2009 Mayıs Anneleri

offf defne hanım hala ayakta ve bogzını yırtana kadar bagırıryor ardındanda öksürmeye başlıyor!! çatlak ya:))

kaç günder buyana giremedim ayrıca defene çok huy degiştirdi yarım dak. Yalız kalmıyor.. Dişlerini kont. Ediyorum bişicik yok ayy çıldırıyorum resmen.. önceki hallerini özlemeye başladım bi bıraktımmı 2 saat sesi çıkmazdı,9da gece uykusuna geçerdi allahım saat 1geçiyo ve bukız çıglık atıp egleniyo!!!

Geçmişede bakamadım çok yazmışsınız.. çok özledim ama giremiyorum..
Haaa bide az bi müzik duymasın oynuyo resmen vucudunu sallıyo zilli:))) biz sarkı söylüyoz dahada çoşuyo !! Ayyy alemiz yani...

Hadi kaçtım uyutmam lazım şunu bye

Kuzum bunların hergün bi huyu değişiyor valla Allah kolaylık versin bacım a.s.

Benim kızı da babanesi alıştırmış, nay nay kızıma nay nay dediğin anda oynamaya el çıprmaya başlıyor kaydirigubbakcemile3

günaydin kizlar a.s.

bugun dükkani ben acayim :D

perşembe sabahi anneme gittim..ay perşembe gecesi serra beni cildirtti resmen..saat basi uyandi gece ya..aglayarak..enson 5 te kalkti ve uyandi..mama yedirdim zorla..sonrada tv nin karşisina koydum yatagini :D mac actim ona..yattim valla..uyumus o da..sabah 8 de uyandi gene..bu sefer annemle babama postaladim :D Allah razi olsun baktilarda bende uyudum 11e kadar :) sonracima ordanda aksam kayinvalideme gectik..eve geldik :)

birsencim babanin ameliyati bugun saniyordum..dünmüş..cok sukur güzelce atlatmiş a.s. inşaAllah biran önce kendini toplar canim,gecmiş olsun tekrar a.s.

burcucum pipiriklim :) hoşgelmişsin :) kız ne yanlizliği aşkolsun :) biz neciyiz burda :) kaldiki annişkonda sadece tel kadar uzak sana ;) eşlere gelince kimin eşi karisindan cok sey biliyorki seninki bilsin :D

semros hanim ve gülhan hanim sizi kinim kinim kinayip bide ayipliyorum üstüne bide tüüü diyorum :D ne yediginizide yazsaydiniz bari :D bide hülya gelince bayram yapcaklarmişmişmiş..bizi cagiran yok eden yok..gelmiyoruz işte :P

nurtencim valla eski hallerini bazen bende özlüyorum :D özellikle ilk 3 ayi :D emzir yatir bitti :D ama cok sukur tabi bu hallerinide gördük :) Rabbim saglik afiyet versin bizlerede cocuklarimizada tüm sevdiklerimizede :) ay kimseyi es gecmiyim dedim :D

filizcim demek uyudu doruk yemek yerken :))) serrosta arada bir yapar onu :) insan gülsemmi aglasammi sasiriyor :D buarada illa emekleyecek diye birşey yok..ben emeklememişim..yürümüşüm direk :) belki serrada öyle olur bilemiyorum..cünkü yuvarlana yuvarlana gidiyor anca :)) emeklemeye niyeti yok :D

handecim 1.5kg vermişsin hayirli olsun :) tebrikler a.s. canim spora gitmek zor olabiliyor cocukla..hele de aksamlari..h.içi her sabah tv8de pilates var..ebru sallinin..hani fuuuu fuuuuu yaptigi:))) yarim saat sürüyor..her sabah onu yapabilirsin..sonrasinda yada öncesinde 20dak bisiklete binsen,10dakikada mekik felan ceksen günde 1 saat spor yapmiş olursun ;) buda sana yeter ;) hatta yürüyüşte yapsan ekstradan süp süper olur ;)

ay daha cok şey yazicaktimda unuttum hepsini be..

Günaydın canım a.s. Oh annenle baban bakmış sende dinlenmişsin ne güzel a.s.

kızlar bundan sonra ticker factory'deki cizelgeler dişinda hiç bi çizelge kabul edilmeyecekmiş :( cocuk cizelgesi olarak cok sade oluyor be :S acaba kilo cizelgesimi yapsam bn bunu..

