2009 Nisan Anneleri buraya

anladım canım
bana da bak dogurdum da korsesi kaldı
ALLAH ım hepimizi sıkıntısız kurtarsın insallah

bu arada aklıma ne geldi
dogumdan sonra "nisanda dogum yapmış anneler"
sonra cocukları sünnet olcak anneler
cocukları evlenecek anneler falan diyeee yazmaya devam edermişizzzzzz
süper demiiiiii
saglıcakla kalın kızlarrr

devam edicez tabi canım doğumdan sonrada,nisan ayı çok heyecanlı olacak 1 nisandan itibaren doğuma giden annelerin listesi hergün 1-2 kişi gider herhalde hehe...

yuksel
eskişehir de hangi doktora gidiyorsun dogum için hastane sectin mi???

selam didemcim kusura bakma yeni girdim siteye ...ben ramazan bayırlıya gidiyorum özel anadolu hastanesinde ve nasipse doğumu da orda düşünüyorum...kesinlikle tavsiye ederim super bir dr. :lepi:hem aydınlatıyor hem de moralimi yüksek tutuyor..ultrason muayanesinde çok iyi aydınlatıryor...eşim de dr. beğeniyor :)

yuksel ben daha doktora gitmedim biliyorusnuz
ama eşim yarın için anadolu hastanesi abdullah bey den randevu almıs
ya simdi anladım sizi
doktora gitmek ne heyecanlıymıssss
bugün içim içime sıgmadı birazda kasıldımmm

bana kalsa gitmeyecegizde eşim bebişin yarısı da benim ondan gidecegiz diyoooo
buyur burdan yakkk

ben bebişimin ii oldugunu biliyorummmmm
bakalım dr bey ne diyecekkkk

hayırlısı
saglıcakla kalın

kızlar 6dan beri girmeye calışıyorum olmadı delirecektim ŞÜKÜR oldu
kızlar aslında bana bu sefer korsede kar etmez 3 kilo verdiğiğm halde karnım aldı basını gidiyo şimdiden 5 aylık sanki helede bu hafta hergün daha bi büyüyo sanki napcam beeeeeeen
sanki karnıma bi voleybol topu bağlamışlar gibi hem dik hem ileri doğru kapatamıyorum da sanırım önümüzdeki ay hamilelik giymak zorunda kalcam işin kötüsü esimde ben de o kıyafetleri hiç sevmiyoruz zaten karsta pek secenekte yok artık erzuruma gider ordan bakarım ne yapalım

slm kızlar siteye çok zor giriliyor
kaçırdığım yerleri okudum hepiniz iyisiniz çok sevindim
didem1981 bendede aynı korku var düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor karnımzı o kadar büyüyecek o kadar genişleyip gerinecek peki bebek içinden çıktıktan sonra o gerilen deri ne oluyor
nasıl oluyorda yok oluyor?ya kalırsa göbek deri sarkarsa ?inşallah kalmaz ya korse bile takarım

herkese merhabalar kızlar... kendimi ne kadar korumaya çalışsam da olmadı ve şu anda grip, boğaz ağrısı ve öksürük beni mahvediyor. kızlar alternatif olarak bişeyler önerin lütfen. çok rahatsızım ve ilaç kullanmak istemiyorum. bal ve karabiber karıştırıp yuttum 2 saat önce, bayağı terlettim kendimi ama yok düzelmior. yarın da 5.30 da uyanmam lazım okul var ve benim okul eve uzakkk. imdat kızlar yaaaaaaaaa senağlama

kendini mi terlettin?ilk aylarda ateş bebeğe iyi gelmiyormuş ateşin varsa hemen dr agit.parol ya da gümüş renkli minoset içebilirsin.onun dışında maalesf ilaç yasak canım.bol bol taze meyve suyu iç.bitki çayı da yasak.bir kaç gün rapor falan al.iyice dinlen.geçm,iş olsun.

