• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

birsencim doğum günün kutlu olsun

nurtencim gerçekten üzüldüm tatlım

ahsencim ek gıdalara geçmişsiniz hayırlı olsun ahsen umarım sever yeni tatları

bengicim işe başlıyormuşsun ilk günler zor olacak bebişinden ayrılman iyi mesailer

sibelcim nasılsın canım yağız nasıl

pınarcım sanada günaydın

saolun kızlar 10da randevu bakalım hazır kızkardesım burdayken bı gıdp gösterem
nurten gecmıs olsun canım ne rezıllık cekmıssınız allah beterınden korumus yınede
bırsencım dogum gunun kutlu olsun canım nıce m utlu saglıklı yıllara inşallah..

GÜNAYDIN MıLLET...

Nurtencim gecmış olsun ya neler gelmiş basınıza.Kaza bu olur tabı ama su erkeklerın kabadayılıkları yok mu herseyı mahveder.

Bigudı ve Ayse geçmiş olsun kızlar.Çabucak atlatırsınız inşallah.

Esencım hayırlı işler sana hemen gecsın zaman kavuş kızına.

BıRSOM NICE MUTLU YILLARA....YENI YASIN MUTLULUK,SAĞLIK,PARA VE KOCAMAN ASSSSSK GETıRSıN SANA.

yatıyorum canlar iyi geceler

burdanda kutlayam baribirsencim canım doğum günün kutlu olsun nice senelereeeeeeeeeeeeeeee

canım bende pompa alıcam madelanınki elektrkli alırım die düşünüom ama bnm sütüm az acaba manuelmi iyi sagıyo elek.mi kızlar ya??
bide nekadara alırsan ve nerden alırsan haber ver tatlım:)))

esencim senin yöntem sütü fazla olanlara benm hiç sütüm akmazkii:çok üzgünüm:

birsenin dogum günü bugünmü sanki çarş. demişti kafam karıştı??

Birsommmmmmmmmmmmmmmmmm
Nice mutlu senelere tatlım İyiki doğdun iyiki varsınnnn.a.s.

birsencim doğum günün kutlu olsun

nurtencim gerçekten üzüldüm tatlım

ahsencim ek gıdalara geçmişsiniz hayırlı olsun ahsen umarım sever yeni tatları

bengicim işe başlıyormuşsun ilk günler zor olacak bebişinden ayrılman iyi mesailer

sibelcim nasılsın canım yağız nasıl

pınarcım sanada günaydın

saolun kızlar 10da randevu bakalım hazır kızkardesım burdayken bı gıdp gösterem
nurten gecmıs olsun canım ne rezıllık cekmıssınız allah beterınden korumus yınede
bırsencım dogum gunun kutlu olsun canım nıce m utlu saglıklı yıllara inşallah..

GÜNAYDIN MİLLET...

Nurtencim gecmış olsun ya neler gelmiş basınıza.Kaza bu olur tabı ama su erkeklerın kabadayılıkları yok mu herseyı mahveder.

Bigudı ve Ayse geçmiş olsun kızlar.Çabucak atlatırsınız inşallah.

Esencım hayırlı işler sana hemen gecsın zaman kavuş kızına.

BİRSOM NICE MUTLU YILLARA....YENI YASIN MUTLULUK,SAĞLIK,PARA VE KOCAMAN ASSSSSK GETİRSİN SANA.
,

günaydın kızlarrr çok teşekkür ederimmmmm sonbaharın ilk günü ve yağışlı işte benim günümm................:sm_cool:

Günaydin Herkese,

Öncelikle gecmis olsun dileklerini ileten tüm arkadaslara tesekkürler.

Bizim dün doktor kontrolümüz vardi ama yine fiyasko. Ne zaman bu doktora gitsek, mutlaka bir sorun olmak zorunda zaten. Randevuyu yazdiklari kagitta, saati öyle bir yazmislar ki, 15:00 gibi anlasiliyor, meger 9.15'mis. Bir özürler, bir özürler ama yogunluktan dolayi alamazlarmis. Esimin is durumuda araya girince ta 3 hafta sonraya sarkti. Sinir oldum. Bugün Dorugun böbrekleriyle ilgili Ürolog'da randevumuz var, asil önemlisi bu gerci.

Birsen dogum günün kutlu olsun canim, nice güzel senelere bizdiklarinla birlikte.

Gülhan'cigim, sana imreniyorum, bende emzirmeyi bitirdikten sonra, Afrika usulü bir diyete baslamayi düsünüyorum.

Nurten, feci bir aksam yasamissiniz, cok gecmis olsun.

Sibel ne mutlu sana canim, felekten bir gün calmissin. Umarim artar böyle günlerin.

Bengi'cigim, üzülme benim oglumda gecen ay sürekli boya gitti ve kilo kaybetti. Gerci hastaydi birazda. Ama bu ay toparliyor. Sen doyduguna ve saglikli olduguna emin ol yeter.

Esen'cigim, masallah Ahsen'e. Büyümüste ek gidalara da baslayacakmis cadi.

