2009 Nisan Anneleri buraya

hani barsak hareketi diyorlarya gerçekten çok benziyor ama sen ayırt edebiliyorsun.çok hoşuma gitti.Allah herkese nasip etsin inşallah

ahh ahhh bende yiyebilsem keşkeeee...

ay evet selinay ama annesi cok begenıp almışşşş

hayırlısı
erkek olursada
pembe batanıyesini yatagın altına sererım ne yapayım gönlünden kopmuş almış

baglantıda problem var sayfalar acılmıyor 2 saate bi yazıyorum
yazılanları okuyamıyorum

slm kızlar hepinize günaydın bugün işe gitmedim evdeyim ondan geciktim
remziye 44 bende bazen aynen dediğin gibi sanki bağırsak hareketi gibi hissediyorum ama kimse inanmıyo daha küçük falan diyorlar neyse sonuçta ben o kıpırtının bebişim olduğunu biliyorum
neyse size bunula ilgili bişey anlatayım geçen gün servisteyim eve gidicez önümdeki 2 bayan zeytinlerden bahsediyorlar ballandıra ballandıra anlatıyolar o günde işyerinde kahvaltı yapmak için zeytin götürmüştüm çantamda kalmıştı ama serviste çıkarıp yenirmi şimdi ayıp olur falan diye içimden düşünürken içimde bi kıpırtı hissettim yamuk oturuyorum heralde deyip düzellttim ama canımda zeytin istiyor bu arada.içimden dedimki zeytin istiyorsan 2 kere tıkla (bebişe diyorum içimden vebu arada yazarken bile gülüyorum)
bi baktım yine bi kıpraşma şok oldum ya acaba beni algıladımı gerçekten istedimi diye düşündüm kendi kendime yaptığım bi şakaydı halbuki sonra ayıba falan bakmadım artık çıkardım attım ağzıma bi zeytin yedim içim rahatladı en azından

benim kocişte ana kucağı almış müzikli titreşimli fln çok güsel mavili fıstık yeşilli,bayıldım valla erken urlacım ama dayanamıyo insan demi,biz hafta sonları hep bebek mağazalarını geziyoruz...

kızlarr bakın ne buldum

http://www.naturalbeginningsonline.com/products.html

süper bi site adından anlaşıyacagı gibi
bu sayfada anne kucakları var ama eski model
bizlerinde evde 2 metre kumasla kolayca yapabilecegi ama cok saglıklı ürünler
bebek size ne kadar yakın olursa o kadar sorunsuz olurmus
birde bu ana kucaklarında eğilip büşüüyor ya tıpki anne karnında ki gibi o yüzden gaz problemi olmazmıs
birde eger kalp tarafınızı kafasına denk getirirseniz sizin kalp atısınızı duyacagından süper uyumusss
ben büyük fularlarımın uclarını düğüm atıp ve diktirek yapmaya karar verdim
denemekten bişi cıkmaz kiiiii
saglıcakla kalın

ayyyy çok şükür iki gündür yazılanları okudum ama öğlenide ettim yanii...dün işten erken çıkmıştım onun için okuyamadım hiçbirini..
mehtap hoşgeldin aramıza,canım kayseride hangi doktora gidiyorun???

kızlar evy baby firmasına mail atmıştım

numunelik bez için 2 gün önce gondermışler şimdi kargo getırdı

Hazımsızlığı giderir.
- Basur’un oluşmasını önler.
- Bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar.
- Yüksek tansiyon hastalarının tansiyonunu dengeler.
- Karaciğer ve bağırsak iltihaplarını giderir.
- Damar sertliği ve gelişmesini engeller.
- Mide şişkinliğini giderir.
- Diyabetli hastalara faydalıdır.
- Damar tıkanıklığını giderir.
- Kolesterolü olan kişilerin kolesterolünü dengeler

zeytin çekirdegının faydaları

bursasu
sanırım sayfaların yavaslıgı herkesi bezdiriyooooo

bende bunalıyorummmm
ama sizleri merak ediyorummm

dayanacagız artık ne yapalımmm

sayfa yetkililerini göreve cagırıyorummmmmm
nerde bu millet nerde bu yöneticilerrrrrrr

düzeltin su servere......

Selam kızlar, dün erken çıktım bugun de dr. anca geldik size yazamadım ama size güzel haberler getirdim...Dr. kontrolunde Ense kalınlığı 0.6 mm dedi ikili kan testini verdik inşallah sonucu iyi çıkar, bir sorun yok dedi ....Allah'ıma binlerce çok şükür ...yavrum kıpır kıpırdı ...bana el salladı....tekme attı...doktor ensesini ölçmek için hareketlendirmeye çalıştığında sanki ekrana bir döndü baktı sonra takla attı...:) yaramaz dedi dr. amcası..parmakları elleri ayakları belirgindi elhamdüllah...veeeee dr. %60 kızımız oluyor dedi kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 Allahım hepimize bu mutluluğu tattırsın kucağımıza sağlıkla almak nasip etsin...Bu arada arkadaşlar benim dişimde apse oluşmuştu dr. hemen tedavi ettir yoksa Allah korusun düşük ve diğer rahatsızlıklara neden olur dedi, siz de çok dikkat ettin süt içemediğim için bebiş kalsiyumu dişlerden alıyormuş o da benim dişleri zayıflatmış...aman dikkat süt için...ay çok uzun oldu kusuruma bakmayın..sositososito

herkese merhaba arkadaşlar; dün bebeğimi gördüm cok güsellll:9 çok şirin gerçekten
Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin:)

kızlar dün endokrin uzmanına gittim ben tiroid hastasıyım tiroid bezlerim çalışmıyor her gün bir tane hap alıyordum tsh değerim 70 olmuş yani fırlamış sabahtan öğleye kadar salya sümük ağladım biliyorsunuz tiroid hormonarının bebeğin gelişiminde oldukça önemi var sonra bir kaç tane doktoru arayıp sorunca verilen cevaplar karşısında rahatladım haplarımın miktarı arttı birde hapları demir haplarıyla birlikte almamak gerekiyormuş allah bebeklerimizin ve bizim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…