2009 Mayıs Anneleri

Ben napcam şimdi sağlık ocağında pnomakoku da vurdular verem aşısını da, rota vürüsü yaptıramıycam mı yani
yok canım yaptırabilirsin 14 hafta dolmadan yapılması gerekiyor
bende 2.ayda bütün aşılarını vurdurdum bu ayda rotasını vurdurduk hatta az önce vurdurup geldim

bu arada aramıza hoşgeldin beylikdüzünde oturan benim canım başka kimse oturmuyor
ben kolan hastanesine götürüyorum hakan bey var orda çok iyi bir dr

ya süperr söylenecek söz yok maşallah sizeee:nazar::nazar:

yok canım yaptırabilirsin 14 hafta dolmadan yapılması gerekiyor
bende 2.ayda bütün aşılarını vurdurdum bu ayda rotasını vurdurduk hatta az önce vurdurup geldim

bu arada aramıza hoşgeldin beylikdüzünde oturan benim canım başka kimse oturmuyor
ben kolan hastanesine götürüyorum hakan bey var orda çok iyi bir dr

ya süperr söylenecek söz yok maşallah sizeee:nazar::nazar:

Fulyacım çok tatlı çıkmışsınız maşallah :nazar: ikinizde face bakmıştım bu resme

teşekkürler kızlar....

Kızlar selam , oğluşum ve Naz ablası :))

k-425553-kağan.jpg
[/URL][/IMG]

Kızlar selam, çoktandır yazamadım çünkü memleketime gittim yurt dışına,
bakıyorum da herkes iyi maşallah, bebişler büyüyor. Bizim bebiş te iyi, müsait zamanda resmini koyarım, biz 7 300 gr olduk teyzeleri, sadece emziriyorum.
Öpüyoruz hepinizi

k-425553-kağan.jpg
[/URL][/IMG]
oy maşallah kuzumaaaa

bakıyorum da herkes iyi maşallah, bebişler büyüyor. Bizim bebiş te iyi, müsait zamanda resmini koyarım, biz 7 300 gr olduk teyzeleri, sadece emziriyorum.
Öpüyoruz hepinizi
selam canım maşallah bebeğine kocaman olmuş kuzumm

Burcu maşallah bebikona canım, nasılsın? umarım her şey yolunda,
benim doğumdan sonra hep annem vardı yanımda, şimdi tek başımayım, zorlanıyorum
Senin ailen de başka şehirde diye hatırlıyorum, annen geliyormu?

k-425553-kağan.jpg
[/URL][/IMG]

:nazar: Maşallah çok tatlılar :nazar
:

Öpüyoruz hepinizi

:nazar:Ne güzel Alsucum sütün yarıyor demek maşallah valla :nazar:

cok tatlısınız cnm ya ne kadarda guzelsın sen

k-425553-kağan.jpg
[/URL][/IMG]
hosgeldın cnm
Öpüyoruz hepinizi

sende yenıden hossgeldın aramıza masallah kuzuna resım beklıyoruz hemen

[ esen 81 Sağol canım, rota ile birlikte başka birşey vurdurmadın yani ölede olabiliryo, bende 3. ay yaptırayım o zaman bu ay yeterince aşı vuruldu zaten

Nerde bu kolan hastanesi gürpınar diyo baktım da,

Hepiniz sağolun kızlar ilgilendiğiniz için:1hug:

kızlar selam dün gece çok zordu kızım çılgınlar gibi 2 saat ağladı sabah 4 te uyudu ve 11 de kalktı kahvaltımı 2 de anca yaptım şimdi tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 eşim tuzlu ayran yapıyor.kızımı da yıkadık.ıııııııııııı yıllardan sonra ilk kez tuzlu ayran içtim.5 senedir yemeklerde dahil tuz yemiyordum

merhaba kıslaarr..
Uzun zamandır yazamadım..Umarım herkescikler iiyidir...keyifler yerindedir...
Çok yoğun geçti bu aralar benim için..Zaten totiğim günümün büyük kısmını alıyor..Bir de Evimizin en üst katı yapılıyor kayınvalidemler geldi Adanadan ..Onlar ilgileniyorlar işlerle..bende socuktan fırsat kaldıkça yardım ediyorum..Birde ablamın nişanı oldu oraya git gel..Durum böle yanee..

