2009 Mayıs Anneleri

Nurtencigim, Süt sitmasi miydi anlamadim ama cok sükür gecti. Bende ekstradan birde bulanti vardi, en beteri oydu:(

Incihan, bende sabah doktoru arayip sordum, alkolsüz bira, icindeki arpadan ötürü süt arttiriyormus, bir sakincasi olmayacagini söyledi. Deneyecegim bakalim fayda edecek mi? Bu arada su salincak bende nihayet ise yaramaya basladi, 2 gündür onda sallana sallana derin bir uykuya daliyor öglenleri, az önce yine sizdi:) Bora nasil, alisabildi mi yeni salincagina?

Bozon gecmis olsun canim, umarim atlatirsin bir an önce.

Esen kolay gelsin sana canim.

Nurtencigim, Süt sitmasi miydi anlamadim ama cok sükür gecti. Bende ekstradan birde bulanti vardi, en beteri oydu:(

Incihan, bende sabah doktoru arayip sordum, alkolsüz bira, icindeki arpadan ötürü süt arttiriyormus, bir sakincasi olmayacagini söyledi. Deneyecegim bakalim fayda edecek mi? Bu arada su salincak bende nihayet ise yaramaya basladi, 2 gündür onda sallana sallana derin bir uykuya daliyor öglenleri, az önce yine sizdi:) Bora nasil, alisabildi mi yeni salincagina?

saol canım şimdi kahvaltımı yaptım kızçem hala uyuyorr bende ufaktan başlıyımm
sana da çok geçmiş olsun canımmm

geçmiş olsun canım yaa inşallah en koısa zamanda atlatırsın dikkat et yaz gribi kötüdürr

saol canıma.s. gerçektende çok kötüymüş. bitürlüde geçmek bilmiyor. azalmada yok gibi. sanada kolay gelsin canım. evin işi hiç bitmez.

saol canım umarım atlatırım yoksa kızıma bişey olacak diye ödüm kopuyor. sanada geçmiş olsun canım. atlatmışsın çok şükür. canım sen dene bakalım alkolsüz birayı eğer faydasını görürsen bende alayım. sanırım büyüdükçe sütüm yetmeyecekmiş gibi geliyor. yada evham yapıyorum

Filizcim Borada uykusu varken yatıyor önündeki oyuncaklara bakarken dalıyor.Yeni salıncak için sağol.O daha yatak gibi yazlığa götürürüm diye aldım.Ama ben anladımkı bora cok sallanmayı sevmiyor.Bebek arabası onun hala favorisi.Doruk un alışmasına sevindim.

tatlım internetten sipariş verdim özelden yazayım sana istersen bitanem

ewet cnm ya yollarsan cok sewınırım..beklıorum hemen ben bulamadım bırturlu:(

Selam Beyaz'cigim, ben emzirme cayi iciyorum, özellikle aksamlari ise yariyor. Alkolsüz bira ve incirin süt yaptigini dün bir dergide okumustum ama doktora sormadan denemek istemem yine de.

cnm nasılsın?bende duymustum alkolsuz bırayı ama denemedım hıc.fayda edermı acaba?

KIZLAR bugün Türkiz i düşürdük hayatımın en kötü anıydı.Herzamanki gibi gece uyumadı öğlen 1 gibi uyudu bende uykusuz olduğum için eşime biraz uyuyum 2 gündür 2 saat uyudum çünkü dedim çekyatta yatıyordu kaldırırsam uyanırdı bak çocuğa dedim tamam dedi eşim 2 saat falan olmuş birden bi çığlık Türkiz nasıl ağlıyor baktım eşimin kucağında ne oldu dedim eşim bembeyaz olmuş gözleri yaşarmış düştü dedi nasıl yani diye şok oldum.uyumuşum dedi sanırım döndü yüzüstü düşmüş yavrum sonra aldım soydum hemen her yerini kontrol ettim biraz su verdim sustu.Bu arada elimle başına vücuduna dokunuyorum ki acıyan yeri olursa zaten basar çığlığı eşimede kızamadım tansiyonu çıktı rahatsızlandı zaten ama ömrümüzden ömür gitti Allah kimseye yaşatmasın.

cnm ya cok gecmışolsun..Rabbım korumus melegımızı..buna sukur annesii..eşinede kızma ınsan uykusuzluktan ne olduunu anlamıo...

