2009 Mayıs Anneleri

kızlar ben daha başlamadım çorbalara kıyma falan koymaya altıncı ayı bitsin öyle dedi doktorumuz şimdilik anne sütü meyvw püresi sebze çorbası ve muhallebi falan veriyoruz öğününde
ayrıca bizimki mürdüm eriği püresine bayıldı:))))
yoğurdunuda kendim yapıyorum onuda seviyor kuzucum

geçmişi yeni okudum :))

tubişim evlilik yıldönümünüzü kutlarım :)) bide mamayı koyu yapalım bakalım? çünki benim kızım mama yemeden doymuyor nekadar çorbada içse illa mama yiyip doyacak böyle oluncada sinirleniyoruz ikimizde..

birsen sen bana geiyodun canım öyle konuştuk ama şimdi sen gek diyosun.. ben anlamam söz agızdan çktı bi defa ben bekliyoum önce :umursamaz:

kızlar bi adet oluyorumki sormayın 2.oluşum ve çok geliyor zaten gergindim hepten gerildim sabah bbi kalktım çarşaflar batmış offff evdede sanki harp çıkmış okadar dagıldki anlatamam halbuki dün toparlayıp süpürüp çıktım.. mutfaktan başlayayım yavaştan..

ugraraım tekrar

bunlarin topuna bişi oldu :))) ana kucagina koyup yanina alsan durmazmi gene

Yok bacım benimkini ana kucağına koyduğun anda tek harekette atıyor kendini aşağıya. Bağlarsan da çığlığı basıyor kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın tubada burdayken sorayım acillll cvp

biz aptamil 2 ye geçtik ve sanırım daha sulu bi amam ve biberonda kızım tıkanıyor

gecnde aynı muhabbet oldu 2 ay önce falan awent kullanıyorum 1 ve 2 deklikliler az gelince evde ne kadar biberon ucu varsa delmiştim!!! ama olmadı tabi 3 no hatta 4 no bile aldık hatta ve hatta şu yan çiziklerden bile var ama çok akıtıyo bidde dünya paraki sormayın..
gecen aynı paraya nubby biberon aldın anne memesi gibi çektigi kadar geliyo ama onada alışamdı kuzum... çok sinirim bozuluyo şu biberondavasına bi türlü tutturamadım

ACİL BİBERON MARKASI SİZ NE KULLANIYOSUNUZ???

BİDE KAÇ NO UÇ??

Valla canım bende Bebelac 2 kullanıyorum 1 haftadır ama benim gördüğüm kadarıyla 1'den daha koyu bu. Sen sulu olduğuna emin misin :uhm:

Bebelac 1 kullanırken Avent tek delikli kullanıyordum. Az gelmeye başlayınca yanlarına iğne ile birer delik daha açtım. Ama şimdi Bebelac 2'ye geçince hiç gelmemeye başladı. Şimdi Nuby'nin Doğul Dokunuş Serisinin Orta Akış olanını kullanıyorum. Mamaya iyi geliyor. Muhallebiyi de aynı biberonla veriyorum. Normalde 180 cc'ye 5 yemek kaşığı muhallebi konulurken ben 220 cc'ye 5 yemek kaşığı koyuyorum ve tam oluyor. Avent biberonlarım da kaldı öyle. Onlara da yeni uç almam lazım :uhm:

hadi kolay gelsin canim..valla banada gina geldi bu lekelerden..mothercare'de büyük bi naylon önlük bulmustum..2li..ondan aldim..o iyi oluyor..ama bu seferde püskürtmeye basladi..alt kiyafetleri lekeleniyor :S battal boy çöp torbasi giydircem o olcak sonunda :DD

inşaallah yapilir ya..yalitim cok önemli valla isitmada..bizimde bi cam üfleyip duruyor :)

Valla geldiler baktılar bişiler yaptılar ama dışarıdan silikon çekilmesi lazımmış. Kayınpederim yapıcak onu. Bi de camın birinin içinde leke vardı. Onu değiştiricekler ilerleyen günlerde. Ay bıktım valla ya. Sözüm ona evi sıfır aldık ama hep bişiler çıkıyo kafamçokkarıştı

Bizimkide öyle ya bi püskürtüyo her yer kahvaltı yada öorba. Lekelerle uğraş sonra akannehir

tunaydınlar kızlar
2 gundur yazamadım o gun oglusumu sag.ocagına goturduk yakın dıye dr baktı baktı yanı bıraz kasıyor o yuzden oyle gelıyor gıbı dedı ama bı ortopedıst gorsun hem ıcınız rahatlar dedı kendısı bıle kızında aynı sekılde dusunmus gostermıs normal cıkmıs
esımın suara ıslerı cok yogun merkeze gıdemrdk gıdınce gosterecez hala uzuluyorum ama ıns normal cıkacak lojmandakı komsumda aynı sekılde dusunup goturmus onunkıde normal cıkmıs o yuzden bıraz rahatladım ama yınede gosterecez ortopedıye

kızlar buarada hepınıze cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın .......alınganlıgım ıcınde ozur dılerım o ankı ruh halım bambaskaydı sıcagı sıcagına

gecmıse bakamadım ama tubısın evlılık yıldonumuymus cnm nıce nıce yıllara esın ve kızcenle bırlıkte ıns

