2009 Mayıs Anneleri

:lepi:merhaba kızlar uzun zamandır giremiyodum nete kütahyaya gittik bir haftalığına bi serin havası bi serin ohhh bi rahatladık nefes aldık geldik annemlerde herkez oğluşumu gördü orda mevlütte yaptık mehmedim çok şanslı iki kere mevlütü oldu oğlumun orada yavrum bi uyudu bi uyudu sormayınalkisalkisalkis burda uykuya dalamayan hep mızlayan çocuk serinde hiç süresiz uyudu birde emdiyse bide sabah 7 de emdi öyle diyeyim ben size meğer çocuklar sıcaktan etkileniyormuş onu anladım ben dün aşısı vardı karma aşı biraz gece ateşlendi calpol verdim dün tam iki ay 6 gün olmuştu kilosu 5 800 olmuş :nazar:iyi dedi doktorumuz gelişimine hemen birde yavrum dün bütün gün sol kolunu oynatmadı bugün oynatıyor bizimkide hep kucak istiyor bende almamaya çalışıyorum şimdi uyudu o uyurken bende süpürgeyi açayım bari bu arada hepinizi çoook özlemişim vallaa.s. yarın erdeğe gidicez eşim tatilde gezme sırası bizde artık:teytey:

güle güle kullan canım yıldönümünüz de kutlu olsun bir yastıkta kocayın inşşşşallaaaahhh

Sağolasın bitanem hepimiz inşallah a.s.

Oglum bugün cok akilli, kalkti, emdi, oynadik biraz ve yine uyudu:nazar:
Bu arada dün Muz yedim, sütüm acayip artti, acaba Muz'dan mi oldu diye aksam tekrar yedim, yine ayni. Süt arttiriyor galiba Muz kizlar. Birde ne zaman Somon baligi yesem, yine ayni.

Ütülerim vardi epey birikmis, bu arada onlarda bitti, dolaplara yerlestirmedim daha, bazilarini tatil icin valize yerlestirmem lazim. Ve Asli, benim esim cok yardimci oluyor bana sag olsun. Tek sorun cocuga farkli yaklasiyoruz, o daha cok kucaginda tutuyor, aglamasina kiyamiyor. Bu yüzden cok sinirleniyorum bazen. Ev islerindede bana cok yardim ediyor, hakkini ödeyemem.

Aaaa bende muzu çok severim ama kabızlık yapar falan diye yemiyodum bacım :uhm:

ayy canlarım beniiiim aramış sormuşsunuz çok sevindim çok duygulandım valla.
sizi merakta bıraktığım için de ayrıca özür dilerim.

ben uzun zamandır annemdeydim yine. ct günü evime döndüm. ev berbattı. günlerce uğraştım malum evde kedi var benim. zahmetli iş yani. e işim bitti iki gündür de geçmişi okumaya çlışıyorum. gerçi çok konuşmamışınız ama oğlum ona bile müsade etmiyor. o yüzden böyle geciktim çok da özledim siziŞenizopuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım a.s.

PINAR cnm gunaydın sanada..defnosa masallah..pek zıllı olcak anacım bu kızzkaydirigubbakcemile3

Sağolasın bitanem fena zilli valla kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ben geldim:)
ankaradayım ama haftaya tekrar ist gidicez ordanda kuşadasına
1ay yokum sizler nasılsınız walla özledim muhabbet etmeyi sizlerle
pınar cnm o salıncaktan bende istiyorum nerden almıştın ya
mutlaka almam lazım a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Ben salıncağı Dastini'den aldım ama kızlar internetten almışlar a.s.

kızlar herkese merhaba. her zamanki gibi geçmişi okuyamıyorum işe arada bir gelince malum evdede eşim interneti asla bırakmıyor böyle oluncada herkes nasıl öğrenemiyorum.umarım bebişler ve sizler iyisinizdir.tutkun canım bende aşıdan 1 gün sonra yıkadım birşey olmadı.sağlık ocağındada zaten bişeyd emediler.ama bu sıcaklarda 3 günde mahvolur bebişler

Hoşgeldin a.s.

Pınar sağol tarıf için canım malzemeleri aldırıp gırısıcem mutfağa bora uyursa tabı.Defnenin elbisesini yerim ben cok tatlı masallah.

Yap canım bende hazır var yicem az sonra kaydirigubbakcemile3

Sağolasın teyzesi a.s.

