2009 Mayıs Anneleri

Banucum çok geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın.

Tutkuncum bu restoranta eşim yarın bakacak iyiyse oraya gideriz hem terasını bize kapatacakmış ondan daha iyisini bulamayız eşim yarın bakınca yazarım ben size...

canım sağol sen nasılsın bebiş nasıl
prensesler iyi bitanem çok şükür dün annem ilgilendi ikisiyle ben hastanedeyken sağolsun
iyiyiz canım biz kızımla bugün hava çok sıcak yavsss
bu aneler var yaaa Allah acılarını gösstermesin

Banucum çok geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın.

Tutkuncum bu restoranta eşim yarın bakacak iyiyse oraya gideriz hem terasını bize kapatacakmış ondan daha iyisini bulamayız eşim yarın bakınca yazarım ben size...

yapın yapın siz planlaarı biz gelemiyoruz yaa gezin siz bakalım:umursamaz:

kızlarrr benım oglus agzının suyunu hep dısarıya akıtıyo ya sızınkılerde yapıomu..nıekı acep agzı hep salyalııı yahu dişmi cıkartcakkııı:)))):jeyyar:

canım benimkide öle bence diş değil dir canım sanırım tükürük bezleri falan gelişiyor

Ah Marylin, Doruk ve Defne birbirine benziyor. Zaten hatirlarsan, dogumdan öncede kader arkadasiydikkaydirigubbakcemile3Ben sakinlessin diye ninni söyleyerek emziriyorum, sekilden sekile giriyoruz 3 dk emene kadar. Kasikla lüp lüp iciyor sipa. Biberonla da istemiyor. Bence cevrenin farkina vardilar ya, konsantre olamiyorlar memeye. Mesela uykudan hemen sonra meme verirsem, aliyor ama onun disinda savasiyoruz sürekli. Bizimki parmagini emmiyor, direk elini agzina sokmaya calisiyor, basaramiyor tabi. (Dogar dogmazda böyle yapmisti, o zaman sigdiriyordu avucunu.) O yüzden gece kaldiriyor su anda beni. Su anda 6.300 gram. Gerci bezi vardi üzerinde bugün tarttigimda. Günde ortalama kac gram almalari lazim acaba?

Elini kesfetti, baka baka sasi olacak neredeyse. Ayaklarini da kaldirip bakiyor altini degistirdigimde. Cok fena benim oglum, gecen gülerken resmini cekmeye calisiyorum. Makineyi görünce gülmekten vazgeciyor ve dikkatlice makineye bakiyor. Bende saklandim, babasi güldürsün ben cekeyim diye. Tabi gülmekten vazgecti, gardolaba bakmaya basladi. Meger gardolabin aynasindan beni saklandigim yerden görüyor, beni izliyormus sipa. Birde dalga gecer gibi siritisi var ki:) Ha birde kahkaha atinca utaniyor bazen:)...

Off, uykum gelmiyor bir türlü, simdiyece coktan uyumaliydim oysa...

kıvılcım canım aynen öle kaderimiz aynı canım bakalım gelecek bölümlerde neler olucak bizim dizide ama dorukcumda çok akıllı annesi sen onu kandırmazsın

canım valla sorun yokta kimseden seste yok.HUUUUUUUUUU Pınar Sibel nerdesiniz

Kız bizde doğru dürüst bilmiyoruz ortak noktada buluşcaz sadece gel bak olmaz sonra
Canım kaç defası yok acıktıkça tıkıyorum geçen gün hesap yaptım çarşamba 570 cc yedi perçembe 900 cc yedi normalde 750 cc yemesi gerkiyordu tamamladı yani ama 1 seferde normalde 150 cc günde 5 defa yemesi lazım ama Türkiz 100 cc yiyor sonra 60 cc yiyor yani toplamı değişiyor.Mamayı 2-3 saatten fazla bekletme zaten ekşiyor kokusuna bak mesela ben kokudan anlıyorum Türkiz mama taze olunca güzel yiyor ama ekşiyince az yiyor ondan 100 cc yapıyorum yetmezse takviye yapıyorum attığım mamayada yazık çünkü ekşi mama kabızlıkta yapıyormuş

kız rakı içemeyince Humana ya mı döndün bu neyin efkarı senin için şarkı seçeyim Dönülmez akşamın ufkundayım olurmu

