• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

burcu canım düğüne gidiyoruz ve nasıl bir yer hiç bilmiyorum eltimlerin evi falan çok kalabalık olursa diye tedirgin olduk birde ilk defa göreceğim akrabalarını eşimin çocukla havamı atamam dedim şaka bir yana bir günlüğüne gidiyoruz zaten tatlım :))))))))))))))

hmm o zaman başka tabi cnm ev kalabalıksa nasıl uyuyacak beslenecek çocuk zor olur katılır ağlamaktan yavrucak müsait yer yoksa tabi en mantıklısı dursun yerinde :)))
Şeniz

mutahharacım diyet bana uzak valla ben tatlı falan çok yerim :))) diyetin hayırlı olsun fıstığım

e hayatim bende senin gibi olsam banada uzak olurdu :D ama kilolar olunca mecburen yakin oluyorsun kaydirigubbakcemile3 çapin büyüdügü için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 saolasin canim opuyorumnanaktan

neysem bn kactim..saat 1 oldu ben hala temizliğe baslicam daha serrosuda yedircem :) öptüm hepinizi şimdilikkk :))

mutahharacım diyet bana uzak valla ben tatlı falan çok yerim :))) diyetin hayırlı olsun fıstığım
senin zaten ihtiyacın yokki tatlım bide bana uzak deyip durmaaaaa ye hayatım ben yiyipte alamayanlar grubundaydım senin gibiiimafoldumbenmafoldumben
nurtencim vücud kendini bir yılda ancak toparlıyor kilolar yavaş yavaş gidecek inşallah

evet ya inş...............

ya kızlar benım oglusumun yumrtalıgında tuyler var yenı farkettım uzun uzun ne ya bunlar

hmm o zaman başka tabi cnm ev kalabalıksa nasıl uyuyacak beslenecek çocuk zor olur katılır ağlamaktan yavrucak müsait yer yoksa tabi en mantıklısı dursun yerinde :)))
Şeniz

evet hayatım aynen bende tedirdgindim zaten millet düğün telaşı içinde olur bebişimde rezil olur oralarda kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar nasılsınız?

Sağolasın canım sen nasılsın?

kızlar show tv de bebek ilkyardımı anlatılacak bakmanızı tavsiye ederim...

a.s.

Günaydın Kızlar,

Geçmişi detaylı okuyamadım.Pınar hoşgeldin cıcım.Spora baslanmış hadı katıl kervana sende...

Ferda bu ne hız kızım ben yoruldum valla.Dağhan ada masallah.Düzelıcekmı dersın ya

Ve tüm gece gaz sancısından uyumadı Bora ama nasıl cığlık cığlığa anlatamam.Gece acıle gittik.Kan idrar tahlılleri tekrar yapıldı bakalım bu akşam gidicez doktora.6 AYLIK NERDEYSE KIZLAR YA HALA HUYSUZ HALA GAZLI.Napıcam ne edicem psıkoloğa mı gidicem hıçççççç bilmiyorum.Ağlamaktan yuzum gözün sisti.
Kımsede durmuyor dun annem vardı hep ağladın akşam kayınpederim geldi bir tas corba bile koyamadım.
Sanırım ben deliriyorum.Yerde 5 dakıka durmuyor.

Hoşbuldum canım sağolasın. Başladık bakalım. Şimdilik tam gaz gidiyor yerimseniben

Haydaaaa ne oluyor bu kuzuma ya. İnşallah 6 ayı bitince düzelcek canım ya :Saruboceq:

günaydın kızlar ve görüşürüzzzz:))
okula gidicem ben size bakmadan gitmeyim dedim byeee

gunaydın herkese
bugun kontrolumuz vardı sabah kalktık gıyınıcez benım kuzuların ıkısındede hapsırık bıraz burun hırıltısı ehh yanı dedım dr duydu hasta oldular bıde bugun 6. ay aşılarımız vardı 3 bacaktn bır agızdan eyvah dedım grıp oluyorlar aşıda kalır
neysekı gıttık dr baktı bıraz grıp enfeksıyonu var ama cok yenı henuz dedı aşılara engel degılmış aşılarımız olduk malesef bu aşılarbızde atei yapıyor dr fıtıl koydu sımdı geldık uyuyorlar ama devamlı mızırdanır halde

Selam canım hoşgeldin. Geçmiş olsun kuzularıma. İnşallah çıkmaz ateşleri. Kilo durumları nasıl peki CADIARZU

Helal bacım valla bu tempoya dayanabiliyosun

Tünaydın canım ancak yazabildim iyiyiz sen nasılsın?

