2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkürler şirvancım "sat 10 temmuz mdt 16nisan" sema hastanesi- Zeynep ULUSAL

megülcüm senin adına çok sevindim inşallah halsiz kalmazsın da...
zeytin çekirdeğini denedin mi? ben bugün 3 tane yuttum... onda bile zorlandım yaaaa:)

geda bu zeytin çekirdeği erirmi ya midede nasıl oluyo,zararlı olmasın korkarım ben ...

selinaycım bilmiyorum ki okudum burada ve dayanılmaz bişiy old için bi denemek istedim...
bir haftadır mide ekşimesi yanması başladı, bulantı da cabası...

valla ne biliyim canım ben kullanmaya korkuyorum ya dideme bi sorsak o bilir belki....

selinay bi de bişey sorcam. 3 ay oldu ama benim karnım hala dümdüz göbek bile yok. bi sorun yoktur de mi? hoş bu benim hoşuma gitmiyo deil ama..

günaydınnnn kızlarrrr
tünaydınnnn

umarım herkes iii
ben ugün tenbellik yapıyorum
evdeyim kahvaltıdan yeni kalktımm
ev dagınık gözüktü ama bebeişimle bugün hiç bir iş yapmak istemedik::))))

bu arada ben 1 haftadı rinanılmaz yiyorummm
bş basladım yemege ve devam yaniii
ama sizin nasıl bilmiyorum ama as ermek deyimini daha yakalayamadımmm
ama ne olursa olsun aş ermiş gibi yapıyorummmm::)))))))

saglıcakla kalın

bi aktara ihtiyacınız mı var yoksa????

kızlar zeytin dünyanın mücizevi yemişlerinden biri
bkz: zeytinyagıııı

zeytinyağı hele her derda devadırrr

zeytin cekirdeği tutmak bi sakınca yaratmazzz
ama yutamayanlar için zeytin cekirdeklerini dövüp toz haline getirip yogurt içine karıstırılıp yenmesi tavsiye edilir.

kızlar bence deneyin bi sakıncası yok hem hamilelikte ortaya cıkan kabızlık ve kabızlıkla beraber hemoroit ve dogumda kalıcı hale gelebilen hemoroit için en ii ilaçtır....

kızlarrrr
bu arada vaktiniz oldukca meryem ve inşikak suresi dinleyin

özellikle son ay inşikak suresi dogumu kolaylaştırır
içinde ki secde ayeti bebeğe secde yaptırır ve bebek dogum posizyonuna girer
dogum anındada okunması gereken bir sureeee

aklınızda bulunsun
ben bilgisayarıma indirdim ve sürekli dinliyorummm

ALLAH yardım edecektir
saglıcakla kalın.....

bişi sorucam bilen varmı
dogumdan sonra anne karnına sıcak kum torbası baglayanlar oldugunu duymuştum

rahim ve karın kendini daha kolay toplarmıss
ve dogumdan sonra ki sarkıklar olmazmısssss

konu hakkında bilgisi olan var mı acaba???

didemcim çok teşekkür paylaşımların için... ben önceki yazılanlara dayanarak bugün üç tane yuttum zorla da olsa... ben en'am suresinin de doğumu kolaylaştırdığını duydum...
sıcak su torbası hakkında hiç bir bilgim ok maalesef... zaten benim hamilelik ve doğum hakkında h,ç bilgim yok da.... artık burdan sizlerden öğreneceğim... Allah razı olsun....

Selam kızlar...nasılsınız..yazdıklarınızdan iyi olduğunuz belli oluyor ne mutlu...Benim yine midem bulanıyor.... çıkardım yine .....Olsun, bu arada doğum sonrası ablamın dr. bir iki beden küçük korseyi giymeyi önermişti hem de doğumdan hemen sonra ama sezaryanlıların işi zor..bu arada ben yusuf suresinin de hamilelikte okunması gerektiğini duymuştum bir de meryem suresinin...

saol canim cevap icin,sana tavsiyem bol bol su ic canim birde gunde yakalsik yarim saatde olsa yuruys yap,hem fazla kilo almassin hem kan dolasimin sayesinde bebekde iyi gelisir sanada faydasi olur,

selinay bi de bişey sorcam. 3 ay oldu ama benim karnım hala dümdüz göbek bile yok. bi sorun yoktur de mi? hoş bu benim hoşuma gitmiyo deil ama..

yok gedacım benim ilk bebeğimde bu kadar çabuk çıkmamıştı bunda hamile olduğumu herkez anlıyo...

didemcim ben korse kullandım,sadece karın için olanlardan ,çok kilo almama rağmen karnım dümdüz oldu 40 ım çıkana kadar, yani karnı sıkı tutmak işe yarıyo ama normal doğum olursa uygulayabiliyosun tabiki...

sıcak su torbasının bağırsaklara zararı olduğunu duydum canım eğitici annelik kursuna gittim orda öğrendim karına kesinlikle sıcak tatbik etmek çok zararlı...

ben en cok göbekten korkuyorum da
neyse dogumdan hemen sonra sıkı tutmaya baslayacagız deyilmi
korsa bu yüzden herhalde......
hayatımda daha hiç korse giymedim bide sıkı seylerden nefret ederim ama bakalım bu bebeişler daha bize neler yaptıracaklar.....::::)))))

sıkı tutarsan göbek kalmıyo canım sezeryn olanlar yapamıyo ondan bence göbekler,i kalıyo,için temizleniyo sıkınca diyolar ....

korse ama,sadece karın için olanlardan canım bacak kısımları olmayacak yoksa çok bunalırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…