2009 Mayıs Anneleri

günaydın canıma.s. saçlar çok yakışmış gerçekten. sıcaklrda en iyisi kısa saç.oğluşunla fotolarda çok süper maşallah.:nazar::nazar::nazar:

günaydın ve iyi çalışmalar canıma.s. çabucak geçer umarım bugünün.

siz bu azimle bizleri çatlatacaksınız sanırım. benim kız 3 aylık filan olsun bende başlarım.

şükürler olsunki benim kızın uykusu düzene girdi sanırım

Sağol cnm :))) bencede öyle cidden yoksa duramıyorum şıp şıp ter saç baş kalmıyo ztn, o fotoları aksam 7 buçuk gibi çektik ve dışarsı 41 dereceydi düşün felaket yaa, klima olmasa bende oğluşta duramayız burda, bu sıcakta bide uzun saç kafamçokkarıştı
Bende bebişin 3. ayını doldurmasını bekliyorum cnm, ailecek atıcas kiloları inş :))):lepi:
selam kızlar nasılsınız durunun aşılarını yaptırdık ateş düşürücü verdim inşallah ateşi yükselmez

sibelcim pınarcım süper çıkmışsınız bebişlerde maşallah size
burcu tatlım saçların çok yakışmış
birsencim nasılsın paşalar nasıl bitanem
tülaycım sen nasılsın

tüm güzel mayıs anneleri ve onların melekleri herkese merhaba

Sağol cnm :))) inş. ateşi çıkmaz durumuzun, bizim salıncak için bugün öğleden sonra usta getirecek eşim, inş. tamamlanırsa eklerim bende resmini
opuyorumnanaktan

merhaba canıma.s. umarım ateşi çıkmaz sıcaklarda daha da bi kötü oluyor.

kızım 10da kalktı emiştik sonra kendi kendine biraz oynadı ve tekrar uykuya daldı. süper bi şeymiş bu şekilde çocuk büyütmek.zemuszemus dünde böyle sayılırdı. yada annem hasta bana bulaşmasın mikropları ben en iyisi uyuyaım mı diye düşündü acaba:uhm:. bi iyileş sana yapacağımı bilirim ben diyordur kesin. çünkü fırtınadan önceki sessizlik gibi bişey bu.

Çok geçmiş olsun cnm, inş. kısa zamanda atlatırsın hastalığı ve bebişinle rahat rahat ilgilenirsinopuyorumnanaktan

Kız aslında sende bişi yok yavs cidden resimde fln öyle druyodu yani, bak ben mahsus boydan resim vermiyom he he he
kaydirigubbakcemile3

gelde yakından gör sen bacım kandırdık resimde.Bir tek hamile kıyafetlerim oluyor kı diğerlerinin içine girene kadar uğrasıcam valla.Sen de cok fazla değilsin boyun var bide galiba pek belli olmuyor canım.

şükürler olsunki benim kızın uykusu düzene girdi sanırım

Bide benimkinin bi düzene girse.Katılın sizde diet kulubune tatlım

kızlar bu arada salıncak olayını çözdüm bugün elimde olacak

eşim işe geç gitti başbaşa kahvaltı yaptık duru uyuyordu yağmurda annemdeydi sohbet ettik biraz keyfim yerimde kızımda aşı olayını ateşsiz atlatırsa oh deymeyin keyfime kızlar

güle güle kullan salıncağını tatlım.Esinlede arayı düzeltmişsin hep böyle gider inşallah

gelde yakından gör sen bacım kandırdık resimde.Bir tek hamile kıyafetlerim oluyor kı diğerlerinin içine girene kadar uğrasıcam valla.Sen de cok fazla değilsin boyun var bide galiba pek belli olmuyor canım.

O boy da olmasa yuvarlanıcaktım heralde kaydirigubbakcemile3 boyda bi yere kadar şekerim, hem enine hem boyuna daha bi fena oluyo :roflol:

Özlem'cim geçmiş olsun canım inşallah daha yükselmemiştir ateşi :uhm:

Hülya hanım gezmeleri bırakında siteye geri dönün :oklava: Bu ne kız aldın başını fellik fellik valla kaydirigubbakcemile3

Resimler harika valla a.s.

