2009 Nisan Anneleri buraya

aşermeler ne zamana kadar sürüyo bilen var mııı? ben hiç yaşamadım...
çevremdeki herkes canın neler istiyo diye soruyo bende tık yok ööle aklıma bişey gelip olsa da yesem dediğim bişey yok hiç.... hep bulantı tek bulantı... bi de uykuuuu:)

Selam hamişler! Yazılanları ancak okuyabildim bide malum sitedeki bağlantı sorunu bende de var. Dün biraz iyi hissedince anneme gittim karşıya, akşamada bi arkadaşımız yemeğe geldi, hazır bişeyler vardı yardımcıda oldular bana acıyıp ama yinede çok yoruldum. Belim korkunç ağrıyo, şimdi böyleyse son aylarda ben napıcam? Bide ben bebişi aşağıda taşıyorum hala ve sanki yukarı çıkmicak gibi de gözüküyo Çıkmazsa yandım, bel ağrısı ve bacak ağrısından. Bugün çok hasta uyandım. Halsiz ve korkunç bi baş ağrısıyla. Şu saat oldu anca toparladım kendimi. Yemek konusu bizdede sorun değil çok şükür kocamın elinden gelir, sorun etmez yemek işini peynir ekmek de olsa keyifle yer.
Bu arada bebeğine veda edenler çok geçmiş olsun ve Allah sabırversin:Saruboceq:
Cinsiyet öğrenenler size de hayırlı olsun

Canım ben biyerde okumuştum aşermeler ilk 3 ayda olurmuş. Vucut bebeğe alışırken. Her aşerdiğimiz yiyecek aslında vücudumuzda eksik olan bi vitamini işaret ediyomuş bize. Mesela ben vanilyalı dondurma aşermiştim:) Deli gibi dışarı atıp kendimi dondurmacı aramıştım. Sonradan araştırdım, dondurma aşermek kalsiyum ve meyva eksikliğindenmiş. Enteresan ama buda kitaplara geçmiş bi bilgi. Arada annemin yemeklerinden istiyo canım söylüyorum yapıyo, 1 gün geçikmelide olsa yiyoruzcokacimcoook

april15 cnm kendine dikkat et çok geçmiş olsun

canım sağol. herkeste başka şeyler oluyo. Ben çok şükür öyle bulantı kusma falan yaşamadım ama 3 aydır hep halsizlik, hep başdönmesi, çarpıntı, yorgunluk hali ve griple uğraştım. Bunada şükür, bebişler iyi olsunda, geçer gider herşey...

canım bulantı yaşamaman çok güzel ama diğerleri için geçmiş olsun.. Amin inşallah sağlıklı olurlar oluruz... 3. aydan sonra 4,5,6 rahat geçer yazıyo sitelerde doktor da ööle söyledi ama.. inşallah kısa zamanda düzelir şikayetlerimiz.

bende de hiç aşerme olmadı.garip hamile kalmadan önce canım hep değişik bişeyler isterdi.ama şimdi canım hiç bişey istemiyor.bulantılar aslında 12. hafrtadan sonra azalırmış ama herkeste farklı oluyor.yan komşumuz 5 aylık olana kadar çekmiş bulantıları.artık ben de ümidimi yitirdim.5 aylık olamyı bekliyorum.

kızlar ben zor bağlandım siz çıktınız ama, bende bu gün anneme gidicem 2 gün orda kalacam, valla çok şanslısınız benim kocam kendini hiç yormaz,dediğim gibi yemek yapamzsam dışardan getirir, temizlik yapamazsam kadın çağır der bizimkide böle kociş işte napalım....

megulcüm ,fazla kafana takma canım ,kendini rahatlat biraz telkin et ,iyi olmaya çalış,yani iyi olacam diye kendini şartlandır ne kadar çok geçmeyecek diye düşünürsen o kadar kötü oluyo insan...

benim ki yapar ama çok başarılı değil.gerçi yemeği güzel yapar.ama biraz tembel.zaten sen de yemiyorsun deyi. ramazanın yarısını karpuz peynir ekmek geçirdi.

selinay inan her gine bugün daha iyi olacam inşallah diye başlıyorum ama saatin 11 olmasıyla herşey başlıyo.ben aslında bulantılardan kendi adıma değil de bebğim için çok üzülüyorum.ben yemezsem o nasıl büyür.daha önce de yazmıştım.haftasına göre boyu çok kısa.2.7 cm.en az 4 cm olmalıydı.canımın sıkıldığı nokta bu.

senağlama
sen de kalır değlsin şans konusunda:) eşin anlayışlı... Annende kalacak olman ayrı bi şey...bizler ancak hayal kuralım artık annede kalmayısenağlama uzak olunca....

megül yalnız değilsin merak etme... 14 haftadayım hala azalmadan devam ediyo bulantım benim de...
zaten duymuştum "istenmeyen hamilelik çok bulantı yaparmış" yani benimki ondan heralde... düşüncemizde yoktu da hiççç daa yeni evliyiz:) evlilik yıldönümü olmadan anne olcam yani:) Rabbim kolaylık versin inşallah geçer hepimizin sıkıntıları..

geda bende tam tersi bi durum var.ben bu sıpacığı 8 senedir bekliyorum.her geçen yıl daha fazla isteyerk hem de.daha önce bu kadar problem yapmıyordum bulantıları ama şimdi bizim yediklerimizden beslenmeye başlayacak o yüzden bu kadar stres yapıyorum.sağlıcakla bi doğsa başka da bişey istemem

gedacım evet o konuda çok şanslıyım canım ,oğlumu annemde büyüttüm diyebilirim,ama şimdi sadece hafta sonları gidebiliyorum ama kız kardeşim kıbrısta evli çok zorluk çekti hamileyken fln yani annesinden uzak olanları çok iyi anlıyorum canım ve çok üzülüyorum inan....

megulcüm merak etme canım bence geçecek bak görürsün , benimde bebiş biras küçüktü bulantılarım varken şimdi arayı kapattı megül kullanılan vitaminler bulantıyı artırıyo bulantıların geçene kadar ara ver canım kullanıyosn...

evet senin istekili old okudum daha önce... Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah canım... benim annem de bizi 7 sene beklemiş:):) hayırlısıyla olur inşallah...meyve de mi yiyemiyosun. (ekşi elma dışında) ben yemek değil meyve sayesinde yaşıyorum 3 aydır...

geda bende ilk bebeğimi evlilik yıldönümüzden önce doğurdum canım ilk zamanlar pişman olmuştum ama şimdi çok mutluyum ben daha 27 yaşındayım ve 2. bebişe hamileyim kimse inanmıyo benim oğlum olduğuna okulda fln ablasımısın diye soruyolar bide ben kadınsı giyinmeyi sevmem kot, badi,spor ayakkabı favorilerim arasında böle olunca herkez öğrenci fln sanıyo hehe....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…