2009 Mayıs Anneleri

kızlar kayınvalidemler geliyomuş şimdi konuştuk,cenazeye yetişelim bari diyolar!!sabah bize gelicekler direk..
bu arada benimki uyandı uzun uykusundan :))

kızlar kayınvalidemler geliyomuş şimdi konuştuk,cenazeye yetişelim bari diyolar!!sabah bize gelicekler direk..
bu arada benimki uyandı uzun uykusundan :))

ay yazamadım canım.Basınız sağolsun mekanı cennet olsun.Eyvah misafir geliyormuş.Bu gece iş cok desene.

Selamlar Kizlar,

Öncelikle tesekkürler moral veren herkese. Biz asimizi atlattik ama korkudan resmen öldüm. Su anda henüz ates cikmadi ama geceden korkuyorum, fitil verecegim cikarsa...Calpol vermedi doktor bize hic, burada var mi bilmiyorumda...Aralarda Doruk öksürüyordu, tedirgindim onu sordum, "cigerleri temiz, korkma" dedi. Kulaklarinida kontrol etti, cekistiriyordu bazen uyurken. Kulaklarda da birsey cikmadi. "Bakmisken, birde dislerine bakin" dedim. Doruk agzini kilitledi, tükürdü falan. Tam bakamadi ama birsey yok henüz. Jel yazdi. Ama hemsiresi o söyledigi jelin yerine, Demir hapini yazmis. Ahmak midir nedir, her seferinde bir vukaati var. Eczanede farkettim ve onun yüzünden jeli parayla almak zorunda kaldim. Ve "Domuz gribi asisi yaptiracak misiniz, 6 aydan sonra yaptirabilirsiniz" dedi. Istersek bize de yapabilir misiz. Acikcasi kararsiz kaldik. Benim doktora gittik sonra. Tansiyonum ortalama olarak 130/70 cikti. Simdilik tedirginlik gerektirecek bir durum yok...

Geldigimizden beridir Doruk; Bora, Yagiz ve Daghan'i gecti bu arada. Mizmiz da mizmiz. Simdi bagiriyor ama inatciyim, bitirmeden gitmeyecegim.

Tuba, Serra insafliymis yine. Doruk 03:00'de uyandi dün gece. Ama disten. Beni kaldirmayi basardi diye bir kahkaha atiyor görsen...Bu arada evlilik yildönümüz kutlu olsun. Esinde insallah bir jest yapar bu sefer...

Tülay tarif icin sagol canim. Deneyecegim en kisa zamanda bende.

Of durmuyor ya, yazacaklarimida unuttum. En iyisi ben kacayim. Sonra görüsürüz kizlar...

herkese ii akşamlar annişler..
kaç gündür iş yoğunluğundan dolayı giremiyordum. çok şükür azaldı valla özledim ha...
alışkanlık yaptınız kızlar bende sizsiz duramıyorum opuyorumnanaktan çoğu zaman yazamasam bile okumak için giriyorum...
neyse mesai bitti gideyimde paşama kavuşayım hepinizi öpüyorum kuzulara ii bakın Şeniz

ben geldim ayy bizim meydanla aramızda 20 dk yol var o kadar yolu yürüdüm minibüs beklemeyim dedim...çocuklara badi baktım bulamadım boğazlı badi yok yanii
sonra turkcell bayine gittim ...hattımı faturalıya çevirecem ama olmadı ya sistem bozukmuş..dünde olmadı bu bana bi işaretmi yaa....neyse yapacam dedi çocuk bakalım kağıtları aldı inş. yapar...tlf aldım...

oradan çıktım bizim buarada bi yer var kızlar çok ucuza satıyor mamaları aptamil 1 250 gr 16 küsür ki biz 38 bile alıyorduk
bebelac 2 5.8 orada 5.5 aldım sabah kahvaltısı felan 6.15 orada 5.5 eğer dediğim gibi 10 - 15 paket alırsam 5 den veririm dedi...oradan alacam aylık mamalarımızı ....
bezlerde uygun sanırım 64 lü mofix aktif 4 numara 12 tl pirima ise 21 tl

ekonomik bişey çıkmış 132 tane aktif bebe 4 numara 37,5 dedi....