kızlar ya benımde oglumun gözu kanlandı cok uzuldum bugun hulyayı ferıbıta bındırdık o zamanlarrda bırsey yoktu sonra eve donduk bır baktım oglusumun gozu kanlandı aradm hemen dr elıyle falan tahrıs etmıştır dedı bır damla soyledı damlattım cocuk yarım saat agladı hıc susmadım sanırım damla yaktı yarın tekrar dr sorucam damlayı degışsın kuzucum ya
ınsan ufacık bırseye hemen kıyamıyor
zaten bugun cok uzgunum hulya gıttı cok kötu oldum gazelime okadar alışmıştımkı sankı benım bebişimi goturduler onları yolcu ettık eve geldım gazelın kaldıgı odaya gırdım hala gazel kokuor eşyaları yok kafayı yıycektım hala oturup aglıyorum en kısa zamanda ben gıdıcem kuzucuma

sanada gecmışolsun canım ya..mıkrop kapmnıstır gozu.benım oglanında bıkacgun capaklanması oldu mıkrop dedı dr..

günaydın şekerlerrrr
biz kızımla sabah sabah kalktık altını değiştirdim emzirdim geri uyudu bende kahvaltı yapıcam şimdi ama önce size bakayım dedim

tutkun geçmiş olsun canım bebeleri Allah koruyor valla çok şükür bişe olmamış böyle durumlarda eşlere de kızmamak lazım onlarda istemezler herhalde düşürmek olur böyle şeylerrr

birso resimlere bakmıştım süperler valla

pınar ve sibel oh buluşuyormuşsunuz süpersiniz valla iyi eğleninnn:))

ben bugün ablama gidiyordum iptal oldu evi temizliycem bende çarşamba bingölden arkadaşım gelecek benim ev ancak temizlenir nurten gibi bölerek yapacamm:))
şimdi kahvaltımı yapayım açımmm bu arada da yavaş yavaş geçmişe bakarımmm

kolay geklsın cnm bencede bu sıcakta yarım yarım yap temıuslıı..

Filizcim Borada uykusu varken yatıyor önündeki oyuncaklara bakarken dalıyor.Yeni salıncak için sağol.O daha yatak gibi yazlığa götürürüm diye aldım.Ama ben anladımkı bora cok sallanmayı sevmiyor.Bebek arabası onun hala favorisi.Doruk un alışmasına sevindim.

cnm naılsın?doruk pasa nasıl?
salıncakmıı kız nerden aldınız ya...ben de ıstıom:(((benımkı paso sallanmak ıstıooo:)

kızlarrr bızımde asımız war bugunnn
kuzucıum uyuyoo mecbur uyandırcam sımdı..
gıtcez bırazdan...ates dusurucu ıcırcem once inş eteslenmeyızzz zaten yenı atlattık off içim gıdıo yaaaaaaaaaa:1no2:

Aslıcım iyiyiz canım.Doruk filizin oğluşu benim yaramaz bora canım.Umarım dualar iyi gelir yağıza.Aynı mı işe yaradı mı tatlım.Ateş düşürücü verdiysen korkma hiç bi seycık olmaz inşallah.ıyi haberlerini bekliyoruz.

bozon geçmiş olsun cnm ya
hem hava sıcak hemde hastasın
işin zor
bildiğim bişey yok cnm ya
ama arada limonlu ıhlamur içsen iyi gelir belki hastalığına

mutfak bitti sayılır balkonu yıkıycam yerleri silicem tamamdır
ama sadece mutfak içerilere halim kalmadı yavssskafamçokkarıştı
aklı olan küçük ev alırrr
:olmaz:

bozon geçmiş olsun cnm ya
hem hava sıcak hemde hastasın
işin zor
bildiğim bişey yok cnm ya
ama arada limonlu ıhlamur içsen iyi gelir belki hastalığına

saol canım ya. hem üşüyorum hem terliyorum garip bişey oldum. göğüs uçlarım feci sızlıyor. içiyorum canım ama pek fayda etmedi sanırım:çok üzgünüm:

mutfak bitti sayılır balkonu yıkıycam yerleri silicem tamamdır
ama sadece mutfak içerilere halim kalmadı yavssskafamçokkarıştı
aklı olan küçük ev alırrr
:olmaz:

bu sıcaklarda temizlik hiç çekilmiyor canım. kendini fazla yorma. ev küçük oluncada hiç bişey sığdıramıyoz diye dert yanıyoz bu seferde.

