ilk defa yıyor hop uyuyor sabahtan beri.Alışık değilim ya tuhaf hissettim kendimi be ne rahatmış uyuyan cocuğa bakmak.MASALLAH MAŞALLAH

Ay evt cnm ya maş. bunlara :))) uyusunlar böyle bi emmeye kalksınlar :))) :sm_cool:

Back
X