2009 Mayıs Anneleri

cnm ben sağlıkocağına gittim sadece dr.a gitmedim
bize 3 tane aşı yaptılar
5li karma
verem ve pnömokok
rotavirüsü dr.3.ayın sonunda yaptırın dedği için yaptırmadık
yani onunla 4 oluyor
zaten o damla ğızdan verilecek
geçmiş olsun cnm şimdiden
ateşde yapar takip et kuzunu bir süre özellikle gece

sağol canıma.s.

Günaydın kızlaaaaaar :)))) sabahtan bu yana durmadan koşturuyorum, bilgisayar açık ama anca okudum cvp yazdım, öptük sizi
Şeniz
Yeni annecim saçların güzel olmuş güle güle kullan

selam kızlar ben daha yeni geldim annnmedeydimm
burcu saçın çok güzel olmuş canım güle güle kullan

hülya gezdin ya daha ne gezmesi yavssss:))

semra geçmiş olsun canım insanlar ne tuhaf bu adamda pek pişkinmiş valla

tuba bende yeni gittim nişantaşına ama çok yoruldum yaaa orda pek bişe bulamadım kendime göre fatihten aldım kıyafetimi

tutkun türkizin iyi olmasına çok sevindim aman maşallah bebelere
bu arada ben slim n life aldım kullandım memnun kaldım 1 beden küçülttü benii:)) ama şimdi gerek kalmadıı pek kullanmıyorum:))

unuttuğum kimse varmı yavsss ancak bu kadar yazabildim kız ağlıyor uyutabilirim inşallah

herkese iyi gecelerrr

Sağolun fıstıklarımm :)))
Şeniz
[k] {n} [k];8080435 .!.:
ben dünden bei temizlik yapıyorum bitimedim yarınada sarktı benm kızım kudurdu bugün kanguruya alıp iş yaptım düşünün yahuuu 7de ykadım 8de uyudu halada uyyor..

bu arada kızımı kendim yıkadım 2 gündür!! daha sırtım yere gelmez:lepi: çok korkuyodum gülmeyin yaaa..

ya siz benim tubişimden ne istiyonuz diyettaşımla ugraşmayın pastalarınızda iskenderlerinizde sizin olsun bize galeta yeter!!
o güzüel bi görev üstlendi bizi zayıflamamız için gazlıyo siz tombik gibi gezerken biz incecik olacaz haberiniz yokkk:dilcikar: naniknanik
TUBA ANNENE SÖYLE BıZıDE NıZŞANTAŞINA GÖTÜRSÜN BANANEEEEEEEEEEEE:roflol..

BURCU SAÇLARIN ÇOK GÜZEL YAKIŞMIŞ TATLIM GÜLE GÜLE KULLANa.s.

Eline sağlık cnm, esas sen gülme ben daha hiç tek yıkamadım :)))hatta niyetine bile girmedim :))) korkuyorum kayacak elimden diye, akşamları babasıyla şipşak yıkıyoss 5 dk da :))) bide beğendiğine sevindim cnm
ŞenizŞeniz
aradm doktoru görmem gerekiyor dedi yaww

Cnm önemli bişi değildir bence çünkü ben çocukken hep kanardı burnum, her yer kan olurdu, meğer burun damarlarım inceymiş o zaman, zamanla geçti, yaktırmadık bile, ama sen yinede göster dr a cnm için rahatlasın inş. böyle basit bişeydir
Şeniz
Birsen cocuk onlar olur tatlım.Rahatla azıcık sırt ustu yatsada olmaz birşey akar yıne o kan canım.

Önemsizdir insallah.Habersiz bırakma bizi.

Sakınılan göze cop batıyor işte.Hepimiz öyleyiz.O sokakta olan cocuklara yasırıyorum ya nasıl hayatta kalabiliyorlar.

Ya varya bende öyle diyorum hep eşime, nasıl yaşıyo bu çingeene çocukları o kadar pislik dikkatsizlik içinde maş. sapasağlam...

