Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse diyetimi sormuyor..tabi insanin adı cikmaya görsüngene bozucam saniyorsunuz
p özellikle gülhan hanimcim :) ama bozmadimmmmmm :lepi: cok aciktim dün ama bozmadim
ne yedigimi ilgili basliga yazarim :) bugunde tam gaz devammm
gitsin kilolar pitir pitirr :lepi:
slm cnm nasılsın??gunaydınlarrrrrrrrrr
bugun topiğimizi ben acayım esımı ıse gonderdım oglusumda uyudu ben bıraz keyf yapayım cayımıda ısıtayım yıne gelıım
nurtencıgım masallah defne ve duru cok tatlı cıkmıslar
valla öle abla oldu kızım bide elini yüzünü elliyo görseydin rahat bırakmadı duruyu..nurten masallah defneye baya abla olmuş bu zilli :lepi:
ya sibelim sen kime küstün?? anlamadım ya üzme beni??:çok üzgünüm:Canım devam maması aldım aptamilin 2.
Canım açıklaman çok iyi oldu tatlım saol kullandım oyumu
Beni çağıran yok belki bende gelicemmmmafoldumben
Maşallah fıstıklara,
Aman yok küstüm ben size :sinifsinif:
Günaydın canımmmmmmm
Günaydınnn bende sabah kuzumu bırakıp çıkarken kapıdan gel oğlum gezmeye gidelim diyorum kaçıp ananesinin boynuna sarılıyor :gitme:
cnm sagolsasın bakalım azcık saçlar uzasa kıza benzeyecek herkes erkek zannediyp sinir oluyorummm
O defneyi yerim beeeeen :))) nurten kız çok güzel olucak bu kız bak görürsün maşallahı var
Cnm böyle düşünme ya sen çocuğunun geleceği için çalışıyosun...
Sibelcim yağızın kilsu iyi bence bu yüzden bu ay az alsada üzülme sakın sonuıçta sağlıklı bi bebek maş., egzama olayına kafam takıldı daha çok inş. sorunsuz geçer, kahvaltıya geçmişsiniz hayırlı olsun biz daha başlayamadık bile artık haziran anneleri ilemi temmuz anneleri ilemi başlarız bilmiyorum bende bu ay başlatsın istiyodum aslında alışsın diye
oyladım kızlar teşekkürler :)))opuyorumnanaktan
Cnm kız dün aklımdaydın hastaymışsın demek geçmiş olsun bende görünmüyo bu kız rtalarda diyodumfisfisfis
Gelmemmiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))):jeyyar::jeyyar:
cnm hakkaten pazar sakin başlamış hızlı bitmiş saglık olsun.. daghanada maş. inş. böyle dvm eder uyuma saatleri uzar..Herkese Günaydın kızlar,
İki gündür bi türlü fırsat bulup giremedim,şimdi oğluşumu uyuttum azcık bakıyım dedim!
Umarım herşey yolundadır geçmişe pek bakamadım,neler oldu iki günde acaba?
Şu anda gözüme çarpan ilk şey Pınar gelmiş galiba,hoşgeldin Pınarcım!!Herşey yolundaymış sevindim..
Kızlar iki günün en önemli olayı oğlumun pazar günü gündüz deliksiz 3 saat uyuması oldu,bizi öyle bi şaşırttıki inanamadık yanına gidip gidip dinliyorduk eşimle ne oldu bu çocuğa diye..Gerçi biraz aksi bi zamanda yaptı bunuya neyse,tamda annemleri karşılamaya havaalanına gidecektik eşimle,Antalyadan SAmsuna aktarmalı geçtiler burda iki saat bekliceklerdi getirin Dağhanı görelim dediler saat 4 de orda olmamız gerekiyyordu Dağhan saat 3 de uyandı :)) apar topar hazırlanıp gittik,neyse ancak gelmişlerdi zaten,Dağhanı çok büyümüş buldular,bayıldılar,çok iyi oldu görüştüğümüz bende özlemişim annemi babamı iki saatte olsa gördüm( sonra babam bişeyler yiyelim dedi viaport yakınya oraya gidelim dedik bizde,uçağın kalkmasına yarım saat kala kalktık ordan oğlumda uyudu ordayken,kalktık ama eşim yanlış bi hamleyle ben biliyorum diyerek yanlış yola girdi ve kendimizi tem otoyolunda bulduk :)) gülsemmi ağlasammı bilemiyorum,tabii en yakın çıkış samandıra,zaman yok,bizimki soğuk terler dökmeye başladı,babam olsun oğlum önemli değil hyetişemesekte desede,bizimki öyle bi gazlıyoki varya hayatta öyle hız görmedim ondan,neyse gittik samandıra kavşağında tekrar ankara yolu ve sabiha gökçen ben yetişemedik almazlar artık dedim biz burda bekliyoruz siz gidin nasılsa geri geleceksiniz dedim çünkü saat 7 ye on vardı uçak 07.05 te idi. bekledik bizimkiler gelmedi bide aradılar tamamdır geçtik merak etmeyin diyee...:))ayy en komedi ama..Düştük tekrar yollara bu seferde bizi bi süpriz bekliyordu.otobanda iki üç araba önümüzde yolu kestiler,kaza oldu zannettim bi baktık yollar adam doldu meğer yine ımf karşıtı eylem yapıyolarmış,,lastik filan yaktılar yarım saatte orda bekledik oğlum sıkıldı ama ben nasıl korkuyorum şimdi ortalık karışacak diye,Allahtan polis itfaiye derken yol açıldı da evimize geldik ,macera dolu bi pazar geçirdik yani kızlar...