Selamlaaar, kucağımda mık desem uyanan bi mickey fare var :))) ehem nerde kalmıştık, işte, uyandık sabahın köründe, zati gecede uyuyamamıştım, (oğlan uyudu ama kuş uykusu yaptı, bütün gece uyusun diye poposuna pış pış yaptım) e sabahın köründede karga mokunu yimeden afedersiniz dikildik ayaga, efenim bi gülücükler bi şaklabanlıklar maşallah diyim, onunla oynucam derken benim uykuda uçtu gitti, sonrasında 2-3 sefer alt almak, biz alt alırken babişte uyandı (sülemesi ayıp yatağın üstünde alıyodum altını ) oğlunu öslemiş seviştiler accuk , sonra eşim aynen geri sızdı horul horul, kağanı bi daha emzirdim baktım daldı, aman uyanmasın deyip koydum yatağına, aynen sızdım :)))
Sonra uyandığımda kağan mıyklıodu, onu aldım memeye, eşim gitti sanıyorum, sonra bi batım evden ses geliyo hazırlanıyomuş, benim gözler kan çanağı, nasılsın fln dedi,dedim ölüyom uykusuzum, ya demin ben kalktığımda mışıl mışıl uyuyodun dedi adam iyimi, bende tabi cnm toplasan 2.5 saat fln mışıldamışımdır didim, napam çok uyuyo sanıyo bu adam beni...

Filizcm, yine uyandığımızda senin taktiği yaptım, oğlanı besledim temizledim attım pusete, başladı eller kollar bisiklet çeviriyo, al beni diye yalvaran bakışlar, neysem almadım, ööööööö diye ağladı biras, sonra başladı elini emmeye, cuk cuk çekiyo, biraz oyalandı, bu arada pusetten kayıp duruyo ben tekrar geri koyuyorum, yine ağlayınca ayı ile oynadık (ben oynatıyorm kağan bakıyo sağa sola tskip ediyo fln) accuk öpüştük koklastık, etkisi 2-3 dk fln sürdü, ben o arada etrafı topluyodum, öööööö bi ses daha, bu seferde agucuk gugucuk yaptık yine almadım, sonra yine öööö, müzük açtım, nil karaibrahimgil(peri),rober hatemo(senden çok var) , sarmadı çocğu, açtım kolik müzüği dımtıs dımtıs kalp atısı onunla takıldı biraz, dahada durmadı ztn mecbur aldım kucağa
:kedi:

Hoşgeldin canım a.s. Kağanı yorayım derken sen yoruldun heralde kaydirigubbakcemile3

PINAR elbiseyi nerden aldın kız çok beğendim

Sağolasın canım a.s. Zeyland'dan aldım a.s.

günaydınnnnnn
annemler bana kahvaltıya geleceklerdi bugün ablamın kızı kabakulak olmuş
dün birlikteydik inşallah Ahsene geçmemiştirrr:(((
bugün evdeyim biryere çıkmıycamm

benim kız düzene girdi sanırım sabah 9 da uyanıyor gülücükler oynamalar alt değişiyoruz emiyor biraz dönencesine bakıyor sonra tekrar emip 12 gibi uyuyorrr saat 3 yada 4 e kadar uyuyor arada uykusunda emziriyorum,
4 te kalkıyor bidaha uyumuyor gece saat 10 da uykusu geliyor uyutmaya çalışıyoruz 12 de iyice dalmış oluyor gece uykusuna geçiyorr....
1 haftadır böyle inşallah değişmezz
şimdi uyuttum bende biraz geçmişe bakayım evim temiz sadece ütüm var bugünn

Günaydın canım inşalah geçmemiştir merak etme a.s.

Ahsen'ime de maşallahhhhh :nazar:

aman kuzuma da maşallah kendisi bir talı kıyafeti bir tatlı :nazar::nazar:
gezilmişte gelinmiş ne güzelll

a.s.

Pınar,maş. maş. maş. kırmızılarda çok yakışmış, yağız görse yeniden aşık olcak:ecrin_bebek:

Sağolasın canım a.s. Du bakalım daha Yağız oğlandan da anasından da ses yok :uhm:

:lepi:merhaba kızlar uzun zamandır giremiyodum nete kütahyaya gittik bir haftalığına bi serin havası bi serin ohhh bi rahatladık nefes aldık geldik annemlerde herkez oğluşumu gördü orda mevlütte yaptık mehmedim çok şanslı iki kere mevlütü oldu oğlumun orada yavrum bi uyudu bi uyudu sormayınalkisalkisalkis burda uykuya dalamayan hep mızlayan çocuk serinde hiç süresiz uyudu birde emdiyse bide sabah 7 de emdi öyle diyeyim ben size meğer çocuklar sıcaktan etkileniyormuş onu anladım ben dün aşısı vardı karma aşı biraz gece ateşlendi calpol verdim dün tam iki ay 6 gün olmuştu kilosu 5 800 olmuş :nazar:iyi dedi doktorumuz gelişimine hemen birde yavrum dün bütün gün sol kolunu oynatmadı bugün oynatıyor bizimkide hep kucak istiyor bende almamaya çalışıyorum şimdi uyudu o uyurken bende süpürgeyi açayım bari bu arada hepinizi çoook özlemişim vallaa.s. yarın erdeğe gidicez eşim tatilde gezme sırası bizde artık:teytey:

Hoşgeldin canım a.s. Oh ne güzel değişiklik olmuş valla. Kuzucuğuna da maşallah büyümüş totiğim ya a.s.

