2009 Nisan Anneleri buraya

inşallah urlacım hayırlı sonuçlarla dönersin. yarın akşam 6.30 da da benimki çıkacak endişeliyim biraz. sadece ensen kalınlığını baz almak ne kadar doğru bilmiyorum ama. 2 mm çıktı. doktorum yorum yapmadı. buradaki tüm sonuçlarla karşılaştırdığımda en yüksek benim ki sanki. hayırlısı bakalım ne olcak

inşallah hayırlı haberler alırsın urlacım,
glnmkvrck canım benimde yüzümde çıktı ya hormanlardan olabiliyo sanırım ....

kıslar bebişin resmini koydum ama belli olmuyo hehe....

arkadaşlar ben şimdiye kadar doktoruma hep yalnız gittim eşim hiç gelemedi. o yüzden yarın başka bir doktordan tekrar randevu aldım o da 1 kez görsün diye. acaba ona da 2li test yaptırsammı. gerçi yarın 14+2 oluyorum. hala yapılırmı acaba.

arkadaşlar ense kalınlığı ölçüsüyle risk arasında bir bağlantı varsa lütfen bildiklerinizi benimle paylaşırmısınız

aliye 83 ense kalınlığı 3 mm,nin altı normal sayılıyo canım

selinaycım ilgin için teşekkür edrim. onu sen daha önce başka birine söylemiştin okumuştum ama insanın içine bi kurt düşüyo işte niye benimki bu kadar yüksek diye. bir de bazı doktorların ölçüyle ilgili yorum yaptıklarını da okuyorum doktorum bişey demedi ya onun içinde endişelendim. neyse yarın görücez sonucu. bir sorun çıkmaz inşallah

kaçki seninki canım doktor normal dediyse normaldir takma kafana ben bakmadım bile kağıda şimdi bakıyorum sanırım 1.90 mm...

saol canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah...

aliyecim canım üstte yazdığını kaçırmışım sonuçlar birbirine çok yakın canım canını sıkma sen ya bişe olmaz benim sonuçların hepsi gayet normal hepsi bi arad yorumlanıyo ztn...

selinay belli oluyorr canımm

ay bende yarın sorayım bakayım ense kalınlıgını notunu almıştı doktorr

bebişlerinize iyi bakın öptüm

bnecde kalmadı cumaya bu gün herkez işi bitirip eve gitme telaşında herhalde hehe....

Ben varim kizlar;
site çok yavaş diye ara vermiştim .
Biraz da işler vardi onlari yaptim , geldim.
Inşallah gitlenmem gene

Ben varim kizlar;
site çok yavaş diye ara vermiştim .
Biraz da işler vardi onlari yaptim , geldim.
Inşallah kitlenmem gene

ya evet çok yavaş en hızlı benimki herhalde bak şirvancım ben çok yazıyorum canım
şirvan hem çalışıp hem yemek yapmak nasıl oluyo kuru fasulye 2 saattir pişmedi sinir oldum...
glnm kvrck senin kayınvelde yapıyodur canım sen rahatsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…