Sağol canım ya şu salıncağı almadan bi deneyelim dedim eşime çarşafa Türkiz i koyduk bastı çığlığı 2. ye yine koyduk sakinken kıpır kıpır durmadı yok bizim kız sallanmak istemiyor salıncak alcaktım ondanda vazgeçtim

Hem gezme hem misafir hepsi hepsi aradan çıkmış.
oyoy masallahhh kuzuma 1kılo almış ha maşallahhh saglıı ıı olsunda aglasın warsın ..
gaz sorunu manyak bişi ya benımkınede arara tutmaya basladı ole içli ole seslı aglıokı sancı gelınce içim parcalanıooomafoldumben

durmuosa sallıcan bacım ya hepımız sallıoz anacım bu weletler sallanmadan durcak gıbı deıl yafsss..yawas yawas sallıcaz ole hızlımızlı deıll:olmaz:

oooo gezmısınız amnalı kızlıııı ne gusellll
deiştirisinız olur cnm ya ııkı bakmısın heee bıde bakmasan ayıp olurdu kırık hrdıyr...

oyyyy maşalllahh türkiz e annsı kocaman kız olmus yaffss:nazar::nazar:

kolay gelsın anacımmmm ben bugun nasıl topladım ewı bılmıom karınca hzııyla motor takmış gıbıydımmm

nazar mı deydı annesı yagızım:gezdi vallada kız mahvoldu alışık değilya

süper tebrikler alkışşşşşşşşşşşş gönderiyorum sana darısı bize
Kız ne farkeder 44 46 48 deniz keyfi yaparken gider birkaç kilosuda

Ayyyyyyyyy kaynana mı nefret ederim hepsinden
Maşallah kuzunada annesi ya akıllanıyolar artık valla bebeklikleri çabukmu geçcek ne

Oy hadi gözün aydın 2. ye kız bu bebişler sana yaradı bi tene daha yapmak lazım bide kız tamaam

hoşgeldin canım.Gezmiş gelmişsin naptınız bakalım

sağol canım.iyi tatillewr bol gez foto çek bize anlat annenede selamalr

maşallah çok tatlı saçlarada ayrıca maşallah kız senin gelin yokmu kıskanmasın sonra bak kötü kaynana olursun ha

LCW nin bebek reyonu güzel baya gerçekten güle güle kullanın canım

sağol canım.Gel gerçektensende Kartaldaydın dimi toplanıp vapur sefası yapalım sonra buluşma ve dönüşte yine vapur süper eğlenicez bebişlerde ilk kez binecek vapura bAKALIM TEPKİLERİ NE OLACAK.

Evet canım dişler erken çıkıcak sanırım.Foto da görmüşsündür Türkiz in boynunda önlük var bu sular için takıyorum onu bazı bebeklerin dişler erken yerleşmeye başlarmış şimdi yerleri belli oluyor ben Türkiz in biberonundan anladım çünkü biberonla ağzını gezdiriyor ve ısırıyor kaşındığı için bazen cıyaklıyor biberonu veriyorum mamayı yemiyor ağzında kaşıma yapıyor
Evet biz geldik günaydınlar
Dün çaydanlığı değiştirmye gittik kalmamış diğer carfura gittik yok teyzemde söylemiş aldığımızı başka aldık tabi fiyatıda daha fazlaydı oh dedik yani bide verişnce bizim akideş kızına ketıl almışlar bak diyor küçümser gibi eşim bozuldu tabi ben 2 gündür hediye peşindeyim bi çanak alıp gitsek yeterdi falan dedi doğruda dedi kadın hediyeye burun kıvırıyor dedi nediyim sustum.
Türkiz 2 gündür sokaklarda yavrum 2 gündür uyurken oyyyyy oyyyyyyyyy diye uyuyor kemikleri ağrıdı heralde arabada falan alışık değlya çok güldük babasıyla
Sabah erken kalktım vTürkiz uyuyor yavrum yorgunluktan babası bugün ehliyet sınavına gitti giderken dedim bayanlara ver ehliyeti bak gülüyor bana tabi diyo yeni trafik canavarlarına diyor.bende kahvaltı yaptım size bakayım dedim pazar ya herkes kocişiyle tabi aile saadeti yaşıyoropuyorumnanaktan

evet ya gidelim vapurla püfür püfür bir ayarlansında

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Ahsen dün 12.30 da yattı sabah 6 da kalktı emdi geri yattı şimdi kalktı emdi yine yattı aman maşallah kuzumaaa
bende kahvaltı yapıcamopuyorumnanaktan

ohh maşallah kuzuma uyusunda büyüsün inş

günaydınlarr yine fena bir adet ağrısı var bel kasık ve basım ağrıyooo tabi güldür güldürde

kızlar benim smerda intihap çıktı bana antibiyotik verdi doktor bide fitil fitili regli olunca atamam yaa

hapı önden içsem fitili sonra atsam olmazmı acep...........