Aaaa bu kötü oldu ya :çok üzgünüm:

günaydınlar .....babamla konuştum sabah .çıkmış yukarıya ....pazarda taburcu olacakmış herrşey yolundaymış,,,ama babam çok duygusal olmuş yaww ağlıyordu ....

alişi annenin çantasına koyup yollasaydın dedi..torunları özlemiş...
boğazında direm varmı....onuda çıkarsınlar rahatım diyo.....

benim kuzenimin eşi geliyor alişi muahllebi yedirdim ömeri besleyim
belki geemem bugün hekesin iyi dileği içi tşk.ederim yine yanlız bırakmadınız beni çok sağolun arkadaşlar

Birsom tekrar çok geçmiş olsun bacım Allah bi daha dert vermesin sağlıkla çıksın inşallah babacığın a.s.

Günaydınlar bacılar , iyi haftasonları a.s.

Defne cadısı babasını ve beni bu sabah 8:30'da uyandırdı. Bizde kalkalım bari dedik. Önce onun kahvaltısı, sonra bizim kahvaltımız, evi topla derken bu saat oldu. Defnoş'ta o arada yarım saat bi kuş uykusu uyudu.

Şimdi babasıyla oynaşıyor a.s.

slm kızlarr nasılsınız...
ben yogun bı tempo içindeyım nete hıc vaktım kalmıyo ew iş yagız arasında mekık dokumaya basladım...sızı takıp edemıyorum ama aklım hep burda merak edıyorum..herkezler ıyıdır umarım yok demı bı yaramazlık....
benım 3gun oldu başlayaşlı işe ilk gun manyaqk zorduuu valla aglayarak gectiiimafoldumbenewe geldıımdeyse ogluşum benı yalaya yalaya bı kaldı onun o halını gordukce ben gene agladım ama mecvbur alışcazzz...allahtan vardıyalarım kısa 6 sattlık nobetlere gıdıyorum...yağız babasıyla kalıyor yaramazlık yapmıomuş ma sureklı oyun ıstıyor..aksamları işe gıttım için sabah tan oglene kadar yagızın yourdu corbası yıyeceklerı akşama eşimin yemeği ewi toplamakla gecıyo gunduzum..arta kalan vakıttede oglumla oynuyoruz..işe başlayınca ınsan kendını bı suclu hıssedıyo yafas ogluma gereken vaktı ayıramıyomusum gıbı falan ...ve ozluyorum tabı oynamak koklamak ıstıyorum yanında olduum herzaman....
gece lerı uykumuz aynı 2 gun saat bası kalkıyo sıpam 3.gunse bıze acıyıp dınlendırıyo heraldekı 3 4 saatte bır uyanıyookaydirigubbakcemile3onada alıştım kısacası....sabahtır yemek yaptım yagızın yıyeceklerını hazırladım sımdı babsıylka yıkıyacagız ogluşuu sorda hazırlanıp 17 de mesaıye gıdıcem kızlarrr akşamda geldıımde oğluşla sewişioz hıc gıremıyom nete..hepınızı cok sewıyorummopuyorumnanaktan ve hep aklımdasınızzzzzzzz.......benı unutmayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kedi:

kızlar bundan sonra ticker factory'deki cizelgeler dişinda hiç bi çizelge kabul edilmeyecekmiş :( cocuk cizelgesi olarak cok sade oluyor be :S acaba kilo cizelgesimi yapsam bn bunu..
of yaaa bencede çok sadee neyse yapak bair hemen bi tane
günaydınlar .....babamla konuştum sabah .çıkmış yukarıya ....pazarda taburcu olacakmış herrşey yolundaymış,,,ama babam çok duygusal olmuş yaww ağlıyordu ....

belki geemem bugün hekesin iyi dileği içi tşk.ederim yine yanlız bırakmadınız beni çok sağolun arkadaşlar

babana çok geçmiş olsun cnm iyi olmasına sevindima.s.

ay kızlar geÇen evdeyken mİlupadan bİr paket gelmİŞtİ. İÇİnde 2 adet bez pİŞİk kremİ, sÜtlÜ pİrİnÇlİ, gece tahıllı (tabİ bİr yemelİk) vÜcut kremİ ve Şampuanı bİrkaÇ bİrŞey daha vardı ama hatırlamadım. Şİmdİ de İŞyerİme geldİ. Paketİ yenİ aldım bakİm aynıları mı var İÇİnde Çok sevİndİm ya...
Mİlupaya Üye olmuŞtum da hamİleyken...

Banada geldi canım bebekler 6 aylık olunca yolluyorlarmış

Selam KIZLAR,

Biz gezmekten geldik.Esra teyzemıze ve Doruğa cok cok tesekkur ederiz.Cok guzeldi hersey.

Tuba canım biz Semoş la bir hafta yemek yemesek ancak toparlanırız.Esra coşmuş çünkü.