kendini mi terlettin?ilk aylarda ateş bebeğe iyi gelmiyormuş ateşin varsa hemen dr agit.parol ya da gümüş renkli minoset içebilirsin.onun dışında maalesf ilaç yasak canım.bol bol taze meyve suyu iç.bitki çayı da yasak.bir kaç gün rapor falan al.iyice dinlen.geçmiş olsun.

herkes doğumdan bahsetmiş.ben maalesef sezeryan olucam.kısmetse mart sonu gibi doğum yaparım herhalde.kızlar bence de mümkünse sezeryan olmayın.karının toplanması, eski haline dönmesi pek mümkün olmuyor.ilk gebeliğim dış gebelikti ve sezeryan gibi sonlandırıldı.ameliyattan sonra karın kaslarım dağıldı diyebilirim.ayva göbekli oldum.10 gün yardım almadan yataktan bile kalkamadım.çok zor.yine yaşıycam aynı şeyleri.normal doğumun da acısız çeşitleri var iyice araştırın .

herkes doğumdan bahsetmiş.ben maalesef sezeryan olucam.kısmetse mart sonu gibi doğum yaparım herhalde.kızlar bence de mümkünse sezeryan olmayın.karının toplanması, eski haline dönmesi pek mümkün olmuyor.ilk gebeliğim dış gebelikti ve sezeryan gibi sonlandırıldı.ameliyattan sonra karın kaslarım dağıldı diyebilirim.ayva göbekli oldum.10 gün yardım almadan yataktan bile kalkamadım.çok zor.yine yaşıycam aynı şeyleri.normal doğumun da ağısız ya da az ağrılı çeşitleri var iyice araştırın .

teşekkür ederim butterfly's. ateşim yok, onu devamlı takip ediorum zaten çünkü ben daha önceki gebeliğimde ateş yüzünden düşük yapmıştım. umarım sabaha bişeyim kalmaz çünkü raporum yeni bitti. bi tek geçen hafta çalıştım, tekrar rapor alsam çocuklarda dersten kopuş yaşanır ama tabii ki böle giderse de kimse kusura bakmayacak artık:)) neyse canım, önerilerin için teşekkür ederim. iyi geceler...

canım daha once yazmıssın ama ben yınede bılgılendırmek ıstedım cunku 3d ultrason ıcın bıle para vermekten bahsedıyorsun. bende bursada oturuyorum. ve gulcan satır a gıdıyorum. sevket yılmaz hastenesının doktoru. abımın esı de 3 ay once dogum yaptı onun doktoruda gulcan hanımdı ben onun tavsıyesıyle ve cok begenerek gıtmıstım. hala daha cok memnunum. duyuyorum 3d ve 4d ultrason ıcın dısarıya sevkedıyormus bazı doktorlar. gulcan hanıma gıttıgınde hemen kendı cıhazlarıyla cekıyor ultrasonu dısarıya sevketmıyor. dıger tetkıklerınıde hastanede yaptırabılırsın. oyle hastanede senı tanımamazlıktanda gelmıyor bırabır ısmınle hıtab edıyor. bır ucretlı muayene oluyorsun aynı ay ıcınde ucretsız kontrole gıdıyorsun yanı ayda ıkı kere gıtmıs oluyorsun . bılgın olsun. :ecrin_bebek:

ayrıca cıhazları o kadar ıyıkı benım bebegımın cınsıyetı daha 3, ayında soyledı dıyebılırım . ıstersen cd kaydı da verıyor anında bebegının o andakı ultrason goruntulerını daha sonra ıstedıgın kadar seyredebılırsın. opuyorum canım .

Ne güzelmiş. Doktorun bebeğin ultrasyon görüntülerini cd ye aktarması:ecrin_bebek:
Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah:Saruboceq:

Günaydin güzel bir hafta dilerim bütün anne adaylarina
c.tesi bende test yaptirdim doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi hatta başka teste gerek kalmadiğini söyledi ve % 70 kiz dedi bebeğime

Ne güzelmiş. Doktorun bebeğin ultrasyon görüntülerini cd ye aktarması:ecrin_bebek:
Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah:Saruboceq:

cok tesekkur ederım canım. dılerım butun anneler o guzel bebeklerını saglıkla alırlar kucaklarına. :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…