kızlar mekan konusunda sesim çıkmıyor uygunsa gelecem değilse gelmeyecem kusuruma bakmayın annem naz yapıyor çünki

emme krizi varmış benim bi arkadasım 4 ayından beridir sağıp sağıp veriyor ama iki saatte bir sağıyor kızlarr ..........illa emzirmek gerekmiyor yani yeterki bol sütünüz olsun

ağız salyası 2 ay önce buraya yazmıştım benim ömerim öyle erken diş belirtisi dedi doktorumuz alişde yok ama

gelelim bizim veletlere şimdi zıpır alim ......
alişe bu sabah bi fırca atam dedim tepkşsine bakacam sen yaramaz çocuksun sen neden bölesin dedim
abowwwww alt dudak titriyorrr baktım ağlayacak hemen sarıldım öptüm oynaştık
aynısını ömere yaptım ömer dedim baktı sonra kafasını cevirdi onda bu iş basarılı olmadı

bu arada aliş 1,5 ay oldu iki elinide keşfetti ..............

kızlar 2mt.1,60 yatakta üçümüz yatıyoz aliş ayak uç kısmımda solumda yatıyor iki gündür velet önce dönüyor sonra yukarı tırmanıyor bakıyorum baş ucımda bu çocuk sürünüyor ve ilerliyor kızlarr yaa

konuşunca cvp veriyor ....ömer aliş kadar aktif değil ....ömerde sürünüyor konusunca gülüyor ama
ali resmen konuşuyor gibi agu gugu diyor yaaaa

resim çekme video çekimi bizdede basarısız ama ömer üzerinde kamerayı görünce gülmüyor konuşmuyor ama kamera olmasın gülüyo konuşuyorrr aynı durum bizdede var

canım aliş ve ömer sanıırım çok farklı karakter sahibi olucaklar şimdiden bile belli mizaçları benim kızımı düşünürsek bu konuda çok hareketli değil yavrum ama çok gözlemci heryeri herşeyi çok dikkatli bir şekilde inceliyor babasına çekmiş sanıırm bu konuda eşimde öledir uykuyu çok seviyor aç olunca ve uykusuz olunca çok fena oluyor

canım yatağına alma bebişleri istersen bir çok kazaya sebep oluyor allah korusun

günaydın canım.Maşallah Ahsen e.
Türkizde hala uyuyor evi süpürdüm sildim bi mutfak kaldı hala uyanmadı çok yorulmuş kuzum çok bu saate hala uyuyor maşallah valla şoktayım gittim biraz dokundum falan tık yok altını almam lazım akşamdan beri almadım uyanır şimdide hiç böylede uyumamıştı napsamki kakasını yapmamış aslında ama annemle konuştum Kuşadasında şimdi o diyorki o kadar özledim ki bi günlüğüne gelip gitsem mi yok artık dedim niye diyor gel desem gelcek torun böyle bişey demekki

ohh hamarat hatun seni annende gelsin kız niye gelme diyon kadına

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Cuma akşamı kayınvaidemlerden geç geldik giremedim nete. Dünde sabah erken kalktık. Önce 15:30'da arkadaşlarımızın nikahı vardı. 1 gibi çıkıp kız almaya falan gittik. Konvoyda korna çaldıkça Defnoş bayıldı. Çığlık atarak güldü hep kaydirigubbakcemile3 Akşamda 8 gibi anneme bıraktık Defnoşu. Düğün yemeği vardı çünkü. Gece 2'ye kadar deli gibi tepindik oynadık. Kesin kilo vermişimdir kaydirigubbakcemile3 Sonra Defnoşu annemden alıp eve geldik. Sabahta 9'da kalktık. Emzirdim kuzumu. Sonra kakasını yaptı poposunu yıkadım. Az önce yine uyudu hihoyyyt