Oh ne güzel toplandınız valla siz daha organizesiniz bizdeki hatunların planları işleri hiç bitmiyor anacım.

oh ne güzel ya maşallah eşine çok ince davranmış benimki tam odu tammm

aman ya şu maddiyat insanı çok geriyor ama ben en olmadık zamanlarımızda bile kurban mutlaka kestim cidden evin bereketini arttırıyor Allah yardımcımız olsun
okuldan geldim yorgunum
kızıma sabhaları kahvaltı vericem artık ben mama kullanmıyorum neyle yapayım karar veremedim

Canım ben kahvaltı için milupa 8 tahıllı ballı ya 150 cc mama yapıyorum acaba başka markalarda suyla yapılanı varmıdır?fisfisfis

kızlar çocuklara portatif mama sandalyesi istiyordum ama ikisini aynı anda alamaycaktık
,
aklıma geldi küçük amcası hiçbişey almadı çocuklara .....aradım amcası dedim ali ile ömer mama sandalyesi istiyor ...hatta biz gittik beğendik şurada şu model diye ,ama hemen istiyoruz dedik inş. biranönce alır ......

bu arada ömer patates kızartması yedi kızlarrrrrrrrr

İnşallah alır canım iyi yapmışsın aramakla.Hülyanın dediği gibi bi kolaları eksik.kaydirigubbakcemile3

benımde cnm tatlı cektı cokacimcoookcokacimcoookbursalı hatın gızlar sız boyle anlattıkca
gıdıp kendıme soyle bır etımeklı tatlı yapam

Yapmayın böle diyette tatlıya uzun süre veda etmiş biri var valla bi tarafım şişecek kaydirigubbakcemile3

şöyle bi göz attım bursa'da buluşma olmuş ne güzel ben çok uzak kalıyorum sizlere yaa keşke oralarda olabilsem bursa istanbul gezerdim vallahi
pınarcım iyi yapmışsın ben de oğluma alınca çok seviniyorum kendimi düşünmek aklıma bile gelmiyor
esencim kahvaltıyı bebelac ve anne sütüyle hazırlıyorum bazen su ile içine bi tatlı kaşığı labne peyniri bi bisküvi koyuyorum dr pekmez de demişti ama ben vermiyorum henüz hayırlısı olsun kahvaltılar yarasın inşallah
cerenncim sorma o hesaplar hep dönüp duruyor beynimde kredi ödüyoruz biz de çok zor
birsen inşallah amca işe yarar artık. kız patates kızartması mı verdin ilahi kızarmış yağ zararlıdır be
aklımda bunlar kalmış
biz de iyiyiz oğluşumun uykuları düzeldi ben kaldırmazsam sabaha kadar uyuyo maşallah emekliyo sanırım 6 ay dolmadan emekleyecek
eşim askere gidecek önümüzdeki ay çıkarsa tabi başvurdu çok üzgünüm çooooooook :((

Oğluşunun uykuları düzenliymiş maşallah diyelim.Acaba dişiniz çıkmış ondanmı rahatladıki bizimde biranönce çıksada rahatlasak.Eşin içinde çıksında canım biranönce yapsın gelsin sonrası çok daha zor olur gibi geliyor bana.

sizede gunaydın kızlarrrrrrrrrr
bu sabah garıp başladım güne 7de uyandım:sinifsinif: sut sag duruyu doyur derken saat 7,30oldu hadı gıyıneyım bugun şık olayım bıraz dedım anammm demez olaydım gardolaptakı butun elbısleerı pantalonları denedım yok anam ya gobegı cıkıyo ya pantolan cok dar patlıcak gıbı duruyo meger gıyecek hıcbıseyım yokmus benım gıydım gene eskılerı geldım işeakannehir
sıkı rejımede gıremıyorum dıkat edıyorum ama yınede takılı kaldı tartıkafamçokkarıştı

dun ıntrernetten toyıkıden yurutec begendım ıcadıyede varmıs kalktım o trafıkte yolları tam bılmedıgım halde kalkıp gıttım adamlar dukkanı kapamıs ayy bı uzuldumkı neysekı hafta sonu unkapanına gıdecem ordan alıcam koyarıs resmımızı buyrunnnnnnnnn

Başla Glşahcım sende vallahi benim 2,5 kilo gitti bile hızla devam durmak yok.Bende artık üstüme hiçbişeyimin olmamasından sıkılmıştım.Mağazayıda keşke gitmeden bi arasaydın teyitleşmek için o kadar yol gitmişsin.

BİR PAZAR SABAHI KAHVALTISI...KIZ KARDEŞİM, NİŞANLISI VE GÖZLÜKLÜ OLAN ERKEK KARDEŞİM...SONRA BEN VE OĞLUŞUM BİZİ ZATEN BİLİİSİNİZ...

