Selam kızlar a.s.
Sabahtan beri site açık ama bi yazamadım. Sabah 7.30'da uyandık. 8.30'da annemle babam geldiler. Babam kızımı sevdi biraz gitti. Annemle oturduk. Sonra dayanamadı ütülerimi yaptı. Cam açık diye ev öyle toz olmuş ki gören bir aydır silmedim sanır. Resmen sapsarı torak. İlerimizde bi inşaat var. Sanırım ordan eve kadar geliyor rüzgarla.
Annem Defnoşu severken ben temizliğe başladım. Tabi Defne hanımın huysuzluğu tuttu yine. Ben almak zorunda kaldım. Temizlik anama kaldı yine. Uleyn bu kadın bana gelince bi rahat yüzü göremeyecek belli. Gerçi zevkle yapıyorum diyo ama yazık ya :çok üzgünüm: Ama temizlikten beri kapıları hiç açmadım. Sıcakta oturuyorum temiz temiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Halılarım temizlikten geldi. Mis olmuşlar mis. Haftaya misafir gelicek. O zaman sericem. Koridor, mutfak, banyo ve yatak odasındaki halılarım makinada yıkanabilir cinsten. Koridordakileri attım makinaya yıkadım. Diğerlerini hafta içi sırayla yıkayacağım. Defnoşumun salıncağını söktüm yıkadım. Ohhh pırıl pırıl oldu kızımın salıncağı hihoyyyt
Asıl önemlisi mutfak dolaplarını sildim. Ne zamandır aklımdaydı. Bi fırsatım olmamıştı. Annem erkenden gelince rahat rahat yaptım alkisalkisalkis
Ama Defnoş bugün hiç uyumadı ya. Bi kere yarım saat uyudu o kadar. Akşam sızar heralde kaydirigubbakcemile3
Akşamada yemeğim var dünden. Bi bulgur pilavı ve cacık yapacağım o kadar. Pilavın malzemelerini hazırladım. 7,30 gibi yapsam sıcak sıcak yer kociş. Oda yolda geliyomuş zemuszemus
Ay şaka maka yorulmuşum valla. Defnoşta hala cin gibi gözlerle bana bakıyo. Bi geçmişi kurcalayayım a.s.