Günaydin Herkese,
Öncelikle gecmis olsun dileklerini ileten tüm arkadaslara tesekkürler.
Bizim dün doktor kontrolümüz vardi ama yine fiyasko. Ne zaman bu doktora gitsek, mutlaka bir sorun olmak zorunda zaten. Randevuyu yazdiklari kagitta, saati öyle bir yazmislar ki, 15:00 gibi anlasiliyor, meger 9.15'mis. Bir özürler, bir özürler ama yogunluktan dolayi alamazlarmis. Esimin is durumuda araya girince ta 3 hafta sonraya sarkti. Sinir oldum. Bugün Dorugun böbrekleriyle ilgili Ürolog'da randevumuz var, asil önemlisi bu gerci.
Birsen dogum günün kutlu olsun canim, nice güzel senelere bizdiklarinla birlikte.
Gülhan'cigim, sana imreniyorum, bende emzirmeyi bitirdikten sonra, Afrika usulü bir diyete baslamayi düsünüyorum.
Nurten, feci bir aksam yasamissiniz, cok gecmis olsun.
Sibel ne mutlu sana canim, felekten bir gün calmissin. Umarim artar böyle günlerin.
Bengi'cigim, üzülme benim oglumda gecen ay sürekli boya gitti ve kilo kaybetti. Gerci hastaydi birazda. Ama bu ay toparliyor. Sen doyduguna ve saglikli olduguna emin ol yeter.
Esen'cigim, masallah Ahsen'e. Büyümüste ek gidalara da baslayacakmis cadi.
Bana dün bir sürü indirim kuponlari gelmis degisik markalarin kizlar. Hastanedeyken doldurmustum elime gecen her kuponu, unutmus gitmisim. Ek gidalara basliyacagiz ya ay sonu, kendi ürünlerini cogu numune olarak bedava yollayacakmis ve kullandiktan sonra da, bir süre yari fiyatina, yüzde 30 falan indirimleri var. Bende kendim yapmayi düsünüyordum ama sanirim yararlanirim bir süre.