Selam kızlar, dün erken çıktım bugun de dr. anca geldik size yazamadım ama size güzel haberler getirdim...Dr. kontrolunde Ense kalınlığı 0.6 mm dedi ikili kan testini verdik inşallah sonucu iyi çıkar, bir sorun yok dedi ....Allah'ıma binlerce çok şükür ...yavrum kıpır kıpırdı ...bana el salladı....tekme attı...doktor ensesini ölçmek için hareketlendirmeye çalıştığında sanki ekrana bir döndü baktı sonra takla attı...:) yaramaz dedi dr. amcası..parmakları elleri ayakları belirgindi elhamdüllah...veeeee dr. %60 kızımız oluyor dedi kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 Allahım hepimize bu mutluluğu tattırsın kucağımıza sağlıkla almak nasip etsin...Bu arada arkadaşlar benim dişimde apse oluşmuştu dr. hemen tedavi ettir yoksa Allah korusun düşük ve diğer rahatsızlıklara neden olur dedi, siz de çok dikkat ettin süt içemediğim için bebiş kalsiyumu dişlerden alıyormuş o da benim dişleri zayıflatmış...aman dikkat süt için...ay çok uzun oldu kusuruma bakmayın..sositososito
kızlar evy baby firmasına mail atmıştım
numunelik bez için 2 gün önce gondermışler şimdi kargo getırdı
Keşke gelebilme ihtimalimiz olsaydı ne güzel olurdu:)kızlar site çok yavaş heralde ben bugün evdeyim evden pek sorun çıkmıyo hemen açılıyo sayfalarneyse
kek yaptım kızlar buyrun gelin çayda demleriz tabiki sigara yok neyse...
keşke hep beraber yiyip muhabbet edebilseydik
öncelikle tebrik ediyorum kızınız hayırlı olsun.
kaç haftalık bebiş....
ben 13 haftayı bitirdim de merak ettim...
kızlar dün endokrin uzmanına gittim ben tiroid hastasıyım tiroid bezlerim çalışmıyor her gün bir tane hap alıyordum tsh değerim 70 olmuş yani fırlamış sabahtan öğleye kadar salya sümük ağladım biliyorsunuz tiroid hormonarının bebeğin gelişiminde oldukça önemi var sonra bir kaç tane doktoru arayıp sorunca verilen cevaplar karşısında rahatladım haplarımın miktarı arttı birde hapları demir haplarıyla birlikte almamak gerekiyormuş allah bebeklerimizin ve bizim yardımcımız olsun
Evet canım yaevet ankarada kapalı bi hava var çok sıkıcı demi glnm kvrck yaaaaaaaaaaaa...........
urlacım ya bu bezleri herkese gönderiyorlarmı yani ya isteyen hamile değilsen falan nasıl gönderiyosun bizde isteyelim bare şimdiden:dance::teytey:
Bende çalışıyorum canımnapıyım canım ya bu gün doktoro gittim ikili tarama testimin sonucun aldım gayet güzel aynı yani evdeyim senin nasıl gidiyo ikili taraman yapılmıştı demi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?