ayyy mama uygun ya bez o kadar koymaz ...mamaları oradan alacam valla....bu ay böle geçsin...

oradanda markette uğradım bi güsel yağmur yedim şakır şakır ....ayaklarıma karasu indi...ama alışverişi özlemişimmm ...bide eve gelince annem surat yapmasaa

heee şoka gittim çok güse meyve kapları plastik ama kaliteli bişey 1 tl ondan aldım....böle küçük sepet gibi bişey yapmışlar plastik ondan aldım evdeki şarjları koydum ...
bide oğulcanlarıma iki araba aldım kokuluymuş yıkadım kırlmayacak bişey 4 tl den çok güsel anlamazlar ama renkli dikkat çeker ......şincik yemek hazırayacam....sonra ya yaprak dökümüne bağanacam yada koşu ....yemek erken biterse dizeye kadar koşu yapacam.....öptümmmm siziii

selam kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu arlar başımı kaşıyacak vaktim yok
çok yorgunum senenin yorgunluğu daha şimdiden çöktü üzerime
aman yaaaa psikolojimde hiç iyi değil niye böyleyim ben yaa sorunum var kızlar
konuşmak istiyorum konuşamıyourm bağırmak istiyorum bağıramıyorum
Allah hayırlı olanı versin içimize inşirah versin inşallah ne diyimm

bir derdim var:( ama diyorum ya konuşamıyorum konuşamıyorum
ağır geldi sanırım çalışmak çocuk ev dağınık bir kocaa

bir derdim var:( ama diyorum ya konuşamıyorum konuşamıyorum
ağır geldi sanırım çalışmak çocuk ev dağınık bir kocaa

canim yaa..konusmak istersen burdayiz herzaman biliyorsun..lütfen içine atip dahada fena olma..sana ihtiyaci olan bi kuzu var :) kocana gelince birak onun daginikliklarini..kendi toplamayi ögrensin..biraz katlan daginikliga..sonra elbet o da baslar toplamaya..

evet sadece kuzuma bakınca mutlu oluyorum
burdasınız biliyorum canım inşallah çözebilirim kendi içimde

tunaydın bacılar benım kuzular kuzu olmakdan cıktı canavar olmaya başladılar canıma okuyorlar kucakta gezmek ıstıyor veletler kollarım koptu artık
tubişim evlılık yıldonumunuzmuş tebrık ederım canım eşinde hastaymış gecmiş olsun :)))
ferdacım başınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin
benımde kıızm hala en kucuk delıklıde ıcıyor dıgerlrınde boguluyor ılc ıcerken bıle bogazına kacıyor nazlı koyduk adını harbı nazlı oldu yani

teşekkürler cicimmmmmm a.s.

Tuba evlılık yıldönumunuz kutlu olsun bacım.Hadı bakalım koçişten süprız bekliyoruz.Serra ya diş yaramadı desene.Gecıcıdır inşallah.Bak biz ömür boyu sekicez huysuzlığu.

Birsommmm cok aktıfsin bakıyorum.Sporlar,kılolar alışverişler.Masallah sana.

Ferdacım butun bebeişler yanlız anneleriyle.Bizimkilere yaramıyor mu dersın.Napalım bu kış öyle böyle biticek canım.

Tulaycım tarıfın cok guzelmış ya benım bile canım cekti.Denıycem en kısa sürede.

Filiz bizimde haftaya asımız sımdıden sıkıntısı bastı.Aşısız ve cok ağlamasız atlatırsınız inşallah canım.

Ay baska birsey varmıydı ya.

