• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

yap canım yap yarın da muhallebi tarifini veririm vanılyayı da hazırlardankullanmıycam aktardan bütün olaraak satılıyormuş öyle alıcam
yarın kendin pişir kendin ye günü:)))))

Haklısın cnm ya artık hep kendim yapıcam gerçi kaşık maması haricinde ztn kendim yapıydum... tarif çok makbule geçer sağolasın

esencm iyi geceler bu sefer kesin yatıym... yoksa bööle sinirden küp şeklinde tıkanıp kalıcam pc başında...

burcuuu cnmmm daha fazla dusunme bu konuda bosver esın zaten senın yanında zamanında sorun yasadıgınızda bıle hep senı savunmus kı boyle olmalı zaten o yuzden gerısı bosss abısıyle arasını sogutmasa ne olurkı senle sogutmus sızın eve rahat rahat gelemez abısıyle herzaman rahat rahat konusamaz bunlarda ona yeter bosver ....
hep derlerya oglunla aranı ıyı tutmak ıcın once gelınle arayı ıyı tutcan bosa dememısler

merhaba kızlar babam çok iyi rabbime çok şükür ki atlattık allah birdaha göstermesinnnn....

benim kuzenimin eşi geldi bugün kızı var tabi üç çocuk yemek faslı vs. onlara uğraştım
bebek hediyesi bu mama sandalyeleri geldi
aijg1btms1rblrz528w.jpg

çok güsel kızlar sandalyeye güselce takılıyor bizim çocukların çok hoşuna gitti sağlamda
ve alt kısmı kutu gibi ya fermuar var içinde plastık kapaklı kutu var içine mamaları biberonu koy çık heryere gidilir....tabi renkler sarııı kırmızzzzzzzzzzııııııııı geldii....çok beğendimm

burcuuu cnmmm daha fazla dusunme bu konuda bosver esın zaten senın yanında zamanında sorun yasadıgınızda bıle hep senı savunmus kı boyle olmalı zaten o yuzden gerısı bosss abısıyle arasını sogutmasa ne olurkı senle sogutmus sızın eve rahat rahat gelemez abısıyle herzaman rahat rahat konusamaz bunlarda ona yeter bosver ....
hep derlerya oglunla aranı ıyı tutmak ıcın once gelınle arayı ıyı tutcan bosa dememısler

öyle vallahi , kötü gelinin olacağına kötü oğlun, kötü damadın olacağına kötü kızın olsun derler...

şimdi ne yapacaz ya ben toplu almıştım mamaları bu ay sonuna kadar kullanacağım şeyler var
şimdi pınarın 6 aydan sonra verilen sütünden alayım ama kahvaltıyı nasıl verecem ....pöfffffffffff

muhallebiyi kendimiz yaptık gece sütü nasıl verecem ısıtıpdamı yoksa dışardamı tutacam

aaaaaaaaa kafayı yiyecem şu cici bebe ekmeğine bakacam varmı içinde o madde yaa

merhaba kızlar babam çok iyi rabbime çok şükür ki atlattık allah birdaha göstermesinnnn....

benim kuzenimin eşi geldi bugün kızı var tabi üç çocuk yemek faslı vs. onlara uğraştım
bebek hediyesi bu mama sandalyeleri geldi
aijg1btms1rblrz528w.jpg

çok güsel kızlar sandalyeye güselce takılıyor bizim çocukların çok hoşuna gitti sağlamda
ve alt kısmı kutu gibi ya fermuar var içinde plastık kapaklı kutu var içine mamaları biberonu koy çık heryere gidilir....tabi renkler sarııı kırmızzzzzzzzzzııııııııı geldii....çok beğendimm

cnm tekrardan gecmıs ....................

mama sandelyelerınız hayırlı olsun ama bende resımler gozukmuyor

kızlar merhaba , uzun süredir yazamadım, hepiniz iyisinizdir inşallah opuyorumnanaktan
ben çorba vermeye başladım yusuf kayraya ama tabi çok oluyor, bende küçük kavanozlara koyup dondurdum, hergün birini veriyorum 6 kavanoz oldu, yanlışmı yapıyorum acaba CADIARZU
siz hergün tazemi yapıyorsunuz???

şimdi ne yapacaz ya ben toplu almıştım mamaları bu ay sonuna kadar kullanacağım şeyler var
şimdi pınarın 6 aydan sonra verilen sütünden alayım ama kahvaltıyı nasıl verecem ....pöfffffffffff

muhallebiyi kendimiz yaptık gece sütü nasıl verecem ısıtıpdamı yoksa dışardamı tutacam

aaaaaaaaa kafayı yiyecem şu cici bebe ekmeğine bakacam varmı içinde o madde yaa

cnm bende koca bı ekonomık boy cıcıbebe almıstım kaldııııı

vallla kızlar burcuyada dedım bundan sonra herseyını ınek sutuyle hazırlıycam.... emzırmeseydım zaten dırek ondan vercektım sımdı muhallebısını falan onla yapıyodum ama dısarı cıkarken hazır kavanoz meyvesı verıyodum onun yerıne bır bıberon sut alıcam daha ıyıdır herhalde

kavanoz meyvelerinin içinde yokama baktım ben hipp de yok diğerlerini bilmiyorum

ekmeğin içinde var birsencim üzgünümmm:(((

günaydın herkese
kimse yok ama biz erkenciyiz
en iyisi doktora gitmek dağhanda hapşurup duruyor çünkü..ayy hasta olmayalım yaa,..,

burcu cnm dün yazamadım netim gitti
herkesin hayatında bi görümce ve kaygana var yaa

ama senin kocada neden odada konuşuyor ben olsam küserdim ya
senden gislilerimi var?

bu arada kağancığımdan dün kuzenime çok bahsettim temel reğisimiz dedim
resimlere baktılar bayıldılar erkek güseli dediler....ayyyyyy dedim çok tatlıı
eee anne güsel baba güseklll
ortak yapın dahada güsellll hehehe :))

Tünaydınlar, bi pazar günü daha ve yağmurlu, çooooooooook uyuşuğum bugğn ya zooorrrla toz alıyorumm bide yemek o kadar 10 buçuğa kadar uyumuşum aralarda kağanı emzirdim ama genel olarak kağana eşim baktı , neyse belki kipaya gideriz ama korkuyorum ya domuz gribi fln havada soğuk ztn en iyisi evde oturmak mı ne...
Birsen öyle cnm napalm katlanıyrum, bizde onların bahsinin her geçtiğinde illa bişi çıkıyo...

Back
X