2009 Mayıs Anneleri

BİRSENCİM BENİMDE KAYINPEDERİM akciğer kanseri doktor artık son evrede demiş o yüzden eşimin morali sıfır şuanda :(((((((((((((

sağolun kızlar yaaa inş.hayırlısı ile girip çıkacak biz gidemeyecez malum hastane ortamı babamda istemiyor

haftayada kanser olan halamın göğüsü aıncak arka arkaya herşey

ayy kızlar ya valla ne diyim bilmiyorum...allah iyiliğini versin herkesin en önemlisi sağlık...herşey boş

neyseki uyuttum,2 buçukta hala uyuyor,bende yemeğimi koydum bu arada bi de ekmek arası bişeyler yedim,şimdide çayımı yudumluyorum,çok yorulmuşum kızlar yaa,mafoldumben

Sorma pınar valla benimki formundaydı bugün dur bakalım uyuyor şimdilik,,bu arada siz kozyatağı carrfouramı gidiyosunuz genelde,o tarafta biyerde oturuyodun galiba dimi sen, yanlış hatırlamıyorsam??
E-bebek içinde bulgurluya mı gidiyosunuz,belki karşılaşırız bigün beizde genelde aynı yerlere gidiyoruzda..!!! ;)
Bide kızlar Anadolu yakasında kime gidiyosunuz çocuk doktoru olarak?hastane olmasını istiyorum yalnız ben belki değiştiricez Dağhanın doktorunu ondan sordum?Memnun olan varsa yazabilirmi?

Evet cerencim hepimizin derdi sırtı beli,Allahım hepimizede şifa versin bende spora başlamayı düşünüyorum ama Dağhan beyle çok zor olur heralde!!
Birsen babana geçmiş olsun,umarım iyileşir kısa sürede!!
Banucum duru şanslı bence ablası olduğu için ama sakın ezmeyin onu sen ablasın filan diye,ben ilk çocuk olduğum için iyi biliyorum,büyükler biraz eziliyor!!

şu çiftlik mevzusunada bi ben fransız kaldım heralde ama hiç vaktim yok anacım..yapamam ben..mirmirmirmir

tülaycığım geçmiş olsun cnm yaaa...bizimki heralde öyle değil
ama halam vazgeçiş hayattan öle

sağolun kızlar yaaa inş.hayırlısı ile girip çıkacak biz gidemeyecez malum hastane ortamı babamda istemiyor

haftayada kanser olan halamın göğüsü aıncak arka arkaya herşey

BİRSENCİM BENİMDE KAYINPEDERİM akciğer kanseri doktor artık son evrede demiş o yüzden eşimin morali sıfır şuanda :(((((((((((((

Allah acil şifalar, haklarında hayırlı ne ise onu versin bacılar a.s.

neyseki uyuttum,2 buçukta hala uyuyor,bende yemeğimi koydum bu arada bi de ekmek arası bişeyler yedim,şimdide çayımı yudumluyorum,çok yorulmuşum kızlar yaa,mafoldumben

Sorma pınar valla benimki formundaydı bugün dur bakalım uyuyor şimdilik,,bu arada siz kozyatağı carrfouramı gidiyosunuz genelde,o tarafta biyerde oturuyodun galiba dimi sen, yanlış hatırlamıyorsam??
E-bebek içinde bulgurluya mı gidiyosunuz,belki karşılaşırız bigün beizde genelde aynı yerlere gidiyoruzda..!!! ;)
Bide kızlar Anadolu yakasında kime gidiyosunuz çocuk doktoru olarak?hastane olmasını istiyorum yalnız ben belki değiştiricez Dağhanın doktorunu ondan sordum?Memnun olan varsa yazabilirmi?

Evet cerencim hepimizin derdi sırtı beli,Allahım hepimizede şifa versin bende spora başlamayı düşünüyorum ama Dağhan beyle çok zor olur heralde!!
Birsen babana geçmiş olsun,umarım iyileşir kısa sürede!!
Banucum duru şanslı bence ablası olduğu için ama sakın ezmeyin onu sen ablasın filan diye,ben ilk çocuk olduğum için iyi biliyorum,büyükler biraz eziliyor!!

Afferim bak ne güzel uyumuş kuzum maşallah :nazar:

Ben kozyatağı Carrefour'u sevmiyorum canım. Biz Tepe Naitulus'a gidiyoruz genelde. E-bebek içinde evet Bulgurlu'dakine gidiyoruz. 15 günde bir ordayız. Karşılaşırız belki belli mi olur a.s.

