• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

ay şu nefes filmine gitmek istiyorum bide kurtlar vadisi gladyöye bebişler herşeyi unutturdu

aa sinema diye bişimi var, aa insanlar eğlenmeyemi gidiyolarr yoksa, aa unutmuşum hepsini
kaydirigubbakcemile3
canım benim makina gitti ondan çekilemiyoruz çekilince hemen zaten çok özeniyorum valla daha beni hiç görmediniz kız 55 kiloyum bennnnn

kız bana kilo deme vallahi kompleks yapıcam, billahi girecem depresyona hiç birinz çıkaramıcaksınız

aa sinema diye bişimi var, aa insanlar eğlenmeyemi gidiyolarr yoksa, aa unutmuşum hepsini
kaydirigubbakcemile3

kız bana kilo deme vallahi kompleks yapıcam, billahi girecem depresyona hiç birinz çıkaramıcaksınız

burcum kac kılosun sımdı ne kadar fazlan var sende gostermıyosun sankı :1hug::1hug:

cnm bende heveslendım ama batım dogru duzgun foto bulamadık hep babasıyla ben cekmısım onları

burcum kac kılosun sımdı ne kadar fazlan var sende gostermıyosun sankı :1hug::1hug:

:))) aysuncum vallahi benim kafadan bi 10-12 kg fazlam var eski halime dönmem için :))) ne sen sooooor ne ben söliiiiiimm
kaydirigubbakcemile3 çekilin recebimle şöleee afilli bi poz :)))a.s.

:))) aysuncum vallahi benim kafadan bi 10-12 kg fazlam var eski halime dönmem için :))) ne sen sooooor ne ben söliiiiiimm
kaydirigubbakcemile3 çekilin recebimle şöleee afilli bi poz :)))a.s.

cnm ya benımde tam 10 kg fazlam var ınsallah bıgun gıderler ama ıyıcene oturdu vucudum:bbo:
cnm cekılıcem ıns

selam kızlar nasılsınız
yıne kılo mevzusu acılmış off off benım durum cok vahım yaw

19:40 da doğdu canım.ewt biraz küçük.senin oğluşunada maşallah çok yakışıklı:nazar:

Sagol canim, senin bebeginde öyle.
Benim oglum büyükmüs saat farkiyla, 17.05'de dogdu. Ama 1 saat fark oldugunuda hesaba katarsak, benim oglum seninkinden 1,5 saat büyük Simal'cigim. Ben dogumdan ciktigimda, sen girmissinkaydirigubbakcemile3

Kızlar bide kağan herkese dil çıkarıy ya, bugün kahvaltıya gitmiştik orda bi bayan sevdi dil çıkarıp gülüyo ya :))) nasıl unutturucaz bilmem kaydirigubbakcemile3

Ya benim oglum yabancilara karsi cok temkinli Burcu, biraz yaklastiklarinda cogunlukla agliyor. Sevdiklerinde bazen sadece tebessüm ediyor o kadar. Umarim yabani olmaz:uhm:

gelelım bıze.................
kızlar ya benım ogluş 3 gundur gecelerı sat bası uyanıyo emmeye cok sık acıkmaya basladı yafsss...kı dun kar nını tutsun dıe muhallebı werdım once 1 saat gecmedı emmeye kalktı gene emdı uyutamadım sonra 1 saat sonra uyudu ve tekrar 1saat sora emmeye kalktı....ve sabah 9 a akdar her saat bası kımızaman 1.5 saatte bı kalktı emdı gerı uyudu..karnımı doymuyo acaba ya kızlar sut yetmıyomıkı muhallebıyıde bırakmıstım uzun zamandır emmeyı bırakck dıe dun denemek için werdım gene deişen bişi olmadı...bende serseme dondum tabı ...sabah allahtan eşim baktı 12 ye kadar ben uyudum....zemuszemus
bugunde mama aldım bıde mamyı denıcem tabı yerse:Saruboceq:
şimdide benım oglan 3te bı uyudu hala uyuyo yahu yoksa gene gunduzu gecemı yaptı cocukkmafoldumbenıkı kere emmeye kalktı gerı uyudu gene off ya inşş gene karıstırmaz geceyle gunduzu....:Saruboceq:

kızlar bıde benım ogluşş kaka yapmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa
7 gun olduydu gene fıtıl kacırdım dun ıkı bez dolusu yaptı cocuk alışsın ıstemıyom fıtıle falan beklıom son dk kadar ama mecbur kalınca kacırıom ...hanı kaka yapamadıı için sıkıntısı yok gaz cıkartıo alttan ama kaka yokk bagırsaklarda bişi yokturdemı kızlar yaaa..5 gun sora dr gıtcez ozaman sorcam drt a bakalım..bıde rengı koyu yeşillll oda damladan sanırım kan damlasından.....demiii kızlar:hulya:

Sütünün yogunlugu nasil Asli? Birini emzirirken, digeri akiyorsa, sütün yetiyordur. Bu aralar cok hareketliler, belki cok enerji tüketiyor ve daha fazla süte ihtiyac duyuyor olabilir. Ya kakasini yapamadigi icin mi uyaniyor acaba:uhm:Bir doktoruna sor bakalim...

bende varım yawww ....ama çocuklarla uğraşıyorum bugn çokk çaıştım masamı verdim birine oda bomboş kaldı be bi şu koltuğu alsak tam olacak yaww

Iyi Aksamlar Herkese,

Kizlar Doruk oyun halisina alisti ve cok sevdi. Biraktim bugün 1 saat, beni hic aramadi, epeyce islerimi yaptim. Umarim böyle gider...Kendi kendine oynuyor, oyuncaklari cekip cikariyor, gülüyor, konusuyor, dil cikartiyor, kiziyor falan. Cok sevimliydi...

alın bendende okadar 15 kılo fazlam var hele göbek cakıldı kaldı bana hamıle gıbıyım kazaklarım falan okadar kotu oluyokı gıyınce zırt dıye sırıtıyo gobegım oyyy baya kafayı taktım ama yemedende duramıyorum :gitme:

hayırlı akşamlar bizde geldikk kızmla çünkü bayan hala uyanıkk :hulya::hulya:

bugun çok yorulduk yaw alışverişe çıktık temizlik yaptık azcuk gezdik gazele çorba yaptım yemek bulaşık derken bu saat oldu daha banyo yapıcam :kedi:

birsencım bızım tombısler grubumuz bayagı kalabalıga benzıyor ama bıgun hepımız zayıflayabılırız ınsallah

alın bendende okadar 15 kılo fazlam var hele göbek cakıldı kaldı bana hamıle gıbıyım kazaklarım falan okadar kotu oluyokı gıyınce zırt dıye sırıtıyo gobegım oyyy baya kafayı taktım ama yemedende duramıyorum :gitme:

aynen ya hıc yememden kısmıyorum herseyı yıyorum bakalım almayayımda daha

Back
X