Oh ne güzel bi aile tablosu opuyorumnanaktan

Kızlar merhabalar biz geldik, kağanda bende iyiyiz şükür sizler nasılsınınz, çooook eskilere gidemesemde bi kaç günlük geçmşe bakmaya niyetliyim zira ben yokken neler lmuş bitmiş merak ediyorum , inş. yktur bi yaramazlık, kağn yerde haa hooo bu buuuu heee heee diye söyleniyo, diğer odalara her gelişimde yerinden oynamış buluyrum, şmdide aaa oooo fln diyo komik bu çcuk ya

Ara ara okuyorum ama yazma fırsatım olmuyo işte tatlım, bir süre yoktun sende hoşgeldin.Kağan ayrı bir alem zaten bitiyoruz biz ailecek babamız hasta oluyor sıkı takipçisi hihoyyyt

kızlar yürüteç alıcakmısınız dr hayır diyor ama ben kararsız kaldım:((((((((88

Yok canım ya doktorumuz hayır dedi aynen.Bacak kaslarının gelişimi için zararlıymış.fisfisfis

Kızlar kağan milupanın muzlu gece tahılını hiç sevmedi ya aldım dün yaptım daha ilk kaşığın tadını alır almaz öğ yapmaya başladı, su pirinç unu ve mamadan yapıcamda suyla karıştırmak daha klayıma geliyo diye bundan aldım , sizin bebeler hangi muhallebiyi seviyo

Benimki milupanınkileri çok sevdi bebelac yediremedim bir türlü.Sütlü bisküvili,sütlü portakallı armutlu çok seviyor.Hero baby'ninde sütlü muzlusunu seviyor tatlım.Benim oğlan pirinç unuyla yapılanı sevmedi nedense.Birde sadece pirinç ununa muhallebinin hiçbi faydası yok tatlım bence kaşık maması ver.

kızlar, çoook yorgunumm!! artık düzenime kavuşmak istiyorum! evin halini bir görseniz, kalkıp gitmeye hazır!! heryerde koliler, hurçlar,valizler!! poffff bide bunları yeniden açıp yerleştirmesi var:((
neyseki annem yolda,bikaç saate yanımda olucak. yarın sabah 8 gibi de taşıma şirketi gelicek. bu evimde son gecemiz.
bu arada bir süre yokum normal olarak. internet bağlantım ne zaman gelir bilemiyorum. hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerimize dikkat edin. beni özleyin olur mu??
hı bide Allahtan kolaylık dileyin benim için!!
:çok üzgünüm:

Allah yardımcın olsun Ayşecim ev taşımak çok zor.Ne zaman biter kısmına takılma iş gözündü büyüyor ama bir el attınmı bakmışsın bitmiş.

kızlar zeynebin dün gece ateşi 39 a kadar cıktı bir anda.yıkadık klem yerlerine bezler koydum şurup fitil derken düştü ateşi.bütün gece kontrol ettim şimdi daha iyi ama hala var fitillere rağmen 37 5larda.
bu gece düşmezse acile götüreceğiz.idrar yolları olabilir sorun.zaten bir süredir çişini yaparken titriyor ve bıııırr diye bir ses çıkarıyor.offf cok zor....

gecmişe bakamadım 2 3 sayfa baktım sadece vaktim yok

birsencim babana acil şifalar canım
burcu hoşgeldin tatlım.bişey olmamıstır kağana.zeynep biliyorsun 2 hafta önce yataktan düşüp duvara carptı kafasını bişey olmadı şükür..

aysecim az daha sabır yerleşince evine bol bol dinlenir keyfini çıkarırsın tatlım

Çok geçmiş olsun tatlım.Nolduki acaba Zaynebimize.Doktora götürmüşsündür bu süre zarfında muhakkak merak ettim şimdi nasıl oldu acaba?

Buda kağandan tetelerineee :))))

babam ameliyattan çıkmış...yoğunbakıma girmiş...annem görmüş..ağlıyormu..çok canı yanıyormuş parçaar patoojiye gitmiş

offf defne hanım hala ayakta ve bogzını yırtana kadar bagırıryor ardındanda öksürmeye başlıyor!! çatlak ya:))

kaç günder buyana giremedim ayrıca defene çok huy degiştirdi yarım dak. Yalız kalmıyor.. Dişlerini kont. Ediyorum bişicik yok ayy çıldırıyorum resmen.. önceki hallerini özlemeye başladım bi bıraktımmı 2 saat sesi çıkmazdı,9da gece uykusuna geçerdi allahım saat 1geçiyo ve bukız çıglık atıp egleniyo!!!