Evde de misafir bi çift arkadaşımız var. Onlar ve eşim uyuyolar. Ben ayaktayım kafamçokkarıştı Duş aldım. Hava yine fena sıcak bugün kafamçokkarıştı

Kahvaltı hazırlayayım da kaldırayım şunları. KArnım acıktı be cokacimcoook

Geçmiş falan hakgetire okuyamadım valla. Sanırım buluşma için karar verilmemiş henüz :uhm:

Birsom hastalanmışsın yine bacım. Ben daha olmadım ya :uhm: Gerçi geçen ay sonu doktor kontrolümde doktor daha 1 ay olmazsın demişti ama :uhm:

hoşgeldin canım döktürmüşüsn valla rahatlamışsındır ama yarasın bacım
defnecikde annanesiyle hasret gidermişdir

günaydın canım oh döktürmüşsün
El at bi şu işede artık ayarlayalım yoksa oturup kalcaz sonra ramazandı işti kıştı derken buluşamıycaz

bencede

p1020026w.jpg
minnoşum buldu bir beşik oh sefası olsun kuzumun :nazar:
p1020032a.jpg

birseeeeen geliine bak çapkın mıdır nedir yavssss

p1020035.jpg

bu da dün kınaya giderkenki hali kuzumun kıyafetini de dedesi aldıı:)):nazar:

oyyyy maşallah annesi ne güzel bakmışsın sen bu kıza

Rejimdekilere ayıp olmasın diye zeytinyağlı taze fasulye yaptım bide bulgur pilavı bide salata eşimde geldi yicez şimdi akşamada tavuk yaıcam üzgünüm bu biraz yağlı olacak napalım.Eşimde Tiramusu istiyor üşeniyorum yapmaya ya

afiyet olsun bacım bizim menü aynıymış bugün

kızlar bebeklerinizin kulaklarını nasıl temizliyorsunuz benim oğlumun kulağı çok kirli...

canım ben pamuk ve kulak çubuğu ile

Canım Uğur yarın o dükkana bakacak uygun bir yerse gidersiniz dedi.Ok verecek bakalım. kaydirigubbakcemile3

Hazır mamanın 1 saatten fazla beklememesi gerekiyor heleki yazın yarım saat ancak.Tekrar ısıtarak verme canım bebeğinin midesini bozarsın.vereliniortak

Ohhh bu ne hız bacım bu yağızlar elekçi olacak kesin dışarıda gezme dedimi hiç bi sorun yok eve gelince asabiyetleri tutuyor.Salıncağınızda, fotolarda süper. Maşallah sırma saçlı oğluma :nazar:

Bacım sen bizim üzerimize 3. oldu bende hala tık yok neyseki kontrole gidicem 5 ağustosda ne diyecek bakalım doktor.Ancak gidiyorum doğumdan beri 3,5 ay oldu kafamçokkarıştı

Hoş geldin Aysun'cum gezmesinin kötüsü olmaz boşver koltuklar içinde halı yıkama makinesi işe yarayacaktır.Döşeme şampuanları var marketlerde lekeleri falan süper çıkartıyor.Bi dene bakalım.fisfisfis

Aaaaa sanırım Türkiye'ye geliyorsunuz ne güzel belki buluşmaya bile gelirsin annenler İstanbuldaysa hihoyyyt umarım Doruk'cum da Yağız gibi uçakta uyur.

Güle güle giyin cicilerinizi tatlım a.s.

Gonca'cım ayarlayalım nerde buluşacağız onu kararlaştırırız ya Bostancı yada Kadıköy olur belki kocişine bile gerek kalmaz birlikte gideriz.yerimseniben

Yok be yavrum yaaaa daha çok erken değilmi benimkindede var doktor yalancı emzik aldıkları içindir dedi.Tükürük bezleri gelişiyormuş.