Canım hoşgeldin. Ne özrü ya olur öyle sıkma canını. İnşallah bişeycik çıkmayacak merak etme sen a.s.

tünaydın canlar..
sonunda fırsat bulup yazabiliyorum geçmişidde okudum dün geceden beri yazdıklarınızı aklımda kalanlara yazıyorum
Tubacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice yıllara inşallah..bizim için ettiğin dualardanda allah razı olsun,kabul oldu sanırım oğlum 1 saatii geçti uyuyor.. :))
Pınarcım kolay gelsin sanada..
Nurten,Birsen,Tülay,Banu,Bozon,Ayşe Aysun hepinizi öpüyorum kızlar..
Ayşecim dediğin doğru bizim bebeklere hakgetire herşey ..
Ama ben bişey düşündüm bu sabah kızlar bizimkiler yani benimki birazda yalnız olduğumuz için bana düşkün galiba,birileri geldiğinde oyalanabiliyoo onlarla,o yüzden çocuk beni bırakmak istemiyor,hep yanında oluyum isityor..
Neysem bizde 7.30 da kalktık oynadık filan 9 da uyudu benimki bende yattım uyudum bir saat sonra tekrar kalktık,alt üst değiştir derken oğlumla beraber tostumuzuda yaptık kucakta :)) düşünün artık ne kaa becerikliyim..!!bırakmayınca aç kalmaktansa kucakta beraber yapıyoz tostu..sonra benimki 12 ye doğru geri uyudu halada uyuyor..zemuszemus bende banyomu yaptım,salonumu sildim,şöyle bi toparlama,birazda okudum dua ettim Allahıma bebeklerimizi bize bağışlasın,akıllı uslu olsunlar diye kabul ederse..ve geldim dayanamadım..
bu arada kötü bi haber aldım eltimin abisi vefat etmiş kaç gündür hatanede yatıyodu beyin kanaması geçirmişti,böbrek hastasıydı aynı zamanda üzüldüm tabii Allah rahmet eylesin ama annesine eşine ve kardeşine çok etmişti,Allah öbür dünyasını iyi etsin..
Ben buralardayım kızlar..Oğlum uyansın çorbasını içiricem.
Bu arada Dağhana kışlık patikli alt,badi vs. akıcamda bildiğiniz bi mağazada indirim varmı şu an???

Canım ooo sabahtan beri ne işler bitirmişsin bravo sana alkisalkisalkis

Bu arada başınız sağolsun canım ya Allah rahmet eylesin :çok üzgünüm:

ay kızlar koptum ya :DDD serra yerde..önlüğüne ulaşmaya calişiyor :D ama sürekli geri gitmekten gittikçe mesafe aciliyor :))))))) bi kaş catiyor ölürsünüz gülmekten :D anlamaya calişiyor herhalde o mu gidiyor benmi diye :DDDDD

Ay yerim ben onu sığa ya Şeniz

tunaydın bacılar benım kuzular kuzu olmakdan cıktı canavar olmaya başladılar canıma okuyorlar kucakta gezmek ıstıyor veletler kollarım koptu artık
tubişim evlılık yıldonumunuzmuş tebrık ederım canım eşinde hastaymış gecmiş olsun :)))
ferdacım başınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin
benımde kıızm hala en kucuk delıklıde ıcıyor dıgerlrınde boguluyor ılc ıcerken bıle bogazına kacıyor nazlı koyduk adını harbı nazlı oldu yani

Aaaa ismi gibi Nazlı'mı oldu kuzucuk bak şimdi Şeniz Allah kolaylık versin bacım a.s.

kızlar oğlum uyandı çorbasını içti ( 125mg ) şimdi oynaşıyoruz,çok mutluyum sorunsuz yiyo diye..zemuszemus

Oh maşallah a.s. :nazar:

kızlar bişy soracam ben dün çocuklara tavuk suyuna çorba yaptım...tavuk ,pirinç,havuç,patatesle yedirdim......tabi doktor yedir demedi...
doğrumu ettim

şimdi sebze çorbası yaptım....içine patates,havuç,soğan,brokoli,pırasa,ıspanak,pirinç,bulgur,irmik,kırmızı mercimek,yeşil mercimek, ve kuzu eti attım.......yeşil mercimek ikkez olacak az koydum ama kafama takıldı

Valla bacım bende yaptığım çorbaya senin koyduklarından soğan , yeşil mercimek ve irmik hariç hepsini ekliyorum ama o kadar baklagil çok sanki :uhm:

Pimapenci geldi bişeyler yaptı etti gitti. Dışarıdan camlara silikon çekilmesi lazımmış. Kayınpederim yapıcak bi ara. Bide camın birinde leke vardı iç kısmında. O değişicek önümüzdeki günlerde. İnşallah şu rüzgar işi çözülmüştür bakalım :uhm:

Kayınpederim adamları götürmeye gitti. Sonra gelip beni alıcak. Kayınvalidem sen dün temizlik yaptın yoruldun bugün yemekle falan uğraşma bana gelin. Akşam spor dönüşü gidersiniz dedi. Oraya gideceğim. Hazırlandım bekliyorum. Kızımda uyudu bu arada. Uykusu bölünecek huysuz olucak yine. Kayınpederim gelene kadar uyansa kendiliğinden bari. Giremezsem yarın sabah görüşürüz. Öptüm hepinizi a.s.