Haaa bide az bi müzik duymasın oynuyo resmen vucudunu sallıyo zilli:))) biz sarkı söylüyoz dahada çoşuyo !! Ayyy alemiz yani...

ben yogun bı tempo içindeyım nete hıc vaktım kalmıyo ew iş yagız arasında mekık dokumaya basladım...sızı takıp edemıyorum ama aklım hep burda merak edıyorum..herkezler ıyıdır umarım yok demı bı yaramazlık....
benım 3gun oldu başlayaşlı işe ilk gun manyaqk zorduuu valla aglayarak gectiiimafoldumbenewe geldıımdeyse ogluşum benı yalaya yalaya bı kaldı onun o halını gordukce ben gene agladım ama mecvbur alışcazzz...allahtan vardıyalarım kısa 6 sattlık nobetlere gıdıyorum...yağız babasıyla kalıyor yaramazlık yapmıomuş ma sureklı oyun ıstıyor..aksamları işe gıttım için sabah tan oglene kadar yagızın yourdu corbası yıyeceklerı akşama eşimin yemeği ewi toplamakla gecıyo gunduzum..arta kalan vakıttede oglumla oynuyoruz..işe başlayınca ınsan kendını bı suclu hıssedıyo yafas ogluma gereken vaktı ayıramıyomusum gıbı falan ...ve ozluyorum tabı oynamak koklamak ıstıyorum yanında olduum herzaman....
gece lerı uykumuz aynı 2 gun saat bası kalkıyo sıpam 3.gunse bıze acıyıp dınlendırıyo heraldekı 3 4 saatte bır uyanıyookaydirigubbakcemile3onada alıştım kısacası....sabahtır yemek yaptım yagızın yıyeceklerını hazırladım sımdı babsıylka yıkıyacagız ogluşuu sorda hazırlanıp 17 de mesaıye gıdıcem kızlarrr akşamda geldıımde oğluşla sewişioz hıc gıremıyom nete..hepınızı cok sewıyorummopuyorumnanaktan ve hep aklımdasınızzzzzzzz.......benı unutmayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kedi:

Alıntıların sonundakilere yazdıklarım çıkmamış:hulya:

Kağan kuzuma maşallah çok tatlı velet.

Birsom konuştuk senle de allah şifasını versin tez zamanda düzelecektir.

Nurtencim o huysuzluk hepimizde var neden böle oldu bu çocuklar anlamıyorum.Allah yardımcımız olsun gece 500 defa kalkmaktan sersem oluyorum valla.Sabah ayılamıyorum bir süre.Bide işte olunca tam felaket algım sıfır oluyor sabah saatlerinde.Demek zilli oynamayıde öğrendi afferin ona kız dediğin azcık fıkırdak olucak kaydirigubbakcemile3

Aslıcım sende işe başlamışsın hiç kolay değil tatlım valla benim 1,5 ay oldu ama halen tam anlamıyla alışamadım.Çalışan annenin koşuşturmacası hiç bitmez tatlım birtek sıkıntım kendime vakit ayıramamam.Oda sağlık olsun napalım fırsat buldukça kuzularımızın sıhhati yerinde huzurlu olsunlarda gerisi boş.

Bu arada bugün acayip sakin burası kimsecikler uğramadı bayadır alıntı yaptım yazmak uzun sürdü ama bir msj bile yazan olmamış.Ben bugün eve tıkıldım kaldım Yağızın huysuzluğundan bi işte yapamadım yarına kaldı artık öğlene kadar iş öğleden sonrada hava iyi olursa artık hava almaya çıkarız.

Hepinizi öpüyorum özledim valla ya birileri olsada yazışsaydık fırsat bulamıyorum bulduğum zamanda kimse olmuyo :gitme:

Sibelcm hoşgeldin cnm, kız şu kaşık maması işi çok mralimi bozuyo benim ya oğlan sevemedi hiçbirini, yemiyorrrrrrrr , bugün eşim alışverişe gitmişti google almış pirinç unu yazıyo ama içinde vitamin mineral katkısı fln da varmış onu yaptım, onunda yarısını fln oyunla moyunla zar zor yedi, ama aşırı kıvamlı bişi olduğu için biraz suyla incelttim, neyse onuda pek yemedi...
Yağız paşanın emekleme videosuna bitiyorum bende kuzum nasılda dizlerinin üstünde gidiyo ya maş.

selam kızlar biz bugün kızçeme hoppala aldık kuzum nasıl sevdi çok şirindi çookk
arkadaşıma gittik akşam geldik yemek yedik şimdi şu gdo lu ürünlere bakıyorum çok kafam katrıştı ve sinirlendim bebe bisküvisini kendim yapmaya karar verdim hangi sayfadaydı tarifi hatırlayan va mıı

Cnm kolay gelsin kağanda yaramazlandı bu aralar :(((

günaydin kizlar a.s.

bugun dükkani ben acayim :D

perşembe sabahi anneme gittim..ay perşembe gecesi serra beni cildirtti resmen..saat basi uyandi gece ya..aglayarak..enson 5 te kalkti ve uyandi..mama yedirdim zorla..sonrada tv nin karşisina koydum yatagini :D mac actim ona..yattim valla..uyumus o da..sabah 8 de uyandi gene..bu sefer annemle babama postaladim :D Allah razi olsun baktilarda bende uyudum 11e kadar :) sonracima ordanda aksam kayinvalideme gectik..eve geldik :)

birsencim babanin ameliyati bugun saniyordum..dünmüş..cok sukur güzelce atlatmiş a.s. inşaAllah biran önce kendini toplar canim,gecmiş olsun tekrar a.s.