Canım ya geçmiş olsun önce ilaca başla adet bitince fitilleri kullanırsın anlattıklarının aynısı benim velettede var 2 elinide keşvedeli baya oldu bakıp bakıp gülüyor.:emir_bebek:

Bacım şükür kavuşturana yahuuuu.Misafirinde hiç bitmez haaa ya sen gidecen ya birileri gelecek anacım bir haftasonuda şöyle kocişinle başbaşa geçirsenize sırnaşık şey

:nazar:Oy oy maşallah yesin onu teyzesi :nazar:

ayarlayalım canım iyice belli olsunda

Kızlar merhaba;

Bizde bu sabah Ayazmaya gittik açıkbüfe kahvaltıya Tuba duymasın söylemesi ayıp camış gibi yedim. cokacimcoook Ohhhh canıma deysin.Hafif hafif de esiyordu serince çok süper oldu valla. :lepi: Sonrada alışverişe gittik market alışverişe Yağız'a bişeyler derken eşime telefon geldi iş yerine gitmek zorunda kaldı :1shok: bizim gezmede yarım kaldı sinir oldum :oklava: daha tatlı yiyecektim özsütte ne güzel. kaydirigubbakcemile3

Lcw çok güzel indirimler var bi kot pantolon bi tane kot ceket aldım birde dünürüm oğluna takım almıştı eee bizde oğlan tarafı olarak altta kalacak değiliz ya güzel kızımıza elbise aldık.hihoyyyt

Böyle işte şimdide evde sıcaktan buharlaşıcam az kaldı.Anacım ne kadar sıcak hava yaa yavrumu gelir gelmez yıkadım terlemişti şimdi mışıl mışıl uyuyor.

afiyet olsun bacıom bende dün öle yedim rejim falan hak getire ya ne yapıcez bilmiyom

bizde dün lcw ya gittik canım çok güzeldi gerçekten kızıma bodyler banada bluz aldık çok çeşit vardı ve rengarenk şeyler çok güzeldi

Aslında zamanında gelmişsin kız gezmeden yağmur başlıycak fırtına var.özsütte Bavarua ya bayılıyorum
kız sattın beni ha

özsütmü ah canım çekti valla

Canım ben chicco nun kulak çubuğunu aldım yanlız kulağının içine değil, kulak kepçesini temizlemek için onlardan kullanabilirsin.

Aşkolsun şekerim ne satması fisfisfis

bende dalinin kulak çubuğu ile canı bazende pamukla elimle ama içene sokmuyorum ya öle dışını içleri nasıl temziliycez yine sarı sarı belli oluyor

sabahtan beri geliyorum gidiyorum oturamadım bir türlü cevaplarıda ancak tamamladım yemek kız la uğraş derken bu saat olmuş eşimde dolşamya gitti kızda durmadı

banucum geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindim izninde bitiryomuş hepimizin kaderi aynı canım ben biraz rapor falan alıcam bakalım ama sonuç değişmiyor işe başlıycaz yane

tutkuncum yazamadım kız çok huysuz eşimle konuştum az önce biz sibeli alırıız o zaman arabaya sende tubişi gböylece sorun kalamz ama eşim kaıdkköye bırakabilir ancak bide hatya yeni müdürü geliyor inş izin alabilirm dedi yani izin alırsa ki büüyk ihtimal alır biz sibeli alırız sizde tubişi artık ordanda kadıköy olur bir şekilde ama dönüşte naısl olucak

Ay sabahtan beri ancak girebildim bacılar a.s.

Öğlen 2 gibi arkadaşları evden yolcu edince kocişle hemen temizliğe başladık. Evde dip-köşe , kıyı-bucak neresi varsa bi güzel temizledik. Gece göğüs pedi koymayı unutunca ve sütyende takmayınca benim sütler yatak pedine kadar geçmiş. Ay bi serinlik var bende diyorum uyku sersemi ama kaydirigubbakcemile3 Hadiii nevresimleri değiştir, yatak pedini yıka. 2 postada çamaşır yıkadım. Saat 7 gibi bitti işimiz ama mis gibi oldu ev valla hihoyyyt Sonra yemek ye mutfağı toparla derken bu saat oldu. Kızımı uyuttum duşumu aldım geldim zemuszemus

Buluşma işini eşime söyledim. Eminönü diyince önce bi ne alaka falan dedi ama yer durumunu ve toplanıp gideceğimizi açıklayınca bakarız dedi CADIARZU Hayır demediğine göre ses çıkarmaz yerimseniben Sibel'in kocişte baksında toplaşır gideriz inşallah zemuszemus

Banu'cum çok geçmiş olsun canım. Valla havalar sıcak diye dikkat etmiyoruz kendimize :çok üzgünüm:

Esen'cim bayıldım totiğe ya maşallah a.s.

Sibel'cim dünürüm niye zahmet ettin ya :kedi: Sen zaten çok güzel bi hediye getirmiştin bize a.s.