Oluyor arada böyle terslikler demekki!!
Gülhancım umudum var bizimkiler düzelecek inşallah dünde DAğhan 1.30 saat uyudu oluyomuş demekki)
Neyse ben şu uyumuşken bi çay içiyim bişeyler atıştırıyım,pc açık yine görüşürüz kızlar...
cnm ya bende tubaya katılıyorum enerji fazlalıgı olabilirmi?? herşeyide denedin bu çocuga dayak istiyo annesi popoya 1-2 vursankaydirigubbakcemile3 allah yardımcın olsun ya bide piskologu dene tatlım..Günaydın Kızlar,
Geçmişi detaylı okuyamadım.Pınar hoşgeldin cıcım.Spora baslanmış hadı katıl kervana sende...
Ferda bu ne hız kızım ben yoruldum valla.Dağhan ada masallah.Düzelıcekmı dersın ya
Ve tüm gece gaz sancısından uyumadı Bora ama nasıl cığlık cığlığa anlatamam.Gece acıle gittik.Kan idrar tahlılleri tekrar yapıldı bakalım bu akşam gidicez doktora.6 AYLIK NERDEYSE KIZLAR YA HALA HUYSUZ HALA GAZLI.Napıcam ne edicem psıkoloğa mı gidicem hıçççççç bilmiyorum.Ağlamaktan yuzum gözün sisti.
Kımsede durmuyor dun annem vardı hep ağladın akşam kayınpederim geldi bir tas corba bile koyamadım.
Sanırım ben deliriyorum.Yerde 5 dakıka durmuyor.
cnm çok geçmiş olsun inş. ateşlenmezler.. bizimde bu ay aşımız var:1no2:gunaydın herkese
bugun kontrolumuz vardı sabah kalktık gıyınıcez benım kuzuların ıkısındede hapsırık bıraz burun hırıltısı ehh yanı dedım dr duydu hasta oldular bıde bugun 6. ay aşılarımız vardı 3 bacaktn bır agızdan eyvah dedım grıp oluyorlar aşıda kalır
neysekı gıttık dr baktı bıraz grıp enfeksıyonu var ama cok yenı henuz dedı aşılara engel degılmış aşılarımız olduk malesef bu aşılarbızde atei yapıyor dr fıtıl koydu sımdı geldık uyuyorlar ama devamlı mızırdanır halde
meraba arkadaşlar yeni bir güne başladık ama ben artık yeni güne mutlu başlamak istiyorum.çok sıkıldım bu hayattan.sadece oğlum için yaşıyorum.
valla bunların gece uyanmaları meshur oldu sanırım bacum ya benımde nazlı gece 3 olmadan uyumaz oldu
delırtcek yakında bızı dun gece hıc bakmadım uyumusum artık bıde temızlık yapmıştım yorgundum hep babası bakmış gece 3 e kadar uyutamamış ya
burcu canım iyiyim biz kızımda iyi sabah kahvaltısını ettirip bıraktım geldim(( canım benim kızda uykusunda sürekli mizıldanıyor.dün hele uykuya daldığında 11 e geliyordu bazen nedense dengesizlikler oluyor.resimler varda canım hep unutuyorum sürekli koşuşturmaca halinde olduğumdan dolayı
![]()
Ay neden böyle oluyor nlamıyorum Ferdacım tam biraz büyüdüler rahat edicez derken dahada düzenleri bozuldu
Hepimizde var demek nede oluyor acaba ben anlam veremiyorum uyutmaya çalıştımmı kıyamet kopuyor yoksa oyun oynasın istiyor.mafoldumben
Aha bi uykusuz mayıs bebesi daha noluyor hepimize imdatttt akannehir
Yok yok bunlar ne şikayet olursa olsun hep beraber uyguluyorlar anlaşmışlar heralde kendi aralarında kaydirigubbakcemile3
Burcucummm denk gelemedik bir türlü senle forumda nasılsın?