burcucum pipiriklim :) hoşgelmişsin :) kız ne yanlizliği aşkolsun :) biz neciyiz burda :) kaldiki annişkonda sadece tel kadar uzak sana ;) eşlere gelince kimin eşi karisindan cok sey biliyorki seninki bilsin :D

semros hanim ve gülhan hanim sizi kinim kinim kinayip bide ayipliyorum üstüne bide tüüü diyorum :D ne yediginizide yazsaydiniz bari :D bide hülya gelince bayram yapcaklarmişmişmiş..bizi cagiran yok eden yok..gelmiyoruz işte :P

nurtencim valla eski hallerini bazen bende özlüyorum :D özellikle ilk 3 ayi :D emzir yatir bitti :D ama cok sukur tabi bu hallerinide gördük :) Rabbim saglik afiyet versin bizlerede cocuklarimizada tüm sevdiklerimizede :) ay kimseyi es gecmiyim dedim :D

filizcim demek uyudu doruk yemek yerken :))) serrosta arada bir yapar onu :) insan gülsemmi aglasammi sasiriyor :D buarada illa emekleyecek diye birşey yok..ben emeklememişim..yürümüşüm direk :) belki serrada öyle olur bilemiyorum..cünkü yuvarlana yuvarlana gidiyor anca :)) emeklemeye niyeti yok :D

handecim 1.5kg vermişsin hayirli olsun :) tebrikler a.s. canim spora gitmek zor olabiliyor cocukla..hele de aksamlari..h.içi her sabah tv8de pilates var..ebru sallinin..hani fuuuu fuuuuu yaptigi:))) yarim saat sürüyor..her sabah onu yapabilirsin..sonrasinda yada öncesinde 20dak bisiklete binsen,10dakikada mekik felan ceksen günde 1 saat spor yapmiş olursun ;) buda sana yeter ;) hatta yürüyüşte yapsan ekstradan süp süper olur ;)

ay daha cok şey yazicaktimda unuttum hepsini be..
ŞenizŞeniz

Hadi gözün aydın

Unurturmuyuz cnmmmmmmmm , sen tempona bi alış bekliyoruz burayada :)))

Sağolasın canım benim. Defne çok zilli valla. Bıraksan yürüyecek sanki. Bazen kendini 1 yaşında falan zannediyo diyorum kaydirigubbakcemile3

Sular bazen kokuyor çünkü dolumdan sonra bir süre beklemeleri lazımmış. Ama bazen yetiştiremedikleri için beklemeden gönderiyorlar ondan kokuyor merak etme. Ben hiç kaynatıp vermedim. Doktorum da damacana su verebilirsin dedi. Çok fazla takma kafana. Birazda rahat olmak lazım. Paşa gibi büyür onlar merak etme. Sende yastık koy yanlarına rahat edersin.

Ailen gibi olamayız ama her zaman her konuda yanındayız unutma a.s.

Hay maşallah benim temel reisime a.s.
ŞenizŞeniz
ayy kızlar yaa sabahtan beridir bişey yazamıyorum açamadım pek bugün big.ı..
sabahtan kayınvalidemler geldi kayınpederimle,onlarla birlikte olunca açamadım tabii...Oturduk sohebt muhabbet akşamada yemeğimiz vardı bi çorba yaptık beraber yedik,onlar eltime geçtiler tekrar,bizde oğluşu yıkadık uyuttuk ama uyuttuğumuzdan beri iki üç kere uyandı..Bugün ilk kez yoğurt yedirdim ondanmı acaba diyorum çünkü gazı var belli,ayaklarını çekip duruyor..Şimdi yine uyudu ama çıkmadı o gaz yine uyanır kesin ::((
Bi ara Dağhanla dolaşmaya çıkmıştık hava güzel diye şöyle bi turlayıp geldik,gelincede hemen uyudu o yüzden yoğurdu gecikti 6 gibi verdim geç kaldı sanırım yarın daha erken veririm artık.ama sevindim yoğurdunuda sorunsuz yedi..kendim yaptım sabah günlük süt sipariş verdim geldi,cam kaseye ısıtıp koydum bi çay kaşığı yoğurduda sütle karıştırıp içine döktüm kapağını kapatık kaloriferin üzerine koydum sabah 9 buçuk gibi,öğleden sonra 2 gibi olmuştu alıp dolaba koydum,valla tadıda güzeldi ne yalan söyliyim tavsiye ederim,bu arada kombi pilottaydı..

