• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Selam bacılar a.s.

Bizde ilk gün Halit'in 2.günde benim tarafı gezdik bitirdik. Bugünü de kendimize ayırdık. Gezdik durduk babamızla. Yarın da annem gelicek evi temizlicez. 3 gündür gezmekten bişey yapmadım kaydirigubbakcemile3

Kabız olan kuzularıma geçmiş olsun a.s. Sanırım en iyisi zeytinyağı a.s

Kızımı yıkayıp uyuttum. Az sonrada ben yatacağım. Öpüyorum hepinizi a.s.

Valla yıne geldım eŞımle pc savaŞımız var Şımdı tÜrkız onda ben pc deyım.benım kızda ek gıdadan berı 2 gÜnde bır yapıyor bunlar yapıyor sanırım.olımpos ıŞe gıtmek Çok zor allah kolaylık versın annemde benım yarın gelıyor artık ıŞe baŞlıyorum tÜm ızınlerım bıttı artık.maraton baŞlıyor.evde olanlar keyfı Çıkarın.bırsencım tÜrkızde basıyor ama kısa sÜrelı bıde bu ara sadece avaz avaz baĞırıyor hemde nasıl sonra tıkanıp kusuyor sesını tanıyor.bende nezle oldum hapŞurunca bı ŞaŞkın bakıp yÜz ıfademe gÖre aĞlıyor ya.

merhaba arkadaşlar!
umarım bebişlerinizle ilk bayramınız keyifli geçmiştir.
bizde bayramda evde kalanlardanız. gerçi alışveriş merkezi gezdik ikinci gün.
babası kızıyla bol bol vakit geçridi bende dinlendim. iyi geldi banada. iyiki gitmemişiz memlekete dedik. koşturmaktan yorulacaktım yine.
benim kızında kaka sorunu başladı. uyumakta acayip zorlanıyordu. bugün elmayağı aldım ayak tabanlarına ve göbeğine sürüp masaj yaptım. çok işe yaradı 10-15 dklık masajın ardından kakasını yaptı. rahatladı. bende işe yaradı. güzelde gaz çıkartıyor.

kızlar derece felan sokulmaz yaaa çocukların popolarına allah aşkına bir fitil alın ya nöbetci eczane bulun olmadı çok az sabun atınn gliserin fitiller 1 tl yada 2 tl ya ben ondan atıyorum 10 dk. zartt yapıyolar yawww

bizde eve yeni geldik bugün eşimin doğumgünüydü ,kardeşim süprizz parti yaptı çok eylendik eşimin haberi yoktu yoruldum ama başım ağrıyoo

merhaba kızlar biz evimize döndük
babaanesini de getirdik kızımın ben okula başlayınca o bakıcak ama bugün bizim cadı sanki anladı onu bırakacağımı kimsenin kucağına gitmiyo gözü hep bende benim dışımda hep ağlıyo nasıl işe başlıycam nasıl bırakıcam kafayı yiycem ya.
bir de 1 aydır hiç kilo almamış 100 gram bile almamış.korkmaya başladım gelişimini etkiler mi bu hafta dr.a götürcez bakalım ne diyecek.

KABIZ OLDU BENIM OGLAN KIZLAR YA NAPMAM LAZIMMMMM
POĞPOSUNA DERECE FALAN SOKUP KAKASINI YAPTIRDIM BUGUN 3.GUN KENDUILIINDEN YAPMAYALI KAKSINI IKINIP DURUYO KUZUM YA İÇİM ACIYO O OLE IKINDIKCA NAPMAM GEREK HIC BILMIYORUM ARMUT SUYU FALAN VERDIM BAĞIRSAKLARINI CALISTIRIR BELKI DIE AMA IŞE YARAMADI:((((

canım ben de arada zeytinyağı veriyorum çok iyi geliyor

canim hoşgeldin :) buaylarda kilo almalari azaliyor..benim kizda 20günde 300gram almişti..25inde belli olcak esas ne kadar aldigi yada almadigi :s bende heyecanla bekliyorum..işe baslarken Allah yardimcin olsun canim a.s.

bizimde bayram bugün bitiiii :lepi::lepi:

bizde eve yeni geldik kociş yarın çalışacağı için..... birtek dün öğlene kadar evdeydik ilk günden bu yana geziyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yoruldum yine çok yaw ve evimi özledimmm :hulya::hulya:

kabız olan bebişlere geçmiş olsun armut suyu ve zeytinyagı bizde işe yaradı umarım sizinkilerde düzelir bir an önce Şeniz

o gezgin hatun seniiiiiii :))) iyi yaptin canim :)

Selam bacılar a.s.