Bu arada adamın yanında getirdiği yardımcı çocuğun ayakları bir kokuyordu ki sormayın. Terlik verdim ama salona sinmiş resmen. Terlikleri suya bastım, halıları da şampuanlı su ile sildim şimdi ancak gitti koku öğğğğ akannehir

valla pınarcım sıfır evin derdi hiç bitmiyor.bizde sıfır aldık ama dünya kadar orasına bruasına masraf ettik eşim 2.el alsak bundan daha sağlam olurdu der durur:)))

kızlar günaydın tubada burdayken sorayım acillll cvp

biz aptamil 2 ye geçtik ve sanırım daha sulu bi amam ve biberonda kızım tıkanıyor

gecnde aynı muhabbet oldu 2 ay önce falan awent kullanıyorum 1 ve 2 deklikliler az gelince evde ne kadar biberon ucu varsa delmiştim!!! ama olmadı tabi 3 no hatta 4 no bile aldık hatta ve hatta şu yan çiziklerden bile var ama çok akıtıyo bidde dünya paraki sormayın..
gecen aynı paraya nubby biberon aldın anne memesi gibi çektigi kadar geliyo ama onada alışamdı kuzum... çok sinirim bozuluyo şu biberondavasına bi türlü tutturamadım

ACİL BİBERON MARKASI SİZ NE KULLANIYOSUNUZ???

BİDE KAÇ NO UÇ??

Mrb biberon markası sormuşsun arkadaşım ben oğlum doğduğundan beri DRBROWNS kullanıyorum çokta memnunum.a.s.

geçmişi yeni okudum :))

tubişim evlilik yıldönümünüzü kutlarım :)) bide mamayı koyu yapalım bakalım? çünki benim kızım mama yemeden doymuyor nekadar çorbada içse illa mama yiyip doyacak böyle oluncada sinirleniyoruz ikimizde..

birsen sen bana geiyodun canım öyle konuştuk ama şimdi sen gek diyosun.. ben anlamam söz agızdan çktı bi defa ben bekliyoum önce :umursamaz:

kızlar bi adet oluyorumki sormayın 2.oluşum ve çok geliyor zaten gergindim hepten gerildim sabah bbi kalktım çarşaflar batmış offff evdede sanki harp çıkmış okadar dagıldki anlatamam halbuki dün toparlayıp süpürüp çıktım.. mutfaktan başlayayım yavaştan..

ugraraım tekrar

nurten cnm annemle gelecektim ama annemle değil gezmeye gitmek tuvalete gidilmez
çünki ananem de yanımızda ...ananem annemi çok geriyor
oda bi alem kadın ekmek kırıtıları kucağında ayağa kalkıyor giidyor annem neden kalkıyorsun diyo kucağında ekmek var silersiniz yeri ne var diyor...
çocuklara illa her yediğimizi vereccekmiş alıyo çocuklardan birini kucağına biz görmeden tıkıyor tabi ağzına bulaşıyor bende kıyamet kopraıyorum ....verme anane diyorum
yok verecem diyor. yaaa....
annemde bana çocuklardan biri ağlsa hemen gel koş neden diyorum çocuk ağlıyor
eee ağlasın hayır diyor bende sinir oldum ben onlar her ağladığında koşsam hiçbişey yapmam hanfendi beni ikide bir germe dedim.........

ayy çok gerildim yaa ama mcburum işteee

o yüzden nurtenciğim gelemedim.....sen gel demem kuponlar bu ay sonuna kadar geçerli hem kupon alırsın hem otururz mayetindeydi cnm ...zaten o kadar yakınız ama daha görüşemedik .....kiii senin abin bana çok yakın...

benimki uyudu kızlar gördüğünüz gibi uyanık olduğu süre boyunca kesinlikle bişeye bakamıyorum... :))bunada şükür darısı Bora'ya hadi uyu artık Boracık!!!

rica ederim banucum umaırm işine yarar.bende farklı tariflerde var ben deneyince benim kız hangisini severse sanada veririm.tabi diğer arkadaşlarada yazarım:))

Of bugun bı oturamadım ya.Kendım duş aldım sonra Borayı yıkadım uyuttum tabı yarım saat oldu uyanması an meselesi.Tam yemeği koymuştum ocağa tup bitti.Ay gıcık oldum şimdi tüp beklıyorum.Tüp gelir Pasa uyanır.

Back
X