günaydın şekerlerrrr
biz kızımla sabah sabah kalktık altını değiştirdim emzirdim geri uyudu bende kahvaltı yapıcam şimdi ama önce size bakayım dedim

tutkun geçmiş olsun canım bebeleri Allah koruyor valla çok şükür bişe olmamış böyle durumlarda eşlere de kızmamak lazım onlarda istemezler herhalde düşürmek olur böyle şeylerrr

birso resimlere bakmıştım süperler valla

pınar ve sibel oh buluşuyormuşsunuz süpersiniz valla iyi eğleninnn:))

ben bugün ablama gidiyordum iptal oldu evi temizliycem bende çarşamba bingölden arkadaşım gelecek benim ev ancak temizlenir nurten gibi bölerek yapacamm:))
şimdi kahvaltımı yapayım açımmm bu arada da yavaş yavaş geçmişe bakarımmm

günaydın canım hadi bakalım kolay gelsin

merhaba arkadaşlara.s.

kaçgündür saddece girip okuyabiliyorum. çok fena grip oldum ve nasıl kaptım anlamadım.:çok üzgünüm: kemiklerim sızlıyordu resmen. burnum sanki biri musluğu açık bırakmış gibi akıyor. en kötüsüde sanırım kızımada bulaştırdım senağlama bütün gece burnu tıkalı olduğundan uyuyamadı. iki gündür de damla da veriyodum ama yinede tıkanmış. emzirirken bile drların kullnadığı maskeden takıyodum. elimi sürekli yıkıyodum. Allahtan haftasonu eşim ilgilendide daha ileri safhaya geçmedik. ben sadece emzirdim. çok fazla yaklaşmadım. burayıda çok merak ettiğimden yattığım yerden okudum. umarım çabuk iyileşirim hala burnum akıyor. ilaçta kullanmıyorum. burun akıntısını giderecek bildiğiniz doğal bi şey varmı?

burcu canım tekrar geçmiş olsun. umarım bi daha tekrarlamaz mastit sorunun. kaanında bişeyi çıkmaz inşallah bugün.

tutkuncum Allah korumuş canım. büyük geçmiş olsun. aman hareketlerindeki farklılığa dikkat et. ablamın arkadaşıda 3 aylıkken kanepeden düşmüş hemen soluğu hastanede almışlar. film filan çekmişler. tabi kızın sütü o korkuyla gitmiş.

tatilden gelen kızlar hoşgeldiniz. a.s. birsen resimler süper. off bide biz yapsak sahilde mangal rakı keyfi. çok özledim deniz havasını walla:çok üzgünüm:

bursa buluşmasındaki bayanlar hepiniz süper görünüyorsunuz maşallah:nazar: ay bide ankaradakiler yapsak ne güsel olur tabi burda oturan varsa.

pınarcım biraz geç oldu ama evliliğiniz daim olsun mutluluğunuz hiç bozulmasın canım.a.s. nice senelere kuzucuğunuzla (belkide kuucuklarınızla) birlikte

ay canım ya yaz günü çok çok geçmiş olsun tonimer diye okyanus suyu var canım burnu açıyor doğal bir şey ben veriyorum kıza burnu tıkanınca

canım salıncakda olsa bir yöntem olmuş ya sevindim senin adına inş mışıl mışıl uyur bu arada benim kız dün gündüz uyuduya kurutma makinasında gecede uyudu valla annem uyudukça uyuyası gelir diyor yani korkmayalım gündüz uyuduklarında

Bi günaydında benden...opuyorumnanaktan

Dün bende yağızla uğraşmaktan pek bakamadım siteye kızlar herkesin geçmiş kandili mübarek olsun.:Saruboceq:

Annem Ayvalıktan bana teyzemlerle bamya börülce falan yollamıştı ay temizle hazırla bitmedi valla.:bbo:Teyzemler bizim yazlıktaydı dönüşte getirdiler e tabi yemek çay faslı sonra onlar gidince toplama falan yoruldum baya.Gece biraz ateşi vardı Yağızın 37,1 gibi sanırım önemli bir sınır değil fitil attım ılık bezle sildim mışıl mışıl uyudu yavrucum.:sinifsinif:Benden bu kadar bu gün gezmelere gidiyoru Pınar teyzemize hihoyyyt

Özlemcim bence 3 numaraya geçin artık o kdar büyük değil tatlım 2 numara alsan yeni paketin yarısında kızın rahatsız olmaya başlayabilir büyük ferah ferah iyi olur.Humanayı ben doğumdan beridir 3 aydır içiyorum bana acayip faydası oldu 1 gün içmesem hemen azalıyor.

