2009 Mayıs Anneleri

sabahtan beri ev temizlemekten helak olduk yahhuu ..

incihan cnm insan zayıf olunca burgerde yiyiyyor iskenderde hemde bol kepçe :))

tubiş bende düşünüyordum bu kız kesin dua etti biz gezmiyelim diye yağmur yağsın ama 4 günden sonra acını fena çıkardık valla :)
hem siz hala yarım gr da veremediniz mi yaw :,))
bu arada bu tarafa gelmişken banada uğrasaydın hayırsız karu :))

burcu cnm resimler süper saçon çok güzel olmuş güle güle uzat ..

banucum kocişle aranın düzeldiğine sevindim melek kızların nasıl sen nasılsın??beşiğinizde hayırlı olsun..

tutkun cnm geçmiş olsun aynı şeyi geçen benim kocişte semranın evinde kahvaltı ederken yaptı kızımın başını ekmek dolabına hafiften çarptı bende çok sinirlendim ama sonuçta oda isteyerek yapmadı resni attı adamında ne diyebiliridmki o durumda :((

pınarcım tamam kızma beee artık evdeyiz yani şimdilik :)) bide şile turumuz var :))

kızlar aklıma gelenleri yazdım atladığım bişi varsa kusuruma bakmayın artık :((

pınarcım civcivim teşekkür ederim kızlar

eşime bir rest çektim adam nasıl değişti anlatamam beni kaybetmeyi göze alamadı iyide oldu şimdi çok iyi görseniz maşallah

yemek hazırladım bende duruyu uyuttum aşıdan dolayı çok huysuzdu bugün kızım

çok yorgunum eşim gelsin biraz dinleneyim bende

civcivim canım arkadaşım sen nasılsın

bu arada antalya çok sıcak kızlar nem çok fazla duru kuş uykusunda valla

sibelcim salıncağı alınca haberleşelim bitanem

iyiyim cnm Allaha şükür gerçi temizlik beni azcuk yordu ama olsun ..

canım ben bugün sadece yemek yaptım temizlik falan yapamadım valla zor işimiz bebek temizlik yemek derken akşam oluyor fıstığım bebiş nasıl annesi
bizim kızlar iyi çok şükür tatlım yağmur ablalığa alışmaya çalışıyor yeni yeni

kızlarım sinirimden evde duramıyorum ay çıldırıcam ya arabayı satıcaktık bugün başka araba alıcaktık emlakçı bir adam alıcaktı eşim dükkanında oturuyor bankadan parayı getirecekler onu bekliyor adam şöle bir arabaya bida bakıyım diyor ve alıp kaçıyor ayyy ağlıycam sinirimden,adam yıllardır orda esnafmış kimse öle bişey yapmaz diyolar adamdan ceple aramış perşembe günü vericem paranı diyormuş eşim gel yüzyüze görüşelim arabayı getir ozaman anlaşırız diyormuş adam arabayı ben arsa karşlığı başkasına sattım diyormuş ayyy çıldırıcam ya

şuan işim var gelemem diyormuş polisede gitmişler ama adamın üzerine hiç bişey yapamıyorlar zehir zıkkım olsun ya off napıcaz bilmiyorum eşim sinirden çıldırmış durumda napıcaz bilmiyorum

Semra nasıl yanı adam paranızımı çaldı canım.ınsallah çözülür canım ya.

Annemle bi arkadası geldi bugun cok ıyı oldu.Evde yanlız canım sıkılıyor artık.Dışarısıda cok sıcak borayı cıkaramıyorum.Küflenıcem valla oturmaktan.

yk canım adam parayı vermeden arabayı alıp gitti
şimdi eşim yanımda adamı aradı adam yemin billlah ediyor perşm paranızı vericem diyor

bu arada antalya çok sıcak kızlar nem çok fazla duru kuş uykusunda valla

sibelcim salıncağı alınca haberleşelim bitanem

Tamam tatlım inşallah yarın gelir :Saruboceq:

kızlarım sinirimden evde duramıyorum ay çıldırıcam ya arabayı satıcaktık bugün başka araba alıcaktık emlakçı bir adam alıcaktı eşim dükkanında oturuyor bankadan parayı getirecekler onu bekliyor adam şöle bir arabaya bida bakıyım diyor ve alıp kaçıyor ayyy ağlıycam sinirimden,adam yıllardır orda esnafmış kimse öle bişey yapmaz diyolar adamdan ceple aramış perşembe günü vericem paranı diyormuş eşim gel yüzyüze görüşelim arabayı getir ozaman anlaşırız diyormuş adam arabayı ben arsa karşlığı başkasına sattım diyormuş ayyy çıldırıcam ya