Tubicim valla nispet değildi anam kaydirigubbakcemile3 Fazla bişey yemedik zaten kaydirigubbakcemile3 Söylemesi ayıp börek, zeytinyağlı dolma, kek, patates salatası ve pasta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Esra'cım valla kocalar bebeklerden beter oldu. Geçen gün Defnoşa aşkım diyorum. Eşim efendim diyor. Sonrada baktı yüzüme. Tabi sen artık kızına aşkım diyosun dedi arkasını döndü kaydirigubbakcemile3

Birsom kolay gelsin bugün size bacım a.s.

Siboş mantı mı dedin yarın sendeyimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Resme de çok güldüm valla kaydirigubbakcemile3

bozon canım maşallahı var kuzunun nazar değmesin a.s.

Burcu canım valla saçın harika olmuş güle güle kullan a.s. En güzeli bu havalarda uzun çekilmiyor valla yerimseniben

Tülay'cım kolay gelsin sana bacım a.s. Akşam olsun da hemen Selin'ine koş bacım a.s.

Banu'cum geçmiş olsun bacım. İnşallah yükselmez kuzunun ateşi a.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla 11:30'da kalktık. Akşamda 22:30'da yatmıştım. Kızım sabah 5:30'da kalktı bi kere. Uykumu falan aldım acaip enerjiğim bugün hihoyyyt

Şimdi bi kahvaltı yapayım gelirim a.s.

Banucum gözün aydın eşinle barışmışsın umarım görümce mevzuu birdaha açılmamak üzere kapanmıştır.Fıstıkta ateşlenmez inşallah bebişlerimizden hiçbiri aşıdan çok ateşlenmedi çok şükür.

Bizde kızımla 11:30'da kalktık. Akşamda 22:30'da yatmıştım. Kızım sabah 5:30'da kalktı bi kere. Uykumu falan aldım acaip enerjiğim bugün hihoyyyt

Ohhh maşallah ne uykusu bu böyle bizimkide böyle bir uyusa ya nerde.Bugün yine huysuzluğu üzerinde inanmayacaksın yarın çabuk gelsin yaaaaa mafoldumben
Bu arada babanız fotolara ne dedi?kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım a.s. pınarcım 22:30dan 5:30a kadar hiç uyanmadımı yada emzirmedinmi canım. :uhm:
ben 3 saati geçirmemeye çalışıyorum. ama ben sizi bir ay geriden takip ediyom.

Pınarcım Sibelcim sağolun kızlarŞeniz,maşallah defnoşa, alkisalkisalkiskağanda defne gibi uyusa ne güzel olcak ya, sabah 5buçukta uyanıyo kaç gündür benimde pilim bitti sonundakafamçokkarıştı

Ohhh maşallah ne uykusu bu böyle bizimkide böyle bir uyusa ya nerde.Bugün yine huysuzluğu üzerinde inanmayacaksın yarın çabuk gelsin yaaaaa mafoldumben
Bu arada babanız fotolara ne dedi?kaydirigubbakcemile3

Ay canım ya gelse şu salıncakta sende rahat etsen valla a.s Ne bilim anam akşam salıncağına bi yattı sabaha kadar uyudu. Özlemiş heralde kaydirigubbakcemile3

Babamız damada bayıldı. Akşam durup durp sen eve erkek mi aldın ben yokken diyor kaydirigubbakcemile3

Amcamız resimleri görünce küstü ama Defnoşa kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım a.s. pınarcım 22:30dan 5:30a kadar hiç uyanmadımı yada emzirmedinmi canım. :uhm:
ben 3 saati geçirmemeye çalışıyorum. ama ben sizi bir ay geriden takip ediyom.

Canı genelde 4 satte bir falan kalkar ama bu sefer bayağı uyudu. Doktor yatmadan önce o sütü depoluyordur. Uyuyan çocuğu hiç uyandırma dedi bana. Bende ellemiyorum hiç. Kalkınca zaten çok emiyor yerimseniben

Pınarcım Sibelcim sağolun kızlarŞeniz,maşallah defnoşa, alkisalkisalkiskağanda defne gibi uyusa ne güzel olcak ya, sabah 5buçukta uyanıyo kaç gündür benimde pilim bitti sonundakafamçokkarıştı

