2009 Nisan Anneleri buraya

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...
ne güzel cinsiyeti belli olanlar var...
herkesi tebrik ediyorum Allah sağ salim kucağımıza almayı nasib eder inşallah...

öncelikle tebrik ediyorum kızınız hayırlı olsun.
kaç haftalık bebiş....
ben 13 haftayı bitirdim de merak ettim...

kızlar evy baby firmasına mail atmıştım

numunelik bez için 2 gün önce gondermışler şimdi kargo getırdı

urlacım ya bu bezleri herkese gönderiyorlarmı yani ya isteyen hamile değilsen falan nasıl gönderiyosun bizde isteyelim bare şimdiden:dance::teytey:

kızlar site çok yavaş heralde ben bugün evdeyim evden pek sorun çıkmıyo hemen açılıyo sayfalarneyse
kek yaptım kızlar buyrun gelin çayda demleriz tabiki sigara yok neyse...
keşke hep beraber yiyip muhabbet edebilseydik

Keşke gelebilme ihtimalimiz olsaydı ne güzel olurdu:)
Çağırman yeter.
Bugün iş yerinde çok sıkılıyorum

didemcim ana kucağı yapınca resmini yolla canım ben anlamam yapılışını fln sen anlatırsın bize artık,urla evy baby kullandım ben çok memnun kaldım bide prima iyi , şimdi bide huggess diyolar ama bilemiyorum onu, bursasu ankarada büyük marketlerde hafta sonları dağıtıyolar canım bezlerden numune bez reyonunda oralarda olmuyo öle şeyler....

ya kıslar ne çabuk cinsiyetleri öğrendiniz kıskandım valla....

evet ankarada kapalı bi hava var çok sıkıcı demi glnm kvrck yaaaaaaaaaaaa...........

selam pırıl ..öncelikle geçmiş olsun..ben de hipotirodid hastasıyım 6 senedir tedavi görüyorum...önceleri bebeğime zararı olur diye hamile kalmaktan korkuyordum ancak şimdi doktorum ilacımın dozunu artttırdı düzenli kontrole gidiyorum ve Allah'a şükürler olsun bebeğim şimdiye kadar gayet sağlıklı ...ben de ilk zamanlar çok ağladım ama bu sadece seni ve bebeği üzer...sen Allah'a dua et ve düzenli doktora git ..emin ol herşey düzelecek... Sağlıkla bebeişlerimi kucağımıza alalım inşallah...

iyüksel,pırıl geçmiş olsun kızlar doktor kontrolünde sorun çıkacağını sanmıyorum kafanıza takmayın ben tiroitlerde sorun olunca gebeliğin ilk dönemlri sorun çıkar diye biliyorum ilk dönemleri atlattınız yanlışmı biliyorum bilmiyorum...

arkadaşlar bir çok sitede bulantıların azalacağı hatta geçeceği yazıyodu 3. aydan sonra ama benim hala devam ediyo. sizlerde de aynı mı? ayrıca sanal ortamda çoook güzel dostluk ve muhabbet oluşturmuşsunuz ne güselll.. Allah devamını getirsin...

gedacım benim iki gebeliğimdede 12. haftadan sonra geçti ya da çok az oldu canım geçer endişelenmeyin...

napıyım canım ya bu gün doktoro gittim ikili tarama testimin sonucun aldım gayet güzel aynı yani evdeyim senin nasıl gidiyo ikili taraman yapılmıştı demi....

urlacım ya bu bezleri herkese gönderiyorlarmı yani ya isteyen hamile değilsen falan nasıl gönderiyosun bizde isteyelim bare şimdiden:dance::teytey:

canım mail attım baby star- molfix-evy baby-can bebe v.s

dogacak olan bebegım için numunelik bez istıyorum teşekkürler
yazdım adresim isim soyisim

gönderdim salı yada carsamba bu gun geldihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

napıyım canım ya bu gün doktoro gittim ikili tarama testimin sonucun aldım gayet güzel aynı yani evdeyim senin nasıl gidiyo ikili taraman yapılmıştı demi....
Bende çalışıyorum canım
Dr. ikili tarama testine gerek duymadı
Sadece ense kalınlığına baktı
O da gayet iyi
Herşey yolunda çok şükür
Ya birde vücudumda isilik gibi bişeyler çıktı
Neden bilmiyorum
Dr. da gitmedim..

kızlar dua edin bende yarın saat 1 de randevum ikili testımın sonucu için güzel sonuçlarla evıme döneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…