burcu cnm bende senin gibiyim valla kimse yok yakınımda,annem kızkardeşlerim hep uzaktalar,Allahtan küçük kız kardeşim bu yıl Boluyu kazandıda arada o gel,yor gerçi daha bi kere gelldi o da !!Yalnızlık cidden zor Allahtan sizler varsınız herşeyi paylaşabiliyorum..Bu arada Dağhanda öyle cnm yanından ayrılır ayrılmaz parkelere kadar gidiyor hemde tvnin önüne o da bu sabah sehbaya çarptı kafasını ama üzülme bencede Pınarın dediği gibi düşe kalka büyücekler Allahın izniyle hiçbişey olmaz..
Ayy Pınar valla ne güzel bırakıp geziyosun Defneyi benimki hayatta durmaz..Bu arada o nargilecileri biz niye bulamadık kadıköyde acaba??neresindeler??
Birsen geçmiş olsun Allah şifa versin..
Şimdilik hatırladıklarım bunlar..
bende çıkıyım artık barii,gözlerim acıdı..
herkese iyi haftasonları
iyi geceler..a.s.

afiyet olsun kuzuma, cnm bende bazen biraz kafa dinlemek nefes almak istiyrum, yakın olsalardı böyle bi imkanım lucaktı, ama her işte vardır bi hayır diyorum...

gülşahcım sorma ya emzirdiğim için diyette yapamıyorum spor yapacak vaktim de yok ne olacak bilmem

kıyamam ya belki dişi çıkacaktır bizim huysuzlandı öyle iki gün önce de dişi çıktı

bizimki maşallah ne versem yiyiyor ama daha 7 kiloya bile ulaşamadık

kıyamam ben ona bizimki de bazen öyle uyuyuveriyo
çok hareketli ya benim oğlum :(((( dr inşallah hiperaktif olmaz dedi

yeni eviniz tekrar hayırlı olsun en kısa zamanda bağlanır inşallah netin

zor vallahi ben de deniz kaan'ı bırakamıyorum el ve dizlerinin üstünde başladı ufak adımlara sürünüyo sürekli zaten oradan oraya

her bebek aynı olmaz ki merak etme dönecek elbet sağlıklı mı sen ona bak

geçmiş olsun canım idrar yollarından olabilir cabuk atlatırsınız inşallah

çok sağol canım zor olacak ya bakalım
defneşo da maşallah canım öpüyorum onuuuu

ah anneler olmasa çok zor yaaa iyi ki varlar

ben hep kaynamış su verdim
hangi markayı veriyorsunuz eşim bi alet getirmişti suların temizliğini ölçüyodu çok güvendiğim markalar bile berbat çıktı bi tek erikli tertemizdi kullanırsam ondan veririm sadece gözümle görmesem inanmazdım

yerim seni beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn :))))

canım ya öğrendiğimden beri dua ediyorum meraktayım inşallah düzelir babacığın ve iyi çıkar sonuçları

ŞenizŞenizKız bende onu merak ediyodum ne zaman anlaşılıyo hiperaktivite

Selam KIZLAR...

Ama kımsecikler yokmuş ya.Of şu gdo lu ürünler iyice canımı sıktı ya ne yapıcaz ne yediricez bebişlere.Mama da var meyvada sebzede var diyorlar.Bu gece iyi bir arastırma yapıcam su soya lesitini dediklere olaya.Allaha emanet yasıyoruz işte.

Neyse dün annem bende kaldı.Bu sabah 9 a kadar uyumuşum.Sonra kahvaltıya arkadaslarım geldi.Oh özlemişim keyıf yaptık masada 2 saat.Onlar gitti annemle ve abimin esıyle misafirlığe gittik.Sonra esımle markete ve sukur yenı eve geldik.Bora yı uyuttum bende dinleneyım biraz.

He bide Boraya yurutec baktık.Almadım ama yınede içime sinmedı.Bu hafta dr tam olarak zararlarını öğreneyim de öğle.Ama Borayı mağazada içine koyduk ay kıza 2 sn fiyatı sorana kadar benımkı mağazayı turladı cok komikti ya.Rafta kı esyaları asağıya indirdi.Ve sevınç cığlıkları içinde.Cok komik oldu bunlar artık.

