2009 Nisan Anneleri buraya

teşşekkürler selnaycım iiiyim sen nasılsın
bursasu nasılsın canım bende haftalık olarak hesaplıyorum aylık değil

bende iyiyim annemdeyim işte hava çok güzel oğlumu alıp dışarı çıkmayı düşünüyorum hafta sonları rahat ediyorum annem sayesinde sağolsun...

teşşekkürler selnaycım iiiyim sen nasılsın
bursasu nasılsın canım bende haftalık olarak hesaplıyorum aylık değil

bizim bebekler birbirine çok yakın en son ne zaman doktora gittin kaç haftalıkken ?sana cinsiyet söledimi ve bebekle ilgili neler dedi

bursasu 3 gün sonra 3 ayın bitecek.ama en sağlıklısı hafta hesabı.bu arada ben 7 buçuk aylık olmadan hiçbişey almıcam.bizim cinsiyet de henüz belli değil.sanırım doktorum garanti olsun diye 16. haftadan sonra söyleyecek.4 haftamız var.ama ben çok merak etmiyorum.arkadaşlar benden daha çok merak ediyor cinsiyetimizi :)

megul teşekkür ederim cnm 3 ay bitecek he vay anasını ben daha 3 ayın içindeyim sanıyodum ne çabuk geçti zaman yaa

kızllaaar meraba
yazamadım ne zamandır ama işler yogun bu aralar biraz

bi de cumartesi de calısıyorum

hala işteyim((

selam kızlar bugün biraz çarşı gezindim ama kedinin ciğere baktığı gibi kıyafetlere baktım geldim.ne olucak halim belli değil. şimdilik çok hafif karnım var.böyle toplayıcı sütyen(artık sığmıyorlar hiçbiryere)karnım içim kakao yağı aldım kös kös eve geldim

hoşgeldin remziye44 benimde karnım sanki çıktı biraz
doktora 2 hafatada 1 gidiyoruz ya şu zaman hiç geçmiyor ya sanki her gidişimde doktor bana kötü bi haber verecek gibi geliyor ultrasona yatmaya korkuyorum sizede böyle oluyormu

ya canım sorucam sorucam unutuyorum neden 2 haftada bir gidiyosunuz hatta forumda 2 ayrı dr gidip bir hafta birine diğer hafta öbürüne giden var. acaba benim dr da mı problem var biz 5 haftada bir gidiyoruz

ya canım sorucam sorucam unutuyorum neden 2 haftada bir gidiyosunuz hatta forumda 2 ayrı dr gidip bir hafta birine diğer hafta öbürüne giden var. acaba benim dr da mı problem var biz 5 haftada bir gidiyoruz

özelemi gidiyosun yoksa ssk ymı bide o 2 doktora giden arkdaş gemlikte oturuyo bursada çalışıyo ondan bi bursada bide gemlikte evinin yakınlarında olan bi doktoru var o yüzden onun 2 doktoru var.ben özele gidiyorum muayene 100 ytl bir muayeneye gidiyorum 1 kontrole yani ayda 2 kere

merhaba benim de son adet tarihim 30 haziran...nasipse nisanın ilk haftası bende bebişimi dünyaya getiricem....kasımın ilk haftası gidicem daha cinsiyetini bilmiyoruz...çok heyecanlıyım..bakalım kızım mı olucak oğlum mu :))

besincimevsim hoşgeldin canım hayırlı olsun
bursasucum özel dr hatta özel kadın doğum dal hastanesi çok avrupai bir drmuz bir ayağı hep amerikada ama bırakıcam sanırım adam bir bakıyosun burda bi bakıyosun yok Allah korusun bişey olsa yetişememekten korkuyorum

doktrunu değiştirceksen bir an önce değiştir çünkü bebekler büyümeye başladı doktorun bebeğini ii ce tanıması gerekir

iyiyim beşincimevsim sen nasılsın umarım burda bizimle iyi vakit geçirirsin

bursasu canım ben en son bayramdan bir hafta önce gittim şimdi pazartesi igidicem 2 li testim var artık ayda bir gidiyorum doktora

benim bebişte günüden önce sen 2 li testi ne kadara yaptırdın bana 60 ytl dedi hayat hastanesi 3 lü testide 58 ytld dedi bide 3d ultrasona göndercek oda 125 ytldi ama 3 lü testi 16 haftada yapıcak yani ben pazartesiden sonra bidaha 16 haftamda gidicem doktora cinsiyeti belli değil daha testte sölerimdedi ama belli olmaz

Selam;
Doktor bana Feerum forte,elevit ve zymaflor verdi.zymaflor kullanan varmı,diş ve diş etleri içinmiş,bu hap yutuluyormu,çiğneniyormu?bilen var mıı?ben çiğniyorum tadı güzel nanelia.sa.s

selam nisan anneleri nasıl geciyor gunleriniz neyse ben kactım ii muhabbetler bebişlerinize ii bakın he oldumu benim bebişimde teyzelerinin ellerinden öpüyor ii günler herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…