Oyyyy kızım uyurken evimi toparladım. Ütülerimi yaptım çok şükür. Kızımın çamaşırlarını makinaya attım. Bitsin onları asayım. Başka da işim yok. Yemeğim falan var. Bi makarna bitti gitti oh beee hihoyyyt Bi tatlı yiyeyim de kaybettiğim enerjim yerine gelsin kaydirigubbakcemile3

Pinar'cigim ben o kadar cok sey yememezlik ediyorum ki, Muz'un sakincasi yoktur canim ya.Kakasini cok rahat yapti sabah, rengi falanda iyiydi. Sanirim sorun olmuyor, ben aralarda yiyiyorum cünkü.

hosgeldın cnm...
aferın mehmede uslu uslu durmus maşallahhh...

BURCU cnm desene senınkıde altyapı yapmaya hazırlasnıo kaynanalar konusunda..
bız barıstıkta noldu ben daha da sınır oluom her gorduumde..hele 9aya aramayıp sormayıp ta şimdi torun sewmek için gelıolar ya ırrrrrrrrr tuylerım dıken dıken oluo falla..ama mecbur susuom benımkılerde ne ozur ne bişi senınkıler gene accık yuzlu cıktılarrr ...
benımkıler tam yuzsuzzzz

Pinar'cigim ben o kadar cok sey yememezlik ediyorum ki, Muz'un sakincasi yoktur canim ya.Kakasini cok rahat yapti sabah, rengi falanda iyiydi. Sanirim sorun olmuyor, ben aralarda yiyiyorum cünkü.

aynen bende oyle cnm ya..
muz ıı fıkır bende bı deneyım ozaman hıc yememne pekte sewmem eme sut için bi denemek lazımmmŞeniz

Oyyyy kızım uyurken evimi toparladım. Ütülerimi yaptım çok şükür. Kızımın çamaşırlarını makinaya attım. Bitsin onları asayım. Başka da işim yok. Yemeğim falan var. Bi makarna bitti gitti oh beee hihoyyyt Bi tatlı yiyeyim de kaybettiğim enerjim yerine gelsin kaydirigubbakcemile3

ohhh ew işlerı bıttı gıttıııı..
ye ye bacım tatlını enerjı kaybetmeye gelmezzz bu yayamazlarla...zemuszemus
nemelazım belkı kılo mılo werırız..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende emzırınce acıkıom hemen bıdsıler yıyom emen ha kılo werırırm yemezsemkaydirigubbakcemile3

Anladım canım bende deneyeyim sağolasın a.s.

ohhh ew işlerı bıttı gıttıııı..
ye ye bacım tatlını enerjı kaybetmeye gelmezzz bu yayamazlarla...zemuszemus
nemelazım belkı kılo mılo werırız..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende emzırınce acıkıom hemen bıdsıler yıyom emen ha kılo werırırm yemezsemkaydirigubbakcemile3

Aaaa kaybettiğimiz enerjiyi yerine koymazsak bu zillilerle ve paşalarla kim uğraşıcak dimi zemuszemus

EWI TOPLADIM YEMEK HAZIRRR..BARBUNYA PİŞİRDİM PILAW WAR DUNDENNN herbişiler tamam:lepi:oglan uyuyuyo hala..uyansın gezmeye gıdıcez ogluşlakaydirigubbakcemile5
komsumuz wardı ustte tasındılar ewlerı bı sokak arkada 40 gun arası olan bıkızı war onunda...o aradı caya caırdı gıdelım accıkta kız sewelımmm:))sositososito
optuk hatunlar sızı...bende oglan uyanmadan bı dus alayım hazırlanayım inş ben hazırlanan kadar oda uyanırrrrzemuszemus
gorusuruz bacılarrrkaydirigubbakcemile4Şeniz

güle güle canım iyi gezmelerr
benimde ütü ortada duruyor ama ben dondurma yemeye koyuldum
ne uyuşukum heee:))
daha yemekte yapılacak evde hiçbişe yokkk

benımkıde yardımcı cnm da bu aralar bı hallaer oldu adama..kokusu cıkar yakında..utu supurge onundur ewde ama 1 hftadır elıneı bişeye surmuyo..kaynanamlar burdayken pek konusmadım soguktum ondanmı bole yapıo dıe dusunuorum..bıde 40 cıktı cıkalı adamakıllı oturmaya gıtmedık oraya bı dugun bahanesıyle..bılmıomkı ne oldu kocama..kokusu cıkar ya bakalımmm

saolasın cnm benım..
bıtırdım işlerı ewı topladım yemegı koydummm..oglşan arad uyandı emzırdım gerı uyuduu...bı bakıım dedım sıze..:lepi:
ANKAKUSU AYSEGUL hosgeldınız kızlarr.kaydirigubbakcemile2.
BURCU sıkıwer kagan pasayı benım içinnnŞeniz