Tutkuncum çok geçmiş olsun tatlım verilmiş sadakanız varmış adamda napsın korkudan ne yapacağını şaşırmıştır.:teselli:

Seherim bizim oğlandada oldu bu kanlama 3 gün sonra çapakla birlikte gözü kapandı çocuğun bir jel ve göz damlası verdi aynı gün baya düzeldi 3 günde hiç bişey kalmadı,ama damla yakıyor tatlım benimkide sıkınca ağlıyor baya mafoldumben

Pınar'cım çok güzel vakit geçirmişsiniz ohhh arada lazım böyle şeyler tekrar nice senelere canım benim allah mutluluğunuzu daim etsin.:nazar:

Bende oğlanı doyurayım evleri toplarım hazırlık çanta topla duş al çık derken öğlen olur öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Ay Birsomu unutmuşum canımmmmmmm hoşgeldin evine özledik seni.

canım 37.1 kötü değil benim kızda sıcak havada öle oluyor ben bir şey vermiyorum derecede de gülen yüz zaten benim bildiğim 37.2 olması lazım

hadi bakalım iyice kaynatın dünürler resimleri bekliyoruz

sağol pınarcım iyi gibi ama ben rahat etmedim yarına ortopediden randevu aldım dr bi baksın
evet çok güzel bi gece geçirmişsin canım sen bir mekanla yetinmezdin ondan eşin seni tanıdığı için 3 mekan yapmış bak.çok mutlu gözüküyosunuz Allah ömür boyu daim etsin.
kıyafet işini de boşver gitsin

sağol canım iyi sanırım ama kucağıma almaya korkuyorum yarın dr da bişey yok derse okey derim içim rahat eder

sağol canım
börülce mi oy oy oy limonlu zeytinyağlı süper olur.
hadi pınardasın bugün iyi gezmeler kız siz iki dünür iyi anlaştınız
benim dünür uzakta biz sadece burdan konuşabiliyoruz

tutkuncum götür mutlaka bir baksın yinede çok çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin

günaydınlar 9.30 kalktımm evi talan bırakıp gitmiştim ben balkon ve mutfak klimlerini yıkadım

şimdi renkli çamaşırları attım ...bir makina daha renkli var bir makina beyaz bir makina çocukların bir makina nevresim ve pike....bir makina klozet takımı yıkanacakkkkkkkkk......bugün bunları inş. yıkayacam veletler artık sohbet istiyor aguca konuşuyoruz .....iş miş hak getire yanii kızlar yarın annem gelecek de temizleyecez

işteee kerpe resimleriiiii

k-419994-bizz.jpg
[/URL][/IMG]

kayalar halamın evinin arka tarafı ben buradan giremesemde eşim girdi

k-419996-kayalar.jpg
[/URL][/IMG]

hava soğuk olduğu için çok dalga vardı o tuz kokusu unutlmazdı

k-419997-kaya.jpg
[/URL][/IMG]

k-419998-kaya.jpg
[/URL][/IMG]

plaj

k-419999-plaj.jpg
[/URL][/IMG]

ben ve ömer aliş uyuyordu genelede
k-420000-biz.jpg
[/URL][/IMG]

ali
k-420001-ali.jpg
[/URL][/IMG]

son gün rakı sohbeti bakyın kadehe içmedim içemiyorumda
k-420002-rakı_.jpg
[/URL][/IMG]

üçü bir arada
k-420005-bebeler.jpg
[/URL][/IMG]

kolay gelsin canım inş bitirirsin işleri resimler süper bu kerpe nerdeydi yawwws

kızlar şimdi zeynebe aşı yaptırdım geldim
2 bacak bir koldan oldu
rotayı yaptırmadım daha 3.ayın sonuna doğru dedi dr.umuz
bunlar ne aşısı ya sormamışım
çok ağladı yavrum aklım ona gitti
2 tane olması gerekmiyo muydu sanki
bide ateş yapar dedi ebe
ateşini ne kadar sıklıkla,nereden ölçeyim
bide kaçı geçince ateş düşürücü vereyim

bir tanesi önceden özel aşı olan pönomokok yani zatüre aşısı canım çok geçmiş olsun sen fitil ver yarım yinede

[k] {n} [k];8046908 .!.:
tutkunum çok geçmiş olsun sen anlatırken benm gözler doldu allahtan bişicik olmamış cnm olsa çok aglardı allah korumuş mubarek günde..adamda korkmuş ne dicen onunda canı gitmiş allah beterinden korusun..