Bi de dr umuza gittik bugün oğluşumla kontrol zamanımız gelmişti..Büyüyoruz artık..
maaşallah 7 kilo 600 g olmuş oğluşum:nazar::nazar:herşey yolunda şkr..Hemşire ablalarımız çok sevdi bizim yayamazı...Bizimki de hem cilve yaptı hem dil çıkardınaniknaniknaniknanik
oğlu ayıp değilmi dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şimdi de yanımda oynuyo kendi kendine..sağdan sola soldan sağa hareket etmeye başladı..eller hep ağzında..Canım o benim yaaa..

cumalıkızık köyüne gitmiştik orda 2 foto teyselerimizee..
ahanda yine dil dışarıdaa....:nazar::nazar:

bu da dedemizle beraberr....ne kadar masum şuna bakınççkedi bu kediikaydirigubbakcemile3:nazar::nazar:

[ esen 81 Sağol canım, rota ile birlikte başka birşey vurdurmadın yani ölede olabiliryo, bende 3. ay yaptırayım o zaman bu ay yeterince aşı vuruldu zaten

Nerde bu kolan hastanesi gürpınar diyo baktım da,

Hepiniz sağolun kızlar ilgilendiğiniz için:1hug:
ben beykentin aşağısında teşilkentte oturuyorum kolan hastanesi de burda canımm
400A otobüsleri önünden geçiyor tavsiye ederim dr umuz çok iyidirrr
sen tam olarak nerde oturuyorsun

ben beykentin aşağısında teşilkentte oturuyorum kolan hastanesi de burda canımm
400A otobüsleri önünden geçiyor tavsiye ederim dr umuz çok iyidirrr
sen tam olarak nerde oturuyorsun

ben beyliciuma yakınım canım kültür dersanesi tarafında beykop sitesinde

kızlar selam dün gece çok zordu kızım çılgınlar gibi 2 saat ağladı sabah 4 te uyudu ve 11 de kalktı kahvaltımı 2 de anca yaptım şimdi tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 eşim tuzlu ayran yapıyor.kızımı da yıkadık.ıııııııııııı yıllardan sonra ilk kez tuzlu ayran içtim.5 senedir yemeklerde dahil tuz yemiyordum

Ay canım yaaa kıyamam neden öyle yaptıki bir ağrısımı vardı fıstığın :teselli:

merhaba kıslaarr..
Uzun zamandır yazamadım..Umarım herkescikler iiyidir...keyifler yerindedir...
Çok yoğun geçti bu aralar benim için..Zaten totiğim günümün büyük kısmını alıyor..Bir de Evimizin en üst katı yapılıyor kayınvalidemler geldi Adanadan ..Onlar ilgileniyorlar işlerle..bende socuktan fırsat kaldıkça yardım ediyorum..Birde ablamın nişanı oldu oraya git gel..Durum böle yanee..

Bi de dr umuza gittik bugün oğluşumla kontrol zamanımız gelmişti..Büyüyoruz artık..
maaşallah 7 kilo 600 g olmuş oğluşum:nazar::nazar:herşey yolunda şkr..Hemşire ablalarımız çok sevdi bizim yayamazı...Bizimki de hem cilve yaptı hem dil çıkardınaniknaniknaniknanik
oğlu ayıp değilmi dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şimdi de yanımda oynuyo kendi kendine..sağdan sola soldan sağa hareket etmeye başladı..eller hep ağzında..Canım o benim yaaa..

cumalıkızık köyüne gitmiştik orda 2 foto teyselerimizee..
ahanda yine dil dışarıdaa....:nazar::nazar:

bu da dedemizle beraberr....ne kadar masum şuna bakınççkedi bu kediikaydirigubbakcemile3:nazar::nazar:

Hoşgeldin canım tekrar çok tatlı olmuş oğluşun maşallah :nazar:

Back
X