Olur cnm hemen sıkıyorum :)))
maşallah annesiii ahsen hanıma...hihoyyythihoyyyt
ay inş deişmöez hep bole dewam eder esencım cnm ya..darısı bıze we tum uykusu duzene gıremeyen mayıs bebelerıne inşallahhhh:Saruboceq:

BURCU TULAY kız benım kocişte sızlerden benıde cooookkkk uyuyo sanıo sanırsammmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hee öyle valla, sanki koca gün uyuyoruz biz evde :(((

Mevlütünüz hayırlı olsun cnm, maşallah mehmedimize

Kendine yazik etme Burcu'cugum, ben 2 gün uykusuz kalinca, 3. gün hemen rahatsizlaniyorum. Esinin sözlerine bakma sen.

a.s.a.s.a.s.
hosgeldın cnm...
aferın mehmede uslu uslu durmus maşallahhh...

BURCU cnm desene senınkıde altyapı yapmaya hazırlasnıo kaynanalar konusunda..
bız barıstıkta noldu ben daha da sınır oluom her gorduumde..hele 9aya aramayıp sormayıp ta şimdi torun sewmek için gelıolar ya ırrrrrrrrr tuylerım dıken dıken oluo falla..ama mecbur susuom benımkılerde ne ozur ne bişi senınkıler gene accık yuzlu cıktılarrr ...
benımkıler tam yuzsuzzzz

Görcess bakalım bi kumpasa getirmezseler niyetim ağırdan satmak, bol bolda mesafe koymak.. onlar torunlarını sevemediler ya ondan kudurdular ztn, yoksa kaynanamın bana bayıldığından fln değil yanikötükedihüso
EWI TOPLADIM YEMEK HAZIRRR..BARBUNYA PİŞİRDİM PILAW WAR DUNDENNN herbişiler tamam:lepi:oglan uyuyuyo hala..uyansın gezmeye gıdıcez ogluşlakaydirigubbakcemile5
komsumuz wardı ustte tasındılar ewlerı bı sokak arkada 40 gun arası olan bıkızı war onunda...o aradı caya caırdı gıdelım accıkta kız sewelımmm:))sositososito
optuk hatunlar sızı...bende oglan uyanmadan bı dus alayım hazırlanayım inş ben hazırlanan kadar oda uyanırrrrzemuszemus

İyi gezmeler cnm öptük kağanımla ikinizi a.s.

Kızlar bebişlerimizle nasıl oyunlar oynuyoruz ne aktiviteler yapıyorus paylaşalımmı, belki oyunlarla biraz sakinlerler:emir_bebek:

Ohhh herşey bitmiş maşallah bacım hadi iyi gezmeler a.s.

güle güle canım iyi gezmelerr
benimde ütü ortada duruyor ama ben dondurma yemeye koyuldum
ne uyuşukum heee:))
daha yemekte yapılacak evde hiçbişe yokkk

Uyuşuk seniiiiii lülülülülülü

ay bugün benim oğlum bi tuhaf. hiç durmuyo yerinde. akşama da misafirim var. inadına yapıyo ay aaaa

Genelde öyle oluyo canım. Biri geleceği zaman bu çocuklar bize inat yapıyolar kaydirigubbakcemile3

pınar cnm dastini dediğin yer ümraniye tarafındamı özelden tam olarak adresi verebilirmisin a.s.

Canım bu bi mağazalar zinciri. Her yerde şubeleri var. Netten dastini diye aratırsan sitesi çıkıyor a.s.

Kızlar bebişlerimizle nasıl oyunlar oynuyoruz ne aktiviteler yapıyorus paylaşalımmı, belki oyunlarla biraz sakinlerler:emir_bebek:

Valla canım ben sabah kalkınca altını değiştirdikten sonra masaj yapıyorum kuzuma. Biraz spor yapıyoruz eller kollarla. Sonra sürekli konuşuyorum onunla. Oda bana cevaplar veriyor. Bazen yere yada koltuk üzerine yatırıp yüzüstü bırakıyorum. Önünede renkli bişey koyuyorum. Ayaklarıyla kendini itip onu almaya çalışıyor. Böyle ufak tefek şeylerle oyalıyorum kuzumu a.s.

Bende kızım uyurken duşumu aldım. Tam giyindim uyandı. Emzirdim. Koltuğa yanıma yatırdım. Oynadık seviştik azcık. Şimdi cin cin bakıyo bana kaydirigubbakcemile3

Back
X