2009 Nisan Anneleri buraya

benim midem çok hassas olduğu için henüz mutfağa hiç giremedim.eh her zorluğun bir kolaylığı oluyor.bir haftadır annem yanımda ama manevi destek oluyor kadıncağız artık.ısrar ediyor yiyorum 10 dakka sonra halimi görünce oda artık ısrardan vazgeçti.ama şu günler bi geçsin ne bulursam yicem.inşallah.

ssengun üzüldüm inan.niye eşin durumunu görmüyor mu?annesinin yapamadığı yemekleri de yemeyiversin canım.

valla canım ben eve gitmeden yemek sıcak sofrada beni bekliyo oluyo kokusu olursa kus kus telef oluyorum o yüzden ben gitmeden pişiyo ev havalandırılıyo yanımda sigara içilmiyo gene kusuyorum bi tuhafım ben-tatlicadiarzu-

megulcum ben 14 hafta 2 günlük oldum..Hala yemek görmek istemiyorum.Düşünmek hiç istemiyorum.Burda yemekle ilgili bişey yazıldığında bile midem çok kötü bulanıyo zaten 24 saat bulanıyo ama..En kötüsüde yemek düşüncesinden tiksinmek..Bu çok zormuş halbuki ben hamile kalınca herşeyi aşericem ve herşeyden bol bol yicem diye ümit etmiştim..Şimdi nerdeeee

inşallah en kısa zamanda gecerde dilediğin herşeyi bol bol yersin canım

Aman dikkat et canım kendine
Bende senin gibi kokulara duyarlıyım
İnşallah tez zamanda geçer bulantılarımız..

peki ma biz böyle olursak bebeğimiz nasıl büyüyecek.zaten benimki haftasına göre küçük.doktorum 3 aya kadar önemli değil ama 3 aydan sonra beslenmene dikkat edeceksin demişti.ama şu anda hiçbişey yiyemiyoruz ki.arkadaşım sana bana ve bizim gibi olanlara rabbim güç versin ve biz de hamileliğimizi rahat ve mutlu geçirelim.:Saruboceq::CüvCüv:

valla kızlar benimde bulantılarım var ben pazarlığı düzdüm anneme götürdüm sağolsun yapmış ana gibi yar olmaz 2 tencere yemek. o yapmasa biz hep dışarda yiyoduk ne yemek yepebiliyorum nede yiyebiliyorum
benim koçişte hiç anlamaz yemek işlerinden ama temizlik yapar mesela bayram temizliğinin çoğunu o yaptı Allah razı olsun ama sonrada bi titiz oldu anam şaştım kaldım yaw

sengıunn 1-2 gündür yoktunsanki nerelerdeydin
konuyu tam anlamadım şim senguncum senin kocan yemeklerimi yapıyor anlamadım eğer öyleyse kaynanan bişey demiyomu hayır benimki demedik bırakmazda ondan sordum

bende hata kıramayıp yapıyorum napayım

canim biraz kir istersen , hiç değilse bu aralar,,,,

size bişey anlatimda gülün ,,,
dedimya eşim boğazina düşkün diye ,,,,

bazi günler anneleri tek tek ariyor, evde ne yemek var diye soruyor,
hangisi hoşuna giderse biz akşam ordayiz....

Geçenlerde annem - oğlum sen yemeğe göremi geliyosun dedi....
Güldük durduk. Ne yapsin yemeği seviyor. ...............

kızlar ben de bulantıya karşı en etkili şey hafif ekşi elma.onun dışında patetes kraker yani klasik şeyler hiç fayda etmiyor.ama elma da sadece hafifletiyor.neyse anneleri yanında olanlar çok şanslı.benim k ibi haftaya izmire dönecek.ben istanbulda oturuyorum.2 haftaya kızkardeşim doğum yapacak.kadıncağız resmen ikiye bölündü.bu hamilelikle beraber annemi çooooooooook am çooooooooooook daha fazla sevmeye başladım.meğerse bizlere hamileyken nelerle uğraşmışlar .annelik zor sanat hem de şimdiden.

aynen bende evlendikten sonra annemin değerini anlamıştım ama şimdi dahada çok anlıyorum değerini canım anam bana yemek bile yapıyor hemde evlerimiz uzak olmasına rağmen yanımda sigara bile içmiyor bazen çok agresif oluyorum anneme bağırıyorum sonra çok üzülüyorum içim kahroluyo

arkadaşlar meğer tek ben değilmişim... benim de hala bulantılar devam ediyo ve koku hassaiyetim var. ben de seviniyodum 3.aydan sonra geçecek diye ama maalesef...
megül sana hak veriyorum elma iyi ama sadece hafifletiyo.... peki bebekler nolcak böyle... yemek yiyemiyoruz yapamıyoruz...

zaten tek derdim zavallı bebişlerimiz.biz yiyemiyoruz onlar nasıl beslenecek ya.bi arkadaşım vardı daha ilk haftalardan öyle güzel beslenirdi ki.ceviz badem her türlü meyve.ben de hamile kalınca öyle olacam sanmıştım .canım bi sürü güzel şey isteyecek eşim de koşup alıp getircek ma nerde.

evet canım ben ümraniye yeni adıyla ataşehir.
benim de ailem uzak ve yemek konusunda muzdaribim yani... ramazanda 1 hafta kaldı çoooook memnun olmuştum evet annelik zor...
Allah onlardan razı olsun bize de kolaylık versin(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…