Sağolasın canım. Valla Allah nazardan saklasın gece uykusu konusunda sorunu yok kızımın hiç. :nazar: Gündüzleri de sakin genelde. Eğer geceleri uyumasaydı ben ayakta duramazdım heralde kafamçokkarıştı

Tam kahvaltımı hazırlıyordum baktım çığlık attı. Köpükler çıkarmış ağzından. Dedim sen bi halt ettin belli kaydirigubbakcemile3 Hemen yıkadım poposunu. Sanki biraz yeşil gibiydi :uhm: Bugün çorabını çıkarmayayım bari. Belki üşümüştür ayakları :uhm: Kahvaltıma dönüyorum a.s.

salon bitti camınıda ben sildim bakmayın salon dediğime oda işte camıda küçük ama çok dağnığız yaaa
annem bi saat odayı topladı .....temizlendi neyseki yatak odasıda öle şimdi çocukların tülleri yıkanıyor
ömeri besliyorum sonra camını silecem halımız iyice batmış onu kaldıracam yıkatmaya verecem ama annemden gelince klim sderecem şimdilik ..........

burcu cnm saçlar süper çok rahat dimi bende kestim ya rahat oldu

ilgin kocişle düzelmişsin çok sevindim ...........biz teraneyiz daha çok ben o kendini topladı ama ben hala toplanamadım........

anneme gidecem diye bir valiz yaptım yaa çocukların ve benim
gerçi çocukların ufaklıklarını koydum hastane arkadasıma gidecem ona götürecem ikiz onunda durumları malum ....faydam olursa ne mutlu bana....birpakette pramatüre bebek bezim kaldı açılmamış onu bide yarım paket 2 numara onları verecem..........

koca valiz doldu zati...kocişde kendi valizini alacak

neyse cam beni bekliyorrr kızlar öperim pc da kapatıyorum kablolarını kaldıracağım bu arada

ANKAKUŞU NERELERDE göremedim hiç

salon bitti camınıda ben sildim bakmayın salon dediğime oda işte camıda küçük ama çok dağnığız yaaa
annem bi saat odayı topladı .....temizlendi neyseki yatak odasıda öle şimdi çocukların tülleri yıkanıyor
ömeri besliyorum sonra camını silecem halımız iyice batmış onu kaldıracam yıkatmaya verecem ama annemden gelince klim sderecem şimdilik ..........

ilgin kocişle düzelmişsin çok sevindim ...........biz teraneyiz daha çok ben o kendini topladı ama ben hala toplanamadım........

gerçi çocukların ufaklıklarını koydum hastane arkadasıma gidecem ona götürecem ikiz onunda durumları malum ....faydam olursa ne mutlu bana....birpakette pramatüre bebek bezim kaldı açılmamış onu bide yarım paket 2 numara onları verecem..........

neyse cam beni bekliyorrr kızlar öperim pc da kapatıyorum kablolarını kaldıracağım bu arada

Kolay gelsin Birsom a.s.

Valla bende merak ettim Meltem'i :uhm:

Bende beyazlarımı ve Defnoşum kıyafetlerini ütüledim-yerleştirdim, evi toparladım, nevresimlerimi değiştirdim. 2 makina çamaşır yıkayıp astım. Şimdi Defnoşu emziriyorum. Yemek yapıcaktım ama kayınvalidem sağolsun ben yaptım yollarım sana dedi. Apartmanın önüne asfalt dökülüyo. Acaip bi ses var. Defne korkuyo. Camları açamıyorum. Ev tam bir hamam. Arada arka balkona çıkıp nefes alıyoruz o kadar. Piştim resmen kafamçokkarıştı

Ay canım ya gelse şu salıncakta sende rahat etsen valla a.s Ne bilim anam akşam salıncağına bi yattı sabaha kadar uyudu. Özlemiş heralde kaydirigubbakcemile3

Babamız damada bayıldı. Akşam durup durp sen eve erkek mi aldın ben yokken diyor kaydirigubbakcemile3

Amcamız resimleri görünce küstü ama Defnoşa kaydirigubbakcemile3

Tam kahvaltımı hazırlıyordum baktım çığlık attı. Köpükler çıkarmış ağzından. Dedim sen bi halt ettin belli kaydirigubbakcemile3 Hemen yıkadım poposunu. Sanki biraz yeşil gibiydi :uhm: Bugün çorabını çıkarmayayım bari. Belki üşümüştür ayakları :uhm: Kahvaltıma dönüyorum a.s.