kızlar resmen burnumdan soluyorum ve resmen kendimi bizi hepimizi kandırdıklarını düşünüyorum... Tahmin edersiniz GDO olayı, ben ülkere ve bebelaca şu yazıyı gönderdim sizde tepkinizi gösterin kızlar lütfen iletişim hatlarını kullanarak içinde GDO olup lmadığını soralım ve bu ürünleri kullanmayacağımızı bildirelim....
ben bursasu adlı kullanıcısının yazdığını biraz değiştirerek şunu yazdım..
"ürünlerinizi bebeğime güvenerek yediriyordum ,çok faydalı olur bebeğime diye paket paket almıştım ama son haberler ve içindekileri okuduğumda da soya lestini ve hangi bitkiden geldiği belli olmayan bitkisel yağ olduğunu gördüm şok oldum bu zamaana kadar bebeğimi kendi ellerimle mi zehirledim ben çocuğuma ne yediricem
lütfen çok rica ediyorum bu zamana kadr güvendik aldık bebeklerimizin sağlığını tehlikeye atmayın gerekli açıklamayı yapın bizi inandırın masum olduğunuza...annelerin içini rahat ettirin!!!biri çıksın ve açıklama yapsın bizim hiçbir ürünümüzde gdo vb.şeyler yoktur desin kanıtlayın"

Son düzenleme:
buda başka birisinin yazısı....

merhaba kızlar ben de 7 aylık bir bebek sahibiyim sizler gibi anneyim bu mama meselesine gelince suçlu kim acaba güvenip çocuğumuzu götürdüğümüz doktorlar mı? yoksa maddi durumu iyi olan biz anneler mi?
çocuklarımıza doktor ne derse onları vermiyor muyuz suyu bile ne kadar içeceğine onlar karar vermiyor mu? hııı bu arad bende doktor eşiyim ama oğlumu annemin bana verdiği bilgilerle büyütüyorum şartlarım çok şükür iyi ama çocuğumu acıbademe,medicanaya,amerikan hastanesine götürmüyorum doktor her yerde doktordur vizitesi yüksek olunca iyi doktor olmuyor yani biz anneler hangi mama pahalıysa onu almaya çalışıyoruz bebeklerimize ve onların oyununa geliyoruz annelerimizede siz eski kafasınız karışmayın bize benim doktorum öyle demedi diyoruz yalan mı?

annem 15 yaşında beni dünyaya getirmiş ve şimdiki şartlar yokmuş ozaman sütü bile zor alabiliyorlarmış sütü sulandırıp nişasta ve pirinç unuyla büyütmüş canım annem beni ama biz ne yapıyoruz milupanın bilmem nelisi bebelacın bilmem nelisi bebeğim ısrarla beni emmemesine rağmen sütümü sağıp oğlumu 6 ay anne sütüyle büyüttüm oğlum 3 günlük çok ağlıyor diye götürdüğümüz doktor hemen pre aptamil yazmıştı ve ben almamıştım sevgili anneler bizi büyüten annelerimize kulak verelim bu mamaları artık kullanmayalım yaşasın inek sütü....

kızlar bu süt mevzusunu iyice bi düşünün derim mamdan inek sütüne dönüş vakti geldi sanırımmm

bu arada kağan artık basıyooooo , babası bi kaç gün bastırma dememe rağmen bastırmış bak basıyo diye gösterdi bugün bana

iyi geceler herkese kızlar,,
Moralim öyle bozulduki gdo il ilgili yazıları okuyunca,hiçbişey yazasım gelmiyor hemen mutfağa gidip baktım bebelac sütlü pirinçli muhallebisi vardı dağhanın içinde soya lesitini var,gece tahıllısı vardı ondada var,ne yapıcaz biz yaa,neler yazmış insanlar,mamlardada varmış ben vermedim ama çoğunuz verdiniz,nasıl olabilir bebeklerimizi göz göre göre nasıl besleriz bunlarla..demek artık evde yapılacak inek sütü daha masumdur bunlara göre bence..ne olduğu belli olmayan şey vermektense..
Canım sıkkın,aslında biraz hastayım grip gibiyim corsal içebilirmiyim biliyomusun diye sormak için açtım bilg.ı,prospektüsünü atmışda eşim arkadaşlarına sor dedi,bende iyi fikir dedim,şu anda yalnızca Gülhan burda sanırım..Bilen varmı kızlar hiç kullandınızmı emzirirken soğuk algınlığı için ilaç?
Gülhancım iyi geceler nasılsın??

ben hiç içmedim ama bebeğin içtiği ilaçlardan sende içebiliyorsun peditus calpol aferin bunlar soğuk algınlığı için canım geçmiş olsun
gdo lu ürünler benimde canımı sıktı ama yapacak bişe yok ne kadar koruyabiliriz ki büyüyünce çikolatadan ne kadar uzak tutucaz onları
zaten bizde hep bunlarla beslenmedik mi
offf çok can sıkıcı Allaha emanetiz hepimizzz

bende msj gönderdim :((
artık bebebisküvisini kendim yapıcam
gece muhallebisini de evde yapıcam hazır yok meyve ve sebzede de yapacak bişe yok mevsim meyvelerini yediricem başka da bişe yapamam :((ama ne kadar aza indirggersek o kadar iyi

Back
X