Günaydin Kizlar,

Dün gece erken yatarak, kac günlük uyku acigimi bir nebzede olsa kapadim. Ama ters giden birseyler var, oglumun düzeni bozuluyor gitgide. Uyutmakta zorlaniyorum artik, geceleri cok fazla uyanmaya, geri uyumamaya basladi:( Sepeti istemiyor galiba, gece cikartip kendi yanima aldim, nasil gülücükler saciyor etrafa:) Babasida salonda yatmak zorunda kaldi bu yüzden. Sonra icime sinmedi, zor belada olsa sepetinde uyutmayi basardim. Ben 21:00 en gec 22:00'larda gece uykusuna yatiriyordum, sabah 07:00'ye kadar uyuyordu. Maksimum 2 kere kalkip emiyor, tekrar yatiyordu. Off ya, zor bu bebisler...Yatagina alistiracagim tatil sonrasi eve döndügümüzde...
Bir tatsiz olayda evvelsi gece yatak odamiza sinek girmis, cocugun yüzünü 3 yerden yemis. Dün esim öldürene kadar epey sinir krizleri gecirdi, feci birseydi. Balkonun kapisindan disari cikartmayi basardik, kapiyi tekrar acmamizi bekliyor kapinin kenarinda. Sonra onu unutarak balkona ciktik, hemen daldi yine iceri. En sonunda kemerle öldürdü esim ama bu seferde bu olayi Doruk cok garipsedi ve deli gibi agladi:) Babasina tavir yapti, kucagina gitmedi bir süre:) Dolasmaya cikarttik, alis-verise gittik sonra. Ancak kendimize gelebildik.

Burcu'cugum yeni sac stilin yakismis, güle güle kullan.

Semra gecmis olsun canim ya, onursuz insanlar ne kadar cogalmis ya. Umarim alabilirsiniz paranizi.

Birsen umarim ters birseyi yoktur Alis'in.

Cnm o sinekleri mafedicem ben kağanımıda yiyip duroorlar zati,yakalasam bende onları ısırıcam, bi bakıyorum kolunu bi bakıyorum bacağını, evde sinek avına çıkıyoruz ama ben biliyorum nerden geldiklerini, sevgili eşim kapının telini çekmeden açık bırakıyo çogu zmn, ben görürsem hemen kapıyorum ama zınk dalıyo sinekler içeri saklanıyolar gece hepsi saldırıya geçiyoo, bende bile 4 yerde sinek ısırığı var şimdi..., bide beğendiğine sevindim cnm :)))Şeniz

hepiniz sağolun kızlar valla çok moralimbozuk bütün gece hiç uyuyamadım Nurten canım var bir kaç tanıdık onları araya sokuyoruz bakalım bugün belli olucak sabah eşim erkenden çıktı noter sözleşmesi yapılmış eşim kağıtları arabanın içinde unutmuş adamda ben bida şöle bir bakayım demiş eşimde onun dükkanında kapının önünde ymiş adam çalıştırıp gitmiş kağıtlarda arbada hemen üstüne geçirmiş off nolucak bakalım

bugünde 2 aylık olduk aşılarımız var dr gidicez,kızlar siz ilk önce dr sonramı sağlıkocağına gittiniz

Hay Allah kağıtlarda gidince daha parayı almadan satılmış gibi oldu şimdi, inş. kısa zamanda çözümlenir cnm bizede hbr ver, inş. ateş yapmaz aşı kuzumuza

Aynen öyle canim, habire huy degistiriyorlar. Kucak istiyor artik, babasi en sonunda basardi, sinirden elim ayagim titriyor su anda. Sabahlari kalkinca, salincaginda sallaniyordu, biraz tv izliyordu, evde 10 dk falan geziyor, sohbet ediyorduk, sonra uyuyordu bende kahvalti ediyordum. Simdi ne emmeyi dogru dürüst yapiyor, ne de koydugum yerde duruyor. Cinnet ya...
Ayseeren, pek sinek girmez genelde eve, o yüzden o kovuculardan almadik. Zararli olabilirler belki, bir fikrim yok acikcasi.

Cnm kağan hep öyle, tüm gün kucak hatta direk memede durmak orda uyumak istiyo.. bi yöntem bulursan yaz bende öyle alıştırayım aksi halde yerimden kıpırdayamıyorum

Evet Filizcim Borada tam kucak manyağı oldu.Salıncaklarına koyuyorum basıyor cığlığı.Ağlasın almıycam alışsın diyorum morarıyor ağlamaktan.Kucakta gezicek hep oda oda.Kolum incilmiş onu taşımaktan valla kas gevsetişi sürüp bağladım akşam.

