2009 Nisan Anneleri buraya

Evet canım yemekler kayınvalidemden
Bende eve gidince sofrayı kuruyorum
Salatyı yapıyorum
Bulaşıktı, çaydı, meyveydi zaman geçiyor işte:1hug:

hamişler hamileliğiniz boyunca ıhlamur içmek hem anneyi hemde bebeği yatıştırıyomuş doktor bi arkadaşıma önermiş ilk çocuğu çok yaramazmış ama ikinci olanda doktorun tavsiyesini dinlemiş buda maşallah çok uysalmış yattımı deliksiz 3 saat uyuyomuş şimdide bişey oldumu diye bunu kontrole gidiyomuş:)

Evet canım yemekler kayınvalidemden
Bende eve gidince sofrayı kuruyorum
Salatyı yapıyorum
Bulaşıktı, çaydı, meyveydi zaman geçiyor işte:1hug:

benimde kayınvalidem sağolsun yapıyo ben gittiğimde sofrada hazır oluyo bende bulaşıkları yıkayıp evime çıkıyorum
siz aynı evdemi oturuyosunuz kayınvalidenle canım

canim yemekleri ben yapmadiğim için sorun yok.
Eşim yapiyor.

Dün hatta-eşim geç geldi biraz- bende;
okul arkadaşimizla ayni binada oturuyoruz.
O kuru fasulye yapmişti, onla birlikte yedim.

Bir haftadan beri - kusmuyordum. Yemekten sonra hepsni çikarverdim.
Geçti dememek lazim . Gerçi - çikartinca bebeğim iyi olduğunu hissediyorum.

şengüncüm ıhlamuruda hiç sevmem canım ya ben içemem yani ama benim oğlumda çok usluydu hehe...

yemekler yapılsında kızlar bulaşık önemli değil yıkanır valla...

şirvancım şanslısın valla ben yemek yapamayınca bizimki dışardan getiriyo,hiç elini sürmez dışardanda kumpir dışında bişe yiyemiyorum bu ara benim bide oğlum var biliyosun onun için herşeyden pişirmek zorundayım yemek seçme olayıda bitti bizim evde oğlumdan sonra...

aaa bu ıhlamur konusu çok iyi oldu..Ben ıhlamuru çok severim ,hergün akşam da yapıyorum ama korka korka içiyordum.Acaba bi zararı varmıdır diye çünkü hamile kaldığımda bi arkadaşım bitki çayları içmememi söylemişti.Bitki çayları düşüğe neden olabiliyomuş.Bende acaba buda bitki çayıne girermi diye canım istese bile 1 bardaktan fazlasını içmiyordum.O zaman rahat rahat içebilirim yaniii:):)

- benim eşim yemeğe çok düşkün -- yemek yapmağida çok seviyor.
Adam hiç üşenmiyor - arkadaşlarini çağirir yemek yaparlar,,,
tabii mutfak toplamasi bana ait .

Bu akşam - apartmandakileri çağirdi. Eve erken gelip makrube yapacakmiş,
herhalde yapiyordur şimdi, hiç aramadim.

Canım ne hamarat bir eşin varmış maşallah:)
Bizim evde ne yemeği var acaba bugün
Canımda hiç bir şey çekmiyor-tatlicadiarzu-

önceki sayfalari okudum,
bugün yavaşliktan dolayi fazla ilerlenmemiş ,

bu arada çiktiniz mi - tekmi kaldim ben yoksa

arkadaşlar merhabalar.ya 12 haftalık da olduk ama bu bulantılar azalacağına artıyor.ben ne zaman yemek yiyip su içeceğim.12 haftalık olup da bulantısı benim gibi şiddetle devam eden var mı ?eski sayfalarda kuru fasülyeden falan bahsedilmiş ben görüntüsünden bile kaçıyorum.ne zaman düzelecek yoksa 9 ay devam mı edecek.böyle mi oluyor onlar acaba?

canım geçmiş olsun inşallah fazla devam etmez çabucak geçerde rahatlarsın benim 11 haftadan sonra azaldı arada oluyo ama oda zararsız annemin 9 ay sürmüş benim allahtan benim öle olmadı

YAA NE HAMARAT NE HAMARAT ; SADECE BOĞAZI İÇİN HAMARAT OLUYOR,

TEMİZLİK KONUSUNA GELİNCE YARDIM ETMEK YOK AMA;
YAPSA NE OLURKİ - ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUM

hakikaten şirvanın eşi pek hamarat benimkide yapar ama öle bildik tanıdık yemekler makarnaydı yumurtaydı falan

valla canım bendede aynı sorun oluyo kıramıyosun mecburen yiyosun ben bazen anne bunu yapsana diyorum akşama en azından menuyu biliyorum yoksa yemicem ayıp olcak diye mecbur yiyorum

canim benim bu hafta çekti demiştim. Pazardan beri tik yoktu, gayet iyi gidiyordu. Dün yemekten sonra yeniden çikardim.
Bugünde rahat geçti, akşam ne olacak bakalim.

YAA NE HAMARAT NE HAMARAT ; SADECE BOĞAZI İÇİN HAMARAT OLUYOR,

TEMİZLİK KONUSUNA GELİNCE YARDIM ETMEK YOK AMA;
YAPSA NE OLURKİ - ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUM

demekki bende durum tam tersi valla banyo tuvalet temizliği evin süpürüp silinmesi halıların silinmesi eşime ait ben bi mutfağı temizlerim bide toz alırım kaydirigubbakcemile3

ama yemek konusundada bahtsız bedeviyim:))kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar yavaşlıktan ancak ilerleyebildim. selinaycım verdiğin ölçüyle içim rahatladı. gerçekten çok teşekkür ederim. normaldir o zaman benimki de. ben de burdayım hala. yemek konusuna gelince. evde olduğum ve midem bulanmadığı için bizde yemekler benden.

valla bizdede kayınvalidemin yapamadığı yemekleri eşim bana yaptırıyo malesef pişirirken doyuyorum kokusuna oda yetmiyo kusa kusa telef oluyorum

Canım sen yine söyleyebiliyorsun canının istediğini
Ben söyleyemiyorum
Gebeliğimin ilk haftalarında bulantım çoktu
Bir kaç akşamı işten gelince yatarak geçirdim
Ne yapayım kokulara dayanamadımkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…