Geçmişe şöyle bi baktım ama unuttuğum varsa kusuruma bakmayın a.s.

Ben bi meyve keyfi yapayım zemuszemus Takipteyim yerimseniben

hosgeldın aysuncumm sende...
kaynananlarrda gecırmısın tatılı olsun canım...dedıın gıbı gelıp gecmiş nasılolsa...
tuh ya ewe donus surprız olmus ha..rutubrt te kotu cnm ya,halıları yıkatırsında kanepelere nasıl bı cozum olurkı acaba hiç bılmıorumm ya...
hosbulduk cnm saolasın bugun arastırdık eve gelıp temızleyecekler halılarıa toptan hepsını temızletecektım zaten olayıda ogrendık bız lojmandyız usttekı tasınmıstı bızım gıttıgımız gece muslugu acık bırakmıs evı sel almıs olan su bızım tavandan bıle gecmıs ne dıkkatsız ınsanlar var
aysun cnm koltuklarını ya sildireceksin yada halı yıkama makinası bulup yıkayacaksın

temızletcez cnm işte

hosbulduk cnm ne yapalım esımın tum akrabalarını gezdık geldık 20 gun boyunca:kızgın::kızgın:

selam kizlar a.s.

herkescikler iyidir inşaAllah a.s.

bizde bugun babannemize gittik..ögleden sonra geldik ancak..cok sicakti bi yere gidemedik :S gelince anca evi toparladim biraz..yarin temizlik yapicam..güya dün yapcaktim..dün birak temizliği yemek bile yapamadim..hiç bişey yapmadim..inşaAllah yarin enerjim olurda su evi adam ederim..

sonunda karar verildimi eminönüne :) yarin artik kesinleştirelim..görünüşe göre semra,hülya,sibel,pinar,tutkun,gulsah,gonca,gulhan,nurten ve ben geliyor galiba..varmi unuttuklarim :S

gecmisi okurken gözüme takildi..ay kimlerdi ya..tutkun,sibel ve goncaydi sanirim..neysem yanlişlik varsa düzeltirim :D anam nedir sizin alip veremediginiz bizim rejimle :olmaz: bukadar kiskanclik olmazki yahu zemuszemus tamam siz yiyin için şişko olun napalim yani kaydirigubbakcemile3 bizde fistik gibi olup öyle yiyecez..gecici bi dönem bu :D siz rejim yaparken biz artik rahatladigimiz için size nasihat veririz böyle giderse :roflol:

ay bu arada nurtencim seni bi tebirk edemedim..ay belkide ettimde suan hatirlamiyorum :D içimden tebrik ettimde buraya yazdimmi hatirlamiyorum diyettaşim :D seninle gurur duyuyorummmmmmm a.s. helal sana tatlim..azmin sonu işte opuyorumnanaktan sen bakma bu kendini citos sanan kadinlara :D onlar bakalim nereye kadar kendilerini kandirmaya devam edicekler kaydirigubbakcemile3

hosgeldın aysuncumm sende...
kaynananlarrda gecırmısın tatılı olsun canım...dedıın gıbı gelıp gecmiş nasılolsa...
tuh ya ewe donus surprız olmus ha..rutubrt te kotu cnm ya,halıları yıkatırsında kanepelere nasıl bı cozum olurkı acaba hiç bılmıorumm ya...
hosbulduk cnm saolasın bugun arastırdık eve gelıp temızleyecekler halılarıa toptan hepsını temızletecektım zaten olayıda ogrendık bız lojmandyız usttekı tasınmıstı bızım gıttıgımız gece muslugu acık bırakmıs evı sel almıs olan su bızım tavandan bıle gecmıs ne dıkkatsız ınsanlar var
aysun cnm koltuklarını ya sildireceksin yada halı yıkama makinası bulup yıkayacaksın

temızletcez cnm işte

hosbulduk cnm ne yapalım esımın tum akrabalarını gezdık geldık 20 gun boyunca:kızgın::kızgın:

ehuehue kaydirigubbakcemile3 bizimki gibi bi tatil olmus sizinkide :D seni en iyi ben anlarim :teselli: kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız iki gündür çok hastaydım ateşim 38.7 ye çıktı mide bulantısı falan derken hastanede aldım soluğu serum tahliller falan derken giremedim umarım herkes iyiir kızlar

cok gecmis olsun tatlim ya..inşaAllah biran önce kendine gelirsin canim a.s.