flizcim çok geçmiş olsun süt sıtması die bi hastalık var sen herlde ondan oldun tatlım ateş ve üşüme yaparmış.. şimdi nasılsın??

hülyacım ve birsencim hoşgeldiniz ohhh fetettiniz resimler süper..

pınarcım maş. eglenmene sevindim..

slm herkese ben evime geldim pcmde geldihihoyyyt
kızım uyudu kahvaltımı yaptım hem size baktım.. çok işim var o yüzden 2 güne bölecegim hem çok yoruluyorum hemde çabuk bitsin die üstten olmuş olabiiyo..
bugün toz alıcam,mutfagı temizleyecem,wcyi yıkıyacm,çam.ütü,camların tozu,balkonlar yarında süpürüp ve silme kalırzemuszemus şimdiden başlayım bugüne iş çokmuş.. bana kolay gelsin bu arada pınarla sibel iyi oturmalar canlar bol bol çekiştirinopuyorumnanaktan

hoşgeldin evine canım insanın evi gibisi yok ya ne zaman bir yere gidip gelsem aynısını derim hepp sana şimdiden kolay gelsin

Selam Kızlar...

Tutkun canım çok geçmiş olsun ya ödünüz patlamıştır.İnşallah birseyi yoktur gelinimin ama yinede baktır bence için rahat eder.Alp te hep borayla yatmak istiyor ama ben güvenemiyorum.Deli gibi dönüyor gece tabi o farkında değil.Sözüm ona kuzu gibi uyuyormuş.

Birsen hoşgeldin canım.Özledik seni.

Filizcim sanada cok geçmiş olsun burcu gibi mi oldun acaba.Atlatırsın inşallah.Alkolsuz bira demissin canım sütiçin.Benim dr önermişti.Bizde efes pilsende malt içeçeği getirtdik belki 100 sıse filan.Ama malesef olmayınca olmuyor bende pek işe yaramadı.

Seherim umarım atlatır benim tosun paşam.Nazarmı değdi kuzuma ya.

Beyazcım bol bol emzir ben yapamadığım için herkes emzirsin istiyorum.Humana iç belki faydasını görürsün.

Pınar sibel kaynatın bakalım fotoları bekliyoruz.İyi eğlenceler kızlar.

Gelelim bana.Hafta sonu burası sıcak diye yalovaya yazlığa gittik.Cok serindi borada mis gibi uyudu.Bende ucundan havuz keyfi yaptım.Ama biryere gitmek eziyet ya kamyon tutsak anca sığarız.Benim sıpa durmuyor diye arabası salıncağı mamalar eşyalar derken canım cıktı.
Sabah geldik.Biraz ortalığı topluyayım gelirim yine.

ooo dedim ben bu karular gezmede diye sende hoşgeldin evine tatlım
haklısın bu çocuklarla bir yere gitmek meziyet artık benimd evden çıkasım gelmiyor valla

kolay gelsin canım

Uyudu Marylin'cigim gece, korktugum basima gelmedi ama sabahin köründe uyandi sipa:)

Birsen güzel bir tatil gecirmissin, bol bol enerji depolamissindir umarim.

Tutkun, cok üzüldüm canim. Neyseki kötü birsey olmamis, umarim bir daha yasamazsin böyle bir korku:(

Seherim, insan alisinca ayrilmak zor oluyor ve sayili gün cabucak bitiveriyor maalesef. Gönüller bir olsun yeter ki, ayriliklara katlanilir nihayetinde. Umarim en kisa zamanda yine görüsürsünüz.

Pinar'cigim dolu dolu gectigini tahmin ettigim bir yilinizin ardindan, güzel bir kutlama gecirmissiniz. Imrendim size, her yiliniz böyle mutlu gecer insallah. Seneye belki 2. cocugunuzu konusursunuz:)

uyusunlar canım valla ki anneler azcık dinlensin bende akşam baya bunaldım kız gece 11 gibi ancak uyudu eşime ilgilen diyorum 10 dakika en fazla annesi bu acıktı diye geri getiriyor