Anacım inşallah yarın gelmiş olur yoksa ben haftasonuna çıkamıycam galiba yağız gece 4 te bir uyandı öğlen 2 de uyudu çıldırıcam bacım kurtar beni nolurrrrrr mafoldumben

Ay ay kayınpeder sevdi damadını desene kaydirigubbakcemile3 Eve erkek almak haaa amcası şakasını bile sevmemiş demekki pek vermeye niyeti yok.:roflol:

Dünde biraz esiyodu sanki yağızın kakasıda öyleydi bugün yelmi aldılar acaba? CADIARZU

Kolay gelsin canım yerimseniben

Kolay gelsin Birsom a.s.

Valla bende merak ettim Meltem'i :uhm:

Bende beyazlarımı ve Defnoşum kıyafetlerini ütüledim-yerleştirdim, evi toparladım, nevresimlerimi değiştirdim. 2 makina çamaşır yıkayıp astım. Şimdi Defnoşu emziriyorum. Yemek yapıcaktım ama kayınvalidem sağolsun ben yaptım yollarım sana dedi. Apartmanın önüne asfalt dökülüyo. Acaip bi ses var. Defne korkuyo. Camları açamıyorum. Ev tam bir hamam. Arada arka balkona çıkıp nefes alıyoruz o kadar. Piştim resmen kafamçokkarıştı

Al bir hamarat daha :nazar: ben 2 ye kadar hiçbişey yapamadım kayınvalide geldi yemek yaptı çamaşırlar yıkandı onları astı bulaşık yıkadı yarında siler süpürür toz alırım dedi allahtan o yapıyor yoksa yanmıştım. kafamçokkarıştı

Bu arada anadolu yakasında temizliğe gelecek güvenilir birileri varmı tanıdığınız kızlar 15 de bir alıcam artık olmuyor böyle kimseye minnet etmek istemiyorum.Sürekli alıcam eğer beğenirsem rahat ederim en azından ağır işleri o yapar bende üzerinden geçerim onun gelmediği zamanlar.

grnt126f.jpg

kızlar durumun salıncağı geldi nasılda uyuyor :nazar::nazar:

Anacım inşallah yarın gelmiş olur yoksa ben haftasonuna çıkamıycam galiba yağız gece 4 te bir uyandı öğlen 2 de uyudu çıldırıcam bacım kurtar beni nolurrrrrr mafoldumben

Ay ay kayınpeder sevdi damadını desene kaydirigubbakcemile3 Eve erkek almak haaa amcası şakasını bile sevmemiş demekki pek vermeye niyeti yok.:roflol:

Dünde biraz esiyodu sanki yağızın kakasıda öyleydi bugün yelmi aldılar acaba? CADIARZU

Kolay gelsin canım yerimseniben

Al bir hamarat daha :nazar: ben 2 ye kadar hiçbişey yapamadım kayınvalide geldi yemek yaptı çamaşırlar yıkandı onları astı bulaşık yıkadı yarında siler süpürür toz alırım dedi allahtan o yapıyor yoksa yanmıştım. kafamçokkarıştı

Ay canım ya valla inşallah salıncak işe yarar da sende rahat edersin biraz a.s.

Benimde kayınvalide yemekleri yapmış. Eşim onuda almış şimdi geliyolarmış. Ben pilav yaptım Defnoş omzunda dururken. Bizimki de çok uyudu da cin maşallah. Yatmıyo da hep omuz istiyo bugün :1no2:

Bu arada anadolu yakasında temizliğe gelecek güvenilir birileri varmı tanıdığınız kızlar 15 de bir alıcam artık olmuyor böyle kimseye minnet etmek istemiyorum.Sürekli alıcam eğer beğenirsem rahat ederim en azından ağır işleri o yapar bende üzerinden geçerim onun gelmediği zamanlar.

Valla inşallah bulursun canım. Kayınvaliden hem bebek hem işe yetişemez sen çalışınca a.s

grnt126f.jpg

kızlar durumun salıncağı geldi nasılda uyuyor :nazar::nazar:

Oooo kızımın salıncağı meşhur oldu valla. Güle güle kullanın bacım a.s.

nerden alındı bu

Dastini'den canım a.s.

Back
X