Bizde ilk gün Halit'in 2.günde benim tarafı gezdik bitirdik. Bugünü de kendimize ayırdık. Gezdik durduk babamızla. Yarın da annem gelicek evi temizlicez. 3 gündür gezmekten bişey yapmadım kaydirigubbakcemile3

Kabız olan kuzularıma geçmiş olsun a.s. Sanırım en iyisi zeytinyağı a.s

Kızımı yıkayıp uyuttum. Az sonrada ben yatacağım. Öpüyorum hepinizi a.s.

oh bi gezgin hatun daha :) kolay gelsin canim yarin için :) anacigi cok yorma kiz :)

Valla yİne geldİm eŞİmle pc savaŞımız var Şİmdİ tÜrkİz onda ben pc deyİm.benİm kızda ek gıdadan berİ 2 gÜnde bİr yapıyor bunlar yapıyor sanırım.olİmpos İŞe gİtmek Çok zor allah kolaylık versİn annemde benİm yarın gelİyor artık İŞe baŞlıyorum tÜm İzİnlerİm bİttİ artık.maraton baŞlıyor.evde olanlar keyfİ Çıkarın.bİrsencİm tÜrkİzde basıyor ama kısa sÜrelİ bİde bu ara sadece avaz avaz baĞırıyor hemde nasıl sonra tıkanıp kusuyor sesİnİ tanıyor.bende nezle oldum hapŞurunca bİ ŞaŞkın bakıp yÜz İfademe gÖre aĞlıyor ya.

oyy kuzummm..benimkide hapsurunca katila katila gülüyor :) hepsi farkli bu vletlerin :)) cok gecmis olsun tatlim..anneciginede şimdiden hoşgeldin :) sanada Allah kolaylik versin canim :)

merhaba arkadaşlar!
umarım bebişlerinizle ilk bayramınız keyifli geçmiştir.
bizde bayramda evde kalanlardanız. gerçi alışveriş merkezi gezdik ikinci gün.
babası kızıyla bol bol vakit geçridi bende dinlendim. iyi geldi banada. iyiki gitmemişiz memlekete dedik. koşturmaktan yorulacaktım yine.
benim kızında kaka sorunu başladı. uyumakta acayip zorlanıyordu. bugün elmayağı aldım ayak tabanlarına ve göbeğine sürüp masaj yaptım. çok işe yaradı 10-15 dklık masajın ardından kakasını yaptı. rahatladı. bende işe yaradı. güzelde gaz çıkartıyor.

sende bendensin he :) valla bende aliştim 4 gündür eşime..hem onunla bol vakit gecirmeye,hem yardimci olmasina :) serrosta alişti :) yarin epey yadirgicaz sanirim :)

elmayagini duymamiştim hiç..

kızlar derece felan sokulmaz yaaa çocukların popolarına allah aşkına bir fitil alın ya nöbetci eczane bulun olmadı çok az sabun atınn gliserin fitiller 1 tl yada 2 tl ya ben ondan atıyorum 10 dk. zartt yapıyolar yawww

bizde eve yeni geldik bugün eşimin doğumgünüydü ,kardeşim süprizz parti yaptı çok eylendik eşimin haberi yoktu yoruldum ama başım ağrıyoo

dogumgünü kutlu olsun eşinin birsencim..hep birlikte nice yillaraaa

oh ne güzel olmuş birsencim sıkılmıştın bayaaa
ben de bugün hep evdeydim çıkmadık biryere eşimle vakit geçirdik akşamda kayınvalidem ve eşimin dayısı geldiler yemek yedik gittiler
kızı uyuttum bende yatıcam iyi geceler

canim hoşgeldin :) buaylarda kilo almalari azaliyor..benim kizda 20günde 300gram almişti..25inde belli olcak esas ne kadar aldigi yada almadigi :s bende heyecanla bekliyorum..işe baslarken Allah yardimcin olsun canim a.s.

o gezgin hatun seniiiiiii :))) iyi yaptin canim :)

oh bi gezgin hatun daha :) kolay gelsin canim yarin için :) anacigi cok yorma kiz :)

oyy kuzummm..benimkide hapsurunca katila katila gülüyor :) hepsi farkli bu vletlerin :)) cok gecmis olsun tatlim..anneciginede şimdiden hoşgeldin :) sanada Allah kolaylik versin canim :)

sende bendensin he :) valla bende aliştim 4 gündür eşime..hem onunla bol vakit gecirmeye,hem yardimci olmasina :) serrosta alişti :) yarin epey yadirgicaz sanirim :)

elmayagini duymamiştim hiç..
yarın kızım için acayip bi boşluk olacağı kesin. ilgi manyağı oldu bizimki.
canım ben önce zeytinyağı vermiştim. işe yaramıştı ama sürekli vermek istemiyorum. sadece anne sütü alıyor daha. elmayağını arkadaşım söyledi dün bende bugün belki işe yarar diye bir umut gidip almıştım. hem gazıını çıkarttı hemde kakasını yaptı. ama ben ilk 5 dk buda işe yaramadı diye söylenip duruyordum. umarım tesadüf değildir.