meraba arkadaşlar yeni bir güne başladık ama ben artık yeni güne mutlu başlamak istiyorum.çok sıkıldım bu hayattan.sadece oğlum için yaşıyorum.
kız kağanın eli dursa ayağı durmuyo oda dursa kıçı durmuyo kaldırıp duruyo bütün gün aerobic halinde çocuk daha harcayacak ne enerjisi varda gece uyanıyo beynim sulandı, faceye bi video o daha eklicem kağanın kapı süsü ile kudururkenki hali bakıp gülersiniz artık kaydirigubbakcemile3günaydin kizlarrrr a.s.
gulhancim canim ya inşaAllah biran önce düzene girer boracik yaacanim bu cocuk belliki açliktan aglamiyor..cunku guzel kilo almiş maşaAllah..gecen gün esim bi arkadasinin cocugundan bahsetti..cocuk günde 2saat uyuyomus..3te yatip 5te kalkiyormus..doktor götürmüşler..cocuk enerjisini harcayamadigi için böyle yapiyormus..fazla enerjiyi ya uykusuz kalarak harcarlarmiş..uykusu gelen fakat enerji fazlaliliği olan cocukta aglarmiş sebepsiz yere..yerde durmuyor dedin ya..belki boracikta enerjisini harcayamiyordur..ona biraz hareket yaptirsan..valla aklima baska bişi gelmiyor :S
cnm ya arada boyle degısıklık yapıyolar bızım gaz problemımız hıc olmadıgı halde recepte bazı geceler cok huzursuz uyuyor ama gecıcı bı durumdur merak etme senvereliniortak
cnm benımkıde uyandı emdı halısında oynasıyor sımdı -tatlicadiarzu-
cnm yaa saol bıdenem esım 100 kontor almıs yuklemıyorum 150 olursa heryone 3 dk 1 knt olacak 50 kntr ıstıyorum alsın ben arayacam senı
burcu sen lojmandasın dimi bende lojmandayım tfx tende gorusebılırız aslında
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buarada benımkıde dun aksam cok sık uyandı aglamay basladı kucagımda sallayınca tekrar uykusuna daldı yatırdım yerıne bende benı özlüyor kokumu duymak ıstedıgı ıcın uyanıyor dıyorum meger cocugun sancısı varmıs ölemı oluyomuş :roflol:
sorma cnm tırnakları çok uzundu annesi kesememiyormuş oyüzden takmış bende çok kızdım uyuyunca hemen kestim kuzumun tırnaklarını:lepi::lepi:tşkler tatlim :)
hoşgeldin pinarcim a.s. oh süper olmus bu spor işi..Allah kolaylik versin,hevesini arttirsin,kilolar gitsin inşaAllah :)
canim yaa :) ziyan olmus süt :) neysem bundan sonra atmassin nasilsa![]()
geçmiş olsun canim..
güzel bi tarife benziyorrrrejimden sonra yaparim
![]()
gecmis olsun canim..kahvaltinizda hayirli olsuninşaAllah bu ay cok daha güzel kilo alir
kullandim
cok tatlilar maşaAllahhhh :) da bu kıza niye eldiven takiyorlar? cokta küçüğe benzemiyor
pek bi hareketli olmus :) neyseki herşey yoluna girmiş
hadi hayirli olsunnn :)
hoşgeldin ve güle güle :) kolay gelsin canim :)
oyy kuzularim aşimi olmus :) şifa olsun inşaAllahhinşaAllah ateşlenmezlerr
inan seni görünce yazacaktım bişiler ama sen önce çıktın?? isveç dietimi tatlım?? o çok zor ya ben onu yapamam sabahları kahve içemem ve haşlanmış balık yiyemem asla belki fırın poşetinde pişerse yerimkimse diyetimi sormuyor..tabi insanin adı cikmaya görsüngene bozucam saniyorsunuz
p özellikle gülhan hanimcim :) ama bozmadimmmmmm :lepi: cok aciktim dün ama bozmadim
sagol tatlım iyiyim şükürbocek_82+, knk, mutahhara, seherim+, sibiko+, kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah geçmişi okumadım
kızlar biz kasımda düğüne gidecektik ya durunun uçak biletini iptal ettirdik hava değişiminde hasta olmasın diye annem bakacak kızıma
oyyy yemeden nasıl duruyosunuz ya hele tatlı bıseyler yemeden ben nerdeyse kafamı sokacam cukulata kavanozunamafoldumben
yakında 100 kılo devasal bısey gorursenız o ben olucam :roflol::roflol::roflol:
sen bakma bana bozma bacım dıyetını bakalım once kımın kıloları gıdecek :lepi:
oyyy yemeden nasıl duruyosunuz ya hele tatlı bıseyler yemeden ben nerdeyse kafamı sokacam cukulata kavanozunamafoldumben
yakında 100 kılo devasal bısey gorursenız o ben olucam :roflol::roflol::roflol:
sen bakma bana bozma bacım dıyetını bakalım once kımın kıloları gıdecek :lepi:
selam kızlar nasılsınız benimde keyfim yok bugün nedense
tülaycım nasılsın tatlım selin nasıl duruda öyle geceleri sürekli uyanıyor bende anlamıyorum hepsi aynı demekki
burcu sen nasılsın tatlım kağan nasıl
kimse diyetimi sormuyor..tabi insanin adı cikmaya görsüngene bozucam saniyorsunuz
slm cnm nasılsın??