Dünür onuda denedim.Çok fena bir damadın var haberin ola.
2ayda 2 yıl yaşlandırdı bu velet beni.
Ah o yuce sevgi olsa katlanılacak gibi değil

geçmiş olsn cnm, ağrlaşıyolar artık yavaş yavaş, 10 kg olupta hala kucak isterlerse mafoluruss
kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
canlarım benim, çok güzelsiniz ikiniz de :nazar::nazar:. maaşallah.. iyi etmişsin saçlarını kestirmekle. sıcaklar bastırdı malum. ben de kestirdim 3 hafta evvel. güle güle kullan canım.

Sağol ablacım, çok öptüm prensesinle seniopuyorumnanaktan

semracım bişi olmaz cnm mrk etme yarın yaptırabilirisn kasma kendini...

incihan cnm geçmiş olsun aman dikkat et fazla yüklenme koluna...

Hülya,Burcu teşekkür ederim kızlar.Valla 10 kg bütün gün tasırsak diete filan gerek kalmaz heralde.

Birsenden haber yok galibi hala.

Kızlar maş. kağan hep uyuyo bugün :))) emziriyorum yatırıyorum aynen mışıl mışıl :))) bende koşturmacaya devam ediyorum, şimdi yine emziriyorum ama bu nsefer uyumak yooook, gece mum eder beni yoksa :olmaz:

manuel göğüs pompasından hangi markayı kullanıyorsunuz hanımlarrr
birde işe yarıyor mu?sağımı kolay mı
bi tane aldım wee nin tirleymiş biberon yeri falan yok ya offfffff

manuel göğüs pompasından hangi markayı kullanıyorsunuz hanımlarrr
birde işe yarıyor mu?sağımı kolay mı
bi tane aldım wee nin tirleymiş biberon yeri falan yok ya offfffff

canım ben medelanın manuel göğüs pompasını kullanıyorum çok memnunum sütü sağarken acıtmıyor ve yormuyor tatlım tirle olanlar çok yoruyor

Kızlar topiğimiz ne kadar yavaş artık farkettinizmi, korkarım yakında boş kalacak sanırım...:olmaz:

semracım bende geçen ay 2 sonrasında yaptırmıştım bişicik olmadı:emir_bebek:

burcu ne gülcem bende 2 gündür yıkıyom valla bi cesaret başladım daha güzel yıkıyom hemde savaş yapıyoduk eşimle şuraya dök az dök etraf ıslandı falan öffff derdim bitti şükür eşime dedimde hele şükür dedi beyefendiler sıkıntıya giriyola bi onu yapıyodu zaten artık sorumlulugu kalmadı bütün bakımı bende aaa geceleride mamasını o yapıyo hakkını yemiyim. ama sen rahat yıkıyosan eşinle bence yıkamaya dvm et yoksa admlar gevşiyolar:oklava:

hülyacım sen nasıl uyutuyon bnmki ayakta sallamadan uyumuyo geceleri çok zor oluyo yaa.. memedede uyumuyo artık..

eee gazelimiz güzel oldugu kadar keyfinede düşkün baksen hanımaopuyorumnanaktan

nurtencim benim meme avantajım var uykusu gelince memeyi veriyom ağzına 2 dk sonra zaten dalıyor...eger dışardaysakta kendi arabası sürüldüğü müddetçe uyur durduğu an cıngar çıkar..normal arabaysakta ana kucağında uyuyor gecen semoşun eşi ışıklarda durdu gazel çığlığı basınca adam geri geri gitti yaw Allahtan arkamız boştu :))

Kızlar bende Borayı yıkadım şimdi hemde yanlız cokta rahattı hıç ağlamadı kuzum.

Hülya geri geri ha alemsiniz valla.

Nurten benimkide ayak manyağı ama sımdı kendi sallanan salıncağına koydum sankı uyuycak gıbı.