KIZLAR bugün Türkiz i düşürdük hayatımın en kötü anıydı.Herzamanki gibi gece uyumadı öğlen 1 gibi uyudu bende uykusuz olduğum için eşime biraz uyuyum 2 gündür 2 saat uyudum çünkü dedim çekyatta yatıyordu kaldırırsam uyanırdı bak çocuğa dedim tamam dedi eşim 2 saat falan olmuş birden bi çığlık Türkiz nasıl ağlıyor baktım eşimin kucağında ne oldu dedim eşim bembeyaz olmuş gözleri yaşarmış düştü dedi nasıl yani diye şok oldum.uyumuşum dedi sanırım döndü yüzüstü düşmüş yavrum sonra aldım soydum hemen her yerini kontrol ettim biraz su verdim sustu.Bu arada elimle başına vücuduna dokunuyorum ki acıyan yeri olursa zaten basar çığlığı eşimede kızamadım tansiyonu çıktı rahatsızlandı zaten ama ömrümüzden ömür gitti Allah kimseye yaşatmasın.

çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin melekler korumuştur annesi
bide hep şöyle derler bunların bebeklerin borcu olduğu söylenir canım allah beterinden saklasın

kızlar ya benımde oglumun gözu kanlandı cok uzuldum bugun hulyayı ferıbıta bındırdık o zamanlarrda bırsey yoktu sonra eve donduk bır baktım oglusumun gozu kanlandı aradm hemen dr elıyle falan tahrıs etmıştır dedı bır damla soyledı damlattım cocuk yarım saat agladı hıc susmadım sanırım damla yaktı yarın tekrar dr sorucam damlayı degışsın kuzucum ya
ınsan ufacık bırseye hemen kıyamıyor
zaten bugun cok uzgunum hulya gıttı cok kötu oldum gazelime okadar alışmıştımkı sankı benım bebişimi goturduler onları yolcu ettık eve geldım gazelın kaldıgı odaya gırdım hala gazel kokuor eşyaları yok kafayı yıycektım hala oturup aglıyorum en kısa zamanda ben gıdıcem kuzucuma
sehercim geçmiş olsun damla geçirir inş sor bakalım belki yakmayan cinsten vardır

kızlar benim kızınd akulağıda yağ bezsi çıkmış garip ya şuncacık çocukta inş başka bir şey değildir daha kontrolede var ama bu arada işitme testi 3 ay dolunca olucak değilmi yani benim kız 5 ağustosta 3 aylık olucak o zaman değilmi

canım benim kızın hiç rotası yok gündüz uyuyor gece kalkıyor bugün biraz şaşırdı bakalım gece 3 te uyandı gündüz uyutmuycam onu bakalım tabi beni dinlerse
şu kurutma makinası benim kızda işe yaramadı hoş benim kız beşiğinde sallanmayıda sevmiyor ondan kendi isteyince uyuyor isteyince uyanıyor

Soner yalçının kitapları güzeldir nu sıra unuttum valla okumayı konusu ne peki

hadi iyi tatiller canım değişiklik herzaman iyidir

valla süpersin ev iş yemek bide kitap daha ne denirki

seninde mübarek olsun canım gez canım iyi gelir
geçen sana başım ağrıyor dediğinde demiştim regl olacaksındır diye hatırlarsın belki benimde baş ağrısıyla geldi çünkü hadi hayırlı olsun şimdi ne yapacaksın korunmak için

beklemek kadar sinir bişey yoktur canım seni anlıyorum

canım ya gece nöbeti zor gerçekten zamanda geçmiyor çünkü bide sabaha karşı ağırlık geliyor insana zor gerçekten.

çok güzel günler geçirmişsiniz fotolardan da belli oluyor ve çokta güzel dostluk edinmişsiniz

canım ben 3 numara ultra prima kullanıyorum biraz büyük gibiydi ama 2 numarada küçüktü şimdi eşim ultra prima 3 kalmamış bizim markette ultra primanın pampers ını almış daha ince ve biraz daha küçük oda güzel ara dönem çünkü onuda deneyebilirsin Türkize tam geldi Türkiz 5400 dü 3 numaranın bacak kısmı biraz bol gibiydi bu tam oldu.Dediğim gibi sanki birazda ince ama güzel

ben humana yı beğenmiştim artırıyordu bulgur pilavında ise ve tahin helvasında artıyor belirgin olarak sağdığım için anlaşılıyordu.Bu arada normal biberonla verirsen memey
i bırakır.Dr Brovn biberon tam anne memesi gibi akıtıyor Türkiz normal biberon çok geldiği için boğazına kaçırıyodu akış çok olursa bırakır memeyi

aman canım emzirt yoksa kısa süredebitiyor süt

senin de mübarek olsun canım.

hoşgeldin tatilcim.Anladığım kadarıyla güzelmiş tatil fotoları bekliyoruz

sağol canım o kadar korktum ki sütüm olsa kesin geri giderdi bide eşimi sakinleştirmem gerekti kızamadım bile soğuk kanlı olmam gerekti

canım rüzgardan da olmuş olabilir dr bana ılık çayla sil temizle demişti gözü rahatlatırmış

hımm neden acaba canım ya onunda mutlaka sakinleşeceği bir yöntem vardır ev süpürgesini falan denedinmi

Herkese günaydınlar bacılarrrrrr a.s.