Ben Defnoş'u Suadiye'deki Anadolu Sağlık Merkezi'nin şubesine götürüyorum canım. Doktorumuz teyzemin bebeklerinin doktoru. Memnunuz ama ne bileyim ya ben hep kadın doğum uzmanım gibi sevecen, dilli, konuşkan birine alışkınım. Bu kadın donuk geliyor bana kaydirigubbakcemile3

şu çiftlik mevzusunada bi ben fransız kaldım heralde ama hiç vaktim yok anacım..yapamam ben..mirmirmirmir

Aaaa hemen gir harika valla ben bayılıyorum zemuszemus

Kızımın meyvesini yedirdim. Pekmezi , demir damlasını ve devit'i de meyvesine karıştırıyorum sorunsuz yiyor iyi oldu böyle a.s.

Bizde ataşehir Anadolu sağlık merkezine gidiyorduk aslında niye bıraktıkki hemde doktorları süperdi..Dur bakalım tekrar oraya başlarız belki..
e-bebekte görüşmek dileğiyle...:))
demek başla diyosun farmvılle pınar dur bi bakıyım..

Bizde ataşehir Anadolu sağlık merkezine gidiyorduk aslında niye bıraktıkki hemde doktorları süperdi..Dur bakalım tekrar oraya başlarız belki..
e-bebekte görüşmek dileğiyle...:))
demek başla diyosun farmvılle pınar dur bi bakıyım..

Biz acile gideceğimiz zaman oraya gidiyoruz canım yakın diye. Gece nöbetçi doktor Mahmure hanım var genelde. Alıştı artık bize kadın çok seviyorum onu aklında bulunsun. Gece telefonda bile hemen yardımcı olur kaydirigubbakcemile3

Ya oyuna başlayınca abi puan veriyo sana ekip biçiyosun çok basit ya. Sana hediyeler falan geliyo. Başla devamı gelir a.s.

klasik müzik dinlemekten kafam şişti,benimki kesin büyüyünce müzisyen olacak,bayılıyoo müziğe..Bir de Manga'ya :))

aman yaaa bugün cnm diyet yapmak istemi yaaa ne yemejk istediğimide bilmiyorum ayın 19 da normalde adet olmam lazım kasıklarım ağrıyo ve canım tatlı çekiyor yaaa
üstelik felaket mantar olmuşummmmmmmm

Biz acile gideceğimiz zaman oraya gidiyoruz canım yakın diye. Gece nöbetçi doktor Mahmure hanım var genelde. Alıştı artık bize kadın çok seviyorum onu aklında bulunsun. Gece telefonda bile hemen yardımcı olur kaydirigubbakcemile3

Ya oyuna başlayınca abi puan veriyo sana ekip biçiyosun çok basit ya. Sana hediyeler falan geliyo. Başla devamı gelir a.s.

başladık bakalım hadi hayırlısı :)) bi ineğim var benim sanırım !! ayy çok komiğimm..

ferdacım yağmuru kesinlikle ezmiyoruz aksine sen ablasın demek yerine siz kardeşsiniz diyoruz sorumluluk yüklemek bencede yanlış bende kardeşimden büyüğüm biz arkadaş gibiyiz birbirimizi korur kollarız düşkünüzdür ikimizde kızlarımda öyle olur inşallah

ay kızlar geÇen evdeyken mılupadan bır paket gelmıŞtı. ıÇınde 2 adet bez pıŞık kremı, sÜtlÜ pırınÇlı, gece tahıllı (tabı bır yemelık) vÜcut kremı ve Şampuanı bırkaÇ bırŞey daha vardı ama hatırlamadım. Şımdı de ıŞyerıme geldı. Paketı yenı aldım bakım aynıları mı var ıÇınde Çok sevındım ya...
Mılupaya Üye olmuŞtum da hamıleyken...

arkadaşlar merhabe bevde mayıs annesiyim 22 mayıs 2009 ben sizlere birşey sorucaktım domuz gribi hakkında ne düşünüyorsunuz aşı yaptırmayı düşünüyormusunuz bebeğinize ben korkuyorum 0-2 yaş bebeklerde çok tehlikeiymiş kafam çok karışık

evet yine aynılarından gelmiş...
oh iyi oldu en çokta indirim kuponlarına sevindim...
huggies bezlerde milupa mamada %25 indirim var. pişik kreminde nivanın kavonoz pürelerinde...dolu valla...ıslak mendillerde
5 adet te ıslak mendik göndermişler bunla beraber 10 adet oldu kullan kullan bitmez kaydirigubbakcemile3

Back
X