Bana dün bir sürü indirim kuponlari gelmis degisik markalarin kizlar. Hastanedeyken doldurmustum elime gecen her kuponu, unutmus gitmisim. Ek gidalara basliyacagiz ya ay sonu, kendi ürünlerini cogu numune olarak bedava yollayacakmis ve kullandiktan sonra da, bir süre yari fiyatina, yüzde 30 falan indirimleri var. Bende kendim yapmayi düsünüyordum ama sanirim yararlanirim bir süre.

günaydıon kızlar nasılsınız.geçmişe şöyle bir göz attım. hasta olab ark.geçmiş olsun.eşiyle sorunları olana rkadaşalar aynı şeyi bende yaşıyorum.özellikle bebek olduğundan ebri gözümün içine bakan eşim artık beni umursamıyor bile.ben eskiden böyle değildin desem o eskidendi şimdi sorunluluklarım var deyip geçiştiriyor.pınarcım geçmiş olsun .ama yakında bende patlıcam bakalım ne zaman:((eşler doğum ayptı sanki:)

günaydıon kızlar nasılsınız.geçmişe şöyle bir göz attım. hasta olab ark.geçmiş olsun.eşiyle sorunları olana rkadaşalar aynı şeyi bende yaşıyorum.özellikle bebek olduğundan ebri gözümün içine bakan eşim artık beni umursamıyor bile.ben eskiden böyle değildin desem o eskidendi şimdi sorunluluklarım var deyip geçiştiriyor.pınarcım geçmiş olsun .ama yakında bende patlıcam bakalım ne zaman:((eşler doğum ayptı sanki:)

Tavsiyem, sende ayni umursamaz tavirlari sergile canim bir süre. Yokmus gibi davran, bebegine yogunlas, ilgi gösterme v.s Eminim degisecektir birseyler.

kızlar günaydın,dün neler yaşanmış öyle,hepinizede geçmiş olsun!
Dün oğlumda benim canıma okudu,hep kucak istiyo,akşam üstü eşim gelince iyice azdı bende onu görünce ağlamaya başladım yazık o da çok üzüldü ama çok yorulmuştum gerçektende,dayanamadık o kadar ağlayınca açmı acaba diye eczaneden deneme aptamil mama vermişlerdi onu yaptık 90 ml.valla yedi ama hepsini vermedik,kızlar şimdi eğer mamayı yediyse bu aça anlamınamı geliyor yoksa bütün bebekler versen yermi mamayı?ne olur bana bi yardımcı olun,gece çok güxel sütüm oluyor göğüslerim sert oluyor ama gündüzleri o kadar değil,yetmiyor olabilirmi,doktor yeterli dedi ama akşamüstü ağlamayı artırınca bizde anlayamıyoruz,ne olur bildiğiniz bişey varsa söyleyin??
birsen doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara yavrularınla,eşinle ve tüm sevdiklerinle..

canım bende öyle yapıyorum ama yinede insanın aklını meşgul ediyor el bebek gül bebekken değişmeleri tam sopalık bu erkekler:((

Birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
5024askimdl5.gif

29om.gif

kızlar günaydın,dün neler yaşanmış öyle,hepinizede geçmiş olsun!
Dün oğlumda benim canıma okudu,hep kucak istiyo,akşam üstü eşim gelince iyice azdı bende onu görünce ağlamaya başladım yazık o da çok üzüldü ama çok yorulmuştum gerçektende,dayanamadık o kadar ağlayınca açmı acaba diye eczaneden deneme aptamil mama vermişlerdi onu yaptık 90 ml.valla yedi ama hepsini vermedik,kızlar şimdi eğer mamayı yediyse bu aça anlamınamı geliyor yoksa bütün bebekler versen yermi mamayı?ne olur bana bi yardımcı olun,gece çok güxel sütüm oluyor göğüslerim sert oluyor ama gündüzleri o kadar değil,yetmiyor olabilirmi,doktor yeterli dedi ama akşamüstü ağlamayı artırınca bizde anlayamıyoruz,ne olur bildiğiniz bişey varsa söyleyin??
birsen doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara yavrularınla,eşinle ve tüm sevdiklerinle..

canım kilo alımı iyise sütün yetiyor demektir ama doymuyorda olabilir tatlım duruda aynı emiyor ama mama verince büyük iştahla alıyor

tülaycım merhaba tatlım nasılsın selin nasıl ahh bu erkekler diyeceğim ama eşim benimle ilgileniyor maşallah diyeyim üzerime düşüyor ikinci çocuğumuz olmasına rağmen çok şükür ilgisiz değil ama tabikide istisna şuanda bebeğin önemli tatlım boşver bu dönemler geçecek elbette zaten günümüzün çoğunu işte kalanınıda bebişimizle ilgilenmekle geçiriyoruz erkekleri anlamak zor genelde bebek olunca kendilerini daha uzak hissediyorlar anne sürekli bebekle ilgilendiği için olsa gerek

banucum iyiyim nolsunya selinimde iyi teyzesi ananesinde.ya ever erkeklerinde bir dönemi var heralde.neyse bu ayın 21 inde doğum günüm var unutursa tamamen değiştiğine inanıcam:))

canım bebeğin emiyorsa bişberon kullanma kaşıkla ver çünkü biberona alışınca belli bir müddet sonra memeyi bırakıyor:(((

selam kızlar günaydın herkese
ben sabah kalktım Ahsenin aşılarını yaptırdık sonra sağlık ocağından babasıyla eve döndüler bende okula gittim 1 saat kaldım geldim
çok zor ya nasıl olacak bilmiyorum

Back
X