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Tatillere gidenler dönmüşler hey maşallah a.s. Özlemiştik kızlar a.s.

Tutkun'cum geçmiş olsun canım. Allah korumuş valla. Bişeycik olmamıştır. Olsa Allah korusun çok ağlardı zaten. Eşinde korkmuştur adamcağız yazık :çok üzgünüm:

Seher'cim canım geçmiş olsun sizede. İnşallah tahriş etmiştir. Geçer hemen bacım a.s.

Eeeeee gelelim bana hihoyyyt

Cumartesi akşamı Defnoş'u kayınvalideme bıraktık. Önce Boğaz'da 1.köprüye karşı güzel bi yemek yedik. Manzara harika, yemekler harika çok güzeldi yani. Sürekli Defnoş'u konuştuk durduk kaydirigubbakcemile3 Yemeğimiz bitince ordan Mihrabad Korusu'na gidip 2.köprüye karşı çayımızı içtik zemuszemus Ordan da arkadaşlarla buluşup Fenerbahçe'ye gidip waffle keyfi yaptık hihoyyyt (Tubiş duymasın kaydirigubbakcemile3) Kociş ben ne istersem yaptı. Nereye istersem götürdü kaydirigubbakcemile3 Kayınvalidemlere geldiğimizde 2 falandı. Defnoş'umu hala fosur fosur uyuyordu kaydirigubbakcemile3 Emzirdim uykusunun arasında. Sonra sabah geç kalktık tabi. Hep birlikte kahvaltı falan edince yine arkadaşlarla buluşup alışverişe gittik. Bu hafta sonu çok yakın bi arkadaşımın nikahı ve yemeği var. Ama tabi ben bu bünyeye hiçbişey bulamadım kafamçokkarıştı Ay nasıl sinir oldum :oklava: Cumartesinin üzerine pazar hiç iyi gitmedi yani kaydirigubbakcemile3 Akşamda eve geç geldik. Defne'nin sancısı vardı. Giremedim hiç. Şimdi de eşimi gönderdim. Size bakayım dedim CADIARZU

Bugün Sibel gelicek bana. Eeeee ağır misafir hazırlık yapmam lazım kaydirigubbakcemile3 Hadi görüşürüz yine öptüm kocaman a.s.

çok mutlu görünüyorsunuz canım nice senelere tekrar

dünüründe geliyor bugün oo değmeyin keyfinize

12 gibi açtım sayfayı ancak tamamlayabildim kızım uaynaıd o sırada emzirdim altını aldım biraz evin içinde doaştırdım televizyon izledik emzirdim biraz önce yine uyuyakaldı yorgun bugün herhalde

benimde sabah kalktım eşim giderken dişim ağrıdı yirmilikler yine ankarada acile gitmiştim parol vermişti iki tane aralıklı ondan attım öle kesildi ağrısı

şimdide karnım ağrıyor yediğim bir şey dokundu sanırım bugün iyi hissetmiyorum ya yemeğim var allahtan hiç bir şey yapasım yok mutfağı ancak topladım iki gömlek var bana bakıyor ben onlara bakmıyorum valla

kızlar yenı konu actım mayıs bebeışlerının son hallerı dıye kuzucukların resımlerını eklıyelım devamlı oraya
hadı bakalım teyzoşlar kardeşlerın resımlerını ekleyın

merhaba arkadaşlara.s.

kaçgündür saddece girip okuyabiliyorum. çok fena grip oldum ve nasıl kaptım anlamadım.:çok üzgünüm: kemiklerim sızlıyordu resmen. burnum sanki biri musluğu açık bırakmış gibi akıyor. en kötüsüde sanırım kızımada bulaştırdım senağlama bütün gece burnu tıkalı olduğundan uyuyamadı. iki gündür de damla da veriyodum ama yinede tıkanmış. emzirirken bile drların kullnadığı maskeden takıyodum. elimi sürekli yıkıyodum. Allahtan haftasonu eşim ilgilendide daha ileri safhaya geçmedik. ben sadece emzirdim. çok fazla yaklaşmadım. burayıda çok merak ettiğimden yattığım yerden okudum. umarım çabuk iyileşirim hala burnum akıyor. ilaçta kullanmıyorum. burun akıntısını giderecek bildiğiniz doğal bi şey varmı?