Burcu bende merak ediyorum nezaman biticek burası diye inşallah kuzular kocaman olana kadar birlikte oluruz.Ben cok alıştım sizlere yoksa patlarım evde yanlız.

birsencim gecmiş olsun cnm ... neden olmus acaba?

kızlar ben gecmişi okuyorum yazmaya pek fırsatım kalmıoo.her gün temizlik 3 4 ceşit yemek derkennnn
yoksa esim gecen gün ne işe yarıosun dedi bunlara rağmen..yaaaaa......ama artık takmıyorum gerci 2 3 gündür pek iyi..alıp karsıma konustuktan sonra ama ne kadar devam eder bilemiyorum:)

oh sıhatler olsun kuzucuğuma ...

valla hiç sorma bacım bende bir an şaşırdım ne oluyoruz diye :))

bu arada bana nazar ettin heee ahanda evdeyim ve sıkıntıdan patlamak üzereyim yafs gezecek yerimde kalmamışş :)))

bu arada bana nazar ettin heee ahanda evdeyim ve sıkıntıdan patlamak üzereyim yafs gezecek yerimde kalmamışş :)))

otur mıçının üstüne biraz biz evdeyız sende alış kışın napıcan sonra.

Ya su takvimden bende istiyommm ama beceremedim kim yapar göndereyim resim

nurtencim benim meme avantajım var uykusu gelince memeyi veriyom ağzına 2 dk sonra zaten dalıyor...eger dışardaysakta kendi arabası sürüldüğü müddetçe uyur durduğu an cıngar çıkar..normal arabaysakta ana kucağında uyuyor gecen semoşun eşi ışıklarda durdu gazel çığlığı basınca adam geri geri gitti yaw Allahtan arkamız boştu :))
eet cnm ver memeyi sussun benmki almıyo yarı uykuluyken veriyom.
bizimkide ışıklara gelince gözler açılıyo ama ist.trafiginde mümkünmü geri gitmekkaydirigubbakcemile2

Kızlar bende Borayı yıkadım şimdi hemde yanlız cokta rahattı hıç ağlamadı kuzum.

Hülya geri geri ha alemsiniz valla.

Nurten benimkide ayak manyağı ama sımdı kendi sallanan salıncağına koydum sankı uyuycak gıbı.

Burcu bende merak ediyorum nezaman biticek burası diye inşallah kuzular kocaman olana kadar birlikte oluruz.Ben cok alıştım sizlere yoksa patlarım evde yanlız.
iyi bari sende ilkmi yıkadın?? aferim bize:lepi: mis olmuştur kokla onu bnm için..
valla ayklarım koptu kaçtan beri sallıyom bilmem yatırıyom en fazla 20dak. uyudu 10dan buyana!!! salla babam salla.. ben dün 7gibi yıkadım bugün yıkamayacagım ama bana belli olmaz belki ıkarım canımda hiç bişi yapmak istemiyo markete gidicektim gitmedim:sinifsinif:

birsencim gecmiş olsun cnm ... neden olmus acaba?

kızlar ben gecmişi okuyorum yazmaya pek fırsatım kalmıoo.her gün temizlik 3 4 ceşit yemek derkennnn
yoksa esim gecen gün ne işe yarıosun dedi bunlara rağmen..yaaaaa......ama artık takmıyorum gerci 2 3 gündür pek iyi..alıp karsıma konustuktan sonra ama ne kadar devam eder bilemiyorum:)
fulya aklımdaydın inan sana kandil gecesi dua ettim hakkında hayırlısı olsun die aranızın azda olsa düzeldigini bilmiyodum çok sevindim inş. mutlu olursun cnm ya..
kız sen 3-4 çeşit yemegi kime yapıyon allah aşkına??hemde hergün artmıyomu?
ben 2 çeşit yapıyom onuda 2gün yiyozfisfisfis

tüüüh tühh ne üzüldük hülya topikce şoktayız hülya evdeeeee:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

ılk yıkadım nurten cesaret edemiyodum önceden.Yıka kız kızımı hava sıcak rahatlar yavrum.Valla sallamaktan canım cıkıyor benimde.

Hatta dün gece uyku arasında eşimin poposuna vurup piiişş pişş diyomusum.Maskara oldum herkese bu velet yuzunden.Bizimkininde hosuna gitmiş heralde ses cıkarmamış

Back
X