şuan işim var gelemem diyormuş polisede gitmişler ama adamın üzerine hiç bişey yapamıyorlar zehir zıkkım olsun ya off napıcaz bilmiyorum eşim sinirden çıldırmış durumda napıcaz bilmiyorum

kızlar turkcellde falan çalışan yakınınız varmı adamın adresini nasıl öğrenebilirz

Canım ya ne insanlar var inşallah adama ulaşabilirsiniz.Esnafsa çevreden sorsanız muhakkak bilen vardır polis nasıl bişey yapamaz arabanız çalındı bu kişi çaldı diyince peşine nasıl düşmezler anlamıyorum.

Tamam tatlım inşallah yarın gelir :Saruboceq:

Canım ya ne insanlar var inşallah adama ulaşabilirsiniz.Esnafsa çevreden sorsanız muhakkak bilen vardır polis nasıl bişey yapamaz arabanız çalındı bu kişi çaldı diyince peşine nasıl düşmezler anlamıyorum.

canım adam arabayı üzerine aldığı için bişey yapamıyoruz

Geçmiş olsn cnm ya, ne insanlar var hayret bişi bide emlakçı, neyse inş. çözülür bu iş kısa zamanda

sabahtan beri ev temizlemekten helak olduk yahhuu ..

incihan cnm insan zayıf olunca burgerde yiyiyyor iskenderde hemde bol kepçe :))

tubiş bende düşünüyordum bu kız kesin dua etti biz gezmiyelim diye yağmur yağsın ama 4 günden sonra acını fena çıkardık valla :)
hem siz hala yarım gr da veremediniz mi yaw :,))
bu arada bu tarafa gelmişken banada uğrasaydın hayırsız karu :))

burcu cnm resimler süper saçon çok güzel olmuş güle güle uzat ..

banucum kocişle aranın düzeldiğine sevindim melek kızların nasıl sen nasılsın??beşiğinizde hayırlı olsun..

tutkun cnm geçmiş olsun aynı şeyi geçen benim kocişte semranın evinde kahvaltı ederken yaptı kızımın başını ekmek dolabına hafiften çarptı bende çok sinirlendim ama sonuçta oda isteyerek yapmadı resni attı adamında ne diyebiliridmki o durumda :((

pınarcım tamam kızma beee artık evdeyiz yani şimdilik :)) bide şile turumuz var :))

kızlar aklıma gelenleri yazdım atladığım bişi varsa kusuruma bakmayın artık :((

Hadi neyse Şile'yi severim gidebilirsin oraya kaydirigubbakcemile3

pınarcım civcivim teşekkür ederim kızlar

eşime bir rest çektim adam nasıl değişti anlatamam beni kaybetmeyi göze alamadı iyide oldu şimdi çok iyi görseniz maşallah

yemek hazırladım bende duruyu uyuttum aşıdan dolayı çok huysuzdu bugün kızım

çok yorgunum eşim gelsin biraz dinleneyim bende

civcivim canım arkadaşım sen nasılsın

Çok sevindim canım aranızın düzelmesine a.s.

Valla canım çok üzüldüm ya. İnşallah gerçekten dediği gibi perşembe verir paranızı :Saruboceq:

Semra nasıl yanı adam paranızımı çaldı canım.İnsallah çözülür canım ya.

Annemle bi arkadası geldi bugun cok ıyı oldu.Evde yanlız canım sıkılıyor artık.Dışarısıda cok sıcak borayı cıkaramıyorum.Küflenıcem valla oturmaktan.

Evet canım ya buralarda fena sıcak. Akşam serinliğinde çık bari dışarı a.s.

Bizde Defnoşu yıkadık uyuttum şimdi. Ayaklarımı uzatıp tv izleyeyim bari hihoyyyt Yarın sabah anneme kahvaltıya gideceğim heyoooo zemuszemus

Back
X