banucum geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindim izninde bitiryomuş hepimizin kaderi aynı canım ben biraz rapor falan alıcam bakalım ama sonuç değişmiyor işe başlıycaz yane

tutkuncum yazamadım kız çok huysuz eşimle konuştum az önce biz sibeli alırıız o zaman arabaya sende tubişi gböylece sorun kalamz ama eşim kaıdkköye bırakabilir ancak bide hatya yeni müdürü geliyor inş izin alabilirm dedi yani izin alırsa ki büüyk ihtimal alır biz sibeli alırız sizde tubişi artık ordanda kadıköy olur bir şekilde ama dönüşte naısl olucak

goncacim sanada tutkunada şimdiden teşekkür ederim beni düşündüğünüz için a.s. ama ben büyük ihtimalle annemden yani kavaciktan gelirim..kadikoyde bulusuruz sizinle inşaAllah ;) dönüşte kabatastan pendike deniz otobüsü var söyliyim ;) kabatasada metroyla gidebiliriz ;)

ohh ohh emınonu kararlastırılmıs ne guzel sıbel yarın son durumu söler artık ohh bı motorla karsıya benımde eşim emınonunde calısıyo ıyı olur gıtmısken babamızıda görürürüs gününü saatını beklıyorus artık

iyiyiz canım biz kızımla bugün hava çok sıcak yavsss
bu aneler var yaaa Allah acılarını gösstermesin

yapın yapın siz planlaarı biz gelemiyoruz yaa gezin siz bakalım:umursamaz:

Öle deme canım yaaaa :çok üzgünüm: senin düğünde tam vaktine denk geldi baksana bursadan gelecekler var yoksa tarih değiştirilirdi bidahakine bizde buluşmalar bitmez :teselli:

Öyle yaparız canım dönüştede artık kabataştan kartal yada pendik var ama saatleri çok kısıtlı saatlerine bi bakalım ona göre ayarlarız olmazsa.

Ay sabahtan beri ancak girebildim bacılar a.s.

Öğlen 2 gibi arkadaşları evden yolcu edince kocişle hemen temizliğe başladık. Evde dip-köşe , kıyı-bucak neresi varsa bi güzel temizledik. Gece göğüs pedi koymayı unutunca ve sütyende takmayınca benim sütler yatak pedine kadar geçmiş. Ay bi serinlik var bende diyorum uyku sersemi ama kaydirigubbakcemile3 Hadiii nevresimleri değiştir, yatak pedini yıka. 2 postada çamaşır yıkadım. Saat 7 gibi bitti işimiz ama mis gibi oldu ev valla hihoyyyt Sonra yemek ye mutfağı toparla derken bu saat oldu. Kızımı uyuttum duşumu aldım geldim zemuszemus

Buluşma işini eşime söyledim. Eminönü diyince önce bi ne alaka falan dedi ama yer durumunu ve toplanıp gideceğimizi açıklayınca bakarız dedi CADIARZU Hayır demediğine göre ses çıkarmaz yerimseniben Sibel'in kocişte baksında toplaşır gideriz inşallah zemuszemus

Banu'cum çok geçmiş olsun canım. Valla havalar sıcak diye dikkat etmiyoruz kendimize :çok üzgünüm:

Esen'cim bayıldım totiğe ya maşallah a.s.

Sibel'cim dünürüm niye zahmet ettin ya :kedi: Sen zaten çok güzel bi hediye getirmiştin bize a.s.

Geçmişe şöyle bi baktım ama unuttuğum varsa kusuruma bakmayın a.s.

Ben bi meyve keyfi yapayım zemuszemus Takipteyim yerimseniben

Canım Uğur bi baksın bakalım ne diycek inşallah beğenir benimki o konularda biraz pimpiriklidir.Ama benimkide bakarız dedi yani sorun yok gibi kaydirigubbakcemile3

Kaynana olmak kolay değil anacım ne demek güle güle kullansın beğendim çok alayım dedim kız inşallah zevksiz kaynana değilimdir.Bizimkiler gibi aldığı giyilmez kaynana olursam ayyyyyyy :roflol:

selam kizlar a.s.

herkescikler iyidir inşaAllah a.s.

