2009 Nisan Anneleri buraya

megül evet senin istekli old okudum daha önce... Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah canım... benim annem de bizi 7 sene beklemiş:):) hayırlısıyla olur inşallah...meyve de mi yiyemiyosun. (ekşi elma dışında) ben yemek değil meyve sayesinde yaşıyorum 3 aydır...

evet megadyn ve folbiol kullanıyorum.selinay bu sfer de iyce halsiz düşmeyeyim.ayın 18 inde kontrolüm var.o zamana kadar içmesem mi acaba?

geda en severek yediğim elma.akşam eşim zorla bişeyler tıkıyo ağzıma ama çoğu zamna çıkarıyorum.gerçi doktorum 10 dakka kalsa midende bebek için yetrli olur demişti.

QUOTE=selinay2002;4048285]geda bende ilk bebeğimi evlilik yıldönümüzden önce doğurdum canım ilk zamanlar pişman olmuştum ama şimdi çok mutluyum ben daha 27 yaşındayım ve 2. bebişe hamileyim kimse inanmıyo benim oğlum olduğuna okulda fln ablasımısın diye soruyolar bide ben kadınsı giyinmeyi sevmem kot, badi,spor ayakkabı favorilerim arasında böle olunca herkez öğrenci fln sanıyo hehe....[/QUOTE]

selinay
yaa demek bu konuda da yalnız değilim.. inan 2.5 ay old halde kabullenemedim. eşim psikolojisi bozuk olcak böyle düşünme diye ne çok tesellilerle kabullendirdi.. ailelere söyleyemedim birisine söylerken ağlıyodum:) şimdi okulda bi arkadaş daha hamile olunca rahatladım:) ve ben de kıyafet konusunda aynıyım.. 27 yaşında ve ikinci bebek öyle mi maşallah... ben bi daa düşünür müyüm bilmiyorum cesaret edemem heralde:)yerimseniben

megulcüm benim miğdem bulanıyo diye kendi doktorum ve bi başka doktorla daha görüştüm vitamin vermediler artırır diye bilemiyorum ilk 3 ay yalnızca folbiol onuda bıraktım 3 ay bitince belkide ondan kesildi bulantım bilmiyorum canım ama 1 kaç gün dene istersen....

selinay canım bu arada oğlun kaç yaşında... yani kaç yaşında anne old merak ettim... ben 24 yaşındayım 25de anne olcam inşallah

geda ben hiç istemedim ikinciyi, hiç düşünmedim ,oğlum anaokuluna başlayıp tek kardeşsiz çocuk olunca ,ağlamaya ,psikolojisi bozulmaya başlayınca onun için düşündüm şimdi heyecanlıyım ama alışmaya başladım ilk hamile kaldığımda tuhaf olmuştum şimdi ultrason resimlerine fln bakınca çok hoşuma gidiyo oğlum öpüyo kardeşim diyo oğlum için yapamayacağım şey yok inanki arkadaş gibi bana sanki birlikte parka gidip birlikte oynarız bende çocuk gibiyim yaaaaaa zaten hehe....

maşallah selinay...
20 yaşında annelik maşallah... aslında güzel genç anne olmak arkadaş oluyosun çocuklarla....
hayırlısı inşallah

yani bencede ben birazda deli doluyum dediğim gibi, iyi bir anne olmaya çalışıyorum ne kadar başarılıyım bilmiyorum çocukla ilgili olan bütün kuslardan sertifika aldım 0-6 yaş eğitimi,eğitici annelik fln hepsini bitirdim bu arada geda megul nereye kayboldu bi göründü bi kayboldu...............sende vitamin kullanıyomusun merak ettim....

selinay bağlantımda hata var.yeni mesajları yeniden bağlanmadan göremiyorum.yarın megadyn içmicem.inşallah daha iyi olurum.

tamam megulcüm bi kaç gün dene bakalım hayırlısı inşallah düzelirsin yarın konuşuruz yine....

ben kullanamıyorum ilk zamanlar folik asit verdi dr ama 3 gün kullanabildim... şimdi elevit kullanmam gerekiyo ama o da koccaman bişiy... bi de kokuyo ki sorma 1 hafta kullandım ancak o da duruyo öölece... salı gittiiide gene yazmış be de ferrum forte.. nasıl kullanacaksam:)

canım vitamini bilmemde demir ilacını kullanmanı öneririm demir gebelikte çok önemli...

evet hem kocamanlar hem kokuyorlar.annem de diyo kızım bunlarda bulantı yapar .biz sizi vitamin içerek midoğurduk.bulantın geçince zaten herşeyi fazlasıyla yiyeceksin diyo.annem de benim gibiymiş 4 ay çekiyormuş o.bi de biz 4 kardeşiz.

selinay yok canım normalde hap kullanabiliyorum da bunlar pek bi kocaman kokusu da kötü elevit olanın.. ferrumu daha almadım bile:) bi de dr kan sayımın iyi ama yine de kullan dedi... iyi dediği için rahat davranıyom biraz da.. bi de bi arkadaş süt içmeye dikkat edin yazmıştı diş sorunu için kimdi hatırlayamadım. ben süt de içemiyorum... dişçi fobim de var Allah sonumu hayretsin...

megül annene katılıyorum aslında:) sanırım sen de rahatsızsın kokusundan hapların...

kızlar bende çıkıyorum eşim geliyomuş yemek hazırlayım,ben vitamin kullanmayı düşünmüyorum sadece demir kullanıcam öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz............

bu arada bendede yok demir eksikliği ama kullanmayınca bebekte olabiliyo onun için kullanıcam ama 4 aydan sonra fln düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…