burcu canım tekrar geçmiş olsun. umarım bi daha tekrarlamaz mastit sorunun. kaanında bişeyi çıkmaz inşallah bugün.

tutkuncum Allah korumuş canım. büyük geçmiş olsun. aman hareketlerindeki farklılığa dikkat et. ablamın arkadaşıda 3 aylıkken kanepeden düşmüş hemen soluğu hastanede almışlar. film filan çekmişler. tabi kızın sütü o korkuyla gitmiş.

tatilden gelen kızlar hoşgeldiniz. a.s. birsen resimler süper. off bide biz yapsak sahilde mangal rakı keyfi. çok özledim deniz havasını walla:çok üzgünüm:

bursa buluşmasındaki bayanlar hepiniz süper görünüyorsunuz maşallah:nazar: ay bide ankaradakiler yapsak ne güsel olur tabi burda oturan varsa.

pınarcım biraz geç oldu ama evliliğiniz daim olsun mutluluğunuz hiç bozulmasın canım.a.s. nice senelere kuzucuğunuzla (belkide kuucuklarınızla) birlikte

canım cok gecmişolsunn
en kısa zamanda ıyılesırsın ıns.tuzlu su cekersen ii gelır burun akıntısına.bıraz yakıo ama deneyebılırsın ıstersen..

Aslıcım iyiyiz canım.Doruk filizin oğluşu benim yaramaz bora canım.Umarım dualar iyi gelir yağıza.Aynı mı işe yaradı mı tatlım.Ateş düşürücü verdiysen korkma hiç bi seycık olmaz inşallah.İyi haberlerini bekliyoruz.

ayyy ıncıhan canım ya bu oglan akılmı bıraktı bende...kafamçokkarıştı
dogru ya karıstırmısım :kedi:
şimdi geldık asıdan.cok agladı cokkkk o agladı ben agladım...uyumustu gerı uyandı...
ANNEM VE EŞİM EWDE..yemek yıcez simdi bzıde..
muskadan sonra daha ıyı ıncıhanımya en azından eskısı gıbı aglamıo uyanık kalsa bıle sakın sukurler olsuunnnn:Saruboceq:
bende onla ılgılencem dıe gıremez poldum sıteye...
basından ayrılamıoum hıc..tam bı ılgıkolık oldu benım tosun...
sureklı ılgı oyun ıstıooo teysesi...kaydirigubbakcemile2

opuver borayı benım için çok optum sızı...

SU SALINCAK ICIN ACELE CEWAP BACILARRRRRRRkaydirigubbakcemile4

kızlar cuma akşamı yola çıkıyoruz ayvalığa gidiyoruz tatile ama sanırım ben regl olucam :((çenemde falan sivilce çıkmaya başladı pufffff:((

kızlar cuma akşamı yola çıkıyoruz ayvalığa gidiyoruz tatile ama sanırım ben regl olucam :((çenemde falan sivilce çıkmaya başladı pufffff:((

ne guzel canım ya sarımsaklıyamı ayvalık merkezemı gıtcen bızde cıvcıvle gıtmeyı ıstıyoruz ayvalıkda yakın bıldıgın guzel otel varmı bacım

Aslıcım gecmiş olsun.Cabucak iyileşir inşallah.Bizim pasanında ağlamaları azaldı ama hep kucakta.Aynen ilgi manyağı kendi kendine yatmıyor hiç hep basında ben olucam.Napalım cok ağlamasında razıyım ben herseye.
Salıncağı ben dastınıden aldım canım.Tel sipariş verdim.ıstersen vereyım.Banu int nerden aldı bilmiyorum.

Kızlar bişey sorucam.Boranın sac diplerinde sarı sarı bişeyler olmaya basladı.kepeğe benziyor.Konak dedikleri şey mı acaba ya.Ne yapmalıyım var mı bileniniz

İki nişanlı Defnoş ve Yağız kaydirigubbakcemile3

img1616ks.jpg

İşte uyumuyo denilen Yağız oğlan kaydirigubbakcemile3 Merak edenlere salıncağın muhteşem gücü kaydirigubbakcemile3

img1621k.jpg

Back
X