Benım sıpa gunduzleri uyumuyor ya.Ama o çirkin ördeği herseye rağmen coooooook sevıyorum.Baskası bana butun gun 9 kılo tasıycaksın dese.Manyakmısın derim.Ama annelik neymış böyle ya.

teşekkürler canimmm a.s.

geçmişi yeni okudum :))

tubişim evlilik yıldönümünüzü kutlarım :)) bide mamayı koyu yapalım bakalım? çünki benim kızım mama yemeden doymuyor nekadar çorbada içse illa mama yiyip doyacak böyle oluncada sinirleniyoruz ikimizde..

birsen sen bana geiyodun canım öyle konuştuk ama şimdi sen gek diyosun.. ben anlamam söz agızdan çktı bi defa ben bekliyoum önce :umursamaz:

kızlar bi adet oluyorumki sormayın 2.oluşum ve çok geliyor zaten gergindim hepten gerildim sabah bbi kalktım çarşaflar batmış offff evdede sanki harp çıkmış okadar dagıldki anlatamam halbuki dün toparlayıp süpürüp çıktım.. mutfaktan başlayayım yavaştan..

ugraraım tekrar

teşekkürler canimmm a.s. valla güzel ya mama yemesi..keşke serrosta ekstradan mama yese ama yemiyor uyanikken :)

Pimapenci geldi bişeyler yaptı etti gitti. Dışarıdan camlara silikon çekilmesi lazımmış. Kayınpederim yapıcak bi ara. Bide camın birinde leke vardı iç kısmında. O değişicek önümüzdeki günlerde. İnşallah şu rüzgar işi çözülmüştür bakalım :uhm:

Kayınpederim adamları götürmeye gitti. Sonra gelip beni alıcak. Kayınvalidem sen dün temizlik yaptın yoruldun bugün yemekle falan uğraşma bana gelin. Akşam spor dönüşü gidersiniz dedi. Oraya gideceğim. Hazırlandım bekliyorum. Kızımda uyudu bu arada. Uykusu bölünecek huysuz olucak yine. Kayınpederim gelene kadar uyansa kendiliğinden bari. Giremezsem yarın sabah görüşürüz. Öptüm hepinizi a.s.

Bu arada adamın yanında getirdiği yardımcı çocuğun ayakları bir kokuyordu ki sormayın. Terlik verdim ama salona sinmiş resmen. Terlikleri suya bastım, halıları da şampuanlı su ile sildim şimdi ancak gitti koku öğğğğ akannehir

hadi bakalim iyi sporlar dicem ama coktan bitirip eve gelmişindir :D inşaAllah bol yag yakmişindir diyim :D

iyi akşamlar cnm bizde öptük sizi

canim başiniz sagolsun diyemedim bi türlü..Allah rahmet etsin meftayi..

Selamlar Kizlar,

Öncelikle tesekkürler moral veren herkese. Biz asimizi atlattik ama korkudan resmen öldüm. Su anda henüz ates cikmadi ama geceden korkuyorum, fitil verecegim cikarsa...Calpol vermedi doktor bize hic, burada var mi bilmiyorumda...Aralarda Doruk öksürüyordu, tedirgindim onu sordum, "cigerleri temiz, korkma" dedi. Kulaklarinida kontrol etti, cekistiriyordu bazen uyurken. Kulaklarda da birsey cikmadi. "Bakmisken, birde dislerine bakin" dedim. Doruk agzini kilitledi, tükürdü falan. Tam bakamadi ama birsey yok henüz. Jel yazdi. Ama hemsiresi o söyledigi jelin yerine, Demir hapini yazmis. Ahmak midir nedir, her seferinde bir vukaati var. Eczanede farkettim ve onun yüzünden jeli parayla almak zorunda kaldim. Ve "Domuz gribi asisi yaptiracak misiniz, 6 aydan sonra yaptirabilirsiniz" dedi. Istersek bize de yapabilir misiz. Acikcasi kararsiz kaldik. Benim doktora gittik sonra. Tansiyonum ortalama olarak 130/70 cikti. Simdilik tedirginlik gerektirecek bir durum yok...

Geldigimizden beridir Doruk; Bora, Yagiz ve Daghan'i gecti bu arada. Mizmiz da mizmiz. Simdi bagiriyor ama inatciyim, bitirmeden gitmeyecegim.

Tuba, Serra insafliymis yine. Doruk 03:00'de uyandi dün gece. Ama disten. Beni kaldirmayi basardi diye bir kahkaha atiyor görsen...Bu arada evlilik yildönümüz kutlu olsun. Esinde insallah bir jest yapar bu sefer...

Tülay tarif icin sagol canim. Deneyecegim en kisa zamanda bende.

