Evet canım yemekler kayınvalidemdenya evet çok yavaş en hızlı benimki herhalde bak şirvancım ben çok yazıyorum canım
şirvan hem çalışıp hem yemek yapmak nasıl oluyo kuru fasulye 2 saattir pişmedi sinir oldum...
glnm kvrck senin kayınvelde yapıyodur canım sen rahatsın...
Evet canım yemekler kayınvalidemden
Bende eve gidince sofrayı kuruyorum
Salatyı yapıyorum
Bulaşıktı, çaydı, meyveydi zaman geçiyor işte:1hug:
ya evet çok yavaş en hızlı benimki herhalde bak şirvancım ben çok yazıyorum canım
şirvan hem çalışıp hem yemek yapmak nasıl oluyo kuru fasulye 2 saattir pişmedi sinir oldum...
Glnm kvrck senin kayınvelde yapıyodur canım sen rahatsın...
Evet canım birlikte oturuyoruz kayınvalidemle.benimde kayınvalidem sağolsun yapıyo ben gittiğimde sofrada hazır oluyo bende bulaşıkları yıkayıp evime çıkıyorum
siz aynı evdemi oturuyosunuz kayınvalidenle canım
şirvancım şanslısın valla ben yemek yapamayınca bizimki dışardan getiriyo,hiç elini sürmez dışardanda kumpir dışında bişe yiyemiyorum bu ara benim bide oğlum var biliyosun onun için herşeyden pişirmek zorundayım yemek seçme olayıda bitti bizim evde oğlumdan sonra...
- benim eşim yemeğe çok düşkün -- yemek yapmağida çok seviyor.
Adam hiç üşenmiyor - arkadaşlarini çağirir yemek yaparlar,,,
tabii mutfak toplamasi bana ait .
Bu akşam - apartmandakileri çağirdi. Eve erken gelip makrube yapacakmiş,
herhalde yapiyordur şimdi, hiç aramadim.
arkadaşlar merhabalar.ya 12 haftalık da olduk ama bu bulantılar azalacağına artıyor.ben ne zaman yemek yiyip su içeceğim.12 haftalık olup da bulantısı benim gibi şiddetle devam eden var mı ?eski sayfalarda kuru fasülyeden falan bahsedilmiş ben görüntüsünden bile kaçıyorum.ne zaman düzelecek yoksa 9 ay devam mı edecek.böyle mi oluyor onlar acaba?
Canım ne hamarat bir eşin varmış maşallah:)
Bizim evde ne yemeği var acaba bugün
Canımda hiç bir şey çekmiyor-tatlicadiarzu-
Canım ne hamarat bir eşin varmış maşallah:)
Bizim evde ne yemeği var acaba bugün
Canımda hiç bir şey çekmiyor-tatlicadiarzu-
arkadaşlar merhabalar.ya 12 haftalık da olduk ama bu bulantılar azalacağına artıyor.ben ne zaman yemek yiyip su içeceğim.12 haftalık olup da bulantısı benim gibi şiddetle devam eden var mı ?eski sayfalarda kuru fasülyeden falan bahsedilmiş ben görüntüsünden bile kaçıyorum.ne zaman düzelecek yoksa 9 ay devam mı edecek.böyle mi oluyor onlar acaba?
YAA NE HAMARAT NE HAMARAT ; SADECE BOĞAZI İÇİN HAMARAT OLUYOR,
TEMİZLİK KONUSUNA GELİNCE YARDIM ETMEK YOK AMA;
YAPSA NE OLURKİ - ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUM
hakikaten şirvanın eşi pek hamarat benimkide yapar ama öle bildik tanıdık yemekler makarnaydı yumurtaydı falan
valla canım bendede aynı sorun oluyo kıramıyosun mecburen yiyosun ben bazen anne bunu yapsana diyorum akşama en azından menuyu biliyorum yoksa yemicem ayıp olcak diye mecbur yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?