bizde bugun babannemize gittik..ögleden sonra geldik ancak..cok sicakti bi yere gidemedik :S gelince anca evi toparladim biraz..yarin temizlik yapicam..güya dün yapcaktim..dün birak temizliği yemek bile yapamadim..hiç bişey yapmadim..inşaAllah yarin enerjim olurda su evi adam ederim..

sonunda karar verildimi eminönüne :) yarin artik kesinleştirelim..görünüşe göre semra,hülya,sibel,pinar,tutkun,gulsah,gonca,gulhan,nurten ve ben geliyor galiba..varmi unuttuklarim :S

gecmisi okurken gözüme takildi..ay kimlerdi ya..tutkun,sibel ve goncaydi sanirim..neysem yanlişlik varsa düzeltirim :D anam nedir sizin alip veremediginiz bizim rejimle :olmaz: bukadar kiskanclik olmazki yahu zemuszemus tamam siz yiyin için şişko olun napalim yani kaydirigubbakcemile3 bizde fistik gibi olup öyle yiyecez..gecici bi dönem bu :D siz rejim yaparken biz artik rahatladigimiz için size nasihat veririz böyle giderse :roflol:

ay bu arada nurtencim seni bi tebirk edemedim..ay belkide ettimde suan hatirlamiyorum :D içimden tebrik ettimde buraya yazdimmi hatirlamiyorum diyettaşim :D seninle gurur duyuyorummmmmmm a.s. helal sana tatlim..azmin sonu işte opuyorumnanaktan sen bakma bu kendini citos sanan kadinlara :D onlar bakalim nereye kadar kendilerini kandirmaya devam edicekler kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ohh ohh emınonu kararlastırılmıs ne guzel sıbel yarın son durumu söler artık ohh bı motorla karsıya benımde eşim emınonunde calısıyo ıyı olur gıtmısken babamızıda görürürüs gününü saatını beklıyorus artık

Benimde çok deniz havası alasım vardı valla ohhh pöfür pöfür gideriz.:teytey:

gunaydın kızlar a.s.
2 gundur esımden dolayı yazamadım bugun işe gıttıde rahatım iznimiz berbattı cunku esımle tartısıp durduk offf benmde oglum var ama bukadar ana kuzusu olunmazkı nereye gıtsek bızle gelmek istıyo bısey yapcak oglua sorar oda tabı ona sorar kendımı cok kotu hıssettım bakalım yıne degısecegıne soz verdı ne yapacak
bıde kızlar bız gıttıgımızde oglum 2.5 aylıktı esımın annesıyle babası herseye emzıgını batırdı durdu receller domates suları caylar kolalar basta kızdım esıme soyledım sen ızın verme dıye dıleyen nerde ben soylesem bısey hemen yanlıs anlıyolar offff bıktım vallla cok sabırlıyım ama tasmak uzereyım

günaydınlarrrrrrr benim kötü geçen bir gecem oldu

çok şiddettli başağrım vardı geçen ayki gibi adet oluyorum malesef yaa

gunaydın kızlar a.s.
2 gundur esımden dolayı yazamadım bugun işe gıttıde rahatım iznimiz berbattı cunku esımle tartısıp durduk offf benmde oglum var ama bukadar ana kuzusu olunmazkı nereye gıtsek bızle gelmek istıyo bısey yapcak oglua sorar oda tabı ona sorar kendımı cok kotu hıssettım bakalım yıne degısecegıne soz verdı ne yapacak
bıde kızlar bız gıttıgımızde oglum 2.5 aylıktı esımın annesıyle babası herseye emzıgını batırdı durdu receller domates suları caylar kolalar basta kızdım esıme soyledım sen ızın verme dıye dıleyen nerde ben soylesem bısey hemen yanlıs anlıyolar offff bıktım vallla cok sabırlıyım ama tasmak uzereyım
[/QU

farklı tatları alması iyi ama sanırım onlar biraz dozunu kaçırmışlarr cnmmmm...:oklava::oklava:

günaydınlarrrrrrr benim kötü geçen bir gecem oldu

çok şiddettli başağrım vardı geçen ayki gibi adet oluyorum malesef yaa
gecmıs olsun cnm ya ben daha olmadım bugun 33.gun demekkı duzensızlıge devam etcek dogumdan sonrada
farklı tatları alması için erken degılmıydıkı neyse artık bende yavas yavas verıcem bıseyler zaten

Back
X