Canım sen yine söyleyebiliyorsun canının istediğini
Ben söyleyemiyorum
Gebeliğimin ilk haftalarında bulantım çoktu
Bir kaç akşamı işten gelince yatarak geçirdim
Ne yapayım kokulara dayanamadımkafamçokkarıştı
ssengun üzüldüm inan.niye eşin durumunu görmüyor mu?annesinin yapamadığı yemekleri de yemeyiversin canım.
megulcum ben 14 hafta 2 günlük oldum..Hala yemek görmek istemiyorum.Düşünmek hiç istemiyorum.Burda yemekle ilgili bişey yazıldığında bile midem çok kötü bulanıyo zaten 24 saat bulanıyo ama..En kötüsüde yemek düşüncesinden tiksinmek..Bu çok zormuş halbuki ben hamile kalınca herşeyi aşericem ve herşeyden bol bol yicem diye ümit etmiştim..Şimdi nerdeeee
Aman dikkat et canım kendinevalla canım ben eve gitmeden yemek sıcak sofrada beni bekliyo oluyo kokusu olursa kus kus telef oluyorum o yüzden ben gitmeden pişiyo ev havalandırılıyo yanımda sigara içilmiyo gene kusuyorum bi tuhafım ben-tatlicadiarzu-
megulcum ben 14 hafta 2 günlük oldum..Hala yemek görmek istemiyorum.Düşünmek hiç istemiyorum.Burda yemekle ilgili bişey yazıldığında bile midem çok kötü bulanıyo zaten 24 saat bulanıyo ama..En kötüsüde yemek düşüncesinden tiksinmek..Bu çok zormuş halbuki ben hamile kalınca herşeyi aşericem ve herşeyden bol bol yicem diye ümit etmiştim..Şimdi nerdeeee
bende hata kıramayıp yapıyorum napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?