:)))
valla öle abla oldu kızım bide elini yüzünü elliyo görseydin rahat bırakmadı duruyu..
ya sibelim sen kime küstün?? anlamadım ya üzme beni??:çok üzgünüm:
cnm sagolsasın bakalım azcık saçlar uzasa kıza benzeyecek herkes erkek zannediyp sinir oluyorummm
cnm hakkaten pazar sakin başlamış hızlı bitmiş saglık olsun.. daghanada maş. inş. böyle dvm eder uyuma saatleri uzar..
cnm ya bende tubaya katılıyorum enerji fazlalıgı olabilirmi?? herşeyide denedin bu çocuga dayak istiyo annesi popoya 1-2 vursankaydirigubbakcemile3 allah yardımcın olsun ya bide piskologu dene tatlım..
cnm çok geçmiş olsun inş. ateşlenmezler.. bizimde bu ay aşımız var:1no2:
mutlu olmak için en büyük sebeb degilmi zaten oglun??
sorma cnm tırnakları çok uzundu annesi kesememiyormuş oyüzden takmış bende çok kızdım uyuyunca hemen kestim kuzumun tırnaklarını:lepi::lepi:
inan seni görünce yazacaktım bişiler ama sen önce çıktın?? isveç dietimi tatlım?? o çok zor ya ben onu yapamam sabahları kahve içemem ve haşlanmış balık yiyemem asla belki fırın poşetinde pişerse yerim(((
nası gidiyo bende başladım ciicm bugun :lepi:
sagol tatlım iyiyim şükür
iyi yapmışsın zaten rahatta edemezdin mama olayı zorlu oluyo yabancı yerde(
ooo ben o kavonozu görmeyeli kaç ay oldu mafoldumbenmafoldumben
Cnm mrb, kız niye iptal ettirdiniz gerek yok, vallahi biz o kadar çok dolandıkki hava değişimi çarpsaydı kağanı çarpardı... bak sayayım, marmaristen eskişehir, ordan gebze, gebzeden ist. , ist.dan tekirdağ, ordan keşan, kesandan yine ist. ve ordan yine marmaris, :)))
:)))) aranıza katılsammı napsam ben ya
Benide hep erkek sanıyolarmış küçükken annem kulağıma küpe takmış sonunda nazar boncuklu bi daha kimse erkek sanmamış :)))
ya kızlar msn açamıyorum bayagıdır
kişi listeniz şu anda kullanılabilir değil lütfen daha sonra tekrar deneyin bu çıkıyor ne yapıcam??
gerçi çokta anlamıyom pcden yardım çok gıcıkkk
wawww senin gibi güzel olacaksa varsın erkek sansınlar bende küpe takarım 1 yaşına gelince bak hoşuma gittikaydirigubbakcemile3
Cnm mrb, kız niye iptal ettirdiniz gerek yok, vallahi biz o kadar çok dolandıkki hava değişimi çarpsaydı kağanı çarpardı... bak sayayım, marmaristen eskişehir, ordan gebze, gebzeden ist. , ist.dan tekirdağ, ordan keşan, kesandan yine ist. ve ordan yine marmaris, :)))
:)))) aranıza katılsammı napsam ben ya
Benide hep erkek sanıyolarmış küçükken annem kulağıma küpe takmış sonunda nazar boncuklu bi daha kimse erkek sanmamış :)))
isvec diyeti idi canim :)))) sabah 6dan 10'a kadar öyleydi10'dan sonra isvicre diyeti oldu
anam beni sıktı ya..midemin gurultusundan iş yapamadim dün
beyaz peynir yedim sonra..kendime geldim
bugunde lapa günüüüü
kafama göre takilcam
en güzel diyet böyle oluyor..listeler kasiyor beni artik
yaşlandim
şimdilik süper gidiyor
sabahtan beri tartilmamak için zor tutuyorum kendimi
haftaya p.tesi tartilcam inşaAllah
![]()
şimdide sauna eşofmanlarimi giyip temizlik yapcamsonrada bisiklet ceviricem
sporsuz diyet bi işe yaramiyor :) amma konustum gene