Of durmuyor ya, yazacaklarimida unuttum. En iyisi ben kacayim. Sonra görüsürüz kizlar...

cok sukur atlatmişsiniz sevindim canim ;) teşekkürler canim kutlama için ;)

herkese ii akşamlar annişler..
kaç gündür iş yoğunluğundan dolayı giremiyordum. çok şükür azaldı valla özledim ha...
alışkanlık yaptınız kızlar bende sizsiz duramıyorum opuyorumnanaktan çoğu zaman yazamasam bile okumak için giriyorum...
neyse mesai bitti gideyimde paşama kavuşayım hepinizi öpüyorum kuzulara ii bakın Şeniz

kolay gelsin canim :)

ben geldim ayy bizim meydanla aramızda 20 dk yol var o kadar yolu yürüdüm minibüs beklemeyim dedim...çocuklara badi baktım bulamadım boğazlı badi yok yanii
sonra turkcell bayine gittim ...hattımı faturalıya çevirecem ama olmadı ya sistem bozukmuş..dünde olmadı bu bana bi işaretmi yaa....neyse yapacam dedi çocuk bakalım kağıtları aldı inş. yapar...tlf aldım...

oradan çıktım bizim buarada bi yer var kızlar çok ucuza satıyor mamaları aptamil 1 250 gr 16 küsür ki biz 38 bile alıyorduk
bebelac 2 5.8 orada 5.5 aldım sabah kahvaltısı felan 6.15 orada 5.5 eğer dediğim gibi 10 - 15 paket alırsam 5 den veririm dedi...oradan alacam aylık mamalarımızı ....
bezlerde uygun sanırım 64 lü mofix aktif 4 numara 12 tl pirima ise 21 tl

ekonomik bişey çıkmış 132 tane aktif bebe 4 numara 37,5 dedi....

ayyy mama uygun ya bez o kadar koymaz ...mamaları oradan alacam valla....bu ay böle geçsin...

oradanda markette uğradım bi güsel yağmur yedim şakır şakır ....ayaklarıma karasu indi...ama alışverişi özlemişimmm ...bide eve gelince annem surat yapmasaa

heee şoka gittim çok güse meyve kapları plastik ama kaliteli bişey 1 tl ondan aldım....böle küçük sepet gibi bişey yapmışlar plastik ondan aldım evdeki şarjları koydum ...
bide oğulcanlarıma iki araba aldım kokuluymuş yıkadım kırlmayacak bişey 4 tl den çok güsel anlamazlar ama renkli dikkat çeker ......şincik yemek hazırayacam....sonra ya yaprak dökümüne bağanacam yada koşu ....yemek erken biterse dizeye kadar koşu yapacam.....öptümmmm siziii

maşaAllah gene koşturmussun :)

evet sadece kuzuma bakınca mutlu oluyorum
burdasınız biliyorum canım inşallah çözebilirim kendi içimde

Ahsen uyudu bende namaz kılıp yatayım dua edin bana kızlar

canim yaaa..bolbol inşirah suresini oku..inşaAllah rahatlarsin biran önce..her zorlugun arkasindan bi kolaylik vardir unutma yerimseniben hayirli geceler tatlim a.s.

kızlar bu arada eşim unutmadi cok sukur :D valla acaip hazirlamiştim kendimi :D söyleyecegim laflara kadar :D hatta bi ara okadar kaptirdimki kendimi lazanya yapicaktim ondan bile vazgectim :DDD sonra amannn tuba dedim sacmalama..kur güzelce sofrani :D hatirlamassa firlatabilcegin bişi olsun elinde :Pp

neyseki hatirlamiş..hemde ne hatirlamaaa :D 2ğ3 hafta önce puma bi spor ayakkabi begenmiştim..onu almiş :)) bide serrosun eşyalari için rebook canta almiş pembiş pembiş :D o cantayida begenmiştim :D ama beni asil mutlu eden dikkatli davranmasi oldu..yani önceden begendiğim istedigim şeyleri almiş olmasina sevindim :) maşaAllahhhh diyim şom agzimi açmiyimde odun modun olmasin :DDDD

neysem artik yatak vakti gözlerim kapaniyor..inşaAllah bu kızce gene 5 te uyanmaz :)

mucksss hepinizeee a.s.

Back
X