Allah yardımcın olsun tatlım geçecek ama ne zaman allah bilir
Benim oğlanda geceleri bana kök söktürüyor nedense uyku düzeni allak bullak oldu uykuya dalıyor ama 20 dk bir ağlayarak uyanıyor tekrar salla falan perişan oldum uykusuzluktan doktor kaç saat uyuyor dedi bende 10:30 uyuyor sabah 06:00 da kalkıyor dedim çok az buldu.Erken uyutmaya çalış ne kadar erken uyursa uykusu daha az bölünür ve uzun uyur dedi ama nerde bizimkine hiçbişey işlemiyor.Verilebilecek ilaçlar var uykusuzluk için ama ben önermiyorum iyigeceler çayı ver su yerine dedi.Yağızı oda kesmedi allah yardımcımız olsun mafoldumben

İyi dersler tatlım

Napim bacım vakit geçiriyorum işte kendi kendime. Dayanabildiğim yere kadar artık kaydirigubbakcemile3

Bu arada Defnoş'ta akşam 9'da uyuyor ama gece 1'de, 3'de ve 5'de kalkıyor. Valla zaten yorgun oluyorum. İyice sersem oldum çıktım kafamçokkarıştı

Günaydın pınarcım, kız seni okudukça aklım çeliniyo hevesleniyorum he, benimde spor aletlerim var bisiklet dambıl aerobic fitness dans cdleri fln ama depoda hepsi kocise çıkarttırsammı yukarı napsam, daha demin kremalı bisküvi yedim bi paket :(((:çok üzgünüm:

Başla bacım başla valla. Yerimizde durarak bişey olmuyo gördük kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada bi kaç gündür kağan yine gece 6-7 sefer uyanmaya başladı gaz sancısı var gibi geliyo, pışpışlıyorum kucağımda sallıyorum dalıyo yine...

valla bunların gece uyanmaları meshur oldu sanırım bacum ya benımde nazlı gece 3 olmadan uyumaz oldu
delırtcek yakında bızı dun gece hıc bakmadım uyumusum artık bıde temızlık yapmıştım yorgundum hep babası bakmış gece 3 e kadar uyutamamış ya

Hepsi aynı bunların ya. Aynı anda başlıyolar herşeye valla :1no2:

meraba arkadaşlar yeni bir güne başladık ama ben artık yeni güne mutlu başlamak istiyorum.çok sıkıldım bu hayattan.sadece oğlum için yaşıyorum.

Canım böyle düşünme lütfen. Hepimizin sıkıntılı olduğu dönemler oluyor. Hepsi geçicek. Oğluşuna bak ve herşeyi unut a.s.

hoşgeldin pinarcim a.s. oh süper olmus bu spor işi..Allah kolaylik versin,hevesini arttirsin,kilolar gitsin inşaAllah :)

Sağolasın canım a.s. Sende diete başlamışsın hayırlı olsun a.s.

bocek_82+, knk, mutahhara, seherim+, sibiko+, kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah geçmişi okumadım

kızlar biz kasımda düğüne gidecektik ya durunun uçak biletini iptal ettirdik hava değişiminde hasta olmasın diye annem bakacak kızıma

İyi yapmışsın canım. MAdem ev kalabalık 1 gün annen baksın kuzuna a.s.

ya kızlar msn açamıyorum bayagıdır
kişi listeniz şu anda kullanılabilir değil lütfen daha sonra tekrar deneyin bu çıkıyor ne yapıcam??
gerçi çokta anlamıyom pcden yardım çok gıcıkkk

Canım yeni güncelleştirmeden olabilir. Yeni versiyonunu yükle bakalım CADIARZU

neysem bn kactim..saat 1 oldu ben hala temizliğe baslicam daha serrosuda yedircem :) öptüm hepinizi şimdilikkk :))

Kolay gelsin a.s.

Bende 1 saat önce Defnoş'umu uyuttum çok şükür. Evi toparladım. Makinaya renkli çamaşır atmıştım. Bittiler. Onları asayım. Dietimi bozmayayım. Öğle yemeğimi oturup yiyeyim vaktinde bari.

Bu arada face'e video yüklemeye çalışıyorum 1 dk 17 sn'lik bişey. Defnoş uyumadan önce çenesi düştüde onu ekleyeceğim ama nerdeyse 1 saat oldu hala yüklüyo diyo. Normal mi ya acaba baştanmı denesem CADIARZU

pınar denedik ama olmadı yine açılmıyor...

hadi bende çıktım şimdilik yine ugrarımm byeee

banucum sağolasın iyiyiz sende iyisin dimi?yolculuk hazırlığı var sanırım,iyi yolculuklar güle güle gidip gelin inşallah.Bu hafta annemle babamda antalyadaydı havalr çok güzelmiş galiba denize girmişler..ohh ne güzel valla,şanslısınız..

Back
X