sizlere iyi geceler hanımlar yarın evde tekim çok geç kaldım. alıştım geç uyumaya hemen yatmam gerekiyor kaydirigubbakcemile

günaydınlarrr ayyy bana pek gün aymadı gece 5 de kalktılar uyumazlar biri uyur öteki uyumazz

uyur uyumazz kalktık nihayet inş. ikisi birden uyurda bende rahat ederim

gunaydın hanımlar bayramıda bıtırdık ıste geldık
kızlar ben ogluma meyve verdıgım gunden berı kakası bayagı koyu renklı ve kabız gıbı sert olmaya basladı ve cok az az yapıyor normal dıye dusunuyorum ama sızınkıde degıstımı boyle acaba

günaydın kızlar!
acayip yorucu bi gece geçirdim. sürekli uyandı kızım. odasına gittim durdum sabaha kadar. gece yine gaz problemi vardı sanırım. saat 5 gibi yine işe yararmı diye elmayağı ile tabanını ovdum bi osuruk ardında da kakasını yaptı rahatladı. ayağını ovup nasıl kakasını yapıyo anlmış değilim hala. tam bu sefer uyur artık 3 saat filan derken 6:30 gibi yine ağlama sesi. bu seferde acıkmış bizim ki. emzir altını al derken saat 7 olmuş. tabi bende bittim zaten geç yatmıştım.
ayy yine mızmızlanıyor ben kaçar. gelirim yine öpildünüz.

im;9233145]kızlar biz yola çıkıyoruz birazdan memleketten. öğleden sonra maraşta oluruz allah izin verirse. hepinize öpücükler:)[/QUOTE]

iyi yolculuklar canım. a.s.

günaydınlarrr ayyy bana pek gün aymadı gece 5 de kalktılar uyumazlar biri uyur öteki uyumazz

uyur uyumazz kalktık nihayet inş. ikisi birden uyurda bende rahat ederim

günaydın bende bugün sen gibiyim canım.kafamçokkarıştı off akşam olsa yada şu kız bi uyusa diyom. birsürü işim var. ablam gelecek arkadaşıyla. istanbula giderken buraya uğrayacak Özgü'yü görmek içiin.

gunaydın hanımlar bayramıda bıtırdık ıste geldık
kızlar ben ogluma meyve verdıgım gunden berı kakası bayagı koyu renklı ve kabız gıbı sert olmaya basladı ve cok az az yapıyor normal dıye dusunuyorum ama sızınkıde degıstımı boyle acaba

günaydın canım. a.s.umarım iyi bir bayram geçirmişsindir. ben daha meyveye başlamadığım için bilemiyorum. ama kabızlık bizdede başladı nedeni anlamadım

günaydın herkese nasılsınız kızlar bayram dolu dolu geçti izmirdeydik eltimle aramızda çok iyiydi duruya yağmura hediyeler almışlar amcası ve yengesi doğa parkını gezdik yolculukta çok güzel geçti duru uyudu yol boyunca bugünde durunun aşısı vardı yağmurun toplantısı işe geç geldim ek gıdayada geçtik cumartesi doktor kontrolümüz vardı bebişin 7700 66 cm olmuş maşallah ilk başta yoğurt verebilirsin dedi ayrıca meyva suyu ve pürelerine başladık bizden böyle kızlar

KIZLAR MERHABA geçmiş bayramınız mübarek olsın.banucum bayramın iyi geçmesine sevindim.bizde işte gezdik eğlendik ailecek.herkes iyidir umarım

merhaba ilgin günaydın tülayy

ohh ilgin iyice dinlenmiştirsin cnm biz bayramda sadece 1 gün çıktık 2-3 günlerde evde idik eşim çıkarmadı ...aliş öksürüyor ömer hapşırıyor diye.........

bugünde geleyim yanına hazır annanem annemin yanında değil bizle gelebilir
ayy bi dünya laf saydı efendim çocuklar öksürüyormuş dışarı çıkma derdindeymişim ben
başka zaman gezermişim ben tek başıma sanki bi yere gidebiliyorum ve ali 23 gündür öksürüyor
geçmiyor .....bugün antibiyotiğinin bile son günü öksürük şurubunu doktor 3 gün önce geçti içerdeki balgamı atamadığı için öksürüyor dedi...ama ömer ilaç almadığı halde ağızdan çıkarıyor balgamıı

offfffffff bu adam beni deli edecek sabah sabah cinlerim tepemde yanii

tülaycım birsencim günaydın nasılsınız

birsencim dinlendim moral oldu benim ve kızlarım için:)) paşalar nasıl

tülaycım selin nasıl :)))

birsencim geçmiş olsun canımya epey oldu aslında geçmesi lazım :((((( tühya öksürükte